29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holčeny sme tu jen na půl skoku a co to čtu ono se musí v porodnicích regostorvat? teda já sem asi z jiný planety
jinak dneska mi dali už těhu průkazku
celou růžovou
Není tady
Jo to vám ještě musím říct minulej čtvrtek mi Dr.říká na další kontrolu přijdtě někdy před vánocema dnes mi sestra říká ať příjdu až po novém roce tak sem si musela sama naordinovat toho 18.12. to je mazec co?
ale nevím jestli na mě výjde řada jestli ne tak musím teda až pak někdy po novém roce teda,to se mi fakt jen zdá
já se tomu už fakt musím jen smát och to slavné zdravotnictví.
Není tady
Zzann gratuluju k průkajdě. To ti jí dali brzy, já jí dostala až dneska taky. Jinak tam u vás mají teda pěknej bordel, to ti povím
jééé, víte co se stalo mě dneska s dr.? Čučel do karty a objednával mě na 29.12. a říká, to vám udělám rovnou tu genetiku, ale pojištovna to nehradí. Tak mu říkám, dobře. Ale 16.12 jedu do Prahy na NT Screening. Čuměl na mě jak péro a ptal se jakto že jsem objednaná v Praze a že prý jak sem se já dostala do Prahy k Apolináři.? Tak sem mu odpověděla, pane dr. ale já tam chodila do Caru a jsem po IVF!!! tak to teprve čuměl jak holá pr.del z angreštu - hlavně že to má všechno napsané v kartě, asi měl zrovna brýle na dálku
Není tady
Zzann ta registrace je asi jen v Praze, ale radši se zeptej at něco neprošvihneš.
Není tady
Jj pavli zeptám se radši děkuju jinak sme od sebe jen kousek myslím jen 9 dní ale teď abych nekecala ty máš TP 24.6. a já 3.7
Upravil(a) Zzann (3. 12. 2008 17:39)
Není tady
Jejda ty jsi ještě v práci? No tak,hlavně at už máš padla a je brzo dobře.
Není tady
Zzan ja jdu na kontrolu až 6,1.ale příští týden mám utz tak na ten se těším.
Není tady
Zzann jj mám TP 24.6.2009
máme to pár dní
Katko já to mám dneska až do 19.00hod. Slíbila sem že zavřu krám
Není tady
Holky, u nás v porodnici se registrovat nemusí, ale je dobrý si tam zajít (třeba chodit do předporodního kurzu) protože pak s tebou víceméně počítají. Ale u nás se rodí tak 500 dětí ročně, takže to není zas takovej fičák.
Registrace se asi týkají je porodnic ve velkých městech.
Holky, mám dotaz. Od té doby, co mi porostlo břicho,tak pořád kýchám. Nemáte to někdo taky? Mohlo by to souviset s těhu nebo už budu kejchat každou chvíli až do smrti Je to děsný.
Není tady
krásné ráno
Ivko kýchat celý život nebudeš. Já kýchám taky, ale mám rýmu
zeptala bych se dr. jestli je to nějak protivné a časté, můžeš mít nos ted citlivější a prostě tě tam pořád něco šimrááá
Není tady
Taky přeju dobré ránko!!!
Taky se přidávám ke kýchajícím, ale mám stejný důvod jak Pavlík
Není tady
Ted sem volala k dr. Migréna pokračuje, ted je momentálně slabší, tak to zvládám i v práci. Dovolili paralen, takže jako nic, protože ten mi nezabírá. Musim si vzít aspon čtyři
Holky jsem moc ráda že budeme mít mimíse na léto, ale ta rýma nás bude trápit asi až do jara
Elišku mám v září a to sem nebyla nemocná vůbec, ale přes to léto tahat ten pupek byl děs a pak si má člověk vybrat
Není tady
Ahoj holky, jsem doma. Všechno je v pořádku, ale fotečku nemám. Dneska jsme neultrazvukovali
Ale jinak dobrý. Váží jim nějak divně váha, podle naší doma jsem přibrala 1,5, podle jejich nic (prý jsem ještě zhubla ). No tak snad příště
Dělali mi triple test, ale Dr. říkala, že důležitější byly ty výsledky z prvního trimestru, tak se nemám stresovat. Díky věku mi to samozřejmě skočí na vyšší riziko a měla jsem zvýšení hcg, takže počítám, že pofrčím po Novým roce do Brna na velkej UTZ, ale na amniocentézu se tentokrát ukecat nenechám. Je to moc riskantní.
Pavli, minule jsem rodila malou v červnu a bylo to super. Akorát jsme museli dávat pozor na procházkách, aby se nedostala moc na sluníčko. Pokud to vyjde a zvládneme donosit do termínu, tak budou děcka od sebe asi 14 dní. Narozeniny budem slavit s oběma zaráz.
Já to kýchání určo nemám z rýmy, je to děsný. Prostě mě najednou začne lechtat v nose a vůbec s ničím to nesouvisí.
Není tady
Ivko to je že jste s mimi vpořádku.
tenkrát bylo září strašně teplé, takže sme drandili hned 3 den co sme byly doma ven a jenom v dupačkách. Byl to krásný podzim. Celé to léto bylo tenkrát dosti teplé, pamatuju si, že sem byla hotová ten poslední měsíc na nešla ani do města. Ještě že by krám hned pod oknama. Ted je to horší, musim ject do vsi. Ale ten první měsíc to zvládnem procházkou a pak hurá na dovču. Už se moc těším.
Ivko ptala si se na to kýchání dr.?
Není tady
Ivko,taky gratulujem k uspěšné kontrole,to je dobře že je vše v pořádku.
ja měla Terku v prosinci,trakyže si letní mimi nějak neumím představit,jak to všechno bude.
Není tady
Pavli, nakonec jsem na to zapomněla. Byla jsem jako vždy tak rozhozená, že jsem se nezeptala skoro na nic. Byla jsem ráda, že je to OK.
Ale už to není tak hrozný, už kýchám asi jen jednou za 2 hodiny
Není tady
Ivko no vidíš a za 6 měsíců nebudeš kýchat už vůbec
Kačko neboj, přes léto je mimčo lepší. Nemusíš tolik oblíkat a je to rychlejší....
Není tady
Katko, přes léto je to fakt super, akorát musíš dávat bacha na sluníčko. A na Vánoce už si prcek "vybalovala" dárečky
Myslím, že letňata jsou na tom dobře, protože v tom prvním období se nemusí balit a mrznout, já spíš malou ochlazovala, protože jsme měli doma přes 30 stupňů. Tak jsem ji pořád otírala mokrou plínou a tak. Ale bylo to super. A oslavy narozek jsou ještě lepší - minule jsme děckám objednali skákací hrad a bylo to super.
Není tady
Ahoj holky, tak už mam taky rýmu, přitáhl jí domu manžel, ted jsem jen zvědavá na Týnku, zatim vypadá dobře.
Zzann a nechceš přejít k jinýmu Dr. mě to přijde strašně divný. Hlavně v těhu přeci musíš být hlídaná a takhle se kontroly nejspíš nikdy nedočkáš.
Není tady
Holky, rma je fakt neprijemna, ja nemuzu v noci ani spat a dychat, je na tom podobne, jediny, kdo je zdravy a ma nekonecne energie je Martinek, tak jsme ho dali babicce, at si taky uzije
Jinak ja to mam vyborny, ted normalni ryma a na jare mi zacne senna a navic si nebudu moct ani nic vzit, takze asi uplne zkolabuju
ja myslim, ze registrace jsou fakt jen v praze, u nas bohuzel zadne nejsou, takze bud vezmou nebo ne a musi pak rodicyk objizdet okolni porodnice, fakt super
jinak ja kdyz rodila Martu, tak bylo abnormalni vedro, na porodni sal prazilo slunce, obskakovali sestricky, aby jim tam v tom vedru nezkolaboval, ja jim byla ukradena...kdyz se prcek narodil, bylo pres 35 ve stinu...pres den se nedalo jit ani ven...zato srpen byl abnormalne studeny, kolem 15 stupnu, ale podzim nadherny, az do zacatku listopadu uzasne teplo a slunicko.............tak jsem zvedava, jak letos...ale leto je asi prijemnejsi
jinak gratuluju k uspesnym kontrolam
Není tady
Ivus - gratuluju ke KO, skoda ze ta fotecka nevysla, tak priste
Ja dnes peru, na vecer jedeme na nakup, protoze od patku do pondeli jedeme se spanelskou rodinou na vylet do okoli, tak se tesim, aspon uvidim neco jineho, nez Barcu. Bude nas 5, tak bude sranda, mluvime spolu spanelsko-anglicky.
Není tady