29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak moje večerní práce, holky šup do mě, a hodnoťte Má to být prostě překvapení pod stromeček pro toho pradědečka
Není tady
andrejko, bomba fakt . neměnila bych ani ň
Andrejko dostaneš na holou taková nádhera a pořád si myslíš že ne
Clare mám dotaz můžu si tu tvou titulku takzvaně liftnout?To znamená jako napodobit i když já jí spíš okopíruju mě se ten nápad moc líbí
Není tady
děkuji
Hani, ten nápad na tu titulku je fakt perfektní, a mimochodem, to nebude lift, ale už lift liftu Je to úžasné jak se navzájem inspirujeme.
Není tady
Tedy Evi tomu říkám postřeh
No tak jsem přeměřovala malou máme 39
jinak vám se hodím mé odpo snaženíčko...ještě jsem se k tomu nedostla dřív...
a do mě taky můžete plnou parou vpřed
EvaR napsal(a):
Fool.... hezký nový fotky u metříku máš
nebo jsem je aspoň zaregistrovala až teď.....
Není tady
jééééééééééé Clar paráda
clare napsal(a):
Není tady
holky díky
Hani já už to taky okoukala, a taky mi to řekl hned manža, že mám na titulek naskládat všechny, no a fool kolíčky a nápad je tu, a je to úplně jednoduchý
Andrej fakt jsem se lekla!!!!! a ta tvá LO nádherný, skvělý,.......
Není tady
to je dobře moooc dobře já se taky furt inspiruju u ostatních...a díky za to
clare napsal(a):
tak se tu směju, ten winrar mi jede taky pořád s trapným okýnkem!!!!!!!
mali já defregmentovala celou noc, čistila, mazala nepotřebné a stejně mi to moc nepomohlo, budu muset vylepšit pc, protože mě to hrozně zdržuje, místa mám hafo, ale rychlost v háji
tak mám první titulku, ostatní udělám stejný, jen vyměním kalendáře, jsem se inspirovala u fool, tak vám to sem skopčím
Není tady
clare napsal(a):
fool a něco k tomu má? jak se jinak chová? třeba by to mohla být šestka!!!
tvůj výtvor zase úžasný
Jo, jo....šestka, tak tu jsme měli v červenci přes největší pařáky, strašný Už v šest ráno jsme měli 40 horečky
Není tady
Andreo, Clare, Fool, jste jedničky, fakt super výtvory
Není tady
Fool, jsem trubka, zapoměla jsem pochválit ločko , nádhernéééé. Jooo a mimochodem, já si metříku taky všimla hned, víš? Už v těhulkách, jak jsme zlobily Clare
Není tady
Čekanka napsal(a):
Andreo, Clare, Fool, jste jedničky, fakt super výtvory
Děkuji
Není tady
no právě že nic nemá,ale vůbec nic rýma nic kašel nic,jen pobrekává a není to ona,vždy je živá až hrůza a dnes celý den polehává pobrekává,tulí se a tak a nevím jestli jí mám dát diazepam kvůli křečím
clare napsal(a):
tvůj výtvor zase úžasný
Není tady
Fool-pick napsal(a):
no právě že nic nemá,ale vůbec nic rýma nic kašel nic,jen pobrekává a není to ona,vždy je živá až hrůza a dnes celý den polehává pobrekává,tulí se a tak a nevím jestli jí mám dát diazepam kvůli křečím
clare napsal(a):
tvůj výtvor zase úžasný
A jak dlouho trvají ty teploty? Klasická šestka probíhá tak, že z ničeho nic dostane dítě vysoké horečky (my měli přes 40), je neklidné, ale jinak žádné příznaky nemoci nejsou. Panadol teplotu sníží, ale jen na minimální dobu a po jejim uplynutí teploty šplhají spíše ještě výše. Trvá to tři dny, čtvrtý den jako když utne, dítě je bez teplot a ještě v průběhu toho dne, nebo příštího se osype. A to je finální stav nemoci. Těch 39 má po odečtu nebo před? Pokud je 39 po odečtu, to znamená, že jsi naměřila 39,5 - diazepan bych jí dala, čtvrtku....tak nám to tenkrát naordinovala doktorka.
Není tady
no ráno z ničeho nic 38,5 bez odečtu tak jsem jí dala nurofen a kleslo jí to na 37,8 bez odečtu a teď jsem jí měřila a měla 39,5 bez odečtu tak jsem jí dala zas nurofen a než jsem jí dala diazepam tak mi usnula
Není tady
Ahoj holky, tady je moje a mamky dnešní snažení:
Spuntíku: perníčky dopadly dobře, díky moc za receptík , ještě je musíme dobarvit, mám ještě jeden věnec na dveře, jenže musím vymyslet, jak ho nafotit, abych mohla použít pohodlně kouzelnou hůlku.
Jsem už ko, tak dobrou
Není tady
Fool-pick napsal(a):
no ráno z ničeho nic 38,5 bez odečtu tak jsem jí dala nurofen a kleslo jí to na 37,8 bez odečtu a teď jsem jí měřila a měla 39,5 bez odečtu tak jsem jí dala zas nurofen a než jsem jí dala diazepam tak mi usnula
No pokud se nepřidá nic jiného - jako jiné příznaky nachlazení, tak to fakt může být šestka. Tu teplotu ji hlídej, jak to bude zas nad 39, tak nečekej a ten diazepan jí dej. Jinak mi dokonce doktorka doporučovala spíše než Panadol při tak extrémních horečkách už studené zábaly - není to pro dítě taková zátěž jako léky a většinou to prý má větší efekt, akorát se připrav, že bude řvát jak tur (joo zábal ale nesmíš kombinovat s Panadolem apod., buď to a nebo to). Je ale fakt, že my měli 40 horečky fakt už v šest ráno, nechci vědět, co by bylo do večera. Chjoooo. Tak držím palečky, ať je to dobrý. Jinak šestka je infekční onemocnění, takže bacha na kolektiv malých dětí - je to nebezpečné jen pro dítka tak do dvou let, starší a dospělí už nemoc nedostanou.
Není tady
Tak ještě jedna večerní prácička, a už mě to nebaví, jdu spát
Tutulko, nádhera
Není tady
děkuju moc
AndreaP. napsal(a):
Fool-pick napsal(a):
No pokud se nepřidá nic jiného - jako jiné příznaky nachlazení, tak to fakt může být šestka. Tu teplotu ji hlídej, jak to bude zas nad 39, tak nečekej a ten diazepan jí dej. Jinak mi dokonce doktorka doporučovala spíše než Panadol při tak extrémních horečkách už studené zábaly - není to pro dítě taková zátěž jako léky a většinou to prý má větší efekt, akorát se připrav, že bude řvát jak tur
(joo zábal ale nesmíš kombinovat s Panadolem apod., buď to a nebo to). Je ale fakt, že my měli 40 horečky fakt už v šest ráno, nechci vědět, co by bylo do večera. Chjoooo. Tak držím palečky, ať je to dobrý. Jinak šestka je infekční onemocnění, takže bacha na kolektiv malých dětí - je to nebezpečné jen pro dítka tak do dvou let, starší a dospělí už nemoc nedostanou.
Není tady
to potěší
hned je malé o kosíček líp
čarodějka napsal(a):
a ještě jsem zapoměla Fool je mi líto že je malá špatná posílám pofoukání
Není tady