1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Dneska má narozky a od mani jem dostal obrovsou kytici, velkou bonboniéru a kameru s pevným diskem
.
Není tady
Tak vechno nej topázku.
Není tady
Topaz,také ve nejlepí No a jako vdy mi dnes udělaly radost pololetní vysvědčení od obou dětí (od dcery jetě navíc ze ZU).
holky díky za gratulace
Reňas má ikovný holky
Není tady
Také dík Topázku,jo mám z nich radost..(občas..
)z kluka a holky..
topazio napsal(a):
Dneska má narozky a od mani jem dostal obrovsou kytici, velkou bonboniéru a kameru s pevným diskem
![]()
.
Tak to se připojuji do trůdlu gratulantů a vinuji dlouhá léta a kilometry nebo hodiny krásných záběrů
Není tady
Pisatel napsal(a):
topazio napsal(a):
![]()
.
Tak to se připojuji do trůdlu gratulantů a vinuji dlouhá léta a kilometry nebo hodiny krásných záběrů
Pisateli děkuji .
Není tady
Příjemná cesta domů s vyzvednuvím kamarádem.
Odhalil nás syn, dělá nám "slečnu recepční", kdy pečlivě hlídal na monitoru parkovitě (máme kolem firmy kamery)
Ihned jsem obdrela sms, e vechno viděl. Do desíti doma. Máme jet opatrně. Má o mě starost, děátko moje malé 185-ti centrimetrové.
Upravil(a) majkafa (29. 1. 2009 17:45)
topazio napsal(a):
![]()
.
!!!Ve jen to nej nej nej !
Není tady
Moje dítko začalo zničeho nic samo chodit!Starí dcera ji ukazovala nějakou hračku a ona si neuvědomila e se nedrí pustila se sedačky a la
!
Není tady
Balík, co mi přiel.
Odesílatel byl "Za sedmerohorami".
Byl v něm plyový slon a nějaké dobrůtky. Jen tak od nějaké babinetky,která se skrývá.
Nemám slov, děkuji
Není tady
Tajgr napsal(a):
Moje dítko začalo zničeho nic samo chodit!Starí dcera ji ukazovala nějakou hračku a ona si neuvědomila e se nedrí pustila se sedačky a la
![]()
!
Tak to je opravdu dítě, můj syn se naučil chodit díky flace piva
(bohudík mu to zůstalo, ale v dobrém
)
Není tady
Tak dneska jsem zřetelně slyela: "máma". To papoukování se mi vyplatilo
Není tady
Pisatel napsal(a):
Tajgr napsal(a):
![]()
!
Tak to je opravdu dítě, můj syn se naučil chodit díky flace piva
![]()
(bohudík mu to zůstalo, ale v dobrém
)
Jetě e to bylo pivo,být to slivovice tak rovnou zdrhá
Není tady
Dodatočne vekto naj Polodrahokamu... a rados mi urobilo dlhie ranné spanie, e som bola uitočná a prečistila si schránku a e svieti slnieko a vôbec... je pekný PIATOK.
Není tady
já jsem se taky dobře vyspala. údajně jsem ráno zamáčkla budík a spala dál. vůbec si to nepamatuju já u jsem léta nespala tak tvrdě jako teď
Není tady
Tajgr napsal(a):
topazio napsal(a):
![]()
.
![]()
![]()
!!!Ve jen to nej nej nej !
díky
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Mi dnes udělalo radost..., e kdy jsem své dlunici napsala, e jsem jí lhala, e jsem jí poslala x peněz, abych se zachránila před exekucí, a očekávala - "ok, podepíu návrh...", ona se přesto projevila jako člověk a řekla: ...poli, co můe...--- si myslím, e nemáme zde smajlu pro dojetí...
ok, jak vypadá smajla pro dojetí? Vděčnost...ne, tenhle to není...
ahoj Evičko
Není tady
Selima napsal(a):
Dobre som sa vyspala, hneď sa cítim lepie. A kamoka mi za trojmesačné polievanie kvetov a staranie sa o potualdva krásne darčeky, a som na rozpakoch, či ich prija...
Selimko, kdyby ti je dát nechtěla, tak nedává ...
Není tady
sisi21 napsal(a):
Selima napsal(a):
Dobre som sa vyspala, hneď sa cítim lepie. A kamoka mi za trojmesačné polievanie kvetov a staranie sa o potualdva krásne darčeky, a som na rozpakoch, či ich prija...
Sel.a proč né..kdyby ti je nechtěla dát ,tak ti je nedá..
.
no byla jsi rychlejí
Není tady
Selima napsal(a):
Ete tomu celkom neverím, ale učím sa... ahá, a ete mi dala pánsky kalendár, kde relatívne sporo odetí mui robia domáce práce alebo prirpavujú romantickú večeru...
Milé...
závidím
Není tady
topazio napsal(a):
elvička17 napsal(a):
topazio napsal(a):
Matýsek u umí chvilku plavat pod vodou sám
![]()
.
pche, to u umíme dávno a jetě sami vyplaveme
taky jste starí a u máte za sebou víc kurzů
jj
topaz, jste ikulkové
Není tady
topazio napsal(a):
![]()
.
topaz, tak sice opoděně, ale ve nej
Není tady
majkafa napsal(a):
Příjemná cesta domů s vyzvednuvím kamarádem.
Odhalil nás syn, dělá nám "slečnu recepční", kdy pečlivě hlídal na monitoru parkovitě (máme kolem firmy kamery)
Ihned jsem obdrela sms, e vechno viděl. Do desíti doma. Máme jet opatrně. Má o mě starost, děátko moje malé 185-ti centrimetrové.
jei Májo, ty mi dělá radost, můj syn mě "komanduje" úplně stejně
Není tady