18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
PavlaH napsal(a):
http://www.dongemini.cz/index.php?catID=3&page=187 a tady jeden zajímavý odkaz. Bude pravděpodobně tendenční, ale nějaké zajímavosti tam objevit lze.
Děkuji za tento odkaz. A chtěla bych se zeptat : jaké sítko se to má čistit? Já mám pračku Bosh s vrchním plněním, občas akorát pročistím takovou nád*ku dole - je u ní tkaová malá hadička na úplné vyčistění vody. A nic jiného nečistím. To mám pračklu odtáhnout a nějak oddělat hadice na přítok a odtok a tam je sítko?
Buben nemám zaneený vůbec - lesk jako blesk, ale je fakt, e při vypoutění vody tečou s vodou i jakési "cucky" něčeho. Připadá mi, e je to horí právě kdy pouiji avivá, ale to nevím jistě, jeliko ji pouívám vyjímečně.
Upravil(a) Judyna (28. 2. 2011 18:06)
Není tady
Sítko u čerpadla - to je právě taková ta záchytná mříka, někdo ji tam nemá vůbec a vytahuje pojistku. Kdy se do bubnu dostane třeba párátko, mince, knoflík, aby nezničilo pračku zachytí se právě v tom místě...
Není tady
Aha, tak to je asi ono. Já tam mám takové otočné kolečko, které vytočím a pokud tam něce je, tak to vyberu a u toho mám jetě tu malou hadičku, pomocí ní můu vodu beze zbytku vypustit. Promiń, e to píu tak laicky, ale já se v tom moc nevyznám.
Není tady
Bety napsal(a):
Jitule8635 napsal(a):
Bety,zkus pro zkouku prát něco s aviváí a něco bez.Po delí době rozdíl uvidí.
Celý ivot peru něco s aviváí a něco bez - prádlo zničené nemám a určité prádlo je u mě nemoné prát bez aviváe z důvodu silné statické elektřiny, nejsem ochotná snáet výboje při doteku prakticky na cokoliv...
Tak to je blbost,aby toto kadé prádlo dělalo.
Není tady
Dobrý den, mám pár dotazů ohledně praní.
Jsem alergik - exémy a předvím vaginální záněty.
Na bytě máme straně tvrdou vodu. Jak prát prádlo citlivě pro pokoku, efektivně a aby nebylo prádlo tvrdé?
Máte někdo zkuenost s výrobky Dedra?
Slyela jsem e se dá místo aviváě pouít ocet - kolik? Neudělá to fleky na prádle? Prádlo pak není cítit octem?
Díky za rady!
Není tady
K praní přidávám sodu - asi necelou líci - změkčuje. Cvrknu i troku octa - asi ličku. Místo aviváe dávám taky ocet - zhruba velkou líci. Fleky to nedělá, cítit to není.
Mrnkni na net - existuje nějaký přípravek na praní, který si múe sama vytvořit myslím z mýdla - nějak se to vaří a je z toho jakýsi gel nebo co.
Není tady
Zkouela jste ocet místo aviváe? Na mé staré ručníky to zabralo. Nové u kupuji jen tady https://www.dante.cz/Rucniky/, nejstarí pouívám cca půl roku a je pořád krásně měkký a saje. A to nemám suičku ani čas na ehlení
Není tady