Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1051 9. 3. 2009 19:10

vera
♥♥♥♥♥♥-

Re: Musím vám to říct...................a poradíte?

v sobotu jsem měla sraz s M.....v jedné resto.........předala jsem mu dopisy, oblečení, nějaké boty........kytička sněženek........nevyhodila jsem ji tentokrát.........mlčení..........po 27 letech se oholil.........byla jsem milosrdná a řekla mu, ať si nechá znovu narost vousy.........neřekla jsem mu, jak vypadá........hrozně.......asi už mu došlo, že je konec a byl ochoten se bavit o majetku............zítra má jít k právničce..........ale v 10 hod. má jendnání v Olomouci, to do čtyř hod. musí zvládnout.............uvidím, jestli se tam dostaví

dnes ráno mi psal, jestli mi kytička nezvadla a připojil text Vzpomínání.........popisoval krásné společné zážitky ještě za svobodna.............musím říct........krásně napsané..........dostal mne.............odepsala jsem mu, že je to naposledy, co mu tak píšu, ale , že mu chci říct, že pro mne zůstane vždy osudovým M, máme toho tolik odžitého, že ho mám pořád ráda,ale žítspolečněs ním nechci a nebudu..........že jsem měla jinou představu o dalším životě.........ale, že se to v životě stává..................
jediné řešení je rozvod.......................pak už nepsal

Není tady

#1052 9. 3. 2009 19:22

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Myslím, že jsi zareagovala, jak nejlíp jsi mohla - odmítavě a přitom citlivě. Máš můj obdiv.

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#1053 9. 3. 2009 19:56

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Můj taky... Nemám vůbec slov, jenom obdiv.

Fly or Die. Punk je od punkevních jeskyní? smile

Není tady

#1054 9. 3. 2009 20:34

vera
♥♥♥♥♥♥-

hm.............zas mne tak nechvalte

až příjde na lámání chleba......................nesmím cuknout, nesmím............mám to zmáknutý na 99, 96 procenta

anděl....................už mě to tak nebere...........nevím, jestli ve finále nám jde o stejnou věc.........neřeším, beru to tak, jak je.............jak věci plynou.........zítra jedu za ním

Není tady

#1055 9. 3. 2009 20:55

Mikulenka
♥♥♥♥♥--

Vero.........  tummenupp

Není tady

#1056 9. 3. 2009 21:01

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Zatiaľ sa držíš super... a ak máš TY odbrý pocit, tak tummenupp ... O to ide... riadiť sa svojimi pocitmi, intuíciou...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#1057 9. 3. 2009 21:09

vera
♥♥♥♥♥♥-

Seli........zas tak dobrý pocit nemám............něco dost důležitého mi nevyšlo

mohli jsme si užívat, radovat se z dětí, vnoučat, chodit na procházky, dovolené.............dost, tudy cesta nevede
odbočila jsem..............ehm, zítra budu odvážná

Není tady

#1058 9. 3. 2009 21:17

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

vero, jsi moc silná žena, máš za sebou i před sebou ještě dost emotivní období, kéž bys ho dokázala zvládnout se stejnou bravurou, se kterou píšeš.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#1059 9. 3. 2009 21:24

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

vero- na tango jsou potřeba dva dobrovolníci s čistou hlavou a spoustou energie.. výhoda je, že existuje spousta tanců- s partnerem i bez.

Víš, ty sem píšeš tak, že to nelze neobdovivat. Tak se na nás proto nezlob wink. Zítra na tebe budu myslet- věrko, hlavně si věř smile a bude dobře.

Není tady

#1060 9. 3. 2009 21:43

vera
♥♥♥♥♥♥-

Nharte napsal(a):

vero- na tango jsou potřeba dva dobrovolníci s čistou hlavou a spoustou energie.. výhoda je, že existuje spousta tanců- s partnerem i bez.

Víš, ty sem píšeš tak, že to nelze neobdovivat. Tak se na nás proto nezlob wink. Zítra na tebe budu myslet- věrko, hlavně si věř smile a bude dobře.

ježiš.........to ne

Není tady

#1061 9. 3. 2009 21:47

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

No cococ, se jeden nemůže ani obdovivat! dumbom

Není tady

#1062 10. 3. 2009 20:06

vera
♥♥♥♥♥♥-

byla jsem odvážná.........
namaloval nový obrázek................doposud maloval hlavně Benátky, dnes měl překvapení.........zavři oči...........a byl to anděl, moderně pojatý, ale anděl..........samozřejmě neví, že mu tak tady říkám............prý bude malovat anděly, že mu mají co říct.............nedalo se nesmát

Není tady

#1063 10. 3. 2009 20:43

Koloběžka.1
♥♥♥♥---

vera napsal(a):

byla jsem odvážná.........
namaloval nový obrázek................doposud maloval hlavně Benátky, dnes měl překvapení.........zavři oči...........a byl to anděl, moderně pojatý, ale anděl..........samozřejmě neví, že mu tak tady říkám............prý bude malovat anděly, že mu mají co říct.............nedalo se nesmát

Věruško, kráásnééé ... hjarta

Zázrak je, když žijeme se zásadami, které necítíme jako okovy.

Není tady

#1064 11. 3. 2009 18:09

vera
♥♥♥♥♥♥-

tak jsem mluvila s právničkou..........M tam přišel......hm..........emoce, slzy..........2 sklenice vody........byl prý nepřirozeně rudý...........já na to nic........styděla jsem se...........nechce se rozvádělt a nebude..............listina práv a svobod člověka.........ach jo..............pak se zatvrdil a začal vymýšlet potíže............nesmyslné potíže.............řekla mi, že jak ho poznala, bude to velice těžké, ať se na to připravím.................domluvili se za 14 dnů.............chce ještě mluvit se mnou............zatím se neozval

Není tady

#1065 11. 3. 2009 19:01

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Věru,
s tím andělem... taky bych se tlemila... a nebylo mu to divný, že se směješ?
No a ta druhá věc..... snad to nebude tak hrozný..... jako ten Kukačka v Ulici...... ale právnička má určitě zkušenosti sad .... no držím palečky a posílám trochu tý energie  hjarta hjarta hjarta

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#1066 11. 3. 2009 20:30

vera
♥♥♥♥♥♥-

pomněnko, bylo mu to divný.............ale on mu namaloval jedno oko zavřené a jedno otevřené..........jako aby se nedíval...někdy.....tak jsem to svedla na to.........

myslím, že M bude apriori potížista ..............snad se nebude mstít..........doplatíme na to oba dva..........on je takový šetřílek..............no.......ani se nebojím............rozvod je asi vždy nepříjemný a bolestný.........zvládnu to.........s vámi

Není tady

#1067 12. 3. 2009 19:34

vera
♥♥♥♥♥♥-

dnes mi M napsal..........že on něco zachraňuje.....................a já kazím.................hm.......zase stejná písnička..............neřeším...........těším se na anděla..........v mezích možnosti

Není tady

#1068 12. 3. 2009 19:55

Alosek
Host

Veru, M má teď dost práce se zachraňováním sebe sama.
A ty taky. Co bude nebo nebude potom, je věc úplně jiná.
Těš se z maličkostí a nenech se deptat a nech věci přirozeně plynout - však už víš. Všechno se děje, jak má. Taky tomu začínám přizpůsobovat svoje plynutí wink .

#1069 12. 3. 2009 20:27

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

veru,
zoufalí lidé dělají zoufalé věci....
Počítej s tím, že ti nic "nedaruje".
Zvládneš to jen, když zachováš klid a budeš mít pod kontrolou emoce.
Drž se smile

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#1070 12. 3. 2009 21:26

vera
♥♥♥♥♥♥-

holky, je mi to jasné................nedám se, budu se držet, mám vás.........nezklamu.......snad......určitě

Není tady

#1071 14. 3. 2009 7:58

vera
♥♥♥♥♥♥-

hm...........třeba se zasmějete..........mám senzační kamarádku.......akorát to má jinak poskládané v hlavě než já.......přijela s M...........navečer.........já vytáhané tepláky, triko, hadr v ruce...........to je náš soused, pan inženýr Černý...........čerstvě rozvedený, pak mi řekla v kuchyni..........její M měl odevzdaný výraz a moc se na mne nemoh podívat..........pan ing. měl v očích velkou naději..............s ním bych se nezasmála, kolo nikdy, byl tak vážný.............když jsem jim chystala čaj, tak jsem si říkala, jak se zachovat, mám si to nechat líbit, byla jsem naštvaná......................když konečně začali mluvit o počasí, tak jsem řekla...........k..va, to jaro snad ani nepříjde.......... a bylo vymalováno, naděje zmizela, jenom úlek tam byl

dnes z toho vůbec nemám dobrý podit..........proč nepočítám do 3

Upravil(a) vera (14. 3. 2009 7:59)

Není tady

#1072 14. 3. 2009 9:41

Růža
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jižní Morava

Věro,  mám to taky tak ..................ale nač počítat do tří - jsi to tak cítila stolt   Dohazování u mne vždy znásobí pocit udělat ze sebe kašpara na vyšší úrovni..............A vůbec co je to za chlapa, který potřebuje dohazovače????

Není tady

#1073 14. 3. 2009 12:54

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Nás s posledným ex dali dokopy dohadzovači... smile a bolo to potom fajn, ALE: Bola som od začiatku prirodzená a myslím, že aj on. Nemá zmysel na niečo sa hrať, z toho sú potom akurát tak sklamania. Ak ťa nezvládne takú, aká si naozaj - načo by ti bol?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#1074 14. 3. 2009 14:29

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Vero, ten jeho výraz bych chtěla vidět lol lol lol
Selim, naprostý souhlas.... není proč se dělat lepší... ono by to stejně dřív nebo později vyplavalo napovrch, že jsme úplně praštěné vissla lol lol

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#1075 15. 3. 2009 13:02

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Ježkovy oči, "došikovaná známost" roll lol
Na tohle téma můžu psát dlouhatááánské elaboráty stolt Vždycky, opakuji vždycky když mě známí "náhodně" seznámili s člověkem, kterého vychvalovali až do nebe seznámení či vztah skončilo naprostým fiaskem. Buďto to byl naprostý nemrcouch, kterého chtěli za každou cenu seznámit "aby od něho měli konečně pokoj", nebo se z dotyčného vyklubal vykuk, který o sobě známým navykládal dojemné historky a ti ho v dobré víře seznamovali "aby se na chudáka konečně usmálo štěstí". Ze své vlastní zkušenosti nedoporučuju stolt

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí