Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 29. 1. 2006 18:42

avalonka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

článek o milenkách

pro Pandorra, Blanch, Folly, Zena 2 atd.
Holky, chtěla jsem vám jen říct, že ten článek, na který jsem sbírala inspiraci na babinetu, vyjde - o milenkách ženatých mužů. Děkuju vám za spolupráci! :-) Nezlobte se, že nenapíšu kde vyjde, ráda bych si tu zachovala anonymitu, abych mohla být stále otevřená aniž bych věděla, že znáte mé jméno. Takže děkuju nejen za spolupráci, ale i za pochopení. Třeba na ten článek narazíte a poznáte samy... :-)

http://lilypie.com/pic/080125/ivPB.jpghttp://b1.lilypie.com/33HPp1/.png

Není tady

#2 29. 1. 2006 18:46

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

Re: článek o milenkách

Avalonko, ale jestli bych od teďka měla skupovat všechny časopisy, tak mě to finančně zruinuje, nemohla bys ho tu pak nějak tisknout?

Není tady

#3 29. 1. 2006 18:58

avalonka
♥♥♥♥♥♥-

To se obávám, že nejde. Budu podepisovat autorskou smlouvu a tam bývá stanoveno, že článek je majetkem vydavatelství. Nemůžu ho publikovat na webu, víš?

Ale prosímtě - můj článek není žádnou hlubokomyslnou studií. Vzala jsem si ten nejtypičtější případ - mladá fajn holka, která se zblázní do ženáče, protože je zkultivovaný svou ženou a taky už zkušený (umí se oblékat, ví jak mluvit a tak) a proč je důležité, aby taková holka pochopila, že to ti kujóni  dlouho (ne-li navždy) rádi hrají na obě strany. Proč se ti chlapi nerozvedou - nechtějí přijít o domácí servis, mají k manželce majetnické nároky (tj. neumějí si představit, že by si našla jiného a jiný by vychovávali jejich děti a "roztahoval se" v jejich bytě). Jde o celkem banální případ - jak říkám. Je mnoho jiných případů, na které mi ale těch 900 slov (rozměr článku) už nestačil.

Jinými slovy píšu těm holkám, aby sebraly zbytky zdravého rozumu, přestaly ztrácet čas s alibistickým sobcem a pochopily, že si zaslouží celého (nezadaného) chlapa jen pro sebe. Není to nic pro babinet a "zhrzené manželky", které by si rády v článku našly, jaké jsou ty milenky krávy. To samozřejmě nemyslím nijak urážlivě - je to nadsázka :-)

Píšu pro milenky, které nechtějí ubližovat manželkám - píšu pro milenky, které opravdu věří, že je manželka semetrika a že našly muže svého života. Tak je v tom článku vyvádím z omylu :-) Protože je až k nevíře, kolik holek ještě těm kecům o semetrikách věří a kolik času jsou ochotné strávit v téhle hloupé iluzi.

Není tady

#4 29. 1. 2006 20:14

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Bože Avalonko, Vy máte rozum mojí sedmileté dcery, jste dítě. Obdivuji Vaše sebevědomí něco hodnotit a někomu radit. Sorry.

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#5 29. 1. 2006 20:57

blanch2006_1
♥♥♥----

Axi souhlas, taky mám pocit, že toto číst nemusím. Je to mimo realitu. Kdysi dávno jsi byl se svými pochybnostmi v právu. I já se omlouvám, ale Tobě.

Není tady

#6 29. 1. 2006 21:25

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Co blázníš Blanko, proč by ses omlouvala. Navíc, ta slova, co jsem tenkrát použil jsem použít určitě neměl, v tom jsi měla pravdu. Měl jsem být laskavější.

Není tady

#7 29. 1. 2006 21:48

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ale no tak, Avalonko...
uz to vidim v barvach, jak to naivni, ubohe, nejspis blondate, oklamane "dite" v prijemnem pokoji rodinneho penzionku, kde se chysta s tim alibistickym  sobcem prave stravit vikend plny bezstarostneho milovani, zhnusene odhodi casopis s vasim clankem, ktery si prave docetlo, zatimco ten manzelkou zkultivovany neandrtalec v koupelne doladuje svoji formu pred vrcholnym vykonem. Ona prozric a zdesena hroznym poznanim, po te, co z pod pohodlne postele, vylovila posledni zbytky sveho zdraveho rouzumu,  prcha do noci hledat celeho chlapa...... A on? "Chlipny hnusnik alias Horac Badman"? On natesene pribehnuv z koupelny a v plne forme, spatric prazdnou potel, jeste vyzerujici jeji teplo a skropenou slzami te nebohe divky, aniz by se zamyslel, ci alespon zardel, chladnokrevne vytoci cislo sve zeny a zkontroluje majetnicky, zda si v dobe jeho nepritomnosti nenasla jineho, ktery by se mohl roztahovat v jeho byte........

Kurna, devce, myslim, ze to bude uuuplne jinak ........  sad

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#8 29. 1. 2006 21:50

avalonka
♥♥♥♥♥♥-

Axi napsal(a):

Bože Avalonko, Vy máte rozum mojí sedmileté dcery, jste dítě. Obdivuji Vaše sebevědomí něco hodnotit a někomu radit. Sorry.

Vždy píšu, že to není žádná hlubokomyslná studie. Ale oni taky všichni lidé nejsou hlubokomyslní... :-))) Tak věřím, že si to své čtenářstvo najde. Je to samozřejmě hrozně zjednodušené. Vím, že je život tisíckrát složitější než lze postihnout článkem o 900 slovech, ale na druhu stranu na zjednodušených schématech je někdy dobře vidět princip. Tak, jako když vidíš v autobuse symbol "nemluvte za jízdy s řidičem" - tak chápeš, co to znamená (i když já si kdysi myslela že to znamená "neplivejte řidičovi za ucho" :-))))

A rady? Na těch jsou ženské časopisy založené. Nemám patent na rozum, ale těch případů - o nichž můj článek píše - znám hromady. Přesně takových. Znám i ty holky i jejich ženáče. Neříkám, že jsem objektivní, ale nerozvedl se jediný z nich. Takže to byla fakt ztráta času. Těm holkám je přes třicet a zoufale sháněj partnera...

No nic - díky za názor.

Není tady

#9 29. 1. 2006 21:54

avalonka
♥♥♥♥♥♥-

Pandorro - jsi fakt jednička! Mohla bys psát - mᚠvelkej vyjadřovací talent. Klobouk dolů - moc jsem se pobavila :-)), směju se ještě teď! :-)))

Vy jste mi tu tedy umyli pr... (ehm - zadeček). Ale to neva, já mám ráda chytrý lidi - a když do mě šijou, je to někdy docela sranda!

Trochu jsi to zbagatelizovala a opravdu hodně zironizovala. Já netvrdím, že ty holky jsou culíkaté blonďaté nány. Fakt to takhle v mnoha případech chodí... Moje sestra je toho (ne)zdárným případem. Bohužel. Mám to prostě z první ruky...

Není tady

#10 29. 1. 2006 22:11

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Avalonko,

vsak ja pisu a pry dobere smile
Ale ne do casopisu, stacila mi jedna zkusenost. Kdyz pak vidis, jaky paskvil udelaji z toho, s cim sis lamala tak zodpovedne hlavu, co ve finale otiknou, protoze "money money la lala" a clanek musi byt "senzace" a "trhak",  tak se na to vykasles. Skoda casu.
A mas pravdu, kazde dilko si sveho ctenare najde a ke kazdemu je treba mluvit jeho reci.... Ty to jeste umis, ja uz ne. Proto mi taky tolik lidi nerozumi, ale zase ti, co mi rozumi, ti jsou "mňam" big_smile
Nicmene pokud tvuj clanek "otevre" oci alespon jedne jedine holce, nepsala jsi ho zbytecne.  A i takove porad jsou. Uz klasik kdysi pravil: "a z mladounkych husicek sadelnate husy jsou....."

Není tady

#11 29. 1. 2006 22:57

avalonka
♥♥♥♥♥♥-

Já to věděla - že jsi psavec. Mᚠsuper slovní zásobu, umíš vystihnout podstatu i nuance - a to s lehkým vtipem. Píšeš fakt dobře! :-)

Já psala docela dlouho pro jeden časopis a zezačátku mě taky šíleně štvalo, že mi to vraceli jako "plné patosu, moc moralizující, příliš vážné, málo odlehčené". Ale Pan musím říct (ačkoli jsem si tehdy přišla jako zhrzená intelektuálka, která musí pro svou chvilku slávy obětovat svou ryzí solidnost), že měli i trochu v něčem pravdu.

Ona se totiž ta fakta dají sdělit i lehčejší a stravitelnější formou - tak, aby to ta "zvířátka" (mezi které se - s hrdostí - počítám i já, jsem myslím občas povrchní) schroupala. Člověk není někdy na syrovou pravdu připravený. Takže když tomu trochu obrousíš hrany - prostřednictvím nadsázky - tak to může být docela milej článek, kterej nastíní pár variant řešení, ale čtenářka si po jeho přečtení nepřipadá jako "právě ta, která to určitě dělá špatně".

Ženský potřebujou občas trochu povzbudit, pousmát se. Hodně z nich vědí, co dělají špatně, ale prostě už to vzdaly. Nechtějí slyšet, že je čeká strašně moc práce, aby změnily směr a že vůbec není zaručený výsledek. To by je vydeptalo.

Takže jsem se naučila psát fejetony :-) Od té doby už mám občas problém vrátit se do svého "vážného tónu", protože mi tak nějak ten humor přirostl k srdci. Jeho prostřednictvím se dá sdělit i docela vážná témata a to je fajn.

Krásnou dobrou.

Není tady

#12 30. 1. 2006 0:04

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

avalonko,

ja nemela na mysli obrusovani hran, to je prkotina, ja mela na mysli zkreslovani faktu, mrzaceni ducha a posunuti pointy smerem do ... rekneme haje zelenyho sad

Není tady

#13 30. 1. 2006 9:27

Angie
Host

Avalonka: myslím, že zbytečně trpíš představou, že klasická milenka je mladá blondýnka, naivní a okouzlená "zkultivovaným" ženáčem. (viz například tvůj výrok "Znám i ty holky i jejich ženáče" a mnohé jiné).
Já ti to neberu, asi určitě takové jsou, ale život tě sám naučí, jak věci chodí.
Ale kdybys pilně studovala babinet a skutečně čerpala ze zdejších (životem psaných) příběhů, asi bys odvedla lepší práci, na kterou bys mohla být aspoň pyšná, protože by měla poctivější základ.
Tvůj článek jsem sice nečetla, ale přesto si troufám domnívat se, že to bude brak na entou, ostatně takových je hodně v našich časopisech. Když projíždím všechny ty Tiny a Katky a čtu články na podobná témata, říkam si "jak tohle může někdo napsat/ jak tohle může někdo otisknout?". Teď vidím že to jde...

#14 30. 1. 2006 9:42

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Pan, s těmi přechodníky jsi mě dostala. Super, díky.

Stoje nad propastí
dřív strach překonav
zebrou spojivší chodníky
kráčeje pak se slastí
a míjeje dav
volám: "Díky!"
(Miluju přechodníky.)

ukradeno z www(dot)pismak(dot)cz

Není tady

#15 30. 1. 2006 10:47

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Angie
nu myslim, ze jsi moc na avalonku prisna, ona si necini ambice na psychologicke studie, ani konecna reseni a ja se zcela nafoukane domnivam, ze jeji clanek neni urcen ani mne ani tobe, co halt vime svy smile
Casopisy pro pani a divky mne nechavaji chladnou, mas pravdu, je to vetsinou brak, ale do meho zivota tolik nezasahuji, jako zmrsene skolni osnovy, do nebe volajici pitoma narizeni, pokrivene zakony, mnohdy zcestne medicinske predstavy, vsudypritomny byznis obecne.... ale fuj, to uz zase moc filosifuji, co? Omlouvam se.

Není tady

#16 30. 1. 2006 12:50

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tady se brousej jazýčky, asi budu muset napsat článek o sádelnatých husách, co prozřely aneb"probuzené manželky celého světa, spojte se!"cool

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#17 30. 1. 2006 13:39

Rybička
♥♥♥♥♥--

Moje kamarádka je přesně to, o čem tady avalonka píše. Není to žádná naivní blondýnka, ale tu známou pohádku o tom, jak mu manželka nerozumí a je to strašná bezcitná semetrika, svému ženatému milenci věří. Je hloupá, že na tuto ohranou věc skočila, ale není to s prominutím žádná kráva, což si většinou o milenkách ženatých mužů myslíme. Ona skutečně věří, že ON je ten chudáček a manželka je ta špatná. Ona si myslí, že toho chudáčka zachraňuje a umožní mu lepší život. Vsadila bych se, že jeho žena není vůbec špatná ženská a zdaleka ne tak bezcitná, jak on popisuje. Ale tohle moje kamarádka vůbec nevidí. Přesně zapadá do avalončina článku. Proto si nemyslím, že by avalonka měla rozum dítěte. Samozřejmě je to jenom vzorek z tisíce případů a důvodů, proč si začínají s ženatým mužem, ale tahle moje kamarádka je důkazem toho, že to chodí i takto.

Není tady

#18 30. 1. 2006 13:45

Angie
Host

Už mlčím :-)

Navrhuji Avalonce, aby teď napsala vyváženější studii o milenkách. Tentokrát nevynechala ty další. Ty, kterým je už třeba přes třicet, růžové brýle moc nenosí, o životě už lecos ví, ale přesto mají ženáče.
A ti jsou z nich stejně pobláznění, a to přesto že to nejsou naivní šavnaté dvacetileté broskvičky k nakousnutí, ale už zralé ženské, které mají třeba úplně stejné vrásky nebo strije jako manželky, ale vzájemně u sebe prostě našli něco co postrádali u svých protějšků a sednou si "jako pr... na hrnec" po všech stránkách.

Napiš teď návod ženským, které "ještě těm kecům o semetrikách věří a které jsou ochotné tolik času strávit v téhle hloupé iluzi".

Mmj. myslím že naivní mladá husička (milenka) není žádný složitý soupeř a pro vztah fatální oříšek. Ostatně to tak trochu dokládá i televizní povídka z minulé neděle na ČT 1 (T.Matonoha, T.Duchková v hl. roli).

#19 30. 1. 2006 15:44

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Angie,
tak tak smile A volam: Hura, prisla posila smile

Není tady

#20 30. 1. 2006 18:47

avalonka
♥♥♥♥♥♥-

Rybičko,

děkuju. Jsem ráda, že jsi napsala přesný profil holky, pro kterou je můj článek určený. Je to přesně tvoje kamarádka. Určitě je príma, není vůbec hloupá - jen v tom jediném má zatmění mozku. A právě těmhle holkám má ten článek trochu mozek odtemnit. Nedělám si iluze, že se to povede - ale jak napsala Pandorra, kdyby aspoň jedna prozřela, měl můj článek smysl. Ona je občas ta holka nakročená všechno pochopit a stačí jen jedna kapka (rozhovor se zkušenou ženskou, neskromně - třeba můj článek) a té holce to najednou docvakne. Takže ještě jednou děkuju, že jsi pochopila smysl mého článku :-*

Angie, Pan,

holky, já měla fakt na ten článek jen 900 slov a musela jsem i výše uvedený případ milenky krátit a krátit, protože je to hrozně malý prostor.
Angie, vím o čem mluvíš - existuje i mnoho těch případů, o kterých píšeš, ale existuje i mnoho případů desítek druhů, o kterých nepíšeš - a to bych musela napsat knížku. A na to si tedy netroufám. Tak dobrá rozhodně nejsem.

Můj článek si vybral jeden z typických případů a na tom se otočil. Je to případ, kterých znám ve svém okolí víc (nikoli tak těch jiných případů), takže jsem psala z blízké zkušenosti svých kamarádek, jak o tom píše Rybička. Jen proto, že mám informace a znám historii těch vztahů. Ten model je furt stejný.

Takže důvodem, proč můj článek není "objektivní", jak žádá Angie, je NEDOSTATEK PROSTORU a také NEDOSTATEK MÝCH VLASTNÍCH ZKUŠENOSTÍ. Pouštěla bych se na tenký led psát o něčem, o čem vím kuloví. A zadání článku od šéfredaktorky znělo jasně. Psala jsem ten článek na míru.

Jinak holky souhlasím, že články v Tině a Katce jsou velmi povrchní a bezcenné. Přesto mají tyhle časopisy (dle Mediaprojektu - to je oficiální měření čtenosti) daleko větší čtenost než inteligentní časopisy typu Xantypa. Zvláštní - asi chce většina národa číst hovadiny.

Můj článek ale vyjde v solidním novém titulu pod silným vydavatelem, takže si nemyslím, že by šlo o vyloženou sračku. Šéfredaktorka k tomu neměla jedinou připomínku a je to zkušená ženská, která nikdy ve zhovadilém plátku nefungovala.

Obhajuju se tu před vámi a vlastně je to zbytečné :-) Ovšem i mé ego mě občas pudí bránit svůj kredit. Takže tímto ho bráním... :-)))

Není tady

#21 1. 2. 2006 15:45

mladinká
Host

Ahoj dámy,
chtěla bych tu vyjádřit nekonečný obdiv k pan. Strašně si mi pomohla osůbko. Moc bych chtěla, abys mi poradila adresně, protože přesně tak tvrdý a pravdivý nakopnutí potřebuju. Musím přiznat, že až mi bude jako vám tady snad to budu mít v hlavě srovnaný, ale teď se v tom topím, i když od včerejška o mnoho míň.
Je mi 23 a 2 roky nejsem ničí milenka, pokud se tomu tak dalo v mým případě říkat. Protože o pohyb dovnitř a ven myslím ani jednomu z nás nešlo a vlastně k němu došlo jen dvakrát a myslím že z oboustranné lásky a taky trochu toho pocitu beznaděje co spojuje ženatého může a mladou holku.
Píšu sem, protože ten můj případ tu zatím nezazněl a je to možná obohacující pro milenky stejně jako pro manželky. Mám trochu pocit, že bych se tu měla hájit, nebo každému je asi hned jasné, že 21 jsem si svého ženatého 31 uhnala a chtěla jsem si nezávazně užít a popřípadě nechat se podporovat na studiích a během toho jsem z duše nenáviděla jeho hnusnou manželku, která mu vůbec nerozumí.
Ale přesně tak to totiž nebylo.
  To, že jsem sbírala to promoklé koátko ze kterýho se vyloupnul tygr bengálskej, to sedí...
Navíc k tomuto mohu jen dodat, že je to asi jen další taktika ženatých jak někoho dostat pokud jim nejde jen o sex, ale chtěj to mít i s láskou a ne jako v bordelu.
Jste chytré a už vidíte ten rozpor, nešlo nebo šlo mu o sex? Myslím, že mu šlo nejdřív o obdiv, pak o lásku a sex byl k tomu třešnička na dortu. Sám mi řekl, že se mně nepokoušel nějak dobývat, ale prostě ujel. Vím, že mě má moc rád a i já mám moc ráda jeho, jen mi nikdo v životě tak hrozně neublížil a ta bolest ze mně snad nikdy nevyprchá. Nevím odkud začít. Popíšu ten příběh a uvídíme.
Viděli jsme se skoro každý den, stejně tak jsem vidávala jeho manželku. Nikdy mi nepřipadal nějak přitažlivý, a bavila jsem s jeho ženou. Ona je milá a krásná. Děti ještě nemají. Nebyly jsme kamarádky, ale pokud jsem si měla vybrat mezi ní a jím, tak jsem se vždy bavila s ní. Dokonce se mi moc nelíbilo jak se k ní manžel chová. Třeba pozdravil nejdřív všechny kolem a pak jí. Ale ona měla naprostý nadhled a nejenže nežárlila, spíš si na něj kde mohla stěžovala. On dělá to a to...ale já jejich vztah brala jako vzor, všichni říkali, že jsou skvělí manželé a jak jim to klape.
No, až po čase jsem se vlivem okolností začala bavit s ním.
Nechci rozebírat nedůležité, takže jsme si prostě rozuměli a povídali a povídali. Asi po 3 měsících se začal svěřovat s tím, že je špatný manžel a jak ho trápí. Nevím, ale chtěla jsem poradit a pomoct. Ukázat mu jak to asi vidí ženy a tak. Jenže jsme si tak nějak spíš ověřovali, jak by to klapalo nám a bohužel asi klapalo celkem dobře. Ukázal mi dost svých slabých stránek, o kterých ví jen málokdo a navíc jsme v hodně věcech podobní.
Vždycky měl nějaké sexuální narážky a dělal si legraci z rozvodu, ale pro mě nějaký vztah se ženatým nepřipadal v úvahu a vůbec jsem to nebrala jako náznak toho, do čeho jsem se měla za týden vřítit.
Já tou dobou byla rok sama, zlkamaná. On mi vysvětloval, co jsem asi udělala špatně z jeho pohledu. Jestli se cítite pohoršené tak už to dál nečtětě.
Za týden jsme se šli projít, protože bylo hezky a nechtělo se mu domů. Řekl" mám tě rád. Ani nevím jak je to možný, znám tě takovou chvilku." A já jsem mu ty polibky nechtěla vrátit, ale když to bylo silnější než já...Jen jsem mlčela a v duši křičela. Ty mᚠale ženu..manželku. Ale nahlas jsem to říct nedokázala. A tak jsem si usmyslela, že je to naposled, co se ním bavím a basta. Jedna pusa ku**** nedělá, ne? Ani si neumíte představit jak strašně ráda jsem ho měla a ty výčitky svědomí...No, pro dnešek stačí, třeba to tady nikoho nezajímá..a já stejně už zas brečím, i když je to pohřbená minulost...Kdyby mi někdo mohl říct, jak blbá a naivní jsem a přitom mi tím pomoci. Vím, že jsem si vzala větší sousto, než jsem byla schopná rozkousat. Pan. nemᚠk tomu něco?

#22 1. 2. 2006 16:54

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

mladinka
Jo jo devce, kdo nic neprozije, nic ho netrapi, ale taky nebude mit v domove duchodcu na co vzpominat. Mela jsem pritele, ktery rikaval, ze si se mnou splnil ty sve nejodvaznejsi sny a uz se tesi na to, jak ho dedkove v tom zminenem domove budou povazovat za fantastu a lhare prolhanyho, az jim to bude na slunicku na lavicce pred vchodem jednou vypravet, babky v nem budou videt zhyralce nejvetsiho a budou mu nadbihat a vsici dohromady budou tise zavidet smile
Za zadny ze svych vztahu se nestydim a nemam zadne vycitky svedomi vuci nikomu. Pokud jsem kdy komu ublizila, byla jsem to vzdycky ve finale ja sama.
Nechapu, kdyz rikas, ze jde o pohrbenou vec, proc to jeste pitvas.....

Upravil(a) Pandorraa (1. 2. 2006 16:56)

Není tady

#23 1. 2. 2006 17:50

Berka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomoucko
Web

Ahoj holky,

je to zajímavá debata a já nechci nic rozebírat... Jen pár zkušeností se zadanýma nebo ženatýma mám taky...
Byla jsem taky vždy zamilovaná a protějšky taky - ale většinou ne tak, že bych s ním chtěla žít - aby se rozvedl a tak. Proč si jen neuží t- nemyslím jen sex, prostě večeře, výlety, kina, kytky a vrátit ho zase manželce?
Jo, zní to možná hnusně, ale jako mladší mi to vyhovovalo víc - proč se hned zavazovat. Nakonec, když kolem bylo i spousta nezadaných...
Právě - je na co vzpomínat, ne?
A pokud to nikomu vědomě neubližuje...

Mladinká - já Tě chápu - neznám ten příběh dál a proč Ti tak ublížil, ale pokud jo, tak za to nestojí - neboj, kolem je spousta dalších...;-))

http://lb3f.lilypie.com/TikiPic.php/BKkFeVB.jpghttp://lb3f.lilypie.com/BKkFp1.png
Tomášek nar. út 3.3.2009, 51cm, 3630g; 22.9.(18m) 79cm, 11,5kg, 24m, 86cm, 12,5kg 19 zoubků! wink
http://lb1f.lilypie.com/WlEGp2.png

Není tady

#24 1. 2. 2006 18:11

avalonka
♥♥♥♥♥♥-

Berka, myslím, že takhle to Pan rozhodně nemyslela. Vyložila sis to jako medvěd petržel.

Kdysi jsem v Elle četla postesk redaktorky "kdyby se tak všechny ženské dohodly, že nebudou spát se zadanými, ale je to utopie..." Utopie to je, ale i kdybychom se dohodnout uměly, tak ty bys byla ta, která by dohodu porušila jako první.

Copak necítíš žádnou ženskou solidaritu? Rozdíl mezi Mladičkou a tebou je v tom, že ona cítí velké výčitky, sešla z cesty (s ženáčem), ale jde správným směrem. Směrem sebezpytování a touhy žít správně.

Ty jdeš směrem "hlavně aby to bylo dobrý pro mě".

Není tady

#25 1. 2. 2006 18:22

Rybička
♥♥♥♥♥--

Berka napsal(a):

Ahoj holky,

je to zajímavá debata a já nechci nic rozebírat... Jen pár zkušeností se zadanýma nebo ženatýma mám taky...
Byla jsem taky vždy zamilovaná a protějšky taky - ale většinou ne tak, že bych s ním chtěla žít - aby se rozvedl a tak. Proč si jen neuží t- nemyslím jen sex, prostě večeře, výlety, kina, kytky a vrátit ho zase manželce?
Jo, zní to možná hnusně, ale jako mladší mi to vyhovovalo víc - proč se hned zavazovat. Nakonec, když kolem bylo i spousta nezadaných...
Právě - je na co vzpomínat, ne?
A pokud to nikomu vědomě neubližuje...

Mladinká - já Tě chápu - neznám ten příběh dál a proč Ti tak ublížil, ale pokud jo, tak za to nestojí - neboj, kolem je spousta dalších...;-))

Berka: Já zase nechápu Tebe. Nezlob se, ale toto mi přesně pasuje na označení "ta mrcha milenka". Jak můžeš napsat, že to nikomu neubližuje, když spíš s chlapem, který má někde manželku? A ještě k tomu jen proto, že si chceš nezávazně užít? Brrrr, úplně mám husí kůži..

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí