6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Avalonko - to ani nebyla reakce jen na Pan - to spí byl tak veobecně názor - e i takhle mladé holky uvaují! A moná jich je dost - jen to neřeknou nahlas..
Já u to mám pár let za sebou...
Já přece neřekla, e jsem výčitky svědomí neměla...
Já se rozela s partnerem u kdysi - kvůli souč. manelovi a jsem astná! Kdybych tenkrát nebyla sobec - tak pokračuju ve vztahu bez lásky - jsem ráda, e jsem i přes vechny komplikace do toho rozchodu la.
Ale to je spí jiná diskuze...
Není tady
Rybičko - nechci se dohadovat ani obhajovat - teď bych taky uvaovala jinak...
Ale ono to mrcha sedí na kadou milenku - ale i na toho chlapa - přece nemá vinu jen jeden, ne? Ale kdy u se to stalo a manelství nerozvede (a nikdo to neví) - není to lepí, ne sebrat dětem tátu?
Není tady
Hmmm...samozrejme jsem to s temi vycitkami nemyslela tak, jak si to vylozila- nevylozila Berka, ale nemyslela jsem to ani jak rika avalonka, tedy, ze devce, ktere ma vztah se zenatym partnerem "seslo z cesty"! Sejit z cesty se da jedine tehdy, kdyz se clovek zproneveri sam sobe.
Nejvetsim omylem, ktery ja tu vnimam a ktery se stale a porad snazim uvest na pravou miru, je pocit zdejsich dam i panu, ze pokud mam na partnera "papir" ci mame spolu deti, je povinen mne milovat do smrti smrtouci a jen mne! Zvlastni je, ze pokud napriklad ovdovim a po letech znovu najdu lasku, je to povazovano za normalni jev. Proc by jedna zena nemohla milovat dva muze? Jednoho hezky po druhem, ze. To je OK. Jenze ono se to tak nekdy prihodi, ze to neni jednoho po druhem, ale oba najednou! A to je prusvih, co? Nepripustne, zavrzenihodne, zrada, fuj!
Myslim si, ze pokud se provdam, muj partner ma pravo na moji uctu, moji solidaritu a loyalitu s nim. Ma pravo na mou pomoc, peci a spolupraci. Ale nema, opakuji nema zadny trvaly narok na me city. Na vsechny me city a navzdy. A uz vubec nemuze kricet zrada, pokud si jich sam nevazi, nepracuje na vztahu, dopusti, abych se citila osamela a zanedbavana. Pak dokonce musi pocitat s tim, ze mohu potkat nekoho, s kym ma duse znovu zarezonuje. Dva lide, kteri nesejdou z cesty a nezproneveri se sami sobe, tu situaci vetsinou ustoji tak, ze se to ten treti vubec nedozvi a puvodni vztah to neohrozi. Nekdy to vsak nejde, vetsinou tehdy, kdyz se "podvedeny" zacne chovat jak kousnuty tarantuli. A pripominam, ze mluvim o dvou kultivovanych lidech, kteri si uvedomi, co je pro ne dulezite, zda puvodni vztah, nebo ten novy. Nemluvim ted o tech chudacich, kteri si lasku pletou se zamilovanosti, vztahy s vasni a misto hlavou zacnou myslet pouze prirozenim.
I kdyz jsem receno slovy avalonky sesla z cesty, nemam ty nejmensi vycitky svedomi. Vim, ze jsem zena, ktera partnera "poznamenala" tak, ze z toho on i jeho puvodni vztah vzdy vytezil maximum.
Mnoho zen, ktere objevily muzovu neveru, se ted zamysleji nad tim: proc? Odpoved by nemely cekat jen od manzela, ale mely by ji hledat u sebe. Vsimnete si, ze ty, ktere to dokazaly, jsou uz z beznadeje venku. Uvedomily si slabiny vztahu, svoje i partnerovy chyby a at uz manzelstvi pokracuje nebo skoncilo rozvodem, rikaji, ze je ten prozitek ve finale posilil, neco naucil. Nasly ztracenou rovnovahu a jdou dal, aniz by se ohlizely a plakaly nad rozlitym mlekem.
Tleskam jim
Upravil(a) Pandorraa (1. 2. 2006 19:20)
Není tady
Jo děvčátka to jsou protě ty protipoly-ty které měli enatého a nějakým způsobem si to uívali se vím vudy a nelitují a ty které nikdy neměli enatého a jsou přesvědčené e by to NIKDY neudělali.Já taky tvrdila e enatého nee a tu zkuenost ted mám taky a nelituji. Na to musí být dva.Nesnáím řeči typu e milenka odvádí enatého od rodiny, haha chlapa je snad samostatně myslící tvor ne? a umí se rozhodovat a zodpovídat za své činy sám. Tak bpokud chcete někoho soudit tak vdy oba-zenatého i milenku.
Zatím děkuju, čím mi ublíil vám brzy napíu. Jsem ráda, e jste na to reagovaly a moc si toho váím. Rozumím pan, co si tou odpovědí myslela. Jen kdy člověk řekne pohřbená minulost, neznamená to, e se se vím vnitřně srovnal. To bych dychtivě nehltala kadé vae slovo. V domově důchodců :-), to si taky říkám...
Vdycky se podívám, a s hrůzou zjistím, e jsem tu pořád poslední. Dola jsem k přesvědčení, e mi nikdo neublíil, ale ublíila jsem si sama. To, e vám někdo nechce říct celou pravdu, občas neznamená, e vás chtěl zradit. Jen pokračujte:rolleyes:
[Jinými slovy píu těm holkám, aby sebraly zbytky zdravého rozumu, přestaly ztrácet čas s alibistickým sobcem a pochopily, e si zaslouí celého (nezadaného) chlapa jen pro sebe. Není to nic pro babinet a "zhrzené manelky", které by si rády v článku naly, jaké jsou ty milenky krávy. To samozřejmě nemyslím nijak urálivě - je to nadsázka :-)
Píu pro milenky, které nechtějí ubliovat manelkám - píu pro milenky, které opravdu věří, e je manelka semetrika a e naly mue svého ivota. Tak je v tom článku vyvádím z omylu :-) Protoe je a k nevíře, kolik holek jetě těm kecům o semetrikách věří a kolik času jsou ochotné strávit v téhle hloupé iluzi.
Avalonko, chtěla bych tě podpořit. Nemá názory 7 letého dítěte. To bych spí řekla o naivních dívenkách, které do vztahu se enatým muem vstupují.
Od té doby, co jsem se sama ocitla v prekérní situaci kvůli jedné rozvracečce manelství. jsem si začala více vímat ivota kolem sebe a tvrdím, e naprostá větina nevěr, ve kterých má milenka "volné ruce" , mívá stejný průběh.
Ony chtějí partnera, partner si chce uívat, ale rozvádět ne. Je to pro něj komplikace.Hrozí ztráta majetku, celkového zázemí, často i dětí.
Záleí pak na míře sobeckosti zúčastněných. Obyčejně ten největí sobec vyhrává. Ale myslím, e málokterá manelka tím sobcem je a pokud je, tak ádné milenky nemají anci :-)
A mě zato Axi třeba ukamenuje:-)
Folly napsal(a):
[Jinými slovy píu těm holkám, aby sebraly zbytky zdravého rozumu, přestaly ztrácet čas s alibistickým sobcem a pochopily, e si zaslouí celého (nezadaného) chlapa jen pro sebe. Není to nic pro babinet a "zhrzené manelky", které by si rády v článku naly, jaké jsou ty milenky krávy. To samozřejmě nemyslím nijak urálivě - je to nadsázka :-)
Píu pro milenky, které nechtějí ubliovat manelkám - píu pro milenky, které opravdu věří, e je manelka semetrika a e naly mue svého ivota. Tak je v tom článku vyvádím z omylu :-) Protoe je a k nevíře, kolik holek jetě těm kecům o semetrikách věří a kolik času jsou ochotné strávit v téhle hloupé iluzi.Avalonko, chtěla bych tě podpořit. Nemá názory 7 letého dítěte. To bych spí řekla o naivních dívenkách, které do vztahu se enatým muem vstupují.
Od té doby, co jsem se sama ocitla v prekérní situaci kvůli jedné rozvracečce manelství. jsem si začala více vímat ivota kolem sebe a tvrdím, e naprostá větina nevěr, ve kterých má milenka "volné ruce" , mívá stejný průběh.
Ony chtějí partnera, partner si chce uívat, ale rozvádět ne. Je to pro něj komplikace.Hrozí ztráta majetku, celkového zázemí, často i dětí.
Záleí pak na míře sobeckosti zúčastněných. Obyčejně ten největí sobec vyhrává. Ale myslím, e málokterá manelka tím sobcem je a pokud je, tak ádné milenky nemají anci :-)
A mě zato Axi třeba ukamenuje:-)
Amen
A Axi kamenovat nemůe - je tuím na horách - juchúúú!
Děkuju, Folly.
Není tady