6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dneska má narozky a od manži jem dostal obrovsou kytici, velkou bonboniéru a kameru s pevným diskem .
Není tady
Tak všechno nej topázku.
Není tady
Topaz,také vše nejlepší No a jako vždy mi dnes udělaly radost pololetní vysvědčení od obou dětí (od dcery ještě navíc ze ZUŠ).
holky díky za gratulace
Reňas má šikovný holky
Není tady
Také dík Topázku,jo mám z nich radost..(občas.. )z kluka a holky..
topazio napsal(a):
Dneska má narozky a od manži jem dostal obrovsou kytici, velkou bonboniéru a kameru s pevným diskem .
Tak to se připojuji do štrůdlu gratulantů a vinšuji dlouhá léta a kilometry nebo hodiny krásných záběrů
Není tady
Pisatel napsal(a):
topazio napsal(a):
Tak to se připojuji do štrůdlu gratulantů a vinšuji dlouhá léta a kilometry nebo hodiny krásných záběrů
Pisateli děkuji .
Není tady
Příjemná cesta domů s vyzvednuvším kamarádem.
Odhalil nás syn, dělá nám "slečnu recepční", když pečlivě hlídal na monitoru parkoviště (máme kolem firmy kamery)
Ihned jsem obdržela sms, že všechno viděl. Do desíti doma. Máme jet opatrně. Má o mě starost, děťátko moje malé 185-ti centrimetrové.
Upravil(a) majkafa (29. 1. 2009 17:45)
topazio napsal(a):
!!!Vše jen to nej nej nej !
Není tady
Moje dítko začalo zničeho nic samo chodit!Starší dcera ji ukazovala nějakou hračku a ona si neuvědomila že se nedrží pustila se sedačky a šla !
Není tady
Balík, co mi přišel.
Odesílatel byl "Za sedmerohorami".
Byl v něm plyšový slon a nějaké dobrůtky. Jen tak od nějaké babinetky,která se skrývá.
Nemám slov, děkuji
Není tady
Tajgr napsal(a):
Moje dítko začalo zničeho nic samo chodit!Starší dcera ji ukazovala nějakou hračku a ona si neuvědomila že se nedrží pustila se sedačky a šla !
Tak to je opravdu dítě, můj syn se naučil chodit díky flašce piva (bohudík mu to zůstalo, ale v dobrém )
Není tady
Tak dneska jsem zřetelně slyšela: "máma". To papouškování se mi vyplatilo
Není tady
Pisatel napsal(a):
Tajgr napsal(a):
Tak to je opravdu dítě, můj syn se naučil chodit díky flašce piva (bohudík mu to zůstalo, ale v dobrém )
Ještě že to bylo pivo,být to slivovice tak rovnou zdrhá
Není tady
Dodatočne všekto naj Polodrahokamu... a radosť mi urobilo dlhšie ranné spanie, že som bola užitočná a prečistila si schránku a že svieti slnieško a vôbec... je pekný PIATOK.
Není tady
já jsem se taky dobře vyspala. údajně jsem ráno zamáčkla budík a spala dál. vůbec si to nepamatuju já už jsem léta nespala tak tvrdě jako teď
Není tady
Tajgr napsal(a):
topazio napsal(a):
!!!Vše jen to nej nej nej !
díky
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Mi dnes udělalo radost..., že když jsem své dlužnici napsala, že jsem jí lhala, že jsem jí poslala x peněz, abych se zachránila před exekucí, a očekávala - "ok, podepíšu návrh...", ona se přesto projevila jako člověk a řekla: ...pošli, co můžeš...--- si myslím, že nemáme zde smajlu pro dojetí...
ok, jak vypadá smajla pro dojetí? Vděčnost... ne, tenhle to není...
ahoj Evičko
Není tady
Selima napsal(a):
Dobre som sa vyspala, hneď sa cítim lepšie. A kamoška mi za trojmesačné polievanie kvetov a staranie sa o poštualdva krásne darčeky, až som na rozpakoch, či ich prijať...
Selimko, kdyby ti je dát nechtěla, tak nedává ...
Není tady
sisi21 napsal(a):
Selima napsal(a):
Dobre som sa vyspala, hneď sa cítim lepšie. A kamoška mi za trojmesačné polievanie kvetov a staranie sa o poštualdva krásne darčeky, až som na rozpakoch, či ich prijať...
Sel.a proč né..kdyby ti je nechtěla dát ,tak ti je nedá...
no byla jsi rychlejší
Není tady
Selima napsal(a):
Ešte tomu celkom neverím, ale učím sa... ahá, a ešte mi dala pánsky kalendár, kde relatívne sporo odetí muži robia domáce práce alebo prirpavujú romantickú večeru... Milé...
závidím
Není tady
topazio napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
topazio napsal(a):
Matýsek už umí chvilku plavat pod vodou sám .
pche, to už umíme dávno a ještě sami vyplaveme
taky jste starší a už máte za sebou víc kurzů
jj
topaz, jste šikulkové
Není tady
topazio napsal(a):
topaz, tak sice opožděně, ale vše nej
Není tady
majkafa napsal(a):
Příjemná cesta domů s vyzvednuvším kamarádem.
Odhalil nás syn, dělá nám "slečnu recepční", když pečlivě hlídal na monitoru parkoviště (máme kolem firmy kamery)
Ihned jsem obdržela sms, že všechno viděl. Do desíti doma. Máme jet opatrně. Má o mě starost, děťátko moje malé 185-ti centrimetrové.
ješiš Májo, ty mi děláš radost, můj syn mě "komanduje" úplně stejně
Není tady