6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já mám radost, e jsem spala a do půl deváté bez přeruení, o tom jsem u dlouho snila
Není tady
elvička17 napsal(a):
Já mám radost, e jsem spala a do půl deváté bez přeruení, o tom jsem u dlouho snila
To ne se já vyspím bez přeruení tak to bude za moc dlouho .
Upravil(a) topazio (26. 1. 2009 9:38)
Není tady
No po skoro esti měsících na Tvým místě topaz, to u bych měla asi tiky...
Není tady
elvička17 napsal(a):
Natěstí u se budí tak jednou nebo i dvakrát za noc .
Není tady
Zatím nic,ale za chvilku jdu k zubařce..tak snad se pak budu moct konečně večer pořádně najíst..
Není tady
sisi21 napsal(a):
Zatím nic,ale za chvilku jdu k zubařce..tak snad se pak budu moct konečně večer pořádně najíst..
No a předtím si jetě skočí do skuhravýho chlívku...
Není tady
elvička17 napsal(a):
sisi21 napsal(a):
No a předtím si jetě skočí do skuhravýho chlívku...
to snad radi ani né..skuhrat budu a přijdu
Není tady
topazio napsal(a):
elvička17 napsal(a):
dy je jetě malinkej bobek, má na to právo
Není tady
Dnes ráno jsem se stala dalí malinkou "nadějí" pro lidi co potřebují kostní dřen .Mám ze sebe radost e snaha někomu pomoct u mně převáila nad tím pověstným "prý to bolí".Třeba to někomu pomůe.Nemohla jsem koukat na reportá o malém Kubíčkovi a neřvát ,uvaovala jsem o tom u předtím ale tohle mně opravdu nakoplo.
Není tady
Tajgr napsal(a):
Dnes ráno jsem se stala dalí malinkou "nadějí" pro lidi co potřebují kostní dřen .Mám ze sebe radost e snaha někomu pomoct u mně převáila nad tím pověstným "prý to bolí".Třeba to někomu pomůe.Nemohla jsem koukat na reportá o malém Kubíčkovi a neřvát ,uvaovala jsem o tom u předtím ale tohle mně opravdu nakoplo.
Tajgr . Já kostní dřeň darovat nemohu, mamka zemřela na rakovinu. A kdy máme v rodině rakovinu, tak jako dárce nepřipadám v úvahu.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
topazio napsal(a):
elvička17 napsal(a):
dy je jetě malinkej bobek, má na to právo
já vím, vdy je to nae zlatíčko, teďka mu roste zoubek, tak mu dává zabrat
Není tady
Tajgr napsal(a):
teda Tajgr
Není tady
topazio napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
topazio napsal(a):
Natěstí u se budí tak jednou nebo i dvakrát za noc .dy je jetě malinkej bobek, má na to právo
já vím, vdy je to nae zlatíčko, teďka mu roste zoubek, tak mu dává zabrat
zuby jsou svinstvo, nás taky natrápily
Není tady
Tajgr napsal(a):
nemám slov ..jsi
Není tady
sisi, četla jsem, viděla jsem, odepíu, vysvětlím jen nevím, jestli jetě dnes, půjčila jsem si dvd a čekám, a si mladej do*****á úlohu a jdem na to
Není tady
Holky,to nic není,to je to nejmení co jsem mohla udělat,zas bulím jak je to nespravedlivý,kdejaký vrah a uchyl si běhá a malinký děti.... ,no nic,jdu si pro dvojku červenýho,musím tu náladu trochu si zvednout,jsem nějaká lítostiva.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
sisi, četla jsem, viděla jsem, odepíu, vysvětlím jen nevím, jestli jetě dnes, půjčila jsem si dvd a čekám, a si mladej do*****á úlohu a jdem na to
aha teď jsem tak přemýlela. co je to za slovo.. ....u vím......d.o..m.r.d.l.á
Není tady
Tajgr napsal(a):
Holky,to nic není,to je to nejmení co jsem mohla udělat,zas bulím jak je to nespravedlivý,kdejaký vrah a uchyl si běhá a malinký děti.... ,no nic,jdu si pro dvojku červenýho,musím tu náladu trochu si zvednout,jsem nějaká lítostiva.
jak nic není??? ..můe být na sebe hrdá..je to hrozný .co se děje ,ale je to vude.
Není tady
sisi21 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
aha teď jsem tak přemýlela. co je to za slovo.. ....u vím......d.o..m.r.d.l.á
no jo, já taky koukala, proč e je to vytečkovaný, kdy na tom nic sprostýho není
Není tady
Tak mě dneska rozesmívají elviččini tučňáci, kdykoliv na to kouknu
Není tady
mia napsal(a):
Tak mě dneska rozesmívají elviččini tučňáci, kdykoliv na to kouknu
No ale s tím bys měla začít něco dělat...
Není tady
mně je dala kdysi kámoka na profil, jsou fakt dobří
Není tady
PPavlaa napsal(a):
mně je dala kdysi kámoka na profil, jsou fakt dobří
jako na profil na seznamce?
Není tady
nevím, je to seznamka
Není tady
PPavlaa napsal(a):
nevím, je to seznamka
aby kadý chlap věděl jak dopadne kdy bude odmlouvat