29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak jsem si udělala nový metřík.Holky,já už začínám chytat nerva z pondělního UZ.nemůžu si pomoct.
Není tady
ahojte pupkatice moje
jak se dari
Enn nebud nervak z utz, ono se to keca ze? Drzim pesti, byt tebou, tak se nervuju az bude potreba, nervovat se dopredu to neni nic dobreho pro mimi.
HOlky jsem stahana jak pes, venku mrzne, takze sedime cely den doma na sofa pred bednou, tudiz nevim, ze ceho ta unava je! Pripada mi, ze tohle tehotenstvi je nejaky narocnejsi, sotva se plazim!
Není tady
Ahoj verlybky, tak já mám taky už ko za sebou, mimís má 5,5 cm, nechal se krásně změřit. Po tý šílený viroze jsem ráda, že je všechno v pořádku.
Jinak už začínáme doma měnit režim a zkoušíme nový taktiky v uspávání. Malá si zvykla na to, že jí uspáváme a to je pokaždý přes hodinu a už nás to vážně nebaví no. Večer už chceme mít chvilku pro sebe a navíc až přijde mimísko tak aby z toho malá neměla tak velký šoky no.
Není tady
Jééé Petričko :hjarta:hjarta:: no hele plánovaně, ale bylo to rychleji než jsem předpokládala no
teď to bude asi makačka a co ty? Jak se máš? Malá je nádherná blondýnka krásná po tobě.
Není tady
Kleuško,, moc moc blahopřeji !!!!!!!!!!!!!!! :-) Psala jsem Ti sz :-)
Terezka je krásnoučká !!!
Není tady
No teda, tak já tady nakoukla a nestačím se divit, kolik tady je známých tváří :-) --- ahoj Tiffi, Kukusko :-)
Není tady
Ahoj Peti, tebe jsem nevidela snad sto let, jak se zije zenska?
se k nam des pridat?
Není tady