Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1076 15. 3. 2009 20:36

vera
♥♥♥♥♥♥-

Re: Musím vám to říct...................a poradíte?

oni neví, že mám anděla...........ani to po sobě nemůžu přečíst..........tak mám malá písmenka

anděl namaloval nového anděla ......... a la Zrzavý, dvoje oči, jedny laskavé a druhé přísné.........namaloval mu ňadra a peří na hlavě.........hezké
já se picnu

Není tady

#1077 17. 3. 2009 9:07

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Že vy se máte za anděly navzájem stolt

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#1078 17. 3. 2009 9:18

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Kiara napsal(a):

Ježkovy oči, "došikovaná známost" roll lol
Na tohle téma můžu psát dlouhatááánské elaboráty stolt Vždycky, opakuji vždycky když mě známí "náhodně" seznámili s člověkem, kterého vychvalovali až do nebe seznámení či vztah skončilo naprostým fiaskem. Buďto to byl naprostý nemrcouch, kterého chtěli za každou cenu seznámit "aby od něho měli konečně pokoj", nebo se z dotyčného vyklubal vykuk, který o sobě známým navykládal dojemné historky a ti ho v dobré víře seznamovali "aby se na chudáka konečně usmálo štěstí". Ze své vlastní zkušenosti nedoporučuju stolt

To si budu pamatovat! godlike

vero - moc držím palce!

Není tady

#1079 21. 4. 2009 12:18

Koloběžka.1
♥♥♥♥---

Vero, zdravím, jak se máš ?

Zázrak je, když žijeme se zásadami, které necítíme jako okovy.

Není tady

#1080 3. 5. 2009 11:34

Peťuli
♥♥♥♥---

Vero, často na tebe myslím a stejně jako Koloběžku by mě zajímalo jak je. Dnes jsem si znovu prošla celé tvoje vlákno, dostala jsem se do podobné situace jako ty a potřebovala jsem se utvrdit v tom, že to co dělám dělám dobře. Tak když dáš vědět jakým směrem se dál ubírá tvůj život, tak budu ráda.

Není tady

#1081 4. 5. 2009 16:50

vera
♥♥♥♥♥♥-

Peťuli, napsala jsem ti SZ

Není tady

#1082 4. 5. 2009 22:05

Peťuli
♥♥♥♥---

Díky za SZ.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí