29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hezký večer sestřičky a mamčo a všichni
Koukám že jste se všichni pustily do úklidu, jen u Špuntů je bordel jak v tanku
A vaše dílka jsou jedno lepší než druhé
Já byla na celodenní přednášce o Tarotu, takže jsem neudělala vůbec nic
Zítra musím dodělat kalendář a poslat a pak dodělat ty orchideje a poslat a pak můžu zkošet fotit ty windowcolorky.
Akorát jsem si ještě na zítřek naplánovala dva druhy cukroví.
Není tady
i na to se dají vyložit karty
Není tady
Evi to mě ani nenapadlo teda ty se na to díváš jako profík,to já vůbec takhle nepřemýšlela.
Spunti kliiid,u Prcků je taky binec,manža je druhý den v kuchyni-zpracovává zabíjačku,takže budu odmašťovat do Vánoc
Není tady
Spuntíku, abych tě uklidnila, já se sice dala do úklidu, to ale ještě vůbec neznamená, že u nás není bordel, ba právě naopak Stydět bych se měla
Není tady
Mali, k tomu winraru, no je placenej, ale já nevím, jak je to možné, měla jsem stáhnutou zkušební verzi, už mám dávno po ní, ale pořád to funguje, vždy jen odkliknu to trapné okno, co mi tam naskakuje, že si mám koupit licenci a funguje to
, ale pššššššt
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Mali, k tomu winraru, no je placenej, ale já nevím, jak je to možné, měla jsem stáhnutou zkušební verzi, už mám dávno po ní, ale pořád to funguje, vždy jen odkliknu to trapné okno, co mi tam naskakuje, že si mám koupit licenci
a funguje to
, ale pššššššt
... ano Andrej... to mám taky... furt čekám na konec čtyřicetidenní zkušební lhůty a furt to jede
Není tady
Jasně pšššt, to myslíš to trapné okénko, co Tě nepustí dál, dokud neklikneš, že později
Není tady
Andri tak to je super !!!Musím po tom mrknout,ale te´d se snažím udělat pořádek v pc a hledám co mi tak moc zabírá místo,ale ty fotky to není tak hrozný,tož jsem z toho magor,budu muset pozvat nějakého počítačového schopňáka.
Není tady
spunt napsal(a):
Jasně pšššt, to myslíš to trapné okénko, co Tě nepustí dál, dokud neklikneš, že později
![]()
Evi, špunti to je ale trapné okno, co? A jak zdržuje
Není tady
malinkej napsal(a):
Andri tak to je super !!!Musím po tom mrknout,ale te´d se snažím udělat pořádek v pc a hledám co mi tak moc zabírá místo,ale ty fotky to není tak hrozný,tož jsem z toho magor,budu muset pozvat nějakého počítačového schopňáka.
Vymazej si tempy, dej defregmentaci disku, smaž nepotřebné programy a tak.
Není tady
jo jasně tomu rozumím hned jsu na to
AndreaP. napsal(a):
malinkej napsal(a):
Vymazej si tempy, dej defregmentaci disku, smaž nepotřebné programy a tak.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
spunt napsal(a):
![]()
Evi, špunti
to je ale trapné okno, co? A jak zdržuje
zdržuje, zdržuje... ale hlavně že funguje
Není tady
... holky tady jsem našla hezký odkaz jak udělat staré papíry... ale návod je asi pro photoshopáky..... v gimpu mi to zatím nějak nefunguje
http://scrapidea-timkova.blogspot.com/2 … paper.html
Není tady
malinkej napsal(a):
hele Andri tak defragmentuju od 17h a pořád to jede...zbyteč. programy nemám a tempy nevím co je
Temp jsou složky pod Windows, kde se ukládají dočasné soubory a občas se jich tam teda vyskytnou mraky. A defregmentace trvá dlouho, pokud až tak dlouho, tak je jasné, že máš PC přeplněný.
Není tady
Evi, starý papír budu zkoušet, a jinak jo jo, je to pro Photoshop. JInak holky já jsem tak blbá, sama nic nestíhám a přece se vždycky nechám vmanévrovat do toho, že někdo chce nějaké fotky - buď k narozeninám, nebo k vánocům, a nebo je to nutně pilné, neb se jim ty moje tááák líbí....a mě to už táááák nebaví Teď dodělávat druhou, tak je vám pak ukážu, snad dotyční, pro koho jsou, tady nechodí
Není tady
ahojky teda holky ty kalendáře jsou nádherný...jste opravdu šikulky. Ny to musí být nějaký prográmek??
Není tady
tak se tu směju, ten winrar mi jede taky pořád s trapným okýnkem!!!!!!!
mali já defregmentovala celou noc, čistila, mazala nepotřebné a stejně mi to moc nepomohlo, budu muset vylepšit pc, protože mě to hrozně zdržuje, místa mám hafo, ale rychlost v háji
tak mám první titulku, ostatní udělám stejný, jen vyměním kalendáře, jsem se inspirovala u fool, tak vám to sem skopčím
Není tady
Clare, tak to je bomba bombastická, ono po jednotlivých listech to tak až nevynikne, ale jak se to naskládá vedle sebe, tak to je paráda
PS : to jsi se bála, jak jsem tě tam hezky našla, viď?
Není tady
Famozka napsal(a):
ahojky teda holky ty kalendáře jsou nádherný...jste opravdu šikulky. Ny to musí být nějaký prográmek??
Famozko, buď GIMP - ten je zdarma, a nebo Photoshop - ten je pekelně drahý Hodně se dozvíš z naší nástěnky, mrkni na první příspěvek ve vlákně.
Není tady