6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ale prd. Já antidepresiva u přes 10 let a do konce ivota:)
Není tady
Klubko napsal(a):
Ale prd. Já antidepresiva u přes 10 let a do konce ivota:)
No já se k nim určitě taky někdy zase vrátím... my to máme nějak v rodině ty návtěvy u Chocholouka...
Není tady
pičky ve svých oborech dostaly na konferenci záludnýdotaz:
"Kolik je 2 x 2?
Strojař vytáhl logaritmické pravítko, chvíli s ním laboroval a pak říká: "Je to 3,99."
Fyzik nahlédl do tabulek, vloil problém do svého počítače a po chvíli oznamuje: "Výsledek leí mezi 3,98 a 4,02."
Matematik se chvíli soustředí, nevnímá vůbec nic okolo a pak praví: "Odpověď nevím, ale jsem si jist, e existuje."
Filozof říká: "Co tím myslíte, 2 x 2?"
Logik říká: "Prosím, definujte 2 x 2 přesněji."
Účetní zavřel vechna okna a dveře, opatrně se rozhlédl a ptá se: "Kolik chcete, aby to bylo?"
Jsem toti účetní. Je to přesný.
Upravil(a) majkafa (3. 12. 2008 16:12)
dneska se toho selo docela dost:
nejdřív mi udělalo radost, kdy jsem ráno u kafe konečně přila na to, jak budou letos vypadat vánoční přání, letos mě múza drtila a nechala mě čekat, vůbec mě nenapadalo co vyrobit.
Pak mi známá sdělila, e má pozitivní těhotenský test a aby toho nebylo málo, tak chvilku na to volal manel, e jeho kolega se enou, příjemný pár lidí se kterými se rádi vídáme, taky čekají rodinu
Není tady
Dneska se mi rozbila napařovací ehlička, tak jsme jeli koupit s manou novou napařovací ehličku
Není tady
Peníze
Není tady
topazio napsal(a):
Dneska se mi rozbila napařovací ehlička, tak jsme jeli koupit s manou novou napařovací ehličku
jůůůů, miluju kdy se mi něco rozbije a musim si to koupit nový A dobře slouí
Wiki: i ty jsi měla super důvod! Dr palce a se v pátek nad páskou raduju stejně
Není tady
Fidorka napsal(a):
topazio napsal(a):
Wiki: i ty jsi měla super důvod! Dr palce a se v pátek nad páskou raduju stejně
No, to máte dobrý. Mně se rozbil fén a jsem vzteky bez sebe, nebo na nový nemám. Byla bych astná, kdyby mi vydrel a do smrti.
Není tady
Příjemně vonící mu, který el přede mnou, tak jsem přidala na kroku a trochu si zafetovala té skvělé vůně, ne přeel přez přechod. Jo, byl to cizinec...
(v porovnání k té pecce, co jsem včera zaila v metru. Nademnou stál muský a naproti seděl kluk, z obou to táhlo po opilcových ránech tak, e jsem to nevydrela a odela jinam.)
Není tady
vtip
Kdy se ti nedaří v manelství, vem si video ze svatby a pus si ho pozpátku. Tvoje ena si potřese rukou s tvými rodiči, políbí tě, stáhne ti z prstu snubní prsten, naskočí do auta a za potlesku tvých nejlepích přátel odjídí doprdele.
Není tady
Wiki napsal(a):
Peníze
kde?
Není tady
Přítel, kdy mi ráno zavolal a popál mi dobré ráno, a teda na to, e já měla jetě noc!!
Není tady
Ivana napsal(a):
Fidorka napsal(a):
topazio napsal(a):
Wiki: i ty jsi měla super důvod! Dr palce a se v pátek nad páskou raduju stejněNo, to máte dobrý. Mně se rozbil fén a jsem vzteky bez sebe, nebo na nový nemám. Byla bych astná, kdyby mi vydrel a do smrti.
Ivano ty nemas 140 kc?Ja si pred 3 lety koupila fen v elektre za 140 kc,protoze na drazsi jsem nemela.Tento fen me rozmlouvala prodavacka,ze me na nej neda ani zaruku,ze tyhle levny feny nevydrzi.Mam ho ,uz 3 roky a je pouzivan 2x denne mnou a dcerou a nekdy i synem.Ja znackovy zbozi neuznavam,protoze me zkusenosti jsou dost spatne.
Není tady
Maminka mi před deseti lety koupila růový fén, před třema rokama jsem se stěhovala k příteli i s mým fénem a on mi ho rozbil, take ne e nevydrel, ale přítel je kopyto
Není tady
hurá , kolegu tak dlouho prudil éf, a se kolega doral a skočil do cukrárny...
mám báječný dortík , mňam...
Není tady
lautr nic
Není tady
u mě taky nic, lidičky co se umí neustále radovat se mají
Není tady
hodinová masá a teď jsem dostala v práci růi ( ty já ráda)
Není tady
radost mi udělaly nové nehtíky a to, e mám zítra dovču
Není tady
zase , tak si to pěkně uij
aprill napsal(a):
radost mi udělaly nové nehtíky a to, e mám zítra dovču
Není tady
Romča napsal(a):
jéééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé
Není tady
joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Není tady
Romča napsal(a):
joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
to nám klienti častěji donesou blechy nebo svrab, kytky jenom občas nebo kdy se jim podaří někdy otočit čokoládu
Není tady