29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ivi, tak to je fajn, že je vše OK, tak příště snad ten UZV bude!!!!
Jinak já měla Míšu 8.4. a bylo to super. V létě jsem jí vozila jen v bodyčku a přikrývala plínkou. Tak jsem ráda, že i teď to bude podobné. No snad všechno dobře dopadne
Není tady
Holky, stejně mi to připadá na hlavu s těma registracema. Pavlik psala, že se registrovala na přesný termín porodu. No a co když (na 90%) bude rodit jinej den, na kterej není registrovaná. Tak ji nevemou, nebo jak to je. Nerozumím tomu ani náhodou.
U nás je to celkem v klidu. Takovej nával, že by mě nevzali tam nebývá. Navíc uvažuju o tom, že si vezmu dulu a tak bych ani nezatěžovala personál
Není tady
Ivi ohledne tech registraci- podle me vsechny zensky zaregistruji podle TP, ale zcela jiste pocitaji s tim, ze se tak nejak budou prekryvat. Jen si tim zajisti, ze tam v jeden den neprijde rodit napr. 30 nezaregistrovanych mamin...
Není tady
Ahoj Holky,
tak už jsem konečně doma z práce.
Teda vy jste to vychytaly, já měla Vanessku v lednu zrovna, když byly ty největší mrazíky, takže se moc těším, že nebudu muset nabalovat, protože to byl děs běs.
Není tady
Holky ještě k těm obdobím. Léto bude supééér a ráda si ho s druhým mimísem užiju. Na druhou stranu v zimě přes to všechno prudérní oblíkání je skvělé, když vám dítko v mrazu venku pěkně spí. Zaprvé se mu spinká moc dobře a plíce se posilují. Já když sem s ELiškou šla po obídku na prochajdu. |Usnula mi tak kolem jedné hodiny a budila se (v mrazech) kolem 17 hodiny. Kolikrát sme se chodili koukat, jestli ještě dýchá. Moc dobře se jí spinkalo venku. A když bylo fakt zima tak sem jí vrzla na verandu a nechala otevřené dveře, parádička. Takže zimu taky beru.
Není tady
Ivko s tou registrací je to jak píše Paulina.
Co jsem viděla v tom sešitu, tak zaregistrují 11 maminek na den a dají razítko do těhu průkazky. Pak ta rodička při porodu jede rovnou do té své porodnice. Takže by se nemělo stát, že jim tam v jeden den dorazí 30 mamin, které musí odmítnout. Ty registrované mají přednost. Samozřejmě že počítají s tím, že kterákoliv může porodit jiný den, ale asi jim to tak vychází. Já sem psaná na můj datum jako 7, takže sem měla štěstí. Do 20.6. bylo plno a den pomě už byl taky plný.
Není tady
No, to je docela hrůza s těma registracema u nás naštěstí žádné registrace nejsou
Není tady
Ahoj holky můžu k Vám ? Termín porodu mám 19.7. tak bych sem měla zapadat :-)
Není tady
Ahoj Kleo, moc tě vítám mezi námi. To je supééér že nám přibude zase jedna těhulka
koukám že už máš jednu cácorku doma
Není tady
Holky díky za přivítání. Jojo jednu cácoru už mám doma. A příznaky mám teď mnohem horší. Při prvním mi bylo jenom trochu blivno, ale válela jsem se a dělala prdlačku, teď musim fungovat a zrovna na just mi je blivno celej den, a mám zimnice, nemáte to některá? Nevim jestli je to teda taky těhu příznak, ale nemocná nejsem
Není tady
Kleo zimnici nemám a bereš nějaké vitamínky, mě hrozně pomáhají, když zapomenu, tak mi je na zvracení, ale jinak ne naštěstí. Jinak bych tu naš dračici nezvládla
Není tady
Kleo mě je občas zima taky a blindila sem zrovna dneska ráno. První dítko je vždy jednodušší, při druhém už sou starosti.
já mám doma 9 letou potvoru, tak si to ted užívám skoro stejně jako předtím.
Není tady
Medulko ahojky, budem rádi když se přidáš. A držím pěsti aby to bylo OK. Ke komu chodíš na Gyn???
Není tady
Já jsem si nechala Dr., ke kterému jsem chodila předtím z práce, takže to je pan Dr. Vacek z Prahy 8 . Ale jdu k němu až 17.12., takže za 14 dní snad už touhle dobou budu mít "klid". Aspoň částečný, než přijdou triply atp... Ke komu chodíš Ty, Pavli?
Díky, Veru
Není tady
Medulko a na kolikátý týden ti to ted vychází že jsi?
já chodím k Jantačovi, chtěla sem jít jinam, ale nakonec sem se nato vybodla a zůstala u něj. Snad to tam nějak zvládnu.
jen koukám jak je ten svět malej
Upravil(a) Pavlík2697 (4. 12. 2008 19:57)
Není tady
Ahoj holčeny potřebuju z něčim poradit?já sme tak šílená kráva máte některá zkušenosti z nevěrou?já debil blbej vlezla manžovi teď do telefonu zapoměl si ho doma
Není tady
Holky jsem asi tatar, ale jak jste si udělaly ty hezký metříky já nevím, jak na to???
Není tady
Zzann někdy sms vyznějí dvojmyslně, tak neblbni a uvidíš, snad není tak blbej
Není tady
je tam napsáno že byla celej den nevrlá že je nedostupnej a že jede z rodičema teď nějaká vesnice a že mu posílá spoustu pusinek a at se opatruje to vypadá že si tuhle sms zapoměl vymazat
holky teď poradte on je na pivku má tu tel.mám to číslo mám tam zavolat kdo to vezme a jak ho osloví?já sem fakt kráva a já si s ním pořídím druhý dítě
Není tady
Verunko zkus metřík tady, je to jednoduché
http://lilypie.com/create_baby_days.php?r=11416
Není tady