Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 13. 3. 2006 16:32

Diana
Host

Re: Plastika nosa

ozka napsal(a):

ahoj dian,
boli tomu uz dva roky,co som mala robeny nos,ale kolko si pamatam,tak ti opisem moj stav a pocity:
ja som nemala nos hrbolaty,len dlhsi so sirokou spickou,myslela som,ze mi mudr.guba doporuci len korekciu makkych casti nosa-t.j.len spicky,ale jednoznacne chcel urobit nos cely.pri operacii,pokial nahodou nezaspis,tak necitis nic,lebo lokal.anesteza tomu zabrani,maxim.pocujes rozhovor operatera so sestrickami.co som duto citila-ale nie bolestne bola uprava kosti,aby nos dostal svoj tvar,tak ich bolo treba trochu "nalomit"(dufam ze to nevyznelo odstrasujuco). moja operacia trvala cca1,30hod,ale ubehlo to hrozne rychlo.cas na paniku dianka nebudes mat.po zlozeni sadry(po14 dnoch) som bola maximalne spokojna,lebo uzka spicka a skrateny nos dali vyniknut mojim ociam,ktore nos "trochu" zatienoval.ja som s vysledkom spokojna aj s pristupom lekara.nostek sadal este asi do pol roka a hlavne sa spicka netaha dohora,je perfektna.ja som mimo blavy asi 150km, dochadzala som na kontroly,mozno rovnaku vzdialenost som mala aj do BB,ale osobne si myslim,ze v blave je dobrych odbornikov dost.pozdravujem a ak mas este nejaky dotaz tak napis.
ozka

Ahoj Ozka

Ďakujem za skorú odpoveď. Ešte ma zaujíma, či po operácii si mala veľké modriny na tvári, opuch a pod. Ako dlho si bola potom v ULK po operácii a ako často si chodila na kontroly. Dala sa Ti v takom stave cestovať a vôbec dýchať. Kedy si išla von medzi ľudí? Neostali Ti žiadne stopy po stehoch?  Doma si mohla normálne chodiť, alebo len ležať?  Tiekla Ti pri operácii, alebo potom doma krv z nosa? Bole Ťa nos pod sadrou, alebo nie?  A ešte niečo, kto ti poradil práve Dr. Gubu? Iba tak ako píšeš  - z časopisu EVA.  Stretla si tam aj ďalšie "pacientky" po operácii, ak áno, boli aj oni spokojné?   Prepáč za takú  kopu otázok, ale veľmi mi pomôžeš. Ďakujem                  Diana

#102 13. 3. 2006 18:10

ozka
♥------

mas dianka nevycerpatelne mnozstvo otazok-tak postupne:
operovana som bola v pondelok doobeda, prepustena domov v utorok doobeda, prva ko.bola v piatok,kedy som mala vybranu tamponadu-dovtedy som dychala ustami, doma som v tom case viac menej lezala asi na troch vankusoch aby som nemala zaklonenu hlavu ale hybat sa mozes bez problemov.potom som cestovala na ko.pokial som mala sadru raz za 3-4 dni, kedy mi lekar cistil opuch ako zvonku,tak aj zvnutra nos.dierok.po 14 dnoch mi zlozil sadru a vybral stehy, mala som asi dva vnutorne a jeden vonkajsi na nosnej priecke-na nej zostava jazvicka ale potieranim kremom na jazvy mi zmakla a postupne sa vstrebala, takze ju nepoznat. krvacanie po odstraneni tamponady uz nebolo,opuch do dvoch tyzdnov zmizne,trosku som mala este podliatiny/dali by sa korektorom zatriet/, ale celkom za tri tyzdne som bola v poriadku a spokojne som sla do prace. prvy tyzden po operacii som mala odvoz do blavy, ale potom som odsoferovala cestu sama bez problemov.
osobne som z mudr.gubu mala po konzultacii dobry dojem, takze som ine alternativy ani nezistovala...
ahoj

Není tady

#103 13. 3. 2006 22:41

sofia
Host

Ahojte,
Dianka, tak dnes som bola v BB za MUDr. Kováčom a poviem ti, že mi to vôbec neuľahčil smile
Dúfala som, že po tejto návšteve sa už definitívne rozhodnem..Keby na mňa MUDr. Kováč spravil zlý dojem, jednoznačne by som išla k MUDr. Gubovi a keby na mňa spravil super dojem, tak by som išla tam..Ale je to tak nejak v strede..Na jedne strane ma potešil fakt, že by som bola v celkovej narkóze..A tiež hovoril, že by to chcel spraviť tak aby noštek vyzeral čo najprirodzenejšie..Ale na druhej strane sa mi zdalo, že sa nechystá s mojím noštekom robiť nejaké radikálne zmeny..Neviem, možno to bol len dojem..
Fakt ale je, že sa už musím rozhodnúť a to ešte do konca tohto týždna, pretože nabudúci týždeň ma už čaká operácia..Ale ja ešte naozaj niesom rozhodnutá..

A preto by som vás chcela poprosiť, aby ste mi poradili..MUDr. Guba alebo MUDr. Kováč? Naozaj neviem, ale rozhodnúť sa musím čo najskôr..Prosím napíšte mi..Veľmi by ste mi tým pomohli..Ktokoľvek má nejaké skúsenosti s týmito doktormi, alebo aspoň má nejký názor prosím napíšte..Ďakujem.

#104 14. 3. 2006 7:20

lienka
Host

sofia napsal(a):

Ahojte,
Dianka, tak dnes som bola v BB za MUDr. Kováčom a poviem ti, že mi to vôbec neuľahčil smile
Dúfala som, že po tejto návšteve sa už definitívne rozhodnem..Keby na mňa MUDr. Kováč spravil zlý dojem, jednoznačne by som išla k MUDr. Gubovi a keby na mňa spravil super dojem, tak by som išla tam..Ale je to tak nejak v strede..Na jedne strane ma potešil fakt, že by som bola v celkovej narkóze..A tiež hovoril, že by to chcel spraviť tak aby noštek vyzeral čo najprirodzenejšie..Ale na druhej strane sa mi zdalo, že sa nechystá s mojím noštekom robiť nejaké radikálne zmeny..Neviem, možno to bol len dojem..
Fakt ale je, že sa už musím rozhodnúť a to ešte do konca tohto týždna, pretože nabudúci týždeň ma už čaká operácia..Ale ja ešte naozaj niesom rozhodnutá..

A preto by som vás chcela poprosiť, aby ste mi poradili..MUDr. Guba alebo MUDr. Kováč? Naozaj neviem, ale rozhodnúť sa musím čo najskôr..Prosím napíšte mi..Veľmi by ste mi tým pomohli..Ktokoľvek má nejaké skúsenosti s týmito doktormi, alebo aspoň má nejký názor prosím napíšte..Ďakujem.

Ahoj
Rozhodnut sa musis sama. Ja som bola v ULK a doktor mi robil korekciu jazvy a vyberal vela znamienok, viem, je to nieco uplne ine, ako Tvoj pripad. Ale moja skusenost s nim bola vyborna:). Taktiez som kdesi o nom pocula, ze robi prirodzene vyzerajuce nosy a ze ma sikovne ruky. Mavaju tam vzdy plno, co znamena, ze sa im dari.
Mudr. Kovaca nepoznam.
Tolko moja skusenost. Ale rozhodnutie je iba na Tebe. Drzim ti palce. Potom az budes mat po operacii:sova: a uvidis vysledok, tak nam napis ako to dopadlo, ci uz u jedneho, alebo toho druheho doktora.storstark

#105 14. 3. 2006 8:47

Diana
Host

sofia napsal(a):

Ahojte,

Ahoj Sofia,

ja som si písla cez mail s Dr. Kováčom. Mám taký istý dojem ako Ty. Prečo si myslíš, že sa nechystá v Tvojom prípade na radikálnu zmenu? Veď si sa ho určite veľa vypytovala, keď si tam išla takú dlhú cestu. Ukázal Ti nejaké fotky, napíš prosím, čo Ti povedal o celom zákroku ako dlho to bude trvať, kedy budeš môcť ísť domov, kam na kontroly a  ak máš čas, tak budem rada, keď mi napíšeš v skratke celý váš rozhovor. Aj ja by som išla k nemu, ale len kvôli tej narkóze.  Kedy máš termín operácie u Gubu? Sofia, je to fakt ťažké, rozhodnúť sa. Na jednej strane - Guba je blízko, ukázal ti fotky, narkózu nejak prežijeme, aj keď lokálnu. potom môžeme chodiť na kontroly ako často treba.  Do B.B., je dosť ďaleko, ale zas tam nechodíme každý deň a raz za život sa to dá obsolvovať,  celková narkóza,  kontrola len raz po zákroku - po jednom týždni - tak mi povedal cez mail a to je všetko. Fakt sa z toho zbláznim. Išla by som radšej ku Kováčovi, pocit, že si ľahnem a vstanem a je to hotové má láka viacej ako predstava napichovania asi desať injekcií do dosť tvrdých miest okolo nosa.  Pomerne hlboko, aby sme to necítili.  Ja toto teda fakt nemusím....   Ale ráno keď sa z toho zasa vyspím, tak si poviem, že to stovky dievčat vydržalo, tak to vydržím aj ja. 

Aj Ozka ma potešila, keď vyššie píše, že to vôbec necítila u Dr. Gubu.  Už ani na nič iné nemyslím celý deň, len koho si vybrať. Určite som Ti neporadila, lebo ja sama sa neviem rozhodnúť. Ako dlho si sa s Dr. Kováčom rozprávala? Ako sa Ti páčili fotky, teda ak Ti nejaké ukázal. Napíš prosím, ozvem sa hneď večer. Teraz som tu takmer štyri krát za deň - lebo aj ja to už chcem doriešiť.    Ďakujem za všetky odpovede  Diana

#106 14. 3. 2006 10:35

Ditulin
Host

Ahoj Sofia,
já bych šla k tomu Gubovi, ke kterému jsi objednaná na operaci. Čím víc člověk kombinuje, tím to pak je horší.
Kdybych si mohla vybrat, tak já bych chtěla jednoznačně lokální umrtvení. Tchýniné kamarádce zemřela 18.-letá dcera 3 dny po operaci. Operace se zdařila, ale díky narkóze dostala za 3 dny po operaci embolii. A z tady toho mám teď největší hrůzy, větší než z tamponády. Člověk si řekne, všechno dopadlo super a další den už se neprobudí...

#107 15. 3. 2006 12:05

Diana
Host

Ahoj Sofia

Už si sa rozhodla ku komu pôjdeš? Napíš, keď to budeš vedieť. Ty si určite teraz robíš predoperačné vyšetrenia, lebo Tvoj termín sa už

pomaly blíži. Napíš, aké vyšetrenia si musela obsolvovať pred tým.  Ja idem 23. 3. do B.B, . Ale Ty už zrejme budeš po zákroku.?! Či nie!

Ozvi sa, ako si sa rozhodla. Držím palce                                 Diana

#108 20. 3. 2006 8:33

Diana
Host

AHOJ SOFIA

Škoda, že sa neozývaš! Napíš, kedy Ťa čaká operácia a ku komu pôjdeš. Veľmi - veľmi Ti držím palce !!!  Ozvi sa, ako si bola spokojná a porozprávaj nám svoje dojmy a zážitky.    Krásny noštek želá             Diana

#109 20. 3. 2006 8:58

sofia
Host

Diana napsal(a):

AHOJ SOFIA

Škoda, že sa neozývaš! Napíš, kedy Ťa čaká operácia a ku komu pôjdeš. Veľmi - veľmi Ti držím palce !!!  Ozvi sa, ako si bola spokojná a porozprávaj nám svoje dojmy a zážitky.    Krásny noštek želá             Diana

Ahoj Dianka,
Prepáč, že som sa neozývala, ale v poslednom čase nič nestíham..
Tak nakoniec som sa rozhodla pre MUDr. Gubu z ULK..Dlho som nad tým rozmýšlala, zvažovala som všetky pre a proti a nakoniec som sa rozhodla takto..Na operáciu idem už tento štvrtok..Veľmi sa bojím, ale viem, že strach treba prekonať a dúfam, že nový noštek bude stáť zato..
Po operácii sa ozvem a napíšem ako to všetko prebiehalo..
Ďakujem, že na mňa myslíš..hlavne vo štvrtok to budem potrebovať smile
A ty si na tom ako?Už si sa rozhodla?

#110 20. 3. 2006 13:27

ozka
♥------

sofia,
budem ti aj ja drzat palce nech ti to vsetko dobre dopadne a budes s vysledkom spokojna, myslim ze svoje rozhodnutie ist k mudr. gubovi nebudes lutovat.
s pozdravom ozka

Není tady

#111 20. 3. 2006 15:40

sofia
Host

ozka napsal(a):

sofia,
budem ti aj ja drzat palce nech ti to vsetko dobre dopadne a budes s vysledkom spokojna, myslim ze svoje rozhodnutie ist k mudr. gubovi nebudes lutovat.
s pozdravom ozka

Ahoj ozka,
Ďakujem za povzbudenie..Aj ja dúfam, že nebudem ľutovať..Potom sa ozvem ako som dopadla..Zatiaľ sa maj pekne.

#112 21. 3. 2006 9:01

Jess
Host

Ahojte.

Ja uz premyslam nad plastikou nosa asi 2 roky ale stale som sa neodhodlala. Strasne vela som toho precitala aj vela fotiek som videla a dokonca som sa aj stretla s babou co podstupila operaciu nosa u dr. Kostala a jej nos vyzeral velmi dobre k jej tvari (i ked mala stale leukoplast na nose). No napriek tomu by som k dr. Kostalovi nesla, lebo sa tam 1. dlho caka 2. musela by som nosit leukoplast na nose dalsi mesiac  a to si kvoli praci nemozem dovolit.

Presla som uz aj anglicke aj americke diskusne fora a bola som prekvapena, ze tam bolo dost bab nespokojnych po operacii i pri sume 4000USD a viac! A to boli doktori specializovni na nosy.

Inak najlepsi doktor na nosy by mal byt ten co ma za sebou minimalne 1000 operacii a specializuje sa len v tejto oblasti... No ale samozrejme je tam nejake percento, ze ani vtedy sa to nemusi vydarit. Niekedy totiz vznikaju podkozne jazvy (alebo nieco take) a s tym uz doktor nic neurobi. To je uz individualne ako sa to komu hoji a ako sa s tym telo vysporiada.

Vsimla som si, ze niekto tu spominal specializovaneho doktora iba na nosy v BB a nejakych dobrych doktorov v Berline. Mohli by ste mi prosim poskytnu www stranku, popripade ich mena?

Dakujem a prajem vsetkym uspesne operacie ;o)

~Jess

#113 21. 3. 2006 9:29

zuzzka
Host

Ahojte dievčatá,
tiež sa rozhodujem o skrášlení nosa no niesom rozhodnutá ku ktorému doktorovi mám ísť.
No chcela by som povedať všetkým tým , ktoré sa rozhodli ísť k Mudr Košťalovi, že mám už 4 kamarátk&y, ktore u neho boli
a každá z nich musela absolvovať operáciu minimálne 2 krát jedna aj 3. urobil to potom už zadara.
Ja by som takúto skutočnosť vedieť chcela.... Vaľa šťasta...

#114 21. 3. 2006 9:58

Jess
Host

To je sila! Ja som myslela, ze ked ho tak vela ludi chvalilo, tak bude MUDR. Kostal asi dobry a ze asi to dlhe cakanie v cakarni sa vyplati =P. Ta baba s ktorou som sa stretla a ktorej robil MUDR. KOSTAL nos hovorila, ze v cakarni bolo vela spokojnych zien a dokonca aj nejaka, ktora k nemu chodi az  z  TALIANSKA. Tak som myslela, ze na nosy nebude az taky zly.
Vraj sa specializuje hlavne na ruky a mojej mami kamaratka je chirurgicka a mala problemy s rukou a isla k nemu, no operacia vraj dopadla velmi zle...

A toto je aj dovod preco si tak dlho odkladam tu operaciu nosa. Ja neviem kto je vlastne dobry. Uz som rozmyslala, ze pojdem si dat nos spravit az na FLRODIA (haha), ale aj tam neboli 100% spokojni!

A v Prahe je vraj nejaka dobra klinika. Vie niekto o tom poskytnut info???

#115 21. 3. 2006 11:19

Jess
Host

Ooops az na FLRODIA = az na FLORIDU big_smile

#116 22. 3. 2006 8:07

Diana
Host

AHOJ SOFIA

Písala si, že sa strašne bojíš. Aj ja sa strašne bojím, hlavne toho, aby to nebolo horšie ako je teraz a aby všetko dobre dopadlo. Ja už pomaly na nič iné nemyslím.  Vo štvrtok idem do B.B., uvidím ako dopadnem. Dám ti vedieť, ale Teba to už nemusí trápiť, lebo budeš mať po zákroku. Verím, že budeš spokojná. Keď prídeš domov a nebudeš celá z toho zničená - napíš prosím, ako to prebiehalo. Lebo dievčatá po operácii sa už vačšinou nepozerajú na túto stránku.

Verím, že si sa rozhodla správne.  Veľmi, veľmi Ti držím palce. Neboj sa, musíme byť silné, určite budeš v lete chodiť s krásnym noštekom.

Ešte raz VEĽA ŠŤASTIA                  želá                                 Diana

#117 22. 3. 2006 20:50

sofia
Host

Diana napsal(a):

AHOJ SOFIA

Písala si, že sa strašne bojíš. Aj ja sa strašne bojím, hlavne toho, aby to nebolo horšie ako je teraz a aby všetko dobre dopadlo. Ja už pomaly na nič iné nemyslím.  Vo štvrtok idem do B.B., uvidím ako dopadnem. Dám ti vedieť, ale Teba to už nemusí trápiť, lebo budeš mať po zákroku. Verím, že budeš spokojná. Keď prídeš domov a nebudeš celá z toho zničená - napíš prosím, ako to prebiehalo. Lebo dievčatá po operácii sa už vačšinou nepozerajú na túto stránku.

Verím, že si sa rozhodla správne.  Veľmi, veľmi Ti držím palce. Neboj sa, musíme byť silné, určite budeš v lete chodiť s krásnym noštekom.

Ešte raz VEĽA ŠŤASTIA                  želá                                 Diana

Ahoj Dianka,
Ďakujem za povzbudenie..Hned ako sa odtiaľ vrátim a budem schopná niečo napísať, tak napišem..
Prosím drž mi zajtra palce..budem to potrebovať :)pa

#118 23. 3. 2006 10:44

sofia
Host

Ahoj Dianka,
Asi si prekvapená, že ti teraz píšem, keď som mala byť na operácii..Ale nemohla som tam ísť, pretože akurát včera sa mi spravil herpes..To je smole, že? Už som sa tešila, že to budem mať konečne za sebou..Ale dali mi už náhradný termín..približne o dva týždne..Tak dúfam, že to už budem môcť ísť..
A ty ako? Čo si vybavila v BB?Aký dojem na teba urobil MUDr. Kováč? Ukázal ti aj fotky?
Napíš prosím čo najskôr..Ďakujem..Zatial sa maj pekne.

#119 24. 3. 2006 14:36

Jess
Host

Ahojte.

Dost ma zaujel Mudr. Mestak z Prahy. Ma niekto skusenosti s tymto doktorom?

Prosim dajte mi vediet.

DAKUJEM a prajem prijemny vikend! ;o)

#120 26. 3. 2006 18:57

kaja
♥------

Ahojte!
Bola som si prehodit termin u Dr.Kostala ale najskorsi mi moze dat az v novembri tak sa neviem rozhodnut lebo by som to mala mat za normalnych okolnosti v maji.Zoznamila som sa tam v cakarni s jednou zenou a bola tyzden po operacii vyzerala uplne v pohode.Hovorila,ze toto bola jej tretia plastika nosa, prvy a druhy raz bola u nejakeho Dr. kt. ma ordinaciu pod hradom moznoze vy ho poznate a ze jej uplne dosral nos a este za to dala strasne peniaze.Kamoska jej odporucila Kostala,ze opravoval aj jej nos.....A co vy ako ste na tom mate uz vybratich Dr.??
Kaja

Není tady

#121 27. 3. 2006 9:33

sofia
Host

Ahoj Dianka,
Čo je s tebou? Vôbec sa neozývaš, prosím napíš ako si na tom a ako si sa rozhodla..Prosím napíš, veľmi ma zaujíma ako to dopadlo v BB..Ďakujem.

#122 27. 3. 2006 9:40

sofia
Host

Ahoj Kaja,
Nabudúci týždeň idem na operáciu k MUDr. Gubovi- ULK..Dlho som sa rozhodovala, kam by som mala ísť a nakoniec som sa rozhodla pre neho..Bola som aj u mUDr. Koštála, ale ten mi dal termín až na september, čo je pre mňa už dosť neskoro..Takže ak ti môžem poradiť, tak choď na operáciu už v máji..Budeš to mať za sebou..ak sa môžem spýtať prečo si to chcela odložiť?
Nech už sa rozhodneš akokoľvek, držím Ti palce a dúfam, že budeš s novým noštekom maximálne spokojná..Zatiaľ sa maj pekne.

#123 27. 3. 2006 13:41

Diana
Host

dudlikdudlik

sofia napsal(a):

Ahoj Dianka,
Čo je s tebou? Vôbec sa neozývaš, prosím napíš ako si na tom a ako si sa rozhodla..Prosím napíš, veľmi ma zaujíma ako to dopadlo v BB..Ďakujem.

AHOJ SOFIA,

bola som v B.B, doktor Kováč bol milý. Presne to zhodnotil tak, ako som si ja predstavovala, teda že nos treba skrátiť a jemne znížiť jeho výšku. Pravdaže predtým som mu nepovedala, ako si to ja predstavujem. Presne toto som chcela počuť. Že to nebude problém, lebo nos je rovný a súmerný. Žiadna veľká práca s ohnutými kostičkami. Bola som príjemne prekvapená. Fotky mi ukázal, boli pekné. Ešte aj tak nie som rozhodnutá.

V utorok - zajtra - idem ešte ku Gubovi, aj keď som ho hneď na začiatku vylúčila. Chcem počuť jeho názor a hlavne prečo to on nerobí v celkovej anestéze. Keď mi povie to isté, že to nie je veľmi náročné ako pri krivýcha ohnutých nosoch a nebude to bolieť a tiež  ukáže fotky, bude to ťažké rozhodovanie

Do B.B. by som musela ísť raz na kontrolu po 10-tich dňoch. Ak to bude v poriadku tak to je všetko. Uvidím, zajtra budem mať v tom jasno.
To je posledný lekár, ktorého navštívim a dám ti vedieť.  Strašne, strašne sa bojím už aj o tom rozprávať sa bojím. Keď som čítala príspevky, že niektoré dievčatá boli aj dva, trikrát na operácii  chytá ma z toho panika. 

Zajtra Ti napíšem ku komu pôjdem. Kováč mi dal termín na polovicu apríla.   Bojím sa injekcií, tých sa bojím aj u zubára a tam dostanem len jednu a pri tomto možno aj sedem ak nie viac. Aj toto sa chcem Gubu opýtať, koľko vlastne je tých injekcií.

OZVEM SA ZAJTRA.  Ahoj                       Diana

#124 27. 3. 2006 14:04

Jess
Host

Ahoj Diana. smile

Chcela by som sa spytat ci sa dr. Kovac  specializuje iba na nosy a ci to robi v celkovej anesteze (ma www stranku kde mozem zistit viac info?). Ja totiz premyslam momentalne nad nim, alebo pojdem az do Prahy do Esthe k dr. Mestakovi na ktoreho sa caka asi pol roka, ak nie viac. sad

Prosim daj mi vediet.

Dakujem

P.S. Stretla som sa s babou co podstupila plastiku nosa pod lokalkou u dr. Kostala a hovorila, ze sa to dala vydrzat, len injekcie a nejake tycinky do nosa su neprijemna a taktiez psychicky neprijemne vraj bolo ked ju tam priviazali o postel ci co.

#125 27. 3. 2006 18:20

Diana
Host

Ahoj Jess,

áno Mudr. Kováč sa špecializuje iba na nosy.  On je vlastne ORL-chirurg a má atestáciu s plastickej chirurgie, takže ovláda celkovú stavbu nosa, nielen tú akože "estetickú". Robí to v celkovej anestéze. Termíny má tak do jedného mesiaca od konzultácie. Treba si dať urobiť predoperačné vyšetrenia, najprv samozrejme prísť na konzultácie k nemu a ostatné Ti povie osobne.

Môžeš sa na neho obrátiť cez mail, kde Ti on osobne odpíše. Mne odpísal do troch dní.              www.orlklinika@stonline.sk

Tu sa ho môžeš všetko opýtať, čo Ťa zaujíma. Určite ti odpovie, aj ja som tak urobila a potom som išla k nemu osobne. Ale neviem, ako si už iste čítala, či pôjdem k nemu. Pýtala som sa aj sestričiek ako sú spokojní pacienti?  Tie povedali, že on robí   doslova   "superné" nosy.  Dojem na mňa urobil veľmi dobrý, je pozorný, má prehľad, nesľubuje nemožné, rozpráva veľmi zrozumiteľne a je vyrovnaný - teda rozhodnutie nechal na mňa. Pýtala som sa ho, že keby bol on pacient - teda klient, ktorý si chce dať operovať  nos, či by si on vybral sám seba. Zasmial sa a povedal, že áno.

Veľa sa ho pýtaj, tak sa veľa dozvieš. Nestačí len vidieť fotky, ktoré nakoniec nemusia byť ani jeho. Ja som sa preto pýtala aj sestričiek, ktoré s ním bývajú na sále a na kontrolách po zákrokoch. Hovorili, že mu môžem dôverovať, že tam nezažili nejaké sťažnosti, alebo opravy a niekoľkonásobné už vôbec nie.

Ja sa bojím injekcií, preto som bola u neho, nielen preto, že je "vraj" dobrý. Zajtra navštívim Dr. Gubu a potom napíšem, ako som pochodila.

Kováč Ti dá aj číslo telefónu, na ktoré sa môžeš objednať na konzultácie.   Nájdeš ho ak v starších príspevkoch.

Zdraví                          Diana

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí