Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

• Diskuse
  •  » Svatba
  •  » Svedek-byvala pritelkyne budouciho manzela

#26 2. 12. 2008 21:27

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Svedek-byvala pritelkyne budouciho manzela

sandra napsal(a):

Holky, co to do vás vjelo? Třeba je to úplně normální holka, která má se svým bývalým přítelem normální kamarádský vztah...Já ho mám se svým prvním bývalým taky. A kdyby to byl můj nejbližší přítel, tak bych ho na svatbu za mýho svědka klidně pozvala...Pokud vím, tak to není bývalka hned "před" Simonas ale je to až ta "další"...takže o co jde? O to, že měla přítele a vyspala se s jiným? Podle toho se dneska hodnotí lidi? No, Simonko, aby se to jednou nestalo i tobě, když máš takové tvrdé a "jasné" postoje a názory....Nikdo není omylný a každý dělá chyby. Třeba zrovna tohle byla její chyba. Na druhou stranu mi přijde nefér pro ženicha, mu jeho svědkyni zakázat nebo dát ultimátum "buď já a svatba nebo ona"....

jestli je ta holka normální ,tak z principu by neměla přijmout,aby šla za svědka..

Může mít  s bývalým klidně dobrý vztah,to neříkám,ale někde nějaký mantinely!!!..Jenže tady to vypadá ,že on je citově založený,takže takový spasitel,aby nakonec svou bývalou neustále neutěšoval lol.

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#27 2. 12. 2008 21:32

sandra
♥♥♥♥♥♥-

sisi21 napsal(a):

sandra napsal(a):

Holky, co to do vás vjelo? Třeba je to úplně normální holka, která má se svým bývalým přítelem normální kamarádský vztah...Já ho mám se svým prvním bývalým taky. A kdyby to byl můj nejbližší přítel, tak bych ho na svatbu za mýho svědka klidně pozvala...Pokud vím, tak to není bývalka hned "před" Simonas ale je to až ta "další"...takže o co jde? O to, že měla přítele a vyspala se s jiným? Podle toho se dneska hodnotí lidi? No, Simonko, aby se to jednou nestalo i tobě, když máš takové tvrdé a "jasné" postoje a názory....Nikdo není omylný a každý dělá chyby. Třeba zrovna tohle byla její chyba. Na druhou stranu mi přijde nefér pro ženicha, mu jeho svědkyni zakázat nebo dát ultimátum "buď já a svatba nebo ona"....

jestli je ta holka normální ,tak z principu by neměla přijmout,aby šla za svědka..

Může mít  s bývalým klidně dobrý vztah,to neříkám,ale někde nějaký mantinely!!!..Jenže tady to vypadá ,že on je citově založený,takže takový spasitel,aby nakonec svou bývalou neustále neutěšoval lol.

To je fakt, nezáleží na tom, co chce ON, budoucí manžel, záleží na tom, co chce Simonas..... roll kapitulation

Není tady

#28 2. 12. 2008 21:39

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Simonas..a on jinou kamarádku ..opravdu kamarádku nemá..??? nevím ,ale opravdu to co píšeš je divný...

Není tady

#29 2. 12. 2008 21:42

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

sisi21 napsal(a):

Simonas..a on jinou kamarádku ..opravdu kamarádku nemá..??? nevím ,ale opravdu to co píšeš je divný...

Opravdu divný je to, že ON nemá žádného kamaráda - chlapa!!! který by mu šel za svědka.

Není tady

#30 2. 12. 2008 21:57

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Martinka1 napsal(a):

sisi21 napsal(a):

Opravdu divný je to, že ON nemá žádného kamaráda - chlapa!!! který by mu šel za svědka.

taky jsem na to myslela...

Není tady

#31 2. 12. 2008 22:04

henrietta
♥♥♥♥---

sandra napsal(a):

sisi21 napsal(a):

sandra napsal(a):

To je fakt, nezáleží na tom, co chce ON, budoucí manžel, záleží na tom, co chce Simonas..... roll kapitulation

Chce tam mít holku, co si na něj vzpomene jako na prvního když je jí blbě a citově ho vydírá, chce tam mít holku, se kterou se vyspal ikdyž už s ní nechodil. Holku, o které si jeho nastávající myslí, že on k ní má citový vztah... já nevím, dost na to, aby se zamyslel nad někým jiným. Pro něj je důležitější mít na svatbě za svědkyni svou bývalou, než to, že jeho žena ji tam nechce? Já teda doufám, že ne. Simonas neříká co všechno chce, jen říká, co jí vadí a co nechce. Není toho zatím tak moc dumbom

Není tady

#32 2. 12. 2008 22:07

henrietta
♥♥♥♥---

sisi21 napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

sisi21 napsal(a):

taky jsem na to myslela...

No já jsem to pochopila tak, že on tam chce mít holku, protože si myslí, že svědek by měl být muž a žena (já jsem si to doteď taky myslela, ale protože jsem se viděla, jak mi svědčí kámoška a jemu kámoš) a jinou kamarádku kterou by tam chtěl nemá. Jenže tohle je fakt nešťastná volba.

Já být tebou Simones, tak se začnu poohlížet po holce co by mi šla za svědka, aby on si pak mohl zvolit kamaráda.

Není tady

#33 2. 12. 2008 22:15

sandra
♥♥♥♥♥♥-

No a co, že jeho nejbližší člověk je ženská???? Když je to jinak než ve vašem světě, tak je to špatně? va
Henrietto, ten tvůj poslední příspěvek je fakt síla vissla Ale vím, že to je pouze můj úhel pohledu tongue

Není tady

#34 2. 12. 2008 22:26

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

sandra napsal(a):

No a co, že jeho nejbližší člověk je ženská???? Když je to jinak než ve vašem světě, tak je to špatně? va
Henrietto, ten tvůj poslední příspěvek je fakt síla vissla Ale vím, že to je pouze můj úhel pohledu tongue

Bylo by to ok, kdyby to nevěstě nevadilo. Ale vadí. A to je problém :-)

Když se to tak vezme, neměla by být jeho nejbližší člověk jeho budoucí manželka? :-)

Taky bych volila, pokud trvají na svědek+svědkyně, aby ONA si vybrala ženu a ON si vybral muže. Předejde se nedorozumění typu "jak to, že máš za svědkyni ženskou, se kterou jsi spal" dumbom

Není tady

#35 2. 12. 2008 23:50

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Martinka1 napsal(a):

sandra napsal(a):

Když se to tak vezme, neměla by být jeho nejbližší člověk jeho budoucí manželka? :-)

Taky bych volila, pokud trvají na svědek+svědkyně, aby ONA si vybrala ženu a ON si vybral muže. Předejde se nedorozumění typu "jak to, že máš za svědkyni ženskou, se kterou jsi spal" dumbom

Martinko, ano, nejbližší člověk by měla být jeho budoucí manželka, ale jelikož nevěsta nemůže jít zároveň za svědka, přichází na řadu další z nejbližšcích...a v tomto případě je to ,bohužel pro Simonas, ženská..... Samozřejmě, nejlepší by byl kompromis, aby byly spokojené obě strany.. A to že s ní jednou spal před více jak 3 lety, mi zase tak zásadní nepřijde....Ale to je pouze můj názor. Já mám se svým prvním bývalým opravdu dobrý vztah, tak proto to beru asi takhle "lehce" podle sebe....

Není tady

#36 3. 12. 2008 9:07

Simonas
♥♥♥♥♥--

Nekdo se tady ptal, zda ma pritel i jinou kamaradku. No v podstate zadnou, nebot ty ostatni jsou v kategorii "zname". Drivejsi vztahy nebyly tak vyznamne, aby o tech holkach nejak extra mluvil. Vim jeste o trech o kterych se sem tam zmini.
Velmi dobre kamarady ma ctyri. Podstata problemu je v tom, ze trva na svedcich - muz zena. Ja mam tri dobre kamaradky se kteryma se vzdy schazime a proto nechci svetdkyni.Kdybych vybrala jednu, tak ty zbyle tri budou smutne. A druzicky(30-ti lete) nebudu mit.

http://lb1f.lilypie.com/DZuYp2.png

Není tady

#37 3. 12. 2008 9:51

henrietta
♥♥♥♥---

sandra napsal(a):

Promiň ale nechápu proč je můj poslední příspěvek "fakt síla". Jen proto, že se zastanu nevěsty, která na svatbě nechce za svědkyni svého přítele jeho bývalku? No promiň ale tvůj partner vážně nemá nikoho, koho ty nemáš ráda, aby sis uměla představit, že bys ho jako svědka nechtěla?

I kdyby na bývalku jen trapně žárlila, tak proč by tam musela být? Já to pořád nechápu? Nevzala bych si za svědkyni ani kámošku, kterou by třeba můj přítel neměl rád (neříkám že někdo takový je) ale proč bych ho tím měla dráždit, vždyť je to náš den..

A nikdo neříká, že nemůže být nejbližší člověk ženská, to klidně může. Ale nejbližší člověk ženská-bývalka?? A na svatbě? Ty bys opravdu ani málo maličko nežárlila, kdyby tvůj partner měl za nejbližšího člověka bývalku???

- tohle všechno se stejně točí kolem toho, že nevěsta ji tam nechce, vadí jí to, trápilo by ji to. to je všechno. Kdyby jí to nevadilo, tak se nad tím nikdo nepozastaví a my tady nic neřešíme.

Není tady

#38 3. 12. 2008 9:52

henrietta
♥♥♥♥---

sandra napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

sandra napsal(a):

Martinko, ano, nejbližší člověk by měla být jeho budoucí manželka, ale jelikož nevěsta nemůže jít zároveň za svědka, přichází na řadu další z nejbližšcích...a v tomto případě je to ,bohužel pro Simonas, ženská..... Samozřejmě, nejlepší by byl kompromis, aby byly spokojené obě strany.. A to že s ní jednou spal před více jak 3 lety, mi zase tak zásadní nepřijde....Ale to je pouze můj názor. Já mám se svým prvním bývalým opravdu dobrý vztah, tak proto to beru asi takhle "lehce" podle sebe....

Spal s ní a taky s ní předtím chodil..

Ty by sis vzala svého bývalého za svědka kdybys věděla, že to nastávajícímu vadí?

Není tady

#39 3. 12. 2008 11:12

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Je to všechno o dohodě těch dvou lidí Sandro a když ty na tom třeba nic zvláštního nevidíš,brát si za svědka svého býv.milence se kterým jakési vztahy pořád pokračují -neměl by spíš on stát na ženichově místě?A ještě podivnější je si tohle prosazovat i přes to,že tenhle fakt a myslím že oprávněně vadí mé budoucí zákonné polovičce.

To Simonas-pokud ti to vadí a já se ti vůbec nedivím,tak přes tohle by teda u mě nejelvlak.Když se totiž nemůžete dohodnout  na takových věcech před svatbou,co bude asi následovat po ní?

Jjo,tihle starostliví muži jak tak čtu jsou snad ještě horší než ti normální zlobilové.Už tu podobné vlákno bylo o dobrodějovi,který se chtěl starat o matku,sestru a mít  to v poho i se svou přítelkyní.A nedopadalo to zrovna dobře.

Není tady

#40 3. 12. 2008 12:05

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Simonas napsal(a):

Nekdo se tady ptal, zda ma pritel i jinou kamaradku. No v podstate zadnou, nebot ty ostatni jsou v kategorii "zname". Drivejsi vztahy nebyly tak vyznamne, aby o tech holkach nejak extra mluvil. Vim jeste o trech o kterych se sem tam zmini.
Velmi dobre kamarady ma ctyri. Podstata problemu je v tom, ze trva na svedcich - muz zena. Ja mam tri dobre kamaradky se kteryma se vzdy schazime a proto nechci svetdkyni.Kdybych vybrala jednu, tak ty zbyle tri budou smutne. A druzicky(30-ti lete) nebudu mit.

tak to prostě prohoďte - ať si vylosuje se svých kámošů a ty z kamarádek...
zřejmě by bylo míň padlých, kdyby se bojovalo pouze mezi kamarády a ne mezi vámi smile
já myslím, že kamarádky by to skously... prostě budeš losovat - ony by to pochopily a určitě pro dobrou věc ...

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#41 4. 12. 2008 9:00

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Vždyť jo, měl by to být kompromis vyhovující na obou stranách... smile

Není tady

#42 5. 12. 2008 8:58

Barusja
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

Simon mě by to teda taky vadilo. Zkus se s ním domluvit, jestli by to nešlo udělat jinak.

Není tady

#43 7. 12. 2008 12:17

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

simonas: jak pises, je to spis starost a nervy, to same... u nas ohledne hostu na obed jsou nervy a dohady:( a dost kolem putuji i pomluvy, tak me to docela mrzi, pritel mi leze na nervy ted, tak zacinam litovat, ze jsem se do organizase svatby pustila... sad

jinak nazor, ze svedek ma byt zena a muz, to nevim tedy... ja se casteji setkavam naopak, ze treba nevestga ma kamaradku nebo tak...

Mám názor jako Martinka, nezda se mi ze by to bylo vyresene mezi nima, kdyz on spal s ni, kdyz ona mela pritele, proc by se nemohlo neco podobneho stat opacne - nechci malovat certa na zed, já jsem neduverivy clovek vis.. a s byvalymi pritelkynemi mam spatne zkusenosti, tak to stejne budes muset zhodnotit dle sebe.

ale treba je to jinak, jak pisu, jsem neduveriva...

Jinak taky se bavim s byvalymi,nevidam tedy zamerne, ale za svedka si vzit? to bych asi neudelala priteli... bylo by mi to vuci nemu hloupe.

Není tady

#44 8. 12. 2008 19:21

jindra
♥♥♥♥---

Není to nějaká pověra, když jsou bejvalky na svatbě, nosí to prý do manželství smůlu vissla

Jinak,podle toho co píšeš jí má pořád rád.
Hranice mezi tebou a jí je jen v tom, že ty jsi i milenka a ona ne - asi.
Nemá to vyřešený.

S Martinkou1 většinou nesouhlasím, ale tentorát bych asi taky volila metodu "buď a nebo"

Svatbu by jste si přeci jen asi měli užít a takhle by tě asi čekal trochu stresík...

Není tady

#45 8. 12. 2008 21:19

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Mě by taky vadilo a to moc.
Naštěsí si můj manžel vybral za svědka svého nejlepšího kámoše a já kámošku.
A je to tvůj den, tak si ho nenech pokazit. Zkus si s přítelem ještě promluvit.

Není tady

#46 8. 12. 2008 22:01

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tak já tu budu asi v opozici lol se svými ex s stále stýkám, s většinou z nich mám velmi dobrý vztah, poslední ex je dokonce jeden z mých dvou nej kamarádů. Stýkáme se s přítelem a jeho novou slečnou dohromady. Možnost že by mi šel za svědka se u nás probírala a byla odsouhlasena. S přítelovou bývalkou je to ovšem trošku odlišné, neviděli se několik let a asi by mě dost překvapilo kdyby s tím vyrukoval lol

MATYLDA
http://www.tickerclub.com/cache/0f00e26f70.png 22.10.2009 - 3389 g, 51 cm hjarta
ALŽBĚTA
http://www.tickerclub.com/cache/f19c85ecc3.png 22.6.2012 3 3780 G, 51 cm hjarta

Není tady

#47 8. 12. 2008 22:13

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Definitiv napsal(a):

Tak já tu budu asi v opozici lol se svými ex s stále stýkám, s většinou z nich mám velmi dobrý vztah, poslední ex je dokonce jeden z mých dvou nej kamarádů. Stýkáme se s přítelem a jeho novou slečnou dohromady. Možnost že by mi šel za svědka se u nás probírala a byla odsouhlasena. S přítelovou bývalkou je to ovšem trošku odlišné, neviděli se několik let a asi by mě dost překvapilo kdyby s tím vyrukoval lol

Definitiv, díky, už jsem si připadala divně.... kapitulation smile

Upravil(a) sandra (8. 12. 2008 22:14)

Není tady

#48 9. 12. 2008 11:42

Simonas
♥♥♥♥♥--

Udelala jsem ustupek.Jedna kamaradka bude organizatorkou svatby - hostu, druha kamaradka pujde za svedka a treti kamaradka bude se starat o hudbu a dary. Pripitek uvede doktor. Pritel si vezme nektereho z kamaradu. Ma taktez tri "verne souputniky" a pri teto variante nevedel koho. Nakonec si vzpomnel na slib z detstvi o svedectvi sveho kamarada. Takze toto je vyreseno. Byvala pritelkyne urcite nepujde na svatbu. Nechala jsem pritele precist  tuto diskuzi. Nerekl nic, ale pochopil.

Nyni resime jiny problem. Chteli jsme se vzit 8.5.2008 Jenomze urednici maji volno patek -nedele. A volny termin je az 16.kvetna, coz nam ani mistu, kde to mame mit nevyhovuje. Chteli jsme se vzit venku na zahradce u jezirka jedna vilky, ktera je predelana na restauraci. Taktez jsem zjistila zajimavou informaci, ze neni dulezita osoba oddavajiciho, ale nejdulezitejsi je matrikarka, ktera musi byt mistni...

http://lb1f.lilypie.com/DZuYp2.png

Není tady

#49 9. 12. 2008 19:51

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Simonas napsal(a):

Udelala jsem ustupek.Jedna kamaradka bude organizatorkou svatby - hostu, druha kamaradka pujde za svedka a treti kamaradka bude se starat o hudbu a dary. Pripitek uvede doktor. Pritel si vezme nektereho z kamaradu. Ma taktez tri "verne souputniky" a pri teto variante nevedel koho. Nakonec si vzpomnel na slib z detstvi o svedectvi sveho kamarada. Takze toto je vyreseno. Byvala pritelkyne urcite nepujde na svatbu. Nechala jsem pritele precist  tuto diskuzi. Nerekl nic, ale pochopil.

Nyni resime jiny problem. Chteli jsme se vzit 8.5.2008 Jenomze urednici maji volno patek -nedele. A volny termin je az 16.kvetna, coz nam ani mistu, kde to mame mit nevyhovuje. Chteli jsme se vzit venku na zahradce u jezirka jedna vilky, ktera je predelana na restauraci. Taktez jsem zjistila zajimavou informaci, ze neni dulezita osoba oddavajiciho, ale nejdulezitejsi je matrikarka, ktera musi byt mistni...

Já si teda myslím, že oddávajím nemůže být kde kdo. Musí splňovat určité podmínky.

Není tady

#50 9. 12. 2008 20:22

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

henrietta napsal(a):

Sandro a jak to čtu, nevidím nikde že by Simonas měla nějaké tvrdé postoje nebo mluvila o té holce ošklivě. A píše že žádná ultimáta dávat nechce. Ale já fakt nevidím důvod, proč by měla akceptovat za svědkyni bývalku svého přítele i kdyby to byla světice.

Opovrhuje ňou... a na to podľa mňa nemá právo, naozaj vie prd o jej vzťahu... Ale má právo povedzme sa vyjadriť k svedkom. Nedávala by som ultimáta, ale svoj názor by som povedala. Zažila som hádku kvôli svedkom, a to ani nešlo o bývalých partnerov. Asi treba nájsť nejaký kompromis - pozvať ju na svadbu (nevidím dôvod, prečo by bývalí partneri, ktorí sa stali kamarátmi, nemohli na svadbu, človek tam asi chce mať blízkych, a o otm, kto mi je blízky si rozhodujem JA), ale možno by nemusela svedčiť.
Ja som bola príčina rodinnej hádky, lebo som išla svedčiť kamaártovi. Má dve sestry a podľa jeho otca mu mala svedčiť jedna z nich. Lenže on práve nechcel ani jednu uraziť, tak zvolil mňa ako "rodinnú priateľku"(fakt sa poznám trochu aj s jeho rodinou). A bol oheň na streche, ale nakoniec si presadil svoje, ani jeho žena nemala za svedka brata, ale kamaráta, a boli šťastní, že majú svadbu podľa seba a nie pdoľa rodičov. A svadba s apáčila všektým zúčasteným wink . Lenže ja teda nie som bývalka, to je holý fuckt.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

• Diskuse
  •  » Svatba
  •  » Svedek-byvala pritelkyne budouciho manzela
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí