6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Želvička17 napsal(a):
mia napsal(a):
Tak mě dneska rozesmívají Želviččini tučňáci, kdykoliv na to kouknu
No ale s tím bys měla začít něco dělat...
Fakt? To je blbé, ja tu na nich fascinovane civiem už 10 minút.... Hneď by som šla medzi nich.
Není tady
Selima napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
mia napsal(a):
Fakt? To je blbé, ja tu na nich fascinovane civiem už 10 minút.... Hneď by som šla medzi nich.
Proč chceš chodit mezi tučňáky? Aby Ti nafackovali?
Jo viděla jsi film Putování tučňáků? ten byl úžasnej.
Není tady
Želvička17 napsal(a):
mia napsal(a):
To jako proč, rejpalko ?
Dyť je to lepší než nějaká antidepková tableta !
Není tady
Mi dnes udělalo radost..., že když jsem své dlužnici napsala, že jsem jí lhala, že jsem jí poslala x peněz, abych se zachránila před exekucí, a očekávala - "ok, podepíšu návrh...", ona se přesto projevila jako člověk a řekla: ...pošli, co můžeš...--- si myslím, že nemáme zde smajlu pro dojetí...
ok, jak vypadá smajla pro dojetí? Vděčnost... ne, tenhle to není...
Není tady
Nie, Želvi, nevidela, ale tuším kamoška si ho kúpila a chcem si ho požičať. Nafackovať si celkom nenechám, utiekla by som im. A na zimu som zvyknutá a aspoň by som unikla fin. kríze a politike.
Není tady
Vyndali mi stehy a ten leaser je na jizvy uplně parádní
Snad nebudu takovej pirát
Není tady
čeká mě v pátek setkání po hrozně dlouhých letech s mou dětskou láskou
Tak jsem zvědavá, jestli se vůbec poznáme
Není tady
Račice dračice napsal(a):
Tak jsem zvědavá, jestli se vůbec poznáme
Jéé, tak to ti držím place !
Není tady
Santala napsal(a):
Račice dračice napsal(a):
Tak jsem zvědavá, jestli se vůbec poznámeJéé, tak to ti držím place !
Děkujíí, moc se těším....neviděli jsme se snad od 13-14 let Odstěhoval se za kopečky a teď dorazí, sehnal si na mě číslo a chce zavzpomínat na staré časy Tak mi to udělalo velkou radost
Upravil(a) Račice dračice (28. 1. 2009 11:31)
Není tady
Santala napsal(a):
Vyndali mi stehy a ten leaser je na jizvy uplně parádní
Tak to je taky moc fajn
Není tady
Dobre som sa vyspala, hneď sa cítim lepšie. A kamoška mi za trojmesačné polievanie kvetov a staranie sa o poštualdva krásne darčeky, až som na rozpakoch, či ich prijať...
Není tady
Včera mě potěšilo, že manža přišel z práce, šel na velký nákup a uvařil svůj gulášek (jen nastínim situaci-já a syn marod ). Ted, když o tom tak přemýšlim, si žehlí i ten víkend, co mě pěkně nas..l .
Není tady
Selima napsal(a):
Dobre som sa vyspala, hneď sa cítim lepšie. A kamoška mi za trojmesačné polievanie kvetov a staranie sa o poštualdva krásne darčeky, až som na rozpakoch, či ich prijať...
Sel.a proč né..kdyby ti je nechtěla dát ,tak ti je nedá...
Není tady
No, to mi napísala aj ona, ale.... pripadá mi to neprimerané. Hoci krásne, to je fakt. Ešte ten lunárny diárik Krásnej panej - OK... ale Tašku? Krásnu, petorlejovo tyrkysovú orientálnu exotickú tašku?????
Není tady
Selima napsal(a):
No, to mi napísala aj ona, ale.... pripadá mi to neprimerané. Hoci krásne, to je fakt. Ešte ten lunárny diárik Krásnej panej - OK... ale Tašku? Krásnu, petorlejovo tyrkysovú orientálnu exotickú tašku?????
to musí být krásný .naopak si myslím ,by se mohla urazit ,když si to nevezmeš.Na tom opravdu není nic špatného.
Není tady
Dne s sňou idem tancovať a hodíme reč.... uraziť ju nechcem za žiadnu cenu, ale musím sa s tým nejako vyrovnať, alebo čo.
Není tady
Selima napsal(a):
Dne s sňou idem tancovať a hodíme reč.... uraziť ju nechcem za žiadnu cenu, ale musím sa s tým nejako vyrovnať, alebo čo.
Sel, já myslím, že ji mohlo udělat velkou radost, že tě obdarovala..... podle mě - neber to, že to máš za něco, ale že ti tím chtěla udělat taky radost.... a sama si jí tímhle obdarováním tebe, mohla udělat též....
Není tady
Asi hej, ale som dosť vyvedená z miery... nie som zvyknutá na také dary, tobôž mimo sviatkov...Ona síce tvrdí, že až teraz robila vianočné nákupy, ale...
Upravil(a) Selima (28. 1. 2009 13:48)
Není tady
Selima napsal(a):
Asi hej, ale som dosť vyvedená z miery... nie som zvyknutá na také dary, tobôž mimo sviatkov...Ona síce tvrdí, že až teraz robila vianočné nákupy, ale...
Tak si máš asi zvykat .... Jak se píše v jedné knížce - nepřeberná možnost všeho je tu pro nás všechny....je fajn umět s radostí i takové dary přijímat
Není tady
Ešte tomu celkom neverím, ale učím sa... ahá, a ešte mi dala pánsky kalendár, kde relatívne sporo odetí muži robia domáce práce alebo prirpavujú romantickú večeru... Milé...
Není tady
Matýsek už umí chvilku plavat pod vodou sám .
Není tady
topazio napsal(a):
pche, to už umíme dávno a ještě sami vyplaveme
Není tady
Želvička17 napsal(a):
topazio napsal(a):
taky jste starší a už máte za sebou víc kurzů
Není tady
topazio napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
topazio napsal(a):
taky jste starší a už máte za sebou víc kurzů
máme za sebou pět kurzů
Není tady
Želvička17 napsal(a):
topazio napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
pche, to už umíme dávno a ještě sami vyplavemetaky jste starší a už máte za sebou víc kurzů
máme za sebou pět kurzů
První kurz měl 10 lekcí a ty už máme za sebou. V druhém kurzu máme za sebou dvě plavání. Všude je to holt jiný, Petruška je šikovná. Však Matýsek taky vyplave .
Není tady