Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#101 5. 12. 2008 18:47

vera
♥♥♥♥♥♥-

Re: Musím vám to říct...................a poradíte?

znám..............a vánoce budu trávit bez něj, slibuju...............

Není tady

#102 5. 12. 2008 18:51

vera
♥♥♥♥♥♥-

ach jo, teď jsem zjistila, že mám odřené auto, někdo mě lehce vzal na parkovišti přes pravý blatník...........nebo já někoho............nejsem si ničeho vědoma, do pr...................není to promáčklé, ale mám žlutou barvu...........a to je červené..............jde to umýt.............ale čím, poraďte...........šlo to aji mýdlem.................zítra máme den otevřených dveří a nechci tam tak přijít................

Není tady

#103 5. 12. 2008 19:15

astina
♥♥♥----

Ahoj Vero, zkus to omýt benzínem - mě to šlo....hlavně na to neber tekutý písek, nebo něco podobného (to tenkrát jako první  napadlo mě, ale brácha mi to naštěstí vyrval z ruky).

Život je vzdušný vír, který nám občas zvedne prach u cesty, po které jdeme...........

Není tady

#104 5. 12. 2008 19:22

astina
♥♥♥----

Vero, čtu si tvůj příběh a taky držím palce, abys vydržela a Vánoce zvládla bez manžela......myslím, že by mu mohl ten vánoční čas bez tebe otevřít oči. Drž se holka.

Život je vzdušný vír, který nám občas zvedne prach u cesty, po které jdeme...........

Není tady

#105 5. 12. 2008 20:03

vera
♥♥♥♥♥♥-

asti díky, tím benzínem to šlo!!!!!!!!!!!!!!!!!
a větší díky za podporu...................žije se mi líp, když mám tady doma tolik spřízněných dušiček

hm.........asi zavolá, má záminku...........Mikuláše, jak dopadl. tak jste mi dobily baterky, že jestli fakt zavolá, tak mu řeknu.....................že se chová, jako kdyby se nic nestalo a ať zavolá za týden, ať mne nechá žít

Není tady

#106 5. 12. 2008 20:08

kakamila
♥♥-----

Věrko, chápu, jak Ti asi je. Můj nevlastní otec byl alkoholik. Pokud nepil, byl skvělej. Jakmile začal, hrůza. Byl navíc agresivní, mlátil mámu, mně i ségru. Máma od něj odcházela a zase se vracela. Nejdřív ho měla ráda, později ho litovala. Když byl střízlivej, slíbil všechno. Vydržel pár dní a začalo to nanovo. Kdo to nezažil, nepochopí ty nervy. Alkoholik není schopen sám přestat pít. Nenech si ubližovat.

Není tady

#107 5. 12. 2008 20:25

vera
♥♥♥♥♥♥-

Kaki, my jsme prožili krásný rok, líbánky, každou noc jsme spali u sebe, na pravém boku,celou noc se tulili, na tueňa, jak říká ná čtyřletý vnouček,sex skoro každý den, 2 nádherné dovolené, sousedi v hotelu nevěřili, že jsme 33 let manželé..........a teď...........řekl mi, že neví, co se s ním stalo, že se asi zbláznil........připadá mi, že už žije někde jinde, v jiném prostoru...........když se napije, je agresivní, vyvolává hádky.............naučila jsem se odejít pryč, na zahradu a nereagovat...........nebije mě.............cizí lidi na něj zavolali záchytku............v práci nic neví, má dobrý post, toto muselo být pro něj děsné, sám ódešel k rodičům
mám ho moc ráda, je mi ho líto, budu ho milovat, i když nebude "můj", ale za tyto hranice nepůjdu, to už jste mě naučily..............................zítra jsu na kafe s jedním mužem, který o mne stojí, já tedy ne, ale jdu si načechrat peří...........dělám dobře ? ještě nevím, jestli necuknu

Není tady

#108 5. 12. 2008 20:52

Reni39
♥♥-----

Milá Madabr a ostatní,
nežijeme ve stejné domácnosti?
Je to hodně těžké, ale zároveň uvolňující přečíst si pocity jiného člověka a zjistit, že je vlastně na tom úplně stejně. A hlavně mi to pomáhá v získání alespoň malého sebevědomí, kdy mám pocit, že už žádné nemám. Rozumím si jen s mladými lidmi, spíše dětmi a malými dětmi. U mne je jen ten rozdíl že já se zatím ještě snažím, i když po dnešní hádce už ani nevím o co.
No co bude dál nevím, ale snad to zvládnu. A nejen já, snad to zvládnete všichni ostatní.
Držím všem palečky a ze srdce foukám štěstíčko.

Není tady

#109 5. 12. 2008 21:02

vera
♥♥♥♥♥♥-

Tak teď volal............co Mikuláš................chce si přijít pro dopisy a dát mi nějaké peníze........řekla jsem, ať sem nechodí, že se raději setkáme na neutrální půdě, tak příjde zítra za mnou, chtěl do práce........to ne.........sejdeme se v 1 hod. na oběd v resto............a asi si "popovídáme"...........Vánoce bez něho, a ať mi nevolá každý den, jednou za týden...........moc tě miluji, mám strach, že tě ztratím, vím, o co bych přišel, co pro mne znamenáš, nevážil jsem si toho, chci s tebou žít etc.......................mlčela jsem.............jsou to jenom sliby, ne skutky......nevěřím...............ach jo..........ale jsem naprosto klidná, v pohodě........ale nic neplánuju, jak radíte, den ze dne..........žádné plány

Není tady

#110 6. 12. 2008 5:48

Somaia
Host

Veru, vydrž! Jak tě čtu mám dojem, že si počínáš dobře, nejlíp, jak to v dané situaci jde. Musí být na něj vyvíjen tlak, pokud by se tak nestalo ( vrátil se do svého domácího prostředí) nebude ho nic z vnějšku nutit k činnosti a nebude  vyvíjet nějaké usílí k pozitivním změnám. prostě to jinak nejde, když ho miluješ... a je dobře, že ho miluješ , přes všechny strasti a bolesti. Já myslím, že to překonáte a bude zase líp. Jestli příjdeš o jedny vánoce , které nebudou pohodové a podle představ...co to je? Co znamená jeden rok v lidském životě? Nic... brzy zapomeneš, protože prožiješ ještě spoustu hezčích vánočních svátků. Tak se drž! pussa

#111 6. 12. 2008 6:59

vera
♥♥♥♥♥♥-

Som, dík

Neviděli jsme se 3 týdny, 1. týden byl hrozný, mesela jsem si brát každý den lexaurin, abych zvládla práci, doma jsem chodila od ničeho k ničemu............teď jsem na tom lépe, sice po každém telefonátu vyletím nahoru, ale jen na chvilku a po včerejším ani to.........uvidím, co se mnou udělá dnešek

Když vidím, že mi radíte to, co jaksi i sama cítím...........moc mi pomáháte.
Moje děti jsou fantastické, sice se mnou nežijí, ale jsou se mnou v denním kontaktu.........podporují mě........telefonují tátovi........jak se máš, dělej něco se sebou, už jsi někde byl......taky ho podporují.......co by ještě chtěl........má vlastně vše, cítí, že o něj stojíme...........ale tak žít se nesmí

Není tady

#112 6. 12. 2008 10:20

Mikulenka
♥♥♥♥♥--

vera napsal(a):

Som, dík

Neviděli jsme se 3 týdny, 1. týden byl hrozný, mesela jsem si brát každý den lexaurin, abych zvládla práci, doma jsem chodila od ničeho k ničemu............teď jsem na tom lépe, sice po každém telefonátu vyletím nahoru, ale jen na chvilku a po včerejším ani to.........uvidím, co se mnou udělá dnešek

Když vidím, že mi radíte to, co jaksi i sama cítím...........moc mi pomáháte.
Moje děti jsou fantastické, sice se mnou nežijí, ale jsou se mnou v denním kontaktu.........podporují mě........telefonují tátovi........jak se máš, dělej něco se sebou, už jsi někde byl......taky ho podporují.......co by ještě chtěl........má vlastně vše, cítí, že o něj stojíme...........ale tak žít se nesmí

Vero, tak to už vydrž-když jsi takhle dobře začala...je vidět, že tento Tvůj pevný postoj  by na něj platil-dokud je mimo domov. Svátky to ještě umocňují- snad už konečně se sebou něco udělá, když bude vidět, že to myslíš vážně.Znám rodinu , kde manžel pil i veřejně, málem ztratil práci, nešťastná byla celá jejich rodina-chtěl druhé dítě,ale paní vydržela a stála si na svém, že si  s ním pořídí miminko, až on bude v pořádku...a až toto zabralo. Dal se do pořádku, mají druhou krásnou dceru, on se vzpamatoval, začal opravovat dům, podnikat a dnes zaměstnává několik lidí...
Tak to bych Ti taky přála-aby si ten Tvůj uvědomil, že by jej alkohol mohl obrat o rodinu...
Držím palečky!

Není tady

#113 7. 12. 2008 6:32

vera
♥♥♥♥♥♥-

tak jsem se setkala s M............1 hod...............celou dobu buď brečel .....nebo používal kondicionál.......já bych a bla bla........sliboval a přísahal, že ví, co by ztratil a že.........po hod. jsem to ukončila a když jsme se loučili, tak mě pohladil po tváři a rozbrečel se, vzlykal, nemohl mluvit..........otočila jsem se a odešla.........jsem totálně v pr..........

byla jsem na kafi s myslela jsem si že s potencionálním převozníkem..........příliš tlačil na pilu, příliš jednoduchý............to mě taky srazilo..........už jsem byla v 2. poschodí, ale zase jsem ve sklepě

Upravil(a) vera (7. 12. 2008 6:33)

Není tady

#114 7. 12. 2008 8:36

kakamila
♥♥-----

Věruško, vydrž.... Držím palečky. Nejsi na to sama, alespoň v duchu je s Tebou spoustu lidí. A navíc - jsi silnější, než si myslíš. Bude líp :-) .

Není tady

#115 7. 12. 2008 11:03

Somaia
Host

Veru...NE slova, ale skutky jsou důležité !!!! To si opakuj pořád dokola. Slova mají jen takovou váhu, jakou jim přisoudíme my sami , náš úsudek může být i  klamný.

#116 7. 12. 2008 12:06

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Veru,
vydrž, dej tomu čas. Jedna věc je divadlo a druhá skutečný život.
Nu a pokud jde o převozníka, v našem věku bych to už nijak netlačila a nehrnula. Máš svou laťku a není sebemenší důvod ji dávat dolů.
To už je pak fakt lepší pořídit si toho kocoura: tolik toho nesežere a nebuzeruje smile))

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#117 7. 12. 2008 12:40

x62358
Host

Veru přimlouvám se za kocoura nebo psíka, ať máš kam napřít lásku!!!

#118 7. 12. 2008 14:17

vera
♥♥♥♥♥♥-

Holky, to ne, umím být sama, ale nebudu........................

Není tady

#119 7. 12. 2008 14:46

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

vera napsal(a):

Holky, to ne, umím být sama, ale nebudu........................

To jistě ne, ale nespěchej na to. Dej si čas.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#120 7. 12. 2008 20:15

hrosanek
Host

Veru a chceš, aby se vrátil tvůj muž, až to zvládne? Protože jestli mu kapku věříš (byť jen ždibíček, že to udělá), tak sama v sobě zazdíváš mu tu šanci dát. Neříkám se sebeobětovat a už nikdy nikoho nemít. Nepřekecávám Tě, ať nemáš sex, vztah, ale jako náplast na bolavé srce je to jako lití jódu do živé rány. Zapomenout to nepomůže a vyrovnat se velmi nepravděpodobně. pussa

Upravil(a) hrosanek (7. 12. 2008 20:16)

#121 7. 12. 2008 20:33

majkafa
Host

vero, proč převozník? Jestli svého muže miluješ, jak píšeš. Jestli mu chceš dát šanci. Nebo už ne?

#122 8. 12. 2008 9:41

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Věrko,
pro "brambory" do sklepa půjdeš v životě ještě 1000x a klidně z 13tého patra. Ono čím rychleji vystoupáš lehce výš, tím dříve zase sklouzneš dolů.
Takže se nejdříve ohřej v přízemí a 1 patře ať máš pevný základ a pak už to půjde lépe.
Ono i v tom sklepě jde rozsvítit a nebýt furt potmě. Jen najít ten vypínač, co?
Vedeš si dobře, i když si to nemyslíš. Vydržela jsi Mikuláše "sama" vydržíš i Ježíška sama. Ono o zase tak super záležitost nejde. Tedy já si to alespon myslím. I když chápu, že vnoučaty je to asi lepší.
Převozník? Když to tam není, tak to tam není a netlač na pilu. Píšeš, že umíš být sama. Znám to a beru to jako super výhodu.
Zkus zabavit ruce a hlavu. Znám to ze svých depresí, i když to stojí tolik přemáhání.
Držím palce a těším se na všechny možné další zprávy.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#123 8. 12. 2008 14:07

vera
♥♥♥♥♥♥-

Holky, já se mu chci asi pomstít, či co, já nevím, stydím se to říct někomu jinému, píšu to jen sem, tady jsem anonymní, já nevím, nebo si polechtat ego, sama se překvapuju, přitom s "tím" na kafi to byla tragédie, vím, že takto už nikdy
Nikdy jsem nebyla nevěrná, nešla ani na kafe, vše odmítala, dávala najevo nevoli atd.............asi si myslím, že kdybych se zamilovala jinde, tak bych to dokázala ukončit s M

Není tady

#124 8. 12. 2008 14:19

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Věro,
na přiznání si, že bys mu chtěla ublížit, nevidím až tak nic špatného. Každý se někdy cítí zraněn a projevuje svůj smutek, vtek jinak.
Ale spíše bych se zamyslela nad tím, jestli to ublížení nebudeš zbytečně lámat přes koleno, nutit se do něj a pak vlastně ublížíš sobě ještě více než jemu.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#125 8. 12. 2008 15:26

kakamila
♥♥-----

vera napsal(a):

znám..............a vánoce budu trávit bez něj, slibuju...............

Věruško, moc na Tebe myslím, Vánoce jsou prevít. Můj manžel sice na Vánoce bude se mnou a s dcerou, ale duchem u milenky. Taky nevím, jak tu hereckou etudu zvládnu.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí