Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 28. 2. 2011 18:05

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Měkké ručníky

PavlaH napsal(a):

http://www.dongemini.cz/index.php?catID=3&page=187   a tady jeden zajímavý odkaz. Bude pravděpodobně tendenční, ale nějaké zajímavosti tam objevit lze.

Děkuji za tento odkaz. A chtěla bych se zeptat : jaké sítko se to má čistit? Já mám pračku Bosh s vrchním plněním, občas akorát pročistím takovou nád*žku dole - je u ní tkaová malá hadička na úplné vyčistění vody. A nic jiného nečistím. To mám pračklu odtáhnout a nějak oddělat hadice na přítok a odtok a tam je sítko?
Buben nemám zanešený vůbec - lesk jako blesk, ale je fakt, že při vypouštění vody tečou s vodou i jakési "cucky" něčeho. Připadá mi, že je to horší právě když použiji aviváž, ale to nevím jistě, jelikož ji používám vyjímečně.

Upravil(a) Judyna (28. 2. 2011 18:06)

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#52 28. 2. 2011 19:43

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Sítko u čerpadla - to je právě taková ta záchytná mřížka, někdo ji tam nemá vůbec a vytahuje pojistku. Když se do bubnu dostane třeba párátko, mince, knoflík, aby nezničilo pračku zachytí se právě v tom místě...

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#53 28. 2. 2011 22:41

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Aha, tak to je asi ono. Já tam mám takové otočné kolečko, které vytočím a pokud tam něce je, tak to vyberu a u toho mám ještě tu malou hadičku, pomocí níž můžu vodu beze zbytku vypustit. Promiń, že to píšu tak laicky, ale já se v tom moc nevyznám.

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#54 3. 3. 2011 11:33

Jitule8635
♥♥-----

Bety napsal(a):

Jitule8635 napsal(a):

Bety,zkus pro zkoušku prát něco s aviváží a něco bez.Po delší době rozdíl uvidíš.

Celý život peru něco s aviváží a něco bez - prádlo zničené nemám a určité prádlo je u mě nemožné prát bez aviváže z důvodu silné statické elektřiny, nejsem ochotná snášet výboje při doteku prakticky na cokoliv...

Tak to je blbost,aby toto každé prádlo dělalo.

Není tady

#55 22. 2. 2013 16:16

Katarinaswar
♥------

Dobrý den, mám pár dotazů ohledně praní.

Jsem alergik  - exémy a předvším vaginální záněty.
Na bytě máme strašně tvrdou vodu. Jak prát prádlo citlivě pro pokožku, efektivně a aby nebylo prádlo tvrdé?
Máte někdo zkušenost s výrobky Dedra?
Slyšela jsem že se dá místo avivážě použít ocet - kolik? Neudělá to fleky na prádle? Prádlo pak není cítit octem?
Díky za rady!tummenupp

Není tady

#56 24. 2. 2013 11:01

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

K praní přidávám sodu - asi necelou lžíci - změkčuje. Cvrknu i trošku octa - asi lžičku. Místo aviváže dávám taky ocet - zhruba velkou lžíci. Fleky to nedělá, cítit to není.
Mrnkni na net - existuje nějaký přípravek na praní, který si múžeš sama vytvořit myslím z mýdla - nějak se to vaří a je z toho jakýsi gel nebo co.

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#57 3. 11. 2016 12:52

osmnactka18
♥♥-----

Zkoušela jste ocet místo aviváže? Na mé staré ručníky to zabralo. Nové už kupuji jen tady https://www.dante.cz/Rucniky/, nejstarší používám cca půl roku a je pořád krásně měkký a saje. A to nemám sušičku ani čas na žehlení big_smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí