29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Co vydrží déle vonět,parfémovaná voda nebo toaletní voda?Můžete mi doporučit nějakou sladkou vůni pro starší paní.Vím že je lepší osobní odběr a přivonět ale tu kde bydlím není pořádná prodejna proto využiji netprodejnu.
Uvažuji o značce EdatD Arpege je v akci 100ml kolem 700kc.Myslím že je sladší.
Není tady
Zkus jestli se neprodává ještě experiense, nevím, jestli to píšu přesně, ale to je jemná nasládlá vůně.
Není tady
No to stejné se mě ptal teď bratr, chtěl koupit parfém pro tchýni. ,,Neočuchat ,, je to dost risk. Já mám https://www.notino.cz/calvin-klein/euph … -pro-zeny/ jsem s ní spokojená, očividně voní i starším dámám, protože ji bratr tchýni koupil a ta si jí nemůže vynachválit. Do ceny se v pohioě vlezete, i kyž už vás asi opověˇzřejmně nezájímá :-D Třeba něko jiný :-D
Není tady
Nebo mě i napalo Cerruti 1881 pour Femme tu používá moje tchýně, pěkně voní, jen k ní mám už z principu nehezký vztah :-D
Není tady
já za sebe mužu doporučit od Armaniho "Si" - to je dražší vuně a nebo Calvin Klein "Euphoria" - tu jsem ted kupovala za 650 Kč
Není tady