Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#226 29. 4. 2006 10:38

sofia
Host

Re: Plastika nosa

ozka napsal(a):

sofia,
ja som si masaze robila sice nepravidelne, ale ked som zacitila take pnutie na chrbte nosa - vraj prebiehala reinervacia tkaniva-tak som si masirovala nos bez kremu smerom od spicky nosa nahor a po stranach nosa smerom nadol/bolo to podla pocitov-take zatlacanie-ako ked si lepis fixaciu na noc...- dufam ze si ju este lepis-je to potrebne aby nostek sadal/
mne robil primar snimky po 3tyzdnoch od zakroku a potom este asi zo dva razy pri kontrole - ale nie je pravidlom ako casto snimky robi- ale az pri tych porovnavacich snimkach som si uvedomila, aka zmena nastala, lebo na novy nostek som si velmi rychlo zvykla a na stary rychlo zabudla...
takze pekne si uzivaj pozitivnu zmenu a vela len tych najprijemnejsich reakcii
ozka

sofia napsal(a):

Ahoj ozka,
Okolie zareagovalo rôzne..Tí, ktorý o tom nevedeli, tak sa ma pýtali, že či som bola v solárku, že som nejaká opálená..neviem ako to s tým súvisí, ale potešilo ma to smile Iní hovorili, že som nejako opeknela a tak..No a tí čo ma videli behať s leukoplastom, tým je myslím jasné, že som bola na operácii nošteka..Zaujímavé je, že skoro nikto nemal odvahu spýtať sa ma na to priamo..Iba sa na mna tak zvláštne pozerali..
Na kontrolu mám ísť o 2-3 týždne..
Ozka, rada by som sa Ťa opýtala, či si si robila nejaké masáže, lebo veľa ľudí sa ma tu na to pýta, ale o masážach sme sa s pánom doktorom vôbec nerozprávali..A ešte jedna otázka..AKo dlho od zákroku si sa bola dať odfotiť do ULK?
Ďakujem za odpovede..Zatiaľ sa maj pekne..Pa

Ahoj ozka,
Tak noštek si lepím len na noc aj to len špičku..Na tú masáž sa spýtam, keď tam o týždeň pôjdem na kontrolu..Skúsim si zatiaľ robiť tie masáže tak ako si mi povedala..Ďakujem za radu..Maj sa pekne..Pa

#227 30. 4. 2006 14:37

Ditulin
Host

Ahoj Dianko,
děkuji, žes mi držela púalečka, v pondělí před odjezdem jsem si ještě stihla vaše zprávy přečíst a držela jsem ti je také ve čtvrtek. Doufám, že i ty jsi spokojená a nemáš žádné bolesti. Těším se, až se ozveš, já jsem své pocity popsala na Operace nosu.

#228 3. 5. 2006 11:19

Ifča
♥------

Čau Zlatko,
tak máš aspoň čas se na to pořádně psychicky připravit smile Ale je škoda, že ti v práci dělali problémy, mohla jsi mít dřív klid...
Já o tom taky několik let přemýšlela a jsem ráda, že jsem se konečně rozhodla. Ber to tak, že za rok touhle dobou už budeme mít po všem a snad budeme v pohodě smile Určitě napiš co a jak na konzultaci, zatím čauky

Není tady

#229 3. 5. 2006 18:57

sofia
Host

Ahoj Dianka,
Prosím, napíš ako sa máš..ako to prebiehalo..Som veľmi zvedavá ako sa to s Tebou "vyvíja"..Dúfam, že všetko je v poriadku..Zatiaľ..Pa

#230 4. 5. 2006 11:50

martina27
Host

Ahoj Sofia. Ja idem na plastiku nosa k MUDr. Gubovi 11.5.Písala si tu už toho dosť, ale predsa by som mala nejaké otázky. Mám strach-to je jasné. Myslím, že všetko sa dá zvládnut, bolesť a tak. Ale mám strach z konečného efektu.Ako bude môj nos nakoniec vyzerať? Ty si si vyberala podľa niečoho, aký chces nos? Ja som to totiž nechala na doktorovi. Koľko si platila?Spala si v ulk alebo si išla večer domov?Prosím ta napís mi nejaké info.Dakujem.

#231 5. 5. 2006 8:44

sofia
Host

Ahoj martinka,
Tak ja som si nevyberala nos..Tiež som dala na radu doktora a teraz Ti môžem povedať, že s noštekom som naozaj veľmi spokojná..
Všetko spolu aj s konzultáciou ma to vyšlo okolo 26 000,- Sk
V ULK som prespala jednu noc a na druhý deň po operácii okolo obeda som išla domov..
Budem Ti veľmi držať palčeky, aby všetko dobre dopadlo a hlavne aby si bola spokojná..
Ak budeš mať ešte nejaké otázky, tak sa spýtaj..rada pomôžem..Maj sa pekne..Pa

#232 5. 5. 2006 9:29

Diana
Host

Ahoj Sofi,

tak už mám po tom. Dnes je tomu týždeň, mám už za sebou to najhoršie, ak keď moje zážitky sú omnoho jemnejšie, ako Tvoje. Ja som dostla len jednu injekciu, teda jednu, ktorú som vnímala. Potom som už nevnímala. Na stoličke ma odviezli na sál, kde ma uložili do takého polosedu a viac si nepamatám. Keď som sa prebrala, cítila som, že nemôžem dýchať nosom, ale nič ma nebolelo, ani som nevracala, ani raz. Potom som dostala infúzie, jednu na výživu,  ďalšiu, nejakú antibiotickú. Ostala som v B.B. ešte sobotu, nedeľu , pondelok a utork  som prišla domov. Ja som bola zvedavá v utorok som si noštek pozrela,   je kratší, nižší. To som chcela, takže som zatiaľ kľudná a dúfam, že to bude len lepšie. Doktor bol s prácou spokojný, povedal, že tam nebolo čo pokaziť, iba záleží ako sa to všetko zahojí.  Tie modriny sa tiež rýchlo tratia, ale von by som od hanby nešla. Mám dobrý vzor od  Teba, kúpila som si šiltovky, najhoršie je, že nemôžem nosiť okuliare - myslím slnečné. Lebo o týždeň už nebudem mať sadru, ale stále mám pocit, že sa musím skrývať.  Mám z toho dobrý pocit, zle sa mi dýchalo, ale dnes už je dobre. Na prevazy chodím na ORL  na Kramáre, kde si trošku priplatím, lebo je to nadštandarný výkon a neplatí ho poisťovňa, ale vždy lepšie, ako cestovať do B.B. Tak zatiaľ som spokojná, takmer nič ma neboli, občas pri prudkom pohybe, cítim nejaké pnutie, alebo keď som na balkóne a fúka vietor, tak mám taký čudný pocit v nose.

Ešte dva týždňe a dúfam, že budem v poriadku. Tiež užívam celaskony a ešte Geriavit Pharmaton, kde sú všetky vitamíny. Je to dosť drahé, ale údajne účinné.  Tak to je zatiaľ všetko,  Pozdravujem Ťa.

#233 5. 5. 2006 16:31

sofia
Host

Ahoj Dianka,
Som veľmi rada, že si sa ozvala, lebo už som si myslela, že nastali nejaké komplikácie..Ale našťastie, ako píšeš, všetko je v poriadku, čo ma veľmi teší..
Som rada, že si to takto v pohode zvládla a určite mi dáš za pravdu, že to nebolo až také hrozné ako si si to predstavovala:)
Ako píšeš, tak s noštekom si spokojná a to je to najdôležitejšie..A uvidíš, že sa Ti bude páčiť stále viac a viac..
A čo sa týka toho pocitu, že sa musíš skrývať..presne viem o čom hovoríš..Ale uvidíš, že keď Ti dajú dole sádru a ostane Ti na nošteku len leukoplast, už to bude lepšie..
Ja si teraz lepím noštek už len na noc a cez víkendy..takže cez deň je to už úplne v pohode..
Prosím, píš ako sa to s Tebou "vyvíja" aj ďalej..
Ak by si chcela mohli by sme sa aj niekedy stretnúť a "porovnať" nošteky smile
Ale teraz je najdôležitejšie aby sa Ti to pekne zahojilo..tak držím palčeky a prosím ozvi sa..Maj sa pekna..Pa

#234 9. 5. 2006 8:39

martina27
Host

Ahoj sofia.
Až teraz som sa dostala zasa na net. Dnes tu budem tak do štvrtej a potom neviem, či sa sem dostanem. Dnes som posledný krát v práci. Zajtra už idem do BA a ostávam tam u segrenky. Ja mám otázok milion, rada by som sa s tebou porozprávala napr. aj po telefone. Zavolám ti ak môžem. Mám už žalúdočnú nervozitu. Najviac ma trápi, ako budem vyzerať. Vieš, nechcem, aby sa to tu v práci roznieslo a preto ma NAJVIAC zaujíma, ako to bude vyzerať s mojim nosom o 3 týždne. 1 týžden budem mať dovolenku a 2 PN. Ja si idem dať upraviť špičku nosa-myslím si, že to nebude až taká zmena. MUDr. Guba povedal, že mi trošku zbrúsi aj kosť. Bude ten nos vyzerať po tých 3 týždnoch ešte otlačený, červený, opuchnutý, modrý alebo niečo takého?Budem ho musieť do roboty nosiť prelepený?Ako často budem chodiť na prevezy?
V ULK mám byť medzi 8,00 až 8,30hod. O ktorej operovali teba? Tebe aj lámali kosti? Sofi, ja mám fakt milion otázok. Ak môžeš, napíš mi prosím ta tvoje tel. číslo na: martina27@orangemail.sk.
Dakujem. Pa

#235 11. 5. 2006 9:16

Diana
Host

Ahoj Sofi,

dnes idem dať dole sadru! Hurá - konečne, zatiaľ všetko v pohode, /teda ako-tak/, som doma, chodím len na balkón, čítam, pozerám hokej.
Pomaly sa zotavujem, sledujem sa ako policajt, chodím od zrkadla  k zrkadlu. Aj tak nič nevidím. Ha, ha. Dúfam, že mi bude do smiechu aj poobede, keď sa už uvidím, bez toľkých modrín. 
Prosím napíš mi, ako si si robila tie masáže, ja sa poobede spýtam v B.B, lebo na Kramároch mi nevedeli celkom dobre povedať. Ešte stále máš leukoplast. Ako sa cítiš teraz, už si si aj zvykla, je to už pekné, bez tých podliatin. Teraz už môžeš povedať, že si veľmi spokojná. A čo okolie? Viem, že si už o tom písala, ale predsa, Ťa už videlo viac ľudí a pomaly sa noštek vytvaroval. Napíš viac, pozdravujem letím na Kramáre, ozvem sa

#236 12. 5. 2006 18:32

martina27
Host

Ahojte babulky.
Tak ja to uz mam za sebou tiez.Operoval ma MUDr.Guba. Zatial si vidim len koncej nosa, neda sa povedat, aky ho mam. Co ma trapi je kychanie. Stale sa mi kycha a potom  mi samozrejme tecie sopel. Chcem sa spytat, ci je to normalne. Dalej sa chcem spytat, ako dlho budem nosit leukoplast, cize kedy budem moct vyjst von bez nicoho na nose.A ako casto sa chodi na prevezy. Napiste mi prosim, co ma caka.
Dakujem.

#237 12. 5. 2006 18:59

ozka
♥------

martina27 napsal(a):

Ahojte babulky.
Tak ja to uz mam za sebou tiez.Operoval ma MUDr.Guba. Zatial si vidim len koncej nosa, neda sa povedat, aky ho mam. Co ma trapi je kychanie. Stale sa mi kycha a potom  mi samozrejme tecie sopel. Chcem sa spytat, ci je to normalne. Dalej sa chcem spytat, ako dlho budem nosit leukoplast, cize kedy budem moct vyjst von bez nicoho na nose.A ako casto sa chodi na prevezy. Napiste mi prosim, co ma caka.
Dakujem.

ahoj martinka,
pravdepodobne mas este tamponadu v nose, tak cistenie je skoro nemozne, ale po ich vybrati si ho mozes cistit vatovymi tycinkami, kychanie neviem ako sa da ovplyvnit-v tom ti neporadim,
naplast som ja nosila do troch tyzdnov/dva tyzdne so sadrou, potom tyzden len naplast/ co som bola doma nepretrzite- a potom som ju lepila na noc asi do 2 mesiacov-aby nostek dobre sadal-ak ti robil mudr. guba zasah aj do kosti.
kontroly som mala asi raz za 3-4 dni-pokial mi nezlozil sadrovu fixaciu a potom sporadicky cca raz za 6-8 tyzdnov -aby videl hojenie, pripadne urobil porovnavacie snimky.
a ako si spokojna s jeho pristupom? isto ti nejake rady po prepusteni povedal ...
ozvi sa
ozka

Není tady

#238 13. 5. 2006 13:47

martina27
Host

Ahoj ozka,
dnes som zazila sok po prebudeni. Vo stvrtok som mala operaciu a dnes-v sobotu som sa zobudila taka opuchnuta, ze som ledva otvorila lave oko. Je to strasne ako vyzeram. Bola som dnes v obchode a vsetci pokukovali a suskali si. Vyzeram strasne. Tamponada ma v  nose drazdi a preto stale kycham.Ale hadam to vsetko prejde.
S MUDr.Gubom som bola spokojna, spravali sa ku mne dobre aj sestricky, boli mili a stale ma kontrolovali, ci som v poriadku. Povodne som chcela upravit len spicku nosa-cize makku cast, ale doktor mi povedal, ze mi trochu zbrusi aj kost. Tak som to nechala na nom, ved on vie, co robi.Obmienam si obvaz pod nosom, takze si vidim spicku nosa. Zda sa mi to pekne {tuktuk}, uvidim ake to bude ako celok. V pondelok mi vyberu tampony, dufam, ze prestanem kychat. A ze trochu odpuchnem, lebo pohlad do zrkadla ma desi. Aj ja mam 3 tyzdne volno z prace, takze som rada, ze po 3 tyzdnoch budem moct chodit bez naplaste.
Ozka a vidiet po tych 3 tyzdnoch este nejake cervene miesta alebo nieco? Doktora som sa nespytala, kde to mam vlastne zasivane.To je vnutri v nose alebo vidiet nieco aj zvonka?
Doktor bol za mnou ale ja som bola nejaka oblbnuta z tych tabletiek, ani poriadne neviem, o com som sa s nim rozpravala.

#239 13. 5. 2006 21:11

ozka
♥------

martina27 napsal(a):

Ahoj ozka,
dnes som zazila sok po prebudeni. Vo stvrtok som mala operaciu a dnes-v sobotu som sa zobudila taka opuchnuta, ze som ledva otvorila lave oko. Je to strasne ako vyzeram. Bola som dnes v obchode a vsetci pokukovali a suskali si. Vyzeram strasne. Tamponada ma v  nose drazdi a preto stale kycham.Ale hadam to vsetko prejde.
S MUDr.Gubom som bola spokojna, spravali sa ku mne dobre aj sestricky, boli mili a stale ma kontrolovali, ci som v poriadku. Povodne som chcela upravit len spicku nosa-cize makku cast, ale doktor mi povedal, ze mi trochu zbrusi aj kost. Tak som to nechala na nom, ved on vie, co robi.Obmienam si obvaz pod nosom, takze si vidim spicku nosa. Zda sa mi to pekne {tuktuk}, uvidim ake to bude ako celok. V pondelok mi vyberu tampony, dufam, ze prestanem kychat. A ze trochu odpuchnem, lebo pohlad do zrkadla ma desi. Aj ja mam 3 tyzdne volno z prace, takze som rada, ze po 3 tyzdnoch budem moct chodit bez naplaste.
Ozka a vidiet po tych 3 tyzdnoch este nejake cervene miesta alebo nieco? Doktora som sa nespytala, kde to mam vlastne zasivane.To je vnutri v nose alebo vidiet nieco aj zvonka?
Doktor bol za mnou ale ja som bola nejaka oblbnuta z tych tabletiek, ani poriadne neviem, o com som sa s nim rozpravala.

ahoj martinka,
obdivujem ta, ze si uz bola aj vonku po tak kratkej dobe, ja som do dvoch tyzdnov ani nevysla so sadrou medzi ludi,
po troch tyzdnoch uz budes v poriadku, len si natieraj modrinky heparoidom, mne velmi pomohol a na opuchnute oci pomahaju studene obklady/tampony, al.ocna maska/
stehy som mala po jednom vnutorne-v kazdej nos.dierke a jeden vonkajsi-na nos.priehradke, tu si podla mna este stale necitis,lebo cez nu prechadzal hlavny rez-tam ti zostane mala jazvicka, ale ked ju budes natierat contratubexom tak bude maknut a blednut, stehy mi mudr. guba vyberal po zlozeni sadry-t.j. asi po dvoch tyzdnoch.
myslim si, ze budes s nosikom spokojna, lebo ja som velmi  a aj ohlas sofie je zatial vyborny...
drzim palce

Není tady

#240 14. 5. 2006 19:28

martina27
Host

Ahoj ozka,
no, ja chodim preto medzi ludi, lebo byvam teraz u segrenky v BA a tu ma nikto nepozna. Keby som doma, isto by som nesla von ani ja. Mam ale asi nadchu, lebo z jednej nosnej dierky mi stale tecie sopel a cez nu sa mi da trosku uz aj dychat. Cez druhu nie, tu mam uplne upchatu-lebo tam mi nieco aj upravovali, aby sa mi lepsie dychalo. Dnes tie opuchy trosku zmizli, uz mi oci zcinaju ihrat farbickami yikes).

#241 15. 5. 2006 18:48

ozka
♥------

martina27 napsal(a):

Ahoj ozka,
no, ja chodim preto medzi ludi, lebo byvam teraz u segrenky v BA a tu ma nikto nepozna. Keby som doma, isto by som nesla von ani ja. Mam ale asi nadchu, lebo z jednej nosnej dierky mi stale tecie sopel a cez nu sa mi da trosku uz aj dychat. Cez druhu nie, tu mam uplne upchatu-lebo tam mi nieco aj upravovali, aby sa mi lepsie dychalo. Dnes tie opuchy trosku zmizli, uz mi oci zcinaju ihrat farbickami yikes).

martinka,
ozvi sa ako si dnes pochodila na kontrole, uzivas si uz dychanie bez tamponov?
a dokedy zostavas v blave....

Není tady

#242 15. 5. 2006 19:13

Me
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj,

chtela bych se zeptat:Kolik stoji/tak cca./plastika nosu-pouze mekke casti?Nechtela bych nic radikalniho,jen trochu upravit a vyladit..a musi se pak nosit sadra,kdyz jde jen o tu mekkou cast?Jak dlouho?Provadi se to jen v lokalni anestezi?

Diky moc

Není tady

#243 15. 5. 2006 20:53

martina27
♥------

Ahojte.
Dnes som bola na prvom preveze a videla som si nos. Zdal sa mi STRASNE MALY!Neviem, či to je len nezvyk, alebo som mala este pripuchnute lica, ale fakt sa mi zdal strašne malinky. Mali ste aj vy ten pocit?Ozvite sa babulky, ktoré ste to prežili.Prosim.

Pre Me: Zakladna cena pre plastiku makkej časti nosa je v ULK 13500 Sk. Ja som chcela ist tiež len na plastiku makkej časti, ale doktor vie najlepsie sam co treba urobit, takte nebud prekvapený/á, ak by ti doktor odporučil alebo rovno urobil plastiku celeho nosa.  Ale keby ti urobil naozaj len tu makku čast, tak rátaj tak do 20 000 Sk. Doktor Guba, kt. operoval mna, operuje vraj len v lokalke, ale toho sa bat nemusis. A ako dlho je sadra pri makkej casti nosa neviem.

Není tady

#244 25. 5. 2006 17:55

ozka
♥------

vecernica,
iste si uz uzivas pekny nostek, ale vobec sa neozyvas po zakroku ako sa citis a ako si spokojna...
ak zabludis na tieto stranky, tak daj o sebe vediet

Není tady

#245 29. 5. 2006 18:15

ozka
♥------

ahoj vecernica,

prosim ta, nebud uz sklamana z vysledku, lebo nostek sada do pol roka, ja co som mala robene porovnavacie snimky, tak uplne inac vypadal nostek po mesiaci ako po 6mesiacoch. iste aj tebe robil dr. guba prve snimky po zlozeni fixacie a uvidis po case ako sa nos este meni, tak nezufaj.
/spicka ti urcite este sadne a nostek sa zuzi/
rozpravala si sa s dr. o tom, ze si si predstavovala iny vysledok?

Není tady

#246 30. 5. 2006 18:41

ozka
♥------

vecernica,
ja som pomaly so zrkadlom spavala, co som si nevedela na tu zmenu zvyknut,
takze ta postupna premena nosa sa diala nebadane, citila som na kosti a chrupavke, ze sadaju, velmi mi pomahalo masirovanie, ale az fotky po 6 mesiacoch boli takym konecnym vysledkom pri porovnavani...
ked som sa s dr. gubom rozpravala o vyslednom tvare nosa, povedal mi ,ze to zavisi aj od celkovej stavby tváre, licnych kosti a chrupaviek, preto niekedy nie je mozne vymodelovat nos podla obrazka-predlohy, alebo prehnanych poziadaviek klienta...

Není tady

#247 31. 5. 2006 18:16

ozka
♥------

vecernica,

ja som laicky opisovala masaz na strane 10 pre sofiu a popis davali aj dievcata na "operace nosu", je to individualna zalezitost- podla pocitu, ak som citila tlaky v kosti, tak som si ju zatlacala od chrbta nosa smerom po stranach nadol, a potom od spicky nosa nahor ku korenu nosa. mozno to nie je podstatne k hojeniu, ak to lekar nespomina, ale mne to uvolnovalo trochu bolest.
smrkat som ja nemohla relativne dost dlho- mozno do 2-3 mesiacov, len som si vytierala nos. dierky vatovymi tycinkami, ktore som kupovala asi na kila lol
zatial tolko, ahoj

Není tady

#248 3. 7. 2006 23:05

BEBEA
♥------

darinka napsal(a):

no najlepsie by bolo ist sa porozpravat priamo s nou. Nechcem aby to vyznelo ako nejaka reklama, pretoze je to moja blizka rodina. No ak by som sa mala rozhodnut ja, urcite by som si vybrala ju. Ovlada esteticke operacie na jednicku. Ale aj rekonstrukcie, korekcie, atd. Odvadza kvalitnu a poctivu pracu a racionalne poradi. Videla som jej pracu, vysledky velmi z blizka a skutocne vela spokojnych pacientov. Ak vezmem do uvahy, ze prakticky bez reklamy, len ustnym podavanim medzi ludmi ma mesacne vyse 100 pacientov, pricom pracuje len 3 dni do tyzdna. Co konkretne by si chcela vediet? Pripadne Ti mozem poskytnut mail.

Darinka-to je meno dcery doktorky Potockej,ale ked má mesačne 1OOpacientov-pořítaš aj znamienka.Ked  skončila na klinike,tak prečo si nezaplatí reklamu to je legalne.Ale dúfam že to je omyl,predsa by ste neznámkovala vlastnú matku.

Není tady

#249 9. 8. 2006 17:41

pipa
♥------

DOBRý DEN! U doktora Koščála som bola na konzultácii a nebol veľmi príjemný ked som povedala že sa nechcem hned objednat. CHystám sa na plastiku k doktorovi Brozmanovi nemáte s ním niekto skúsenosti. DAKUJEM

Není tady

#250 30. 8. 2006 20:21

ozka
♥------

Liss napsal(a):

Ahojte, prosim poradte, bol niekto na plastike u Dr. Gubu v ULK, ako ste spokojné s výsledkom a čo priebeh zákroku v lokálnej anestéze - dalo sa to vydržať?

dakujem

Liss,
ja osobne ti mozem dr. gubu len odporucit, robil mi plastiku nosa a som maximalne spokojna s vysledkom ako aj s jeho pristupom
lokalna anesteza nie je problem, bolest nie je takmer citit, ja som vacsiu cast zakroku nevnimala...
/prezri si aj predosle stranky na ktorych je aj popis zakroku a pooperac. stavov/
vzhladom k svojmu veku som po urcitom case podstupila aj korekciu ocnych viecok a bez zavahania som sa znovu rozhodla pre neho...opat bezproblemovy priebeh a vynikajuci vysledok...
no rozhodnut sa musis sama, rada poradim ak este bude treba smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí