Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 1. 2. 2006 18:30

Berka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomoucko
Web

Re: článek o milenkách

Avalonko - to ani nebyla reakce jen na Pan - to spíš byl tak všeobecně názor - že i takhle mladé holky uvažují! A možná jich je dost - jen to neřeknou nahlas..
Já už to mám pár let za sebou...

Já přece neřekla, že jsem výčitky svědomí neměla...

Já se rozešla s partnerem už kdysi - kvůli souč. manželovi a jsem šastná! Kdybych tenkrát nebyla sobec - tak pokračuju ve vztahu bez lásky - jsem ráda, že jsem i přes všechny komplikace do toho rozchodu šla.

Ale to je spíš jiná diskuze...

http://lb3f.lilypie.com/TikiPic.php/BKkFeVB.jpghttp://lb3f.lilypie.com/BKkFp1.png
Tomášek nar. út 3.3.2009, 51cm, 3630g; 22.9.(18m) 79cm, 11,5kg, 24m, 86cm, 12,5kg 19 zoubků! wink
http://lb1f.lilypie.com/WlEGp2.png

Není tady

#27 1. 2. 2006 18:45

Berka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomoucko
Web

Rybičko - nechci se dohadovat ani obhajovat - teď bych taky uvažovala jinak...

Ale ono to mrcha sedí na každou milenku - ale i na toho chlapa - přece nemá vinu jen jeden, ne? Ale když už se to stalo a manželství nerozvedeš (a nikdo to neví) - není to lepší, než sebrat dětem tátu?

http://lb3f.lilypie.com/TikiPic.php/BKkFeVB.jpghttp://lb3f.lilypie.com/BKkFp1.png
Tomášek nar. út 3.3.2009, 51cm, 3630g; 22.9.(18m) 79cm, 11,5kg, 24m, 86cm, 12,5kg 19 zoubků! wink
http://lb1f.lilypie.com/WlEGp2.png

Není tady

#28 1. 2. 2006 19:13

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Hmmm...samozrejme jsem to s temi vycitkami nemyslela tak, jak si to vylozila- nevylozila Berka, ale nemyslela jsem to ani jak rika avalonka, tedy, ze devce, ktere ma vztah se zenatym partnerem "seslo z cesty"! Sejit z cesty se da jedine tehdy, kdyz se clovek zproneveri sam sobe.
Nejvetsim omylem, ktery ja tu vnimam a ktery se stale a porad snazim uvest na pravou miru, je pocit zdejsich dam i panu, ze pokud mam na partnera "papir" ci mame spolu deti, je povinen mne milovat do smrti smrtouci a jen mne! Zvlastni je, ze pokud napriklad ovdovim a po letech znovu najdu lasku, je to povazovano za normalni jev. Proc by jedna zena nemohla milovat dva muze? Jednoho hezky po druhem, ze. To je OK. Jenze ono se to tak nekdy prihodi, ze to neni jednoho po druhem, ale oba najednou! A to je prusvih, co? Nepripustne, zavrzenihodne, zrada, fuj!
Myslim si, ze pokud se provdam, muj partner ma pravo na moji uctu, moji solidaritu a loyalitu s nim. Ma pravo na mou pomoc, peci a spolupraci. Ale nema, opakuji nema zadny trvaly narok na me city. Na vsechny me city a navzdy. A uz vubec nemuze kricet zrada, pokud si jich sam nevazi, nepracuje na vztahu, dopusti, abych se citila osamela a zanedbavana. Pak dokonce musi pocitat s tim, ze mohu potkat nekoho, s kym ma duse znovu zarezonuje. Dva lide, kteri nesejdou z cesty a nezproneveri se sami sobe, tu situaci vetsinou ustoji tak, ze se to ten treti vubec nedozvi a puvodni vztah to neohrozi. Nekdy to vsak nejde, vetsinou tehdy, kdyz se "podvedeny" zacne chovat jak kousnuty tarantuli. A pripominam, ze mluvim o dvou kultivovanych lidech, kteri si uvedomi, co je pro ne dulezite, zda puvodni vztah, nebo ten novy. Nemluvim ted o tech chudacich, kteri si lasku pletou se zamilovanosti, vztahy s vasni a misto hlavou zacnou myslet pouze prirozenim.
I kdyz jsem receno slovy avalonky sesla z cesty, nemam ty nejmensi vycitky svedomi. Vim, ze jsem zena, ktera partnera "poznamenala" tak, ze z toho on i jeho puvodni vztah vzdy vytezil maximum.
Mnoho zen, ktere objevily muzovu neveru, se ted zamysleji nad tim: proc? Odpoved by nemely cekat jen od manzela, ale mely by ji hledat u sebe. Vsimnete si, ze ty, ktere to dokazaly, jsou uz z beznadeje venku. Uvedomily si slabiny vztahu, svoje i partnerovy chyby a at uz manzelstvi pokracuje nebo skoncilo rozvodem, rikaji, ze je ten prozitek ve finale posilil, neco naucil. Nasly ztracenou rovnovahu a jdou dal, aniz by se ohlizely a plakaly nad rozlitym mlekem.
Tleskam jim smile

Upravil(a) Pandorraa (1. 2. 2006 19:20)

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#29 2. 2. 2006 10:13

kolka
Host

Jo děvčátka to jsou protě ty protipoly-ty které měli ženatého a nějakým způsobem si to užívali se vším všudy a nelitují a ty které nikdy neměli ženatého a jsou přesvědčené že by to NIKDY neudělali.Já taky tvrdila že ženatého nee a tu zkušenost ted mám taky a nelituji. Na to musí být dva.Nesnáším řeči typu že milenka odvádí ženatého od rodiny, haha chlapa je snad samostatně myslící tvor ne? a umí se rozhodovat a zodpovídat za své činy sám. Tak bpokud chcete někoho soudit tak vždy oba-zenatého i milenku.

#30 2. 2. 2006 18:19

mladinká
Host

Zatím děkuju, čím mi ublížil vám brzy napíšu. Jsem ráda, že jste na to reagovaly a moc si toho vážím. Rozumím pan, co si tou odpovědí myslela. Jen když člověk řekne pohřbená minulost, neznamená to, že se se vším vnitřně srovnal. To bych dychtivě nehltala každé vaše slovo. V domově důchodců :-), to si taky říkám...

#31 7. 2. 2006 11:19

mladinká
Host

Vždycky se podívám, a s hrůzou zjistím, že jsem tu pořád poslední. Došla jsem k přesvědčení, že mi nikdo neublížil, ale ublížila jsem si sama. To, že vám někdo nechce  říct celou pravdu, občas neznamená, že vás chtěl zradit. Jen pokračujte:rolleyes:

#32 10. 2. 2006 20:35

Folly
Host

[Jinými slovy píšu těm holkám, aby sebraly zbytky zdravého rozumu, přestaly ztrácet čas s alibistickým sobcem a pochopily, že si zaslouží celého (nezadaného) chlapa jen pro sebe. Není to nic pro babinet a "zhrzené manželky", které by si rády v článku našly, jaké jsou ty milenky krávy. To samozřejmě nemyslím nijak urážlivě - je to nadsázka :-)

Píšu pro milenky, které nechtějí ubližovat manželkám - píšu pro milenky, které opravdu věří, že je manželka semetrika a že našly muže svého života. Tak je v tom článku vyvádím z omylu :-) Protože je až k nevíře, kolik holek ještě těm kecům o semetrikách věří a kolik času jsou ochotné strávit v téhle hloupé iluzi.

Avalonko, chtěla bych tě podpořit. Nemᚠnázory 7 letého dítěte. To bych spíš řekla o naivních dívenkách, které do vztahu se ženatým mužem vstupují.
Od té doby, co jsem se sama ocitla v prekérní situaci kvůli jedné rozvracečce manželství. jsem si začala více všímat života kolem sebe a tvrdím, že naprostá většina nevěr, ve kterých má milenka "volné ruce" , mívá stejný průběh. 
Ony chtějí partnera, partner si chce užívat, ale rozvádět ne. Je to pro něj komplikace.Hrozí ztráta majetku, celkového zázemí, často i dětí.
Záleží pak na míře sobeckosti zúčastněných. Obyčejně ten největší sobec vyhrává. Ale myslím, že málokterá manželka tím sobcem je a pokud je, tak žádné milenky nemají šanci :-)
A mě zato Axi třeba ukamenuje:-)

#33 10. 2. 2006 21:09

avalonka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Folly napsal(a):

[Jinými slovy píšu těm holkám, aby sebraly zbytky zdravého rozumu, přestaly ztrácet čas s alibistickým sobcem a pochopily, že si zaslouží celého (nezadaného) chlapa jen pro sebe. Není to nic pro babinet a "zhrzené manželky", které by si rády v článku našly, jaké jsou ty milenky krávy. To samozřejmě nemyslím nijak urážlivě - je to nadsázka :-)

Píšu pro milenky, které nechtějí ubližovat manželkám - píšu pro milenky, které opravdu věří, že je manželka semetrika a že našly muže svého života. Tak je v tom článku vyvádím z omylu :-) Protože je až k nevíře, kolik holek ještě těm kecům o semetrikách věří a kolik času jsou ochotné strávit v téhle hloupé iluzi.

Avalonko, chtěla bych tě podpořit. Nemᚠnázory 7 letého dítěte. To bych spíš řekla o naivních dívenkách, které do vztahu se ženatým mužem vstupují.
Od té doby, co jsem se sama ocitla v prekérní situaci kvůli jedné rozvracečce manželství. jsem si začala více všímat života kolem sebe a tvrdím, že naprostá většina nevěr, ve kterých má milenka "volné ruce" , mívá stejný průběh. 
Ony chtějí partnera, partner si chce užívat, ale rozvádět ne. Je to pro něj komplikace.Hrozí ztráta majetku, celkového zázemí, často i dětí.
Záleží pak na míře sobeckosti zúčastněných. Obyčejně ten největší sobec vyhrává. Ale myslím, že málokterá manželka tím sobcem je a pokud je, tak žádné milenky nemají šanci :-)
A mě zato Axi třeba ukamenuje:-)

Amen wink
A Axi kamenovat nemůže - je tuším na horách - juchúúú! big_smile
Děkuju, Folly.

http://lilypie.com/pic/080125/ivPB.jpghttp://b1.lilypie.com/33HPp1/.png

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí