6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já mám moc ráda kočičky a kocourky
Není tady
Želvička17 napsal(a):
mně se líbí ta zelená potvora, kde jsi ji našla ?
Není tady
topaz no to je on ten je prostě super lepší jak to co jsi tam měla odpolko, to nebylo vidět kde to má hlavu ani kde zadek
Není tady
PPavlaa napsal(a):
topaz no to je on ten je prostě super lepší jak to co jsi tam měla odpolko, to nebylo vidět kde to má hlavu ani kde zadek
ten je nejhezčí
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
mně se líbí ta zelená potvora, kde jsi ji našla ?
Upravil(a) Želvička17 (25. 1. 2009 21:31)
Není tady
Na Berušce jsou moc hezké obrázky .
Upravil(a) topazio (25. 1. 2009 21:39)
Není tady
jééé, děkovat já
Není tady
Mně udělali radost nějací vesmírní lidé a andělé světla - hodili mi do schránky letáček. Mají o mne starost, prý si nemám nechat ukrást své srdce pekelnými programy ještěrů...
Není tady
hele a jak to sem dáte ten obrázek
Není tady
PPavlaa napsal(a):
no to si ho vybereš, klikneš na něj pravou myší a vybereš dole vlastnosti. a zkopíruješ si stránku toho obrázku. a tu vložíš mezi Img - nahoře pátý zleva
Není tady
Želvička17 napsal(a):
Mně udělali radost nějací vesmírní lidé a andělé světla - hodili mi do schránky letáček. Mají o mne starost, prý si nemám nechat ukrást své srdce pekelnými programy ještěrů...
A co? dáváš si pozor a nenecháš si nic ukrást, že jo........
Není tady
Modroočka napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
A co? dáváš si pozor a nenecháš si nic ukrást, že jo........
moment... teď zkoumám jejich plán evakuace...
http://www.andele-svetla.cz/
Není tady
.
Upravil(a) PPavlaa (25. 1. 2009 22:02)
Není tady
Želvička17 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
no to si ho vybereš, klikneš na něj pravou myší a vybereš dole vlastnosti. a zkopíruješ si stránku toho obrázku. a tu vložíš mezi Img - nahoře pátý zleva
mně to nééééjdéééé já jsem nemehlo do háje
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
mně to nééééjdéééé já jsem nemehlo do háje
když klikneš na vybranej obrázek pravou myší, tak pak klikneš dole na vlastnosti... a zkopíruješ tu internetovou adresu. a když vybereš img, tak Ti naskočej dva znaky, jeden počáteční a jeden ukončovací a mezi ně vložíš tu okopírovanou internetovou adresu.
Není tady
zkusím to znovu, jestli to nepůjde, jdu se zastřelit, protože todle už se mnou néjni možná ....
Není tady
Není tady
jéééé, mně to jde, huráááááá, hurááááá !!!!!!!
Není tady
tak ... a můžu jít v klidu já mám takovou radost
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Moooc Ti to sluší.
Není tady
Sirius napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Moooc Ti to sluší.
dík, celá já
a želvouš, děkuju já jsem na tohle děsný pako
Není tady
Že má jedna skvělá babinetí bytůstka radost.
PPavlaa napsal(a):
Není tady
I když opožděně i Majkaf a tari,moc díky! Tari,hezký avatar..já také,už uvažuji,že schovám ten svůj ksichtík a poohlídnu se po nějakém nebo dám zpátky,ten co jsem měla..ale teď je dobré,že můžeme mít větší,některé obrázky se mi líbily a nemohla jsem je tady dát právě proto,že pixely převyšovaly..kapacitu. A co jinak,jak se všechny babinetky máte? Žádná radost při pondělku??