Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#76 3. 12. 2008 23:21

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Musím vám to říct...................a poradíte?

Heřmanka napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

.... joooo,ale když to řekla Klubko, tak k tomu není co dodat lollolloldumbomdumbomdumbom

Ale no tak wink Nebuď žárlivá va

lol nač ? na dostatečnou? wink

Nu výběr je na tobě. Když myslíš.... vissla

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#77 4. 12. 2008 8:01

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Heřmanko, hele, že ty musíš být za všech okolností jednička? wink
Toho jsem si všimla už dříve, ne jen tady. Nějaký hadicap lol
Uf, ještěže jsem byla ve škole vždy průměr a i čtyřku beru:)

Upravil(a) Klubko (4. 12. 2008 8:02)

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#78 4. 12. 2008 8:15

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Klubko napsal(a):

průměr usch lol ani snad nemám zájem wink....btw ono to nepatřilo Tobě,ale Pan...ta má pocit, že musí být vždy jednička vissla

Není tady

#79 4. 12. 2008 8:32

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Klubko napsal(a):

No koukám, jak se tu nějak udělá "vtipná" osobní poznámka na některé osoby, hned je tady z toho ring a dost často povyšování se.
No co já beru raději podprůměr. Ten nezavidí nikdo a když mě někdo nakopne tak to nebolí lol

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#80 4. 12. 2008 9:24

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Heřmanka napsal(a):

Klubko napsal(a):

průměr usch lol ani snad nemám zájem wink....btw ono to nepatřilo Tobě,ale Pan...ta má pocit, že musí být vždy jednička vissla

Je vskutku VELMI zajímavé pozorovat, jak se tu někteří lépe než já SAMA vyznají v mých POCITECH stolt

Není tady

#81 4. 12. 2008 9:45

Nefrit
♥♥♥♥♥--

Pandorraa napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

Klubko napsal(a):

Je vskutku VELMI zajímavé pozorovat, jak se tu někteří lépe než já SAMA vyznají v mých POCITECH stolt

Nevím čím to je ,ale většinou čtu než píšu,ale nikdy jsem neměla z Pandorry pocit,že by se nějak povyšovala,že by musela být jednička.Spíš vidím u ostatních ty létající čertíky z krabičky .Odhaduju to proto,že jsem občas taky taková smile,ale snažím se s tím něco dělat ...občas big_smile

Není tady

#82 4. 12. 2008 10:26

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

Klubko napsal(a):

mno zajímavé je, jak TY  se vyznáš vtěch mých big_smilebig_smilebig_smile dumbom

Není tady

#83 4. 12. 2008 10:33

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Nefrit napsal(a):

Nevím čím to je ,ale většinou čtu než píšu,ale nikdy jsem neměla z Pandorry pocit,že by se nějak povyšovala,že by musela být jednička.Spíš vidím u ostatních ty létající čertíky z krabičky .Odhaduju to proto,že jsem občas taky taková smile,ale snažím se s tím něco dělat ...občas big_smile

řekla jsem snad, že se povyšuje ??? va

jen jsem k příspěvku Klubka dodala další dva řádky, co nejsou z mé hlavy a hned se zrhne taková řež big_smilebig_smilebig_smile

Není tady

#84 4. 12. 2008 10:39

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Věrko a jak je dnes?

Není tady

#85 4. 12. 2008 10:52

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Heřmanka napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

mno zajímavé je, jak TY  se vyznáš vtěch mých big_smilebig_smilebig_smile dumbom

Viď?
Jsem FAKT dobrá tummenupptummenupptummenupptummenupp

No, za sebe říkám stačilo a konec legrace stoltkapitulation

Není tady

#86 4. 12. 2008 11:13

Nefrit
♥♥♥♥♥--

Heřmanka napsal(a):

Nefrit napsal(a):

řekla jsem snad, že se povyšuje ??? va

jen jsem k příspěvku Klubka dodala další dva řádky, co nejsou z mé hlavy a hned se zrhne taková řež big_smilebig_smilebig_smile

Heřmanko,nedurdi se ,to není ode mne řež,jen konstatování....celkově zhruba a vůbec to nemyslím zle a není to jen na Tebe kapitulation pussa

Není tady

#87 4. 12. 2008 11:18

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Nefrit napsal(a):

Heřmanko,nedurdi se ,to není ode mne řež,jen konstatování....celkově zhruba a vůbec to nemyslím zle a není to jen na Tebe kapitulation pussa

wow big_smile já se nedurdím...fakt ne smile...jsem to psala obecně a tys mi jen nahrála tummenupp storstark

a Pan totéž v bledě modrém stolt

Není tady

#88 4. 12. 2008 11:26

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Tolik povyku kvůli pár písmenků o blbosti. Mi připadáte jako v tom vtipu, když budoucí maminka přišla na gynekologii  požádala pana doktora o oplodnění speriemi nejdokonalešího a nejinteligentnějšího muže. No po přemlouvání pan doktor našel a oplodnil paní. No když 10 měsíc po oplodnění se pořád nic nedělo, tak si pozval paní na sono a echo další vyšetření, tak najednou uslyšel z břicha „až po vás paní docentko, ne až po vás pane profesore, o nikoli bohužel až po vás já jsem jen honoris cauza. lol

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#89 4. 12. 2008 11:34

Nefrit
♥♥♥♥♥--

Pisatel napsal(a):

Tolik povyku kvůli pár písmenků o blbosti. Mi připadáte jako v tom vtipu, když budoucí maminka přišla na gynekologii  požádala pana doktora o oplodnění speriemi nejdokonalešího a nejinteligentnějšího muže. No po přemlouvání pan doktor našel a oplodnil paní. No když 10 měsíc po oplodnění se pořád nic nedělo, tak si pozval paní na sono a echo další vyšetření, tak najednou uslyšel z břicha „až po vás paní docentko, ne až po vás pane profesore, o nikoli bohužel až po vás já jsem jen honoris cauza. lol

lollollol

Není tady

#90 4. 12. 2008 13:47

vera
♥♥♥♥♥♥-

Klubí, dnes je mi líp..................zítra Mikuláš, jdu něco koupit, ale pořád mám sevřené vnitřnosti............
v sobotu máme den otevřených dveří...................ž do večera, na něco je to dobré.........nebudu mít čas se tím zaobírat, včera jsem byla u kadeřnice a nechala si konečně prostříhat mikádo..........a super
ale koupila jsem si 2 krabičky cigaret a už se nemůžu dočkat, v práci se nekouří, dnes večer sežeru i tu krabičku, ach jo.............
mám strach se s ním sejít, že ho budu chtít obejmout a přitulit se.............neviděli jsme se už 3 týdny, asi mu musím předat nějaké dopisy............uvidím, co to se mnou udělá

Není tady

#91 5. 12. 2008 12:33

vera
♥♥♥♥♥♥-

Prosím, poraďte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Včera večer M volal, že se mu moc stýská, že na sobě pracuje a že vyhledá odborníka a.................
To se tak říká, post.................
Čítankový příklad..................já vím.
Je doma u rodičů..................prý vše řekl po pravdě, ale on to s ním neřeší...........jsou už staroušci a musím říct, že dost mimo...........senilní.
Bere antidepresíva, říká, že mu trochu pomáhají........ty mu předepsala ONA, prý ji všechno řekl, jak na tom je.
V pondělí tam jde znovu, je totiž na neschopence, má angínu, a že si o tom popovídají. ONA, to je bývalá milenka, prý k nicčemu nedošlo, ale jak ji jinak nazývat.........vidí se prý občas, když si tam jde předepsat léky, ale např. věděl, že má přítele, sice staršího, ale hodného...........hm, tak řeší i toto.............vím, že ta žena asi o něj pořád stojí...............
Řekla jsem mu, ať tam jde ať jí řekne úpně všechno, i to, co třeba neřekl mně...........ona je ale taky alkoholička, občas ji odvezou z ordince, už dopoledne..........to bývalo dřív, teď nevím..............poplakával, že stojí jenom o mě, že na nikoho jiného nemyslí a................
U rodčů nemá nic na práci, nudí se a přežívá, chce se vrátit domů, ale nechává to na mně a bude moje rozhodnutí respektovat, že si to zaslouží a že ví, jak se provinil a..............

a co já...........mám ho nechat u rodičů přes vánoce, ať si to "vyžere"
ať jde na vánoce domů a pak se tam zase vrátí.................
řekla jsem, že si to teď nedovedu představit se s ním vidět každý den a žít doma
mám svátky prožít bez něj a nechat ho v tom..............i za cenu, že znovu půjde k ní, třeba mu to navrhne ona, co já vím......................to by mě sice hodně bolelo, ale přežila bych to a bylo by rychlé řešení...................mám ho pořád stejně ráda, ale musí se změnit a nepít........prý jo, ale já tomu moc nevěřím.................

Není tady

#92 5. 12. 2008 12:35

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

co zkusit víkend? Máte vnoučata, je mikuláš. Třeba by se držel a sekal dobrotu? Vzít to jako zkušební den dva?

Není tady

#93 5. 12. 2008 12:38

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Věruško, já bych to zatím nechala tak, jak to je. Vždyť je pryč teprve týden - 14 dní. Ty antidepresiva začínají působit až tak ze 5-6 neděl a i to, jestli bude nebo nebude pít, se dosud nestačilo projevit. Nebrala bych to tak, že ho jako trestám, ale tak, že chci mít aspoň jakous takous jistotu, že to, co slibuje, taky vydrží.

Není tady

#94 5. 12. 2008 12:44

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Drsné,ale nechala bych to tak. Právě přes ty vánoce by si mohl znovu uvědomit, co ztrácí a mohl by to být i motor pro to něco se sebou udělat.

Není tady

#95 5. 12. 2008 12:51

Koloběžka.1
♥♥♥♥---

Já bych se taky snažila přežít bez něho ..řekla bych mu, že mu v této chvíli můžu věřit jen činy, ne sliby ..nejdřív odborník a aktivní přístup k řešení problémů, pak případně společný život ..dyť by ses zase jen trápila a čekala co bude ..ten alkohol je nějaký hlubší problém a pokud to nebude řešit komplexně, bude se to neustále vracet.

Zázrak je, když žijeme se zásadami, které necítíme jako okovy.

Není tady

#96 5. 12. 2008 13:24

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

vera napsal(a):

řekla jsem, že si to teď nedovedu představit se s ním vidět každý den a žít doma ...
mám svátky prožít bez něj a nechat ho v tom......

Veru, já myslím, že sis odpověděla sama ... Nedovedeš si to ani představit - tak proč se do toho tlačíš? Vždyť co jsou jedny Vánoce proti celému životu?

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#97 5. 12. 2008 14:43

vera
♥♥♥♥♥♥-

Holky díky..............moc mi pomáháte

Není tady

#98 5. 12. 2008 15:07

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Víš, Věrko,já si myslím, že čím déle se neudete vidět, tím si trochu odpočineš a pak by to byla jen zbytečně ťafka, to setkání a zase by tě to hodilo dolů.
Je jesné, že to setkání pak jednou přijít musí.Ale proč si neužít vánoce,alespon trochu v klidu. Když sama říkáš, že setkání ti na klidu nepřidá.
A stále si opakuj, je to alkoholik a sliby.....
Držím palec pussa

Není tady

#99 5. 12. 2008 17:15

majkafa
Host

Vero, vydrž. Nedovol mu vrátit se tak brzy. Je to teprve pár dní.
Držím palečky. pussa

#100 5. 12. 2008 18:10

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Budulínku, otevři nám, my jsme hodné Jeskyňky, jen dva prstíčky si ohřejeme a hned zase půjdeme.... smile

Veru, znáš tu pohádku?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí