|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Fool, není zač, je to jen chvilička, co jsem tím prošla s Káťou, tak to mám v živé paměti. No pokud to není ono, tak ať je brzy dobře, a pokud to šestka je, tak to ber tak, že aspoň není ta horečka k ničemu a brouček bude mít první infekční onemocnění za sebou, které už nikdy nedostane, ber to pozitivně 
Není tady
Holky super...mam sa co ucit 
Este som sa tu nestretla s kritikou a teraz ma mozna ukamenujete sle risknem to 
Andrejko na tom prvom vytvore mi skratka vadi to "pero z kytky" co simra pradedu pod nosem
... az som to napisala s chybama tak sorry som slovacisko 
Není tady
Já to snad do zítřka stihnu ale ten bordel kolem mě
ještě prosinec a titulka tu už mám vymyšlenou
tak půjde rychle 

Není tady
Renky napsal(a):
Holky super...mam sa co ucit
Este som sa tu nestretla s kritikou a teraz ma mozna ukamenujete sle risknem to
Andrejko na tom prvom vytvore mi skratka vadi to "pero z kytky" co simra pradedu pod nosem... az som to napisala s chybama tak sorry som slovacisko
tak jsem to skoukla a vážně chudák děda
za chvilku kýchne prve jsem si toho nevšimla Andrej ten kousek budeš muset ugumovat 
Není tady
Clare super nápad
jedu tlačí mě čas od PC se skoro nehnu ale budu mít nejhezčí ze všech co jsem dělala tamty byly jednoduchý
a chci ten A3 to budu mít taky jen já tak chvátám chvátám nemám na nic čas 
Není tady
Hurááááááá budu končit ještě titulku a mám to
a mám pocit že mám na dva dny od tvorby klídek PC už nemůžu ani vidět

Andrejko chceš RÁČKA?
můžeš mi klidně nějaké fotky poslat 
Není tady
Jo a musím být trošku drbna a pochválit Andrejku
´každý den si mejlujeme ale dva dny mi nic neposlala chudák dává my klídek

Upravil(a) čarodějka (30. 11. 2008 0:46)
Není tady

Také všem přeji krásné ráno...no my jsme spaly v noci jen 2 hoďky....od té doby co jsem jí dala diazepam,byla nervní vypínala se nemohla usnout,myslela jsem že to bude spíše působit oopačně..já si dát diazepam tak lehnu a chrupkám až do rána...no naše Ellí to má asi jinak,no bylo to hrozný....jinak naposledy jsem jí dávala nurofen v noci a teď jsem jí měřila a po odečtení má 37,3.takže šetka to nejní...ale co to je???Zuby nikde,žádné jiné příznaky...no nevím uvidíme...
Haničko smekám je to nááááááááááááádhera 

Není tady

Holky tak tady nahlížím na ty vaše výtvory a doslova slintám nad tím jak jsou úžasný. Chtěla bych se o to pokusit taky,ale i po přečtení vašeho návodu i návodu na mmb jsem naprosto vedle jak ta jedle.Nemáte náhodou někdo úplně polopatický postup jako pro blbečka / teda mě / Jinak Clare tu psala,že je snadnější najít předlohu a do ní vložit svou vlastní fotku. Doufám,že je to jednoduší,než si něco vytvořit sama.
Jinak Gimp jsem si už stáhla,ale opravdu dál nevím co a jak. Poraďte prosím 

Není tady

Matesko zkus si pročíst tohle http://www.baby-cafe.cz/modules.php?nam … amp;pid=53 ...myslím,že je to tam moooc hezky napsané...já jsem si vždy otevřela gimp a tuhle stránku a vše zkoušela....zkus to uvidíš za pár dní tu budeš tvořit dílka jedna báseň 
Není tady
Fool tak ať je vám brzy líp
Matesko s tou předlohou je to pravda, je to jinak řečeno Qp rámeček
ale já s nima nedělám, vám to dělám tak, že jednu úpravu vytvořím, uložím si to ve vrstvách a pak jen upravuju a vyměňuju fotky
chce to fakt pořádně pročíst návody na baby-cafe a pomalinku to zkoušet od jednoduchého, já toho ještě spoustu neumím, mám se ještě co učit
Není tady

Clare díky a zkusím přečíst a něco vytvořit.Kdyby něco,tak zas budu volat o pomoc!!! Ale určitě až budeš mít čas,tak od tebe ty nějaké úpravičky beru všema deseti.Neb než se já dostanu tam kam ty,budou minimálně velikonoce.

Není tady
Hezké poledne holky,
Fool moc jsem na tebe a na malou myslela, jak to vypadá teď?
Matesko, vítej mezi závislačka a přidej se k nám, věř, že ve skupině se toho naučíš nejvíce
Hezky se tady povzbuzujeme, inspirujeme, někdy i kritizujeme (no já vám dám holky, že děda bude kýchat 

- upřímně řečeno div jsem si nemusela vzít lupu, abych si toho všimla 

)
Není tady

Andrejko hojky....děkuji jsi zaltíčko
no dala jsem jí čípek,ale je stále pkačtivá a ještě nespala...nemůže zabrat...chjo je mi jí ta líto berušky... 
AndreaP. napsal(a):
Hezké poledne holky,
Fool moc jsem na tebe a na malou myslela, jak to vypadá teď?
Matesko, vítej mezi závislačka a přidej se k nám, věř, že ve skupině se toho naučíš nejvíceHezky se tady povzbuzujeme, inspirujeme, někdy i kritizujeme (no já vám dám holky, že děda bude kýchat
- upřímně řečeno div jsem si nemusela vzít lupu, abych si toho všimla
)
Není tady
Renky napsal(a):
andrejko takze se nezlobis ?

noooooo, si to ještě musím rozmyslet 

Není tady
Ahoj holky..... to je zas úžasných věciček.... musím říct, že už delší dobu pošilhávám po kitu od Síti "Woody" a teď jak to použila Andrejka i Fool ve svých Lo... tak už jsem ho měla mít dávno doma .... moc se Vám to povedlo holky... krásný kousky 
Jinak Hanko titulka fakt fajnová
u tebe ta rychlost tvoření není vůbec na úkor kvality.......celý kalendář je krásný a v té velikosti A3 bude kouzelný !!!
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Renky napsal(a):
andrejko takze se nezlobis ?
noooooo, si to ještě musím rozmyslet
hele buď ráda že si toho Renky všimla na velkém by to bylo vidět

a vítám Matesku nikdo jsme nic neuměly chce to chuť a já stále neumím vše tak vítej mezi závislačkama až se to naučíš už nepřestaneš 
Není tady
EvaR napsal(a):
Ahoj holky..... to je zas úžasných věciček.... musím říct, že už delší dobu pošilhávám po kitu od Síti "Woody" a teď jak to použila Andrejka i Fool ve svých Lo... tak už jsem ho měla mít dávno doma .... moc se Vám to povedlo holky... krásný kousky
Jinak Hanko titulka fakt fajnováu tebe ta rychlost tvoření není vůbec na úkor kvality.......celý kalendář je krásný a v té velikosti A3 bude kouzelný !!!
Neváhej a kup Woody je senzační a díky za pochvalu potěší 
Není tady