18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Máte někdo zkuenosti s touto alergií?
Ná dvouletý syn má hrozně rád kakao, ale posledních pár měsíců se mu na obličeji začaly dělat červené fleky a byly horké. Měl to opravdu oklivé. Začala jsem mít podezření na mléko a mléčné výrobky. la jsem s ním proto na alergologii a udělali mu testy. Výsledky mi úplně vyrazily dech. Celou dobu jsem myslela, e je to mléko, ale OMYL, bylo to kakao a čokoláda. Samozřejmě jsem ji okamitě vysadila a výsledky se dostavily. Bohuel stále je vidět ohraničení těch původně červených fleků a jsou takové vystouplé. Doufám, e mu to časem vymyzí.
Děkuji předem za rady
Není tady
Jsem pot. alergik, fleky by měly za čas zmizet. Nedostaly jste na to mastičku?
Není tady
právě e nedostali. Vůbec nic. Je to ale těké si na to zvyknout - hlídat ho aby si nevzal nic čokoládového. Byli jsme minulý víkend na svatbě a tam jsem si neuvědomila, e snědl čokoládový zákusek. Pak jsem si vyčítala, e jsem fakt neschopná uhlídat takovou maličkost. Nic váného se sice nestalo, ale fleky se objevily jetě ten den.
Není tady
No to chce se to naučit, mě taky trvalo, ne jsem se naučila rozliovat pro mě dobré a patné potraviny. A bude větí bude si to hlídat sám. Určitě to zvládnete, chce to jen se naučit na to myslet.
Není tady
pomáhá i pouívat jakýkoliv mastný krém - kůe se prokrví a podporuje to regeneraci
taky můete vyzkouet biolampu
vzhledem k tomu, e se jedná o kluka je velká ance, e v pubertě problémy ustoupí - stoupne mu hladina testosteronu a to pomůe
Není tady