29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ale prd. Já antidepresiva už přes 10 let až do konce života:)
Není tady
Klubko napsal(a):
Ale prd. Já antidepresiva už přes 10 let až do konce života:)
No já se k nim určitě taky někdy zase vrátím... my to máme nějak v rodině ty návštěvy u Chocholouška...
Není tady
Špičky ve svých oborech dostaly na konferenci záludnýdotaz:
"Kolik je 2 x 2?
Strojař vytáhl logaritmické pravítko, chvíli s ním laboroval a pak říká: "Je to 3,99."
Fyzik nahlédl do tabulek, vložil problém do svého počítače a po chvíli oznamuje: "Výsledek leží mezi 3,98 a 4,02."
Matematik se chvíli soustředí, nevnímá vůbec nic okolo a pak praví: "Odpověď nevím, ale jsem si jist, že existuje."
Filozof říká: "Co tím myslíte, 2 x 2?"
Logik říká: "Prosím, definujte 2 x 2 přesněji."
Účetní zavřel všechna okna a dveře, opatrně se rozhlédl a ptá se: "Kolik chcete, aby to bylo?"
Jsem totiž účetní. Je to přesný.
Upravil(a) majkafa (3. 12. 2008 16:12)
dneska se toho sešlo docela dost:
nejdřív mi udělalo radost, když jsem ráno u kafe konečně přišla na to, jak budou letos vypadat vánoční přání, letos mě múza drtila a nechala mě čekat, vůbec mě nenapadalo co vyrobit.
Pak mi známá sdělila, že má pozitivní těhotenský test a aby toho nebylo málo, tak chvilku na to volal manžel, že jeho kolega se ženou, příjemný pár lidí se kterými se rádi vídáme, taky čekají rodinu
Není tady
Dneska se mi rozbila napařovací žehlička, tak jsme jeli koupit s manžou novou napařovací žehličku
Není tady
Peníze
Není tady
topazio napsal(a):
Dneska se mi rozbila napařovací žehlička, tak jsme jeli koupit s manžou novou napařovací žehličku
jůůůů, miluju když se mi něco rozbije a musim si to koupit nový Ať dobře slouží
Wiki: i ty jsi měla super důvod! Drž palce ať se v pátek nad páskou raduju stejně
Není tady
Fidorka napsal(a):
topazio napsal(a):
jůůůů, miluju když se mi něco rozbije a musim si to koupit nový
Ať dobře slouží
Wiki: i ty jsi měla super důvod! Drž palce ať se v pátek nad páskou raduju stejně
No, to máte dobrý. Mně se rozbil fén a jsem vzteky bez sebe, neboť na nový nemám. Byla bych šťastná, kdyby mi vydržel až do smrti.
Není tady
Příjemně vonící muž, který šel přede mnou, tak jsem přidala na kroku a trochu si zafetovala té skvělé vůně, než přešel přez přechod. Jo, byl to cizinec...
(v porovnání k té pecce, co jsem včera zažila v metru. Nademnou stál mužský a naproti seděl kluk, z obou to táhlo po opilcových ránech tak, že jsem to nevydržela a odešla jinam.)
Není tady
vtip
Když se ti nedaří v manželství, vem si video ze svatby a pusť si ho pozpátku. Tvoje žena si potřese rukou s tvými rodiči, políbí tě, stáhne ti z prstu snubní prsten, naskočí do auta a za potlesku tvých nejlepších přátel odjíždí doprdele.
Není tady
Wiki napsal(a):
Peníze
kde?
Není tady
Přítel, když mi ráno zavolal a popál mi dobré ráno, až teda na to, že já měla ještě noc!!
Není tady
Ivana napsal(a):
Fidorka napsal(a):
topazio napsal(a):
jůůůů, miluju když se mi něco rozbije a musim si to koupit nový
Ať dobře slouží
Wiki: i ty jsi měla super důvod! Drž palce ať se v pátek nad páskou raduju stejněNo, to máte dobrý. Mně se rozbil fén a jsem vzteky bez sebe, neboť na nový nemám. Byla bych šťastná, kdyby mi vydržel až do smrti.
Ivano ty nemas 140 kc?Ja si pred 3 lety koupila fen v elektre za 140 kc,protoze na drazsi jsem nemela.Tento fen me rozmlouvala prodavacka,ze me na nej neda ani zaruku,ze tyhle levny feny nevydrzi.Mam ho ,uz 3 roky a je pouzivan 2x denne mnou a dcerou a nekdy i synem.Ja znackovy zbozi neuznavam,protoze me zkusenosti jsou dost spatne.
Není tady
Maminka mi před deseti lety koupila růžový fén, před třema rokama jsem se stěhovala k příteli i s mým fénem a on mi ho rozbil, takže ne že nevydržel, ale přítel je kopyto
Není tady
hurá , kolegu tak dlouho prudil šéf, až se kolega dožral a skočil do cukrárny...
mám báječný dortík , mňam...
Není tady
lautr nic
Není tady
u mě taky nic, lidičky co se umí neustále radovat se mají
Není tady
hodinová masáž a teď jsem dostala v práci růži ( ty já ráda)
Není tady
radost mi udělaly nové nehtíky a to, že mám zítra dovču
Není tady
zase , tak si to pěkně užij
aprill napsal(a):
radost mi udělaly nové nehtíky a to, že mám zítra dovču
Není tady
Romča napsal(a):
hodinová masáž
a teď jsem dostala v práci růži ( ty já ráda)
jéééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé
Není tady
joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
hodinová masáž
Není tady
Romča napsal(a):
joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
hodinová masáž
to nám klienti častěji donesou blechy nebo svrab, kytky jenom občas nebo když se jim podaří někdy otočit čokoládu
Není tady