|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
aprill napsal(a):
jééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééto nám klienti častěji donesou blechy nebo svrab, kytky jenom občas nebo když se jim podaří někdy otočit čokoládu

Není tady
Ota napsal(a):
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
to nám klienti častěji donesou blechy nebo svrab, kytky jenom občas nebo když se jim podaří někdy otočit čokoládu
A protože Láďa už dlouho nic nedonesl, tak jsou dvě možnosti - buď je na mě naštvaný nebo změnil samoobsluhu
.
Není tady
Myslíš sámošku s mřížkovaným vzduchem?
aprill napsal(a):
Ota napsal(a):
aprill napsal(a):
to nám klienti častěji donesou blechy nebo svrab, kytky jenom občas nebo když se jim podaří někdy otočit čokoládu
A protože Láďa už dlouho nic nedonesl, tak jsou dvě možnosti - buď je na mě naštvaný nebo změnil samoobsluhu
.
Není tady
A to těch růží tady mám 161 ks a jedna je moje 
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Ota napsal(a):
.
ne, z VTOS taky posílají, ale musí se nejdříve dovolit velitele, proto jsem čoko k svátku dostala až v říjnu
Upravil(a) aprill (4. 12. 2008 17:53)
Není tady
tak to jsi si musela pěkně počkat, ale kdo si počká ten se dočká. 
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
A protože Láďa už dlouho nic nedonesl, tak jsou dvě možnosti - buď je na mě naštvaný nebo změnil samoobsluhu.
ne, z VTOS taky posílají, ale musí se nejdříve dovolit velitele, proto jsem čoko k svátku dostala až v říjnu
Není tady

topazio napsal(a):
u mě taky nic, lidičky co se umí neustále radovat se mají
lidičky? pomoooc:reta:

Není tady
včera volal přítel a jedeme na víkend na hory:)
Není tady
Barusja napsal(a):
včera volal přítel a jedeme na víkend na hory:)
Tak se hlavně nepomlať (teda na sjezdovce) a hlavně si to hezky užij 
Není tady

Zatím opět lautr nic 

Není tady
Pisateli, díky, ale myslím, že to nebude o lyžích, spíš jako o procházkách a popíjení svařáku:)
Není tady
Barusja napsal(a):
Pisateli, díky, ale myslím, že to nebude o lyžích, spíš jako o procházkách a popíjení svařáku:)
Alkohol, sníh, led, procházky, přítel, tedy to je nebezpečná kombinace přímo životu nebezpečná. Já bych volil vše co je vhodné dělat v horizontu 
Není tady

Kukačka napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Zatím opět lautr nic
tak co tu děláš??
abych sem vnesla trošku toho negativismu..

Není tady
Želvička17 napsal(a):
Kukačka napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Zatím opět lautr nic
tak co tu děláš??
abych sem vnesla trošku toho negativismu..
Stačilo, děkuje, zkuste to jinde milostivá. Všeho do času až bude třeba požádáme

Není tady

Tak jo, máš pravdu. Můj papoušek mi třeba dneska udělal radost. 

Není tady
No mě udělala radost rámařka, sice mám díru v kapse tedy v účtu, ale zas si na zeď mohu pověsit slavného Goyu a jeho slavnou nahou Mayu a další 3 obrázky vzpomínku na dovču. Koákám na to v práci a slintám 
Není tady
Kukačka napsal(a):
ty jsi v balíku, mít originál Goyi v práci...já mám jen Muziku, ale za to zrestaurovanýho!
No tak Kuki přiznám se, že originál jsem pro jistotu nechal v Toledské katedrále, aby jsi se mohla pokochat přímo na místě kde byla inkvizicí zkoumána. Navíc tak velkou stěnu nemám kam by se originál vlezl. Nicméně mám evidovanou reprodukovanou kopii v 1/4 velikosti.
Není tady
sms k memu dnesnimu svatku
Není tady
eremuruss napsal(a):
sms k memu dnesnimu svatku
Tak blahopřání všeho nej i odemně 
Není tady
Pisateli, dám v pondělí vědět, jak to dopadlo:)
Není tady
Barusja napsal(a):
Hele já nevím, ale v nemocnici nebývá volně dostupnej net a v márnici ho ani pro jistotu nemaj. Nezměníš raději dislokaci? a nebo nechceš náhodou mobil ....
Není tady

Pisatel napsal(a):
Barusja napsal(a):
Hele já nevím, ale v nemocnici nebývá volně dostupnej net a v márnici ho ani pro jistotu nemaj. Nezměníš raději dislokaci? a nebo nechceš náhodou mobil ....
Na nadstandardu úúúúplně běžně 

Není tady