6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
oni neví, že mám anděla...........ani to po sobě nemůžu přečíst..........tak mám malá písmenka
anděl namaloval nového anděla ......... a la Zrzavý, dvoje oči, jedny laskavé a druhé přísné.........namaloval mu ňadra a peří na hlavě.........hezké
já se picnu
Není tady
Že vy se máte za anděly navzájem
Není tady
Kiara napsal(a):
Ježkovy oči, "došikovaná známost"
Na tohle téma můžu psát dlouhatááánské elaboráty Vždycky, opakuji vždycky když mě známí "náhodně" seznámili s člověkem, kterého vychvalovali až do nebe seznámení či vztah skončilo naprostým fiaskem. Buďto to byl naprostý nemrcouch, kterého chtěli za každou cenu seznámit "aby od něho měli konečně pokoj", nebo se z dotyčného vyklubal vykuk, který o sobě známým navykládal dojemné historky a ti ho v dobré víře seznamovali "aby se na chudáka konečně usmálo štěstí". Ze své vlastní zkušenosti nedoporučuju
To si budu pamatovat!
vero - moc držím palce!
Není tady
Vero, zdravím, jak se máš ?
Není tady
Vero, často na tebe myslím a stejně jako Koloběžku by mě zajímalo jak je. Dnes jsem si znovu prošla celé tvoje vlákno, dostala jsem se do podobné situace jako ty a potřebovala jsem se utvrdit v tom, že to co dělám dělám dobře. Tak když dáš vědět jakým směrem se dál ubírá tvůj život, tak budu ráda.
Není tady
Peťuli, napsala jsem ti SZ
Není tady
Díky za SZ.
Není tady
Téma zavřeno