Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 17. 2. 2006 21:02

Pavlinka
Host

Re: Plastika nosa

Ahoj Ditulin,bolest se da snaset dostavas leky na utiseni,malilinko te boli hlava.no zakrok je razantni ale nikdo nepozna ze jsi byla na plastice s nosem teda pokud navstivis kvalitniho chirurga,ani muj pritel nepoznal ze jsem byla na plastice poznal zmenu ale nedokazal urcit v cem je ta zmena.primar Kovac to provadi tak ze to nikdo nepozna a navic te udela krasnou je to super trida.

#27 17. 2. 2006 21:30

Pavlinka
Host

Jeste mam E¨mail na kliniku v Banske Bystrici kde dela prave slavny Marian Kovac.       orlklinika@stonline.sk

#28 17. 2. 2006 22:09

Pavlinka
Host

Ahoj Dianko,predoperacni vysetreni si muzes udelat i v Banske Bystrici ale zalezi na domluve,nebo muzes ke svemu lekari.o tom co si predstavuji nepadlo ani slovo nechala jsem to na panu Kovacovi.na prvni kontrolu jsem sla za tyden.tvar nosa se nemeni jen pokud by jsi si ho zlimila ale dostanes domu sadru na nos takze zachrana je.uprimne nedokazu si predstavit kdyby mne operoval nekdo jiny.
Mozna tu kliniku v Nemecku bych jeste akceptovala.kdybych si nahodou nejak nestastne zlomila nos.ale je tu varovani,moje kamardka byla na operaci u Kovace dopadla jako vzdy bezvadne jenze po roce si zlomila nos a nechtela se vzdat te krasy tak sla na druhou operaci,tim chci rict ze je to velmi navykove nikdo se nechce vzdat krasy ale operovat nos nejde do kola jinak skoncite jako Jacksson.takze po operaci budte velmi opatrni na nos.2mesice po operaci se musite vyhybat sportu protoze nos je jeste krehky.a vim ze kdybych ja si zlomila nos nejak skarede tak bych musela jit taky na dalsi protoze mit zase oblicej normalni nezajimivy bez krasy to bych mela asi deprese.je to velmi velmi navykove(krasa)temer silna droga!

#29 18. 2. 2006 20:46

Ditulin
Host

Pavli,
já mám ale docela velký nos - hodně vystouplý, jakoby skoba od shora až dolů a já bych teda chtěla, aby by byla znát změna tvaru. Teď jsem se až lekla! Vím, že nebudu mít nikdy malou třešničku, ale chci vypadat jako člověk a ne jako Pinoccio  :-(

Ty jsi tedy z Brna? A na převazy jsi chodila do nemocnice? A už ti ho doktor Kováč ani nezkontroloval - po sundání sádry, jestli je vše, jak má být???
Jsi moc hodná, že nás takhle psychicky podporuješ

#30 18. 2. 2006 22:37

XY
Host

Hlavně si, holky, dávejte pozor, aby tady ty chvály nebyly přímo od oněch plastických chirurgů. I to se občas stává...

#31 19. 2. 2006 15:46

Pavlinka
Host

DITULKO to se neboj on to provadi nejmodernejsim zpusobem,nosni kustky se rozsekaji na male casti a pak se snima pohybuje je to jako skladacka,to co je prebytecne se odstrani.spicka nosu zkrati a poposije na horu,ja jsem mela taky velky nos a mam ho ted mensi nez vetsina lidi.ano jsem kousek od Brna.Ted muj kamarad se chysta na operaci ke Kovacovi,ma trochu krivy nos.
Akorat budes takovej mesic neschopna prace,teda schopna budes ale radsi se ji vyhybej,hlavne tezke praci kde hrozi uraz nosu.ale to ti vsechno rekne Kovac.uz se pak nedival jak to dopadlo to uz jsem poznala sama ze skvele,nabyzel ze jestli budu chtit tak muzu prijet a podiva se ale kdyz to udelal bez chyby tak proc bych jezdila akorat jsem chodila na prevazy do brna na ¨nosni a na vyndani tamponu,vsak se kdykoliv zeptej poradim.Pro ty co neveri tak se zeptejte nejakeho ORL na primare Kovace z Banske Bystrice ze je jeden z nejlepsich v evrope,a neni drahy.nebo jestli chce nekdo informace o Nemecke klinice ktera je nejlepsi na plastiky nosu v evrope tak dam kontakt,ale je to o 15tis drazsi.takze kolem 27-30tis.nevim jak to ted je s Kovacem treba podrazil,ale myslim ze za rhinoplastiku bude chtit tak 15tis ale vazne nevim.ale zjistim to protoze muj kamarad se bude objednavat tak dam info.no jenze vazne to zato stoji pro krasu se musi trpet a pak jak se proberete z narkozy tak se nemuzete dockat az vam sundaji sadru,to nikdy nezapomenu ten pocit hezkosti,sebevedomi vzrostlo o 130% proste z normalu do neceho co je tak prijemne,najednou vam prijde jakoby se svet motal jen okolo vas!zajem muzu hodne vzroste,ale krasa taky neni vsechno!a kdyz mate vsechno tak nemate smysl zivota...

#32 19. 2. 2006 20:45

Ditulin
Host

Pavli, díky za informace a až budeš vědět cenu, tak ji sem, prosím, napiš. Jo a ty jeho webové stránky se mi nepodařily otevřít dumbom

#33 19. 2. 2006 21:08

Pavlinnka
Host

to je mail jako informace tam se muzes zeptat na co chces a Kovac by ti mel odpovedet,jejich stranky nevim.jo dam vedet hned jak zjistim cenu.
a kdy chces jit na tu operaci a kam jsi se rozhodla?Takhle my mame vyhodu protoze Ceska mena je silnejsi nez Slovenska tak to mame celkem levne na ty Slovenske by to vyslo kolem 16-17tis co si pamatuji.zatim...rock

#34 20. 2. 2006 12:29

Ditulin
Host

Ahoj Pavli,
při hledání dobré kliniky mě zaujaly dvě: Perfect Clinic s.r.o. a Plastická chirurgie Praha, obě z Prahy(doktoři mají několikaleté stáže v zahraničí - VB, USA a mnoho dalších). V Brně jsem studovala Bodyestet a Rivu, ale co se nosu týče, moc mě nepřesvědčili. U Perfect Clinic bylo velké plus, že mají pobočku v Českém Těšíně, kousek od mého bydliště (pouze na konzultace, operace v Praze) a lze s nimi konzultaci též provést přes email, zasláním svých fotek a následné konečné osobní konzultace v den operace.
Cena u Perfect Clinic je 20.000, u Plastiky Praha 20 - 24.000. Taky jsem sledovala sérioznost, jak rychle odpověděli na můj dotaz atd.

#35 20. 2. 2006 22:00

sofia
Host

ahoj Pavlínka,
Ďakujem za odpoveď..Skúsim tam cez týždeň zavolať a potom ti dám vedieť, čo som vybavila..Zatial sa maj pekne.

#36 21. 2. 2006 9:54

Mili
Host

Pavlínko,nepodařilo se mi najít stránky na dr. Kováče. Jestli je znáš, mohla bys zaslat adresu? A ještě prosba- jestli by byl někdo ochoten zaslat fota před a po. Někteří chirurgové nemají na svých stránkách fota operací, což je blbé. Díky.

#37 21. 2. 2006 20:48

Pavlinka
Host

Ahoj Ditulko zjistila jsem ceny takze pohybuje se to od 15-20tis.sk
Ty kliniky nevim je to na tobe nevim jake maji vysledky.

#38 21. 2. 2006 20:50

Pavlinka
Host

Ahoj Sofi ano tesim se na tvoji odpoved zatim...

#39 21. 2. 2006 20:57

Pavlinka
Host

Ahoj Mili stranky jsem doposud nezjistila,pokusim se,tady je jen E-mail kdyz se budes chtit Kovace na cokoliv zeptat.    orlklinika@stonline.sk

#40 23. 2. 2006 11:19

Sue
Host

Ahojte baby, ja na tuto stranku chodim uz asi rok a stale sa neviem rozhodnut. Chcela by som sa ale s vami podelit o moje "skusenosti".
Bola som pred rokom v Raci u Dr. Draca - z celeho prostredia som mala velmi zly dojem, operacia by ma vysla na 38 000,-,co je podla mna vrchol. O mesiac mi ale prisiel list, ze ak sa rozhodnem do dvoch tyzdnov tak mi daju 10 000,- zlavu. Podla mna tie vysoke ceny maju pre Rakusakov a pre nas to len skusaju, ale nesla som tam.
Bola som aj v ULK ale z Dr. Gubu som nemala najlepsi pocit a podla toho co som pocula nie su najlepsi.
Co sa tyka Dr. Kostala - mam velmi dobru kamaratku, ktora je so svojim nosom od Kostala velmi spokojna ale podla mna ma nos velmi vyhrnuty dohora, a uz na prvy pohlad vyzera, ze je "umely". Takze tam by som tiez urcite nesla.
Pisala som si s jednou dievcinou z Ciech a ta bola u Dr. Valku v Brne, jej nos sa mi dost pacil, nebol vyslovene maly ale pekny - nevyzeral umelo. Okrem toho je mi sympaticke to, ze hned na druhy den rano po operacii vybera tampony z nosa a mozete ist domov. A napisal aj nejaku knihu o rhinoplastike, bavi ho to a myslim, ze je dobry.
Ale dobre ohlasy som pocula aj na Dr. Kovaca z BB, takze keby som sa mala rozhodnut, tak asi medzi tymito dvomi. Jedine co ma stale odradza je to, ze ja som z BA.... Takze stale cakam, neviem na co....
Drzim vam vsetkym palce a hlavne piste dalej svoje skusenosti....:-))))

#41 23. 2. 2006 14:50

Sue
Host

Pavlinka,
ja som tiez pocula, ze Dr.Kovac z BB je velmi dobry, zaujimalo by ma, ci robi operaciu v celkovej alebo lokalnej anesteze, aky dlhy je pobyt v nemocnici a po kolkych dnoch vybera tampony z nosa. Dakujem.

#42 23. 2. 2006 14:56

Sue
Host

Pavlinka,
aha...uz som si to tam nasla kde o tom pises...:-))) Len by ma este zaujimalo, preco vybera tampony az po 10 dnoch???? Ved to je priserne neskoro. Tak dlho nedychat nevydrzim - to je to jedine co ma od operacie odradza - tamponada. Dr. Valka v Brne ju odstranuje uz na druhy den....

#43 23. 2. 2006 18:44

Pavlinka
Host

Ahoj Sue,tampony vydelava pan Kovac po 4-5dnech,nic to neni.zakroky provadi v celkove anestezii je to pohoda,nekde ti urcite rikaji ze lepsi je kdyz ti jen umrtvi nos,jenze kamaradka byla jen na mistnim znecitliveni a rikala ze je to hnusne citis tlaky a hnusne zvuky.navic kdyz nejsi v narkoze zakrok nemuze byt tak dobre proveden,chirurg neudela razantni zmenu jen malou,jinak by to bolelo.Tak mi to vysvetlil Kovac.ano ja vim ze Kovac je kvalitni.Prave proto se vam snazim poradit ze nema vysoke ceny a pritom je spicka,vetsina ORL nasadi vysoke ceny aby vypadalo ze jsou dobri ale skutecnost je jina,jde o dobre vykony.

#44 24. 2. 2006 8:20

Sue
Host

Ahoj Pavlinka,
dakujem za odpoved. Ked sa definitivne rozhodnem tak samozrejme len pre celkovu anesteziu, nerozumiem preco je este tolko chirurgov, ktori ju odmietaju, ked je vysledok urcite lepsi, je to vlastne aj logicke. Len mam stale take obavy, ze sa na tom stole pri zakroku zadusim, nebudem vediet dychat, zapadne mi jazyk a pod. :-) Inak, ty ked si z Ciech, to si bola v BB tych 5 dni, kym ti dal tamponadu dolu alebo si tam cestovala naspat alebo ako? A preco musia byt tie tampony v nose tak dlho? :-((( Ja totizto vobec neviem dychat ustami, uz len pri tej predstave ma napina na vracanie...preto neviem ako by som to 5 dni vydrzala...

#45 24. 2. 2006 10:38

ozka
♥------

ja som absolvovala operaciu nosa pred dvoma rokmi na ULK u primara Gubu a musim povedat, ze som s vysledkom maximalne spokojna.mala som vtedy 38 rokov a lokalku som zvladla bez problemov. pre krasu sa trocha bolesti vydrzat da.tamponadu som mala tri dni a sadrovu fixaciu asi dva tyzdne.teraz som po operacii ocnych viecok a efekt je uzasny.ja som osobne s MUDr.Gubom spokojna,jeho predchadzajucim pracoviskom bol tiez Ruzinov a pracoval s MUDr.Kostalom.

Není tady

#46 24. 2. 2006 13:14

sofia
Host

Ahoj ozka,
Tvoj príspevok ma veľmi potešil, kedže by som v marci mala absolvovať plastiku nosa práve v ULK- MUDr. Guba..Síce ešte niesom definitívne rozhodnutá..Ak môžem tak by som sa Ťa rada spýtala, či bola tá zmena radikálna..Či si to všimlo okolie a ako na to reagovali..No a ešte jedna otázka..Prečo si si vybrala práve MUDr. Gubu..Odporučil Ti ho niekto, alebo si sa rozhodovala medzi viacerými..Ďakujem za odpoveď..Zatiaľ sa maj pekne..

#47 24. 2. 2006 14:26

Pavlinka
Host

Tak to ze ti zapadne jazyk se stat nemuze.protoze ti behem operace nalepi na jazyk hadicku a slepi ji izolepou aby nezapadl,ty tampony tam jsou kvili krvaceni,zalezi na tom jak je zakrok razantni ja jsem byla na operaci prez 2h.kdyz je zakrok min razantni tak budes mit tampony kratsi dobu,aspon ja si to tak myslim.
Pustily mne domu na sundani tamponu jsem byla v Brne.sadru jsem mela 10dni jenze kdyz mas sadru tak se ti taky spatne dycha nosem.takze tam nejde o to jak dlouho mas tampony ale jak dlouho mas sadru.

#48 24. 2. 2006 14:46

sofia
Host

Ahoj Paulínka,
Tak dnes som sa odhodlala a zavolala som do BB- MUDr. Kováč..Hovorila som len so setričkou..Povedala, že na konzultácie musím prísť osobne do BB..V každom prípade, asi sa tam pôjdem pozrieť, iba tak na porovnanie..Uvidím aký na mňa spraví MUDr. Kováč dojem..Už mi predbežne dala aj dátum operácie na marec..čo by bolo fajn..myslela som, že nebude mať tak skoro volný termín, ale som rada..takto mi to vyhovuje..
Tak zatiaľ sa maj pekne..

#49 24. 2. 2006 15:50

ozka
♥------

sofia napsal(a):

Ahoj ozka,
Tvoj príspevok ma veľmi potešil, kedže by som v marci mala absolvovať plastiku nosa práve v ULK- MUDr. Guba..Síce ešte niesom definitívne rozhodnutá..Ak môžem tak by som sa Ťa rada spýtala, či bola tá zmena radikálna..Či si to všimlo okolie a ako na to reagovali..No a ešte jedna otázka..Prečo si si vybrala práve MUDr. Gubu..Odporučil Ti ho niekto, alebo si sa rozhodovala medzi viacerými..Ďakujem za odpoveď..Zatiaľ sa maj pekne..

ahoj sofia,
o MUDr.Gubovi som sa docitala v casopise Eva, kde boli aj snimky jeho vykonov, takze som rozhodla na zaklade nich a aj ked som nemala ine alternativy, nelutujem.ja som mala operovany cely nos,lebo nebol krivy-len trochu dlhsi so sirokou spickou.teraz je pomerne skrateny a spicka je taka aku som vzdy chcela mat-pekna uzka a hlavne sa netaha dohora.samozrejme ze nos sadá pri vacsom zakroku aj do roka,ale je to uz len take doladovanie.okolie ohodnotilo moj celkovy stav tvare maximalne pozitivne,lebo sa mi zvyraznili hlavne velke zelene oci,ktore boli dovtedy viac zatienovane nosom:)smilea o sebavedomi ani nehovorim.pozdravujem

Není tady

#50 25. 2. 2006 9:15

sofia
Host

Ahoj ozka,
Ja som tiež čítala o MUDr. Gubovi v časopise Eva, v ktorom taktiež boli fotky pred a po operácii a ten noštek, ktorý tam bol vyfotení sa mi veľmi páčil..Mám skoro taký istý problém ako ty, len ja mám noštek ešte aj trochu široký..
Prepáč, že som taká zvedavá, ale ak môžem tak by som sa Ťa ešte rada opýtala, po akom dlhom čase si sa už cítila tak naozaj dobre..Že už si ani nevnímala, že si na nejakej operácii bola..Aké to bolo po troch mesiacoch po operácii?
Ďakujem pekne za odpoveď..

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí