|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Heřmanka napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
.... joooo,ale když to řekla Klubko, tak k tomu není co dodat
Ale no tak
Nebuď žárlivá
nač ? na dostatečnou?
Nu výběr je na tobě. Když myslíš.... 
Není tady
Heřmanko, hele, že ty musíš být za všech okolností jednička? 
Toho jsem si všimla už dříve, ne jen tady. Nějaký hadicap 
Uf, ještěže jsem byla ve škole vždy průměr a i čtyřku beru:)
Upravil(a) Klubko (4. 12. 2008 8:02)
Není tady
Klubko napsal(a):
průměr
ani snad nemám zájem
....btw ono to nepatřilo Tobě,ale Pan...ta má pocit, že musí být vždy jednička 
Není tady
Klubko napsal(a):
No koukám, jak se tu nějak udělá "vtipná" osobní poznámka na některé osoby, hned je tady z toho ring a dost často povyšování se.
No co já beru raději podprůměr. Ten nezavidí nikdo a když mě někdo nakopne tak to nebolí 
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Klubko napsal(a):
Uf, ještěže jsem byla ve škole vždy průměr a i čtyřku beru:)průměr
![]()
ani snad nemám zájem
Je vskutku VELMI zajímavé pozorovat, jak se tu někteří lépe než já SAMA vyznají v mých POCITECH 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
Klubko napsal(a):
![]()
ani snad nemám zájem
Je vskutku VELMI zajímavé pozorovat, jak se tu někteří lépe než já SAMA vyznají v mých POCITECH
Nevím čím to je ,ale většinou čtu než píšu,ale nikdy jsem neměla z Pandorry pocit,že by se nějak povyšovala,že by musela být jednička.Spíš vidím u ostatních ty létající čertíky z krabičky .Odhaduju to proto,že jsem občas taky taková
,ale snažím se s tím něco dělat ...občas 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
Klubko napsal(a):
![]()
ani snad nemám zájem
mno zajímavé je, jak TY se vyznáš vtěch mých 

Není tady
Nefrit napsal(a):
Nevím čím to je ,ale většinou čtu než píšu,ale nikdy jsem neměla z Pandorry pocit,že by se nějak povyšovala,že by musela být jednička.Spíš vidím u ostatních ty létající čertíky z krabičky .Odhaduju to proto,že jsem občas taky taková
řekla jsem snad, že se povyšuje ??? 
jen jsem k příspěvku Klubka dodala další dva řádky, co nejsou z mé hlavy a hned se zrhne taková řež 

Není tady
Věrko a jak je dnes?
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
průměr![]()
ani snad nemám zájem
mno zajímavé je, jak TY se vyznáš vtěch mých
![]()
Viď?
Jsem FAKT dobrá 

No, za sebe říkám stačilo a konec legrace 

Není tady
Heřmanka napsal(a):
Nefrit napsal(a):
řekla jsem snad, že se povyšuje ???
jen jsem k příspěvku Klubka dodala další dva řádky, co nejsou z mé hlavy a hned se zrhne taková řež
Heřmanko,nedurdi se ,to není ode mne řež,jen konstatování....celkově zhruba a vůbec to nemyslím zle a není to jen na Tebe

Není tady
Nefrit napsal(a):
Heřmanko,nedurdi se ,to není ode mne řež,jen konstatování....celkově zhruba a vůbec to nemyslím zle a není to jen na Tebe
![]()
wow
já se nedurdím...fakt ne
...jsem to psala obecně a tys mi jen nahrála

a Pan totéž v bledě modrém 
Není tady
Tolik povyku kvůli pár písmenků o blbosti. Mi připadáte jako v tom vtipu, když budoucí maminka přišla na gynekologii požádala pana doktora o oplodnění speriemi nejdokonalešího a nejinteligentnějšího muže. No po přemlouvání pan doktor našel a oplodnil paní. No když 10 měsíc po oplodnění se pořád nic nedělo, tak si pozval paní na sono a echo další vyšetření, tak najednou uslyšel z břicha „až po vás paní docentko, ne až po vás pane profesore, o nikoli bohužel až po vás já jsem jen honoris cauza. 
Není tady
Pisatel napsal(a):
Tolik povyku kvůli pár písmenků o blbosti. Mi připadáte jako v tom vtipu, když budoucí maminka přišla na gynekologii požádala pana doktora o oplodnění speriemi nejdokonalešího a nejinteligentnějšího muže. No po přemlouvání pan doktor našel a oplodnil paní. No když 10 měsíc po oplodnění se pořád nic nedělo, tak si pozval paní na sono a echo další vyšetření, tak najednou uslyšel z břicha „až po vás paní docentko, ne až po vás pane profesore, o nikoli bohužel až po vás já jsem jen honoris cauza.

Není tady
Klubí, dnes je mi líp..................zítra Mikuláš, jdu něco koupit, ale pořád mám sevřené vnitřnosti............
v sobotu máme den otevřených dveří...................ž do večera, na něco je to dobré.........nebudu mít čas se tím zaobírat, včera jsem byla u kadeřnice a nechala si konečně prostříhat mikádo..........a super
ale koupila jsem si 2 krabičky cigaret a už se nemůžu dočkat, v práci se nekouří, dnes večer sežeru i tu krabičku, ach jo.............
mám strach se s ním sejít, že ho budu chtít obejmout a přitulit se.............neviděli jsme se už 3 týdny, asi mu musím předat nějaké dopisy............uvidím, co to se mnou udělá
Není tady
Prosím, poraďte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Včera večer M volal, že se mu moc stýská, že na sobě pracuje a že vyhledá odborníka a.................
To se tak říká, post.................
Čítankový příklad..................já vím.
Je doma u rodičů..................prý vše řekl po pravdě, ale on to s ním neřeší...........jsou už staroušci a musím říct, že dost mimo...........senilní.
Bere antidepresíva, říká, že mu trochu pomáhají........ty mu předepsala ONA, prý ji všechno řekl, jak na tom je.
V pondělí tam jde znovu, je totiž na neschopence, má angínu, a že si o tom popovídají. ONA, to je bývalá milenka, prý k nicčemu nedošlo, ale jak ji jinak nazývat.........vidí se prý občas, když si tam jde předepsat léky, ale např. věděl, že má přítele, sice staršího, ale hodného...........hm, tak řeší i toto.............vím, že ta žena asi o něj pořád stojí...............
Řekla jsem mu, ať tam jde ať jí řekne úpně všechno, i to, co třeba neřekl mně...........ona je ale taky alkoholička, občas ji odvezou z ordince, už dopoledne..........to bývalo dřív, teď nevím..............poplakával, že stojí jenom o mě, že na nikoho jiného nemyslí a................
U rodčů nemá nic na práci, nudí se a přežívá, chce se vrátit domů, ale nechává to na mně a bude moje rozhodnutí respektovat, že si to zaslouží a že ví, jak se provinil a..............
a co já...........mám ho nechat u rodičů přes vánoce, ať si to "vyžere"
ať jde na vánoce domů a pak se tam zase vrátí.................
řekla jsem, že si to teď nedovedu představit se s ním vidět každý den a žít doma
mám svátky prožít bez něj a nechat ho v tom..............i za cenu, že znovu půjde k ní, třeba mu to navrhne ona, co já vím......................to by mě sice hodně bolelo, ale přežila bych to a bylo by rychlé řešení...................mám ho pořád stejně ráda, ale musí se změnit a nepít........prý jo, ale já tomu moc nevěřím.................
Není tady
Věruško, já bych to zatím nechala tak, jak to je. Vždyť je pryč teprve týden - 14 dní. Ty antidepresiva začínají působit až tak ze 5-6 neděl a i to, jestli bude nebo nebude pít, se dosud nestačilo projevit. Nebrala bych to tak, že ho jako trestám, ale tak, že chci mít aspoň jakous takous jistotu, že to, co slibuje, taky vydrží.
Není tady
Drsné,ale nechala bych to tak. Právě přes ty vánoce by si mohl znovu uvědomit, co ztrácí a mohl by to být i motor pro to něco se sebou udělat.
Není tady
Já bych se taky snažila přežít bez něho ..řekla bych mu, že mu v této chvíli můžu věřit jen činy, ne sliby ..nejdřív odborník a aktivní přístup k řešení problémů, pak případně společný život ..dyť by ses zase jen trápila a čekala co bude ..ten alkohol je nějaký hlubší problém a pokud to nebude řešit komplexně, bude se to neustále vracet.
Není tady

vera napsal(a):
řekla jsem, že si to teď nedovedu představit se s ním vidět každý den a žít doma ...
mám svátky prožít bez něj a nechat ho v tom......
Veru, já myslím, že sis odpověděla sama ... Nedovedeš si to ani představit - tak proč se do toho tlačíš? Vždyť co jsou jedny Vánoce proti celému životu?
Není tady
Holky díky..............moc mi pomáháte
Není tady
Víš, Věrko,já si myslím, že čím déle se neudete vidět, tím si trochu odpočineš a pak by to byla jen zbytečně ťafka, to setkání a zase by tě to hodilo dolů.
Je jesné, že to setkání pak jednou přijít musí.Ale proč si neužít vánoce,alespon trochu v klidu. Když sama říkáš, že setkání ti na klidu nepřidá.
A stále si opakuj, je to alkoholik a sliby.....
Držím palec 
Není tady
Vero, vydrž. Nedovol mu vrátit se tak brzy. Je to teprve pár dní.
Držím palečky. 
Budulínku, otevři nám, my jsme hodné Jeskyňky, jen dva prstíčky si ohřejeme a hned zase půjdeme.... 
Veru, znáš tu pohádku?
Není tady