|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
v sobotu jsem měla sraz s M.....v jedné resto.........předala jsem mu dopisy, oblečení, nějaké boty........kytička sněženek........nevyhodila jsem ji tentokrát.........mlčení..........po 27 letech se oholil.........byla jsem milosrdná a řekla mu, ať si nechá znovu narost vousy.........neřekla jsem mu, jak vypadá........hrozně.......asi už mu došlo, že je konec a byl ochoten se bavit o majetku............zítra má jít k právničce..........ale v 10 hod. má jendnání v Olomouci, to do čtyř hod. musí zvládnout.............uvidím, jestli se tam dostaví
dnes ráno mi psal, jestli mi kytička nezvadla a připojil text Vzpomínání.........popisoval krásné společné zážitky ještě za svobodna.............musím říct........krásně napsané..........dostal mne.............odepsala jsem mu, že je to naposledy, co mu tak píšu, ale , že mu chci říct, že pro mne zůstane vždy osudovým M, máme toho tolik odžitého, že ho mám pořád ráda,ale žítspolečněs ním nechci a nebudu..........že jsem měla jinou představu o dalším životě.........ale, že se to v životě stává..................
jediné řešení je rozvod.......................pak už nepsal
Není tady

Myslím, že jsi zareagovala, jak nejlíp jsi mohla - odmítavě a přitom citlivě. Máš můj obdiv.
Není tady
Můj taky... Nemám vůbec slov, jenom obdiv.

Není tady
hm.............zas mne tak nechvalte
až příjde na lámání chleba......................nesmím cuknout, nesmím............mám to zmáknutý na 99, 96 procenta
anděl....................už mě to tak nebere...........nevím, jestli ve finále nám jde o stejnou věc.........neřeším, beru to tak, jak je.............jak věci plynou.........zítra jedu za ním
Není tady
Vero......... 
Není tady

Zatiaľ sa držíš super... a ak máš TY odbrý pocit, tak
... O to ide... riadiť sa svojimi pocitmi, intuíciou...
Není tady
Seli........zas tak dobrý pocit nemám............něco dost důležitého mi nevyšlo
mohli jsme si užívat, radovat se z dětí, vnoučat, chodit na procházky, dovolené.............dost, tudy cesta nevede
odbočila jsem..............ehm, zítra budu odvážná
Není tady
vero, jsi moc silná žena, máš za sebou i před sebou ještě dost emotivní období, kéž bys ho dokázala zvládnout se stejnou bravurou, se kterou píšeš.
Není tady
vero- na tango jsou potřeba dva dobrovolníci s čistou hlavou a spoustou energie.. výhoda je, že existuje spousta tanců- s partnerem i bez.
Víš, ty sem píšeš tak, že to nelze neobdovivat. Tak se na nás proto nezlob
. Zítra na tebe budu myslet- věrko, hlavně si věř
a bude dobře.

Není tady
Nharte napsal(a):
vero- na tango jsou potřeba dva dobrovolníci s čistou hlavou a spoustou energie.. výhoda je, že existuje spousta tanců- s partnerem i bez.
Víš, ty sem píšeš tak, že to nelze neobdovivat. Tak se na nás proto nezlob. Zítra na tebe budu myslet- věrko, hlavně si věř
a bude dobře.
ježiš.........to ne
Není tady
No cococ, se jeden nemůže ani obdovivat! 

Není tady
byla jsem odvážná.........
namaloval nový obrázek................doposud maloval hlavně Benátky, dnes měl překvapení.........zavři oči...........a byl to anděl, moderně pojatý, ale anděl..........samozřejmě neví, že mu tak tady říkám............prý bude malovat anděly, že mu mají co říct.............nedalo se nesmát
Není tady
vera napsal(a):
byla jsem odvážná.........
namaloval nový obrázek................doposud maloval hlavně Benátky, dnes měl překvapení.........zavři oči...........a byl to anděl, moderně pojatý, ale anděl..........samozřejmě neví, že mu tak tady říkám............prý bude malovat anděly, že mu mají co říct.............nedalo se nesmát
Věruško, kráásnééé ... 
Není tady
tak jsem mluvila s právničkou..........M tam přišel......hm..........emoce, slzy..........2 sklenice vody........byl prý nepřirozeně rudý...........já na to nic........styděla jsem se...........nechce se rozvádělt a nebude..............listina práv a svobod člověka.........ach jo..............pak se zatvrdil a začal vymýšlet potíže............nesmyslné potíže.............řekla mi, že jak ho poznala, bude to velice těžké, ať se na to připravím.................domluvili se za 14 dnů.............chce ještě mluvit se mnou............zatím se neozval
Není tady

Věru,
s tím andělem... taky bych se tlemila... a nebylo mu to divný, že se směješ?
No a ta druhá věc..... snad to nebude tak hrozný..... jako ten Kukačka v Ulici...... ale právnička má určitě zkušenosti
.... no držím palečky a posílám trochu tý energie

Není tady
pomněnko, bylo mu to divný.............ale on mu namaloval jedno oko zavřené a jedno otevřené..........jako aby se nedíval...někdy.....tak jsem to svedla na to.........
myslím, že M bude apriori potížista ..............snad se nebude mstít..........doplatíme na to oba dva..........on je takový šetřílek..............no.......ani se nebojím............rozvod je asi vždy nepříjemný a bolestný.........zvládnu to.........s vámi
Není tady
dnes mi M napsal..........že on něco zachraňuje.....................a já kazím.................hm.......zase stejná písnička..............neřeším...........těším se na anděla..........v mezích možnosti
Není tady
Veru, M má teď dost práce se zachraňováním sebe sama.
A ty taky. Co bude nebo nebude potom, je věc úplně jiná.
Těš se z maličkostí a nenech se deptat a nech věci přirozeně plynout - však už víš. Všechno se děje, jak má. Taky tomu začínám přizpůsobovat svoje plynutí
.
veru,
zoufalí lidé dělají zoufalé věci....
Počítej s tím, že ti nic "nedaruje".
Zvládneš to jen, když zachováš klid a budeš mít pod kontrolou emoce.
Drž se 
Není tady
holky, je mi to jasné................nedám se, budu se držet, mám vás.........nezklamu.......snad......určitě
Není tady
hm...........třeba se zasmějete..........mám senzační kamarádku.......akorát to má jinak poskládané v hlavě než já.......přijela s M...........navečer.........já vytáhané tepláky, triko, hadr v ruce...........to je náš soused, pan inženýr Černý...........čerstvě rozvedený, pak mi řekla v kuchyni..........její M měl odevzdaný výraz a moc se na mne nemoh podívat..........pan ing. měl v očích velkou naději..............s ním bych se nezasmála, kolo nikdy, byl tak vážný.............když jsem jim chystala čaj, tak jsem si říkala, jak se zachovat, mám si to nechat líbit, byla jsem naštvaná......................když konečně začali mluvit o počasí, tak jsem řekla...........k..va, to jaro snad ani nepříjde.......... a bylo vymalováno, naděje zmizela, jenom úlek tam byl
dnes z toho vůbec nemám dobrý podit..........proč nepočítám do 3
Upravil(a) vera (14. 3. 2009 7:59)
Není tady
Věro, mám to taky tak ..................ale nač počítat do tří - jsi to tak cítila
Dohazování u mne vždy znásobí pocit udělat ze sebe kašpara na vyšší úrovni..............A vůbec co je to za chlapa, který potřebuje dohazovače????
Není tady

Nás s posledným ex dali dokopy dohadzovači...
a bolo to potom fajn, ALE: Bola som od začiatku prirodzená a myslím, že aj on. Nemá zmysel na niečo sa hrať, z toho sú potom akurát tak sklamania. Ak ťa nezvládne takú, aká si naozaj - načo by ti bol?
Není tady

Vero, ten jeho výraz bych chtěla vidět
Selim, naprostý souhlas.... není proč se dělat lepší... ono by to stejně dřív nebo později vyplavalo napovrch, že jsme úplně praštěné

Není tady

Ježkovy oči, "došikovaná známost"
Na tohle téma můžu psát dlouhatááánské elaboráty
Vždycky, opakuji vždycky když mě známí "náhodně" seznámili s člověkem, kterého vychvalovali až do nebe seznámení či vztah skončilo naprostým fiaskem. Buďto to byl naprostý nemrcouch, kterého chtěli za každou cenu seznámit "aby od něho měli konečně pokoj", nebo se z dotyčného vyklubal vykuk, který o sobě známým navykládal dojemné historky a ti ho v dobré víře seznamovali "aby se na chudáka konečně usmálo štěstí". Ze své vlastní zkušenosti nedoporučuju 
Není tady