29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj maminky,moc prosím jestli by jste nepomohly mojí dobré kamarádce a její holčičce v hlasování.Jde pouze o malou soutěž,ale ona by byla moc ráda,kdyby se jim podařilo získat nějakou cenu.Adresa je http://nymbursky.denik.cz/zpravy_region … 81113.html Holčička se jmenuje Péťa Soumarová.Stačí u ní kliknout a pak hlasovat.Děkuji moc.
Není tady
Není tady
Tak jsme take pridali jeden hlas.
Není tady
děkuji všem a koukala jsem,že má další holčička asi dost tet .Předběhla nás o 20 hlasů
Upravil(a) jituš (30. 11. 2008 18:39)
Není tady
Taky jsem zahlasovala. Péťa má moc pěkné oči.
Držím pěsti, ať ještě nasbíráte další hlasy.
Není tady
Docela mě mrzí,že když jsem já prosila o hlasování v obdobné soutěži ,tak jste mi psaly,že je to podvod,když dávám veřejně hlasovat,že to není objektivní,že zvítězí ten,kdo má takto podvodně získané hlasy apod.
holka
♥♥♥♥---
E-mail Zpráva Re: prosím hlasujte :-)))Promiň, ale jsou tam hezčí fotky. Navíc trochu divný říct si o hlasování pro svojí fotku. No, nevim..... Ale jinak přeju hodně hlasujících.
--------------------------------------------------------------------------------
Není tady
Damila
♥♥♥♥♥♥-
E-mail Zpráva Re: prosím hlasujte :-)))holka napsal(a):
Promiň, ale jsou tam hezčí fotky. Navíc trochu divný říct si o hlasování pro svojí fotku. No, nevim..... Ale jinak přeju hodně hlasujících.
Pro každou mámu je nejhezčí to její dítě.
Jinak s Tebou souhlasím, hlasování by nemělo být o tom, kolik seženem hlasů, ale které dítko se nejvíc líbí.
Kdo má hodně příbuzných a známých, logicky zvítězí. Není to o kráse děťátka, protože fakt všechny jsou krásné.
Já bych do takové soutěže nikdy nešla. Je to neobjektivní. A navíc je mi jedno komu se mé děti líbí. Já je miluji ať si onich ostatní myslí cokoliv.
--------------------------------------------------------------------------------
Kam spěcháš, když vše je teď a tady...
Není tady
apod. .......
Není tady
No, ale mě to tehdy mrzelo a i byla .
Není tady
Helčo to mě mrzí,ale já bych tohle žádné mamince nenapsala.Věřím,že i slzička byla,taky by mě to bylo líto.Dala jsem to sem jako prosbu a jestli s tím někdo nesouhlasí,nemusí.
Chtěla jsem pomoct kamarádce a její holčičce. A věř,že tam asi objektivnost není,protože dnes tam jedné holčičce přibylo najednou 160 hlasů.Myslím si,že všechna veřejná posílání sms a hlasů jsou jen o tom,kolik má kdo známých.Jak jsem už napsala,jen jsem chtěla pomoct.
Není tady
děkuju maminky za hlasy,ale další 2 holčičky mají rapidní nárůst hlasů.Tak to vypadá,že Péťa nic nevyhraje.Ale nevadí,zkusily jsme to.Děkuju.
Není tady
Další hlas na konto.Jen škoda,že nemůžou hlasovat i ti moji 2 prckové.Hned by byli hlasy 3.
Není tady