6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tina napsal(a):
krásně provoněný byt - nejdřív lineckým, potom bramboráky
To mi připomnělo, že je čas píct cukroví... linecký taky vždycky děláme jako první...
Není tady
dneska nic, moje nálada je na nic, ale péct cukroví nebude, není moc času
Není tady
topazio napsal(a):
nééééééééé? já se na to těším jak malej harant...
Není tady
Začala som čítať "Carrie" od Stephena Kinga - je to cool spisovateľ!!!!
Není tady
Konečně po rekonstrukci bytu je doma hezky útulno . A ve škole testy které jsem myslela že fakt nedám dopadly moc dobře.
Není tady
Želvička17 napsal(a):
topazio napsal(a):
Letos nepeču Matýsek mě nenechá a vždycky když něco začnu dělat, tak začne plakat a musím ho jít utěšit. A třeba bych to cukroví připekla a mohlo by pak být černé jako uhel .
Není tady
topazio napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
topazio napsal(a):
Letos nepeču Matýsek mě nenechá a vždycky když něco začnu dělat, tak začne plakat a musím ho jít utěšit. A třeba bych to cukroví připekla a mohlo by pak být černé jako uhel .
Dneska dělám linecký a vanilkový rohlíčky, už se těším na tu vůni...
Není tady
Želvička17 napsal(a):
topazio napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
nééééééééé? já se na to těším jak malej harant...Letos nepeču Matýsek mě nenechá a vždycky když něco začnu dělat, tak začne plakat a musím ho jít utěšit. A třeba bych to cukroví připekla a mohlo by pak být černé jako uhel .
Dneska dělám linecký a vanilkový rohlíčky, už se těším na tu vůni...
Vanilkové rohlíčky mám ráda, ale linecký nemusím
Není tady
A vosí hnízda, mňam...
Není tady
Kočeny, není to brzo?
Mi pak přijde to cukroví takové zvětralé, když už má víc, jak 3 týdny. Je jedlý, to zas joo, ale už to nemá pro můj čeníšek to aroma.
Leda , že máte přípravné kolo , které nepřežije koštovačky
Většina žen kolem mě začínala péct na Mikuláše a já ještě o týden později.
Byla jsem v týdnu na vernisáži a nabízelo se i vánoční cukroví. Jejda, to je pohoda, když můžu ochutnávat a nemusím péct
Není tady
Heluška napsal(a):
Kočeny, není to brzo?
Mi pak přijde to cukroví takové zvětralé, když už má víc, jak 3 týdny. Je jedlý, to zas joo, ale už to nemá pro můj čeníšek to aroma.
Leda , že máte přípravné kolo , které nepřežije koštovačky
Většina žen kolem mě začínala péct na Mikuláše a já ještě o týden později.
Byla jsem v týdnu na vernisáži a nabízelo se i vánoční cukroví. Jejda, to je pohoda, když můžu ochutnávat a nemusím péct
já ho dávám stejně nakonec do mražáku a vytasím zase na Velikonoce... dneska cvičně jeden druh - stejně padám na ksicht...
Není tady
Želvička17 napsal(a):
...já ho dávám stejně nakonec do mražáku a vytasím zase na Velikonoce...
Hehe... to my děláme taky...
Není tady
Mikeš napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
...já ho dávám stejně nakonec do mražáku a vytasím zase na Velikonoce...
Hehe... to my děláme taky...
Teď jsem nějaký vyhazovala ještě v říjnu, fakt nechutný Společně s vegetariánskými karbanátky, co jsem fasovala v práci naposledy někdy v březnu
Není tady
Rybova Česká mše vánoční v našem kostele.
Rozsvícení vánočního stromu na náměstí.
Veelikánský anděl, byl vysoký 13 metrů, mával křídly, hýbal rukami a z rukávů mu padal sníh.
Klid a mír na duši.
Zvláštní pocit smíření.
mě jeden kamarád, ale ve finále mi ji trochu pokazil...no i to se stává...
Není tady
Že jsem se konečně dokopala a umyla okna!
Není tady
Ivana napsal(a):
Že jsem se konečně dokopala a umyla okna!
A tos měla noční? Nemám skočit do mlíkárny pro mlíko pro kocoury?
Není tady
Nee, Pisateli, já se této bohulibé činnosti věnovala včera celý den. Jen jsem neměla k dispozici počítač, abych vám tuto převratnou událost mohla sdělit ihned. Ale radost mi to dělá i dnes, takže vůbec nelžu.
Není tady
Ivana napsal(a):
Nee, Pisateli, já se této bohulibé činnosti věnovala včera celý den. Jen jsem neměla k dispozici počítač, abych vám tuto převratnou událost mohla sdělit ihned. Ale radost mi to dělá i dnes, takže vůbec nelžu.
Tak to jo to teda spíš něco teplého tobě za takovou velkou námahu
Není tady
Dík , mně stačí tvá teplá slova!!
Není tady
už mám doma baboučka
Není tady
Koho? Čo?
Není tady
prcka z nemocnice
sice touží po nějákém sklípkanovi, nebo co, ale s tím mi nesmí přes práh
Není tady