29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj kočenky jdu jen na skok a tady tolik nových krásných věcí.....
jste šikulky šikovné... opravdu krása
Já se dnes také pustila do úklidu a začala jsem stejně jak Andrejka špajzkou..... a pak jsem vzala celou kuchyň.... teď odmrazuji lednici, která by sice měla být samoodmražovatelná, ale při naší frekvenci otvírání.... furt tak někdo leza.... se nestíhá odmrazovat ....
Tak jdu pokračovat... všechny zdravím.... a Ellinka ať je brzy v pořádku
Není tady
Ahojky holky,tak jsem dnes vyšetřila čas a udělala své další (teprve 3. ) dílko. Kam se na vás hrabu,chci to dát sestře jako dáreček v rámečku - fotku na poličku,tak mi prosím řekněte jak to vypadá.
Nechápu to,ale toto dílko jsem fakt dělala skoro celý den,není to tím že bych od toho odbíhala,ale můj počítač všechno provádí tak pomalu. Máte to taky tak???Zkusím udělat tu defragmentaci ale nevím jestli to pomůže ..
http://img388.imageshack.us/my.php?image=sgrasz5.png
Upravil(a) malinkej (29. 11. 2008 16:34)
Není tady
hezký sobotní podvečer .
holky, jste moc šikovné . ale já jsem taky nelenila a vytvořila jsem si dnes svůj historicky první adventní věnec
.
AndreaP. napsal(a):
Fool-pick napsal(a):
Teda mamčo tak tohle je bombový
No a mi marodíme...Ellí má 38teploty tak jsem zvědavá co se z tooho vyvrbí...už by mohli třeba zuby....hm..nemá ještě ani jeden...teď je u babičky...tak já se jdu najíst a pak snad něco ogumuju,ale z tho obi už asi nic...vš je totiž takové rozmazané a proto mi to nejde tak dobře ogumovat..takže já nejsu lajdák
to ten mobil blbě fotí....celá m oje šaškárna v obi byla zbytečná
..no aspoň máme chaloupky,že???
čarodějka napsal(a):
Teda Andrejko ty jsi ale šikovná já jsem taky nelenila
http://img.mimibazar.cz/foto/6/081129/12/f1503423.jpg
Udělám ti ráčka ale až po kalendáři
já budu zláááá,co to meleš za nesmysly, jak zbytečná, vždyť ty výtvory jsou pěkné, neštvi mě
To nebylo o výtvorech ale o tom jak jsi hezky uklízela
ty jsi uklízela a já tvořila
Není tady
????????? tak já to teď nechápu to co psala Andrejka bylo pro mě ???Nebo pro maminku???A co píše maminka to je odpověď pro sestřičku???Nebo jak???Teď teda nevím..když je tam má citace...ha babo raď
čarodějka napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Fool-pick napsal(a):
Teda mamčo tak tohle je bombový
No a mi marodíme...Ellí má 38teploty tak jsem zvědavá co se z tooho vyvrbí...už by mohli třeba zuby....hm..nemá ještě ani jeden...teď je u babičky...tak já se jdu najíst a pak snad něco ogumuju,ale z tho obi už asi nic...vš je totiž takové rozmazané a proto mi to nejde tak dobře ogumovat..takže já nejsu lajdák
to ten mobil blbě fotí....celá m oje šaškárna v obi byla zbytečná
..no aspoň máme chaloupky,že???
já budu zláááá,co to meleš za nesmysly, jak zbytečná, vždyť ty výtvory jsou pěkné, neštvi mě
![]()
![]()
Není tady
Tak holky vrhal jsem se nato ještě jednou a dala si fáááááááákt obrovsky záležet gumoval,opravovala,dolaďovala,piplala
a už na to fakt nemám,takže nepředělávám fáákt ne
ten strom je dvojmo a uprostřed je osvícen ,proto je to na některých místech světlé,toš to já neic..já muzikant
Upravil(a) Fool-pick (29. 11. 2008 17:20)
Není tady
tomu říkám chaos
Tak Fool, já to psala tobě, že plácáš nesmysly o tom, že to je zbytečné, neb se mi tvé veci moc moc líbí, a to, že to není někdy úplně dogumované - tak to se stane každé, a holt na tom musíme máknout, aby nás ostatní nepomlouvaly, a hlavně aby si nás stahovaly
Mimochodem tvá oprava - teda druhá verze - je perfektní.
A na co reagovala Hanička - tak to taky teď nevím, jsem asi přetažená či co, pěkně jsme to zamotaly
Není tady
Jinak holky taková malá odměna pro nás - já chodím na mimibazar a nakukuju i do těch diskuzí, a jedna tam je o hledání kitů a podobně, a dneska tam dvě maminky měly dotaz, jestli někdo neví o nějakém pěkném mikuláši či čertovi - a nezávisle na sobě byly obě maminky odkázaný na náš blog, že tam je úžasnej mikulášskej kit
Není tady
Tak jsem to pochopila jako ty zlatíčko....Hanička asi reagovala na něco od tebe,ale citace byla má
AndreaP. napsal(a):
tomu říkám chaos
Tak Fool, já to psala tobě, že plácáš nesmysly o tom, že to je zbytečné, neb se mi tvé veci moc moc líbí, a to, že to není někdy úplně dogumované - tak to se stane každé, a holt na tom musíme máknout, aby nás ostatní nepomlouvaly, a hlavně aby si nás stahovaly
Mimochodem tvá oprava - teda druhá verze - je perfektní.
A na co reagovala Hanička - tak to taky teď nevím, jsem asi přetažená či co, pěkně jsme to zamotaly
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Jinak holky taková malá odměna pro nás - já chodím na mimibazar a nakukuju i do těch diskuzí, a jedna tam je o hledání kitů a podobně, a dneska tam dvě maminky měly dotaz, jestli někdo neví o nějakém pěkném mikuláši či čertovi - a nezávisle na sobě byly obě maminky odkázaný na náš blog, že tam je úžasnej mikulášskej kit
Není tady
Fool-pick napsal(a):
????????? tak já to teď nechápu
to co psala Andrejka bylo pro mě ???Nebo pro maminku???A co píše maminka to je odpověď pro sestřičku???Nebo jak???Teď teda nevím..když je tam má citace...ha babo raď
![]()
![]()
čarodějka napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
![]()
![]()
jééééééééééééé
tak to jsem popletla já či co?
nějkak se v tom taky neorientuju
Není tady
Hani je tam ten odkaz,zkusím to znovu
[img=http://img147.imageshack.us/img147/2742/sgrakz5.th.png]
Upravil(a) malinkej (29. 11. 2008 19:35)
Není tady
Mali, moc moc krásný, vidíš, říkala jsem ti, že to půjde
Není tady
děkuju ,chtěla jsem něco jednoduchýho.
Holky jak se nakupují tykity??Moc se mi jeden líbil a stál 39kč ....ale nevím jak se to dělá.A druhá věc jak otevřu soubor .rar ???
Není tady
malinkej napsal(a):
děkuju ,chtěla jsem něco jednoduchýho.
Holky jak se nakupují tykity??Moc se mi jeden líbil a stál 39kč ....ale nevím jak se to dělá.A druhá věc jak otevřu soubor .rar ???
No, tak 39 Kč si troufám tvrdit, že to je PST Desing? Takže normálně napíšeš Síti na mejlík, a tam se spolu domluvíte, převedeš penízky na její účet a ona pošle linky ke stáhnutí. Takhle to funguje u všech českých holek, co prodávaj za korunky.
Já rozbaluju vše přes WinRAR.
Není tady
Andri a to si musím asi koupit že ???ten winrar.
No a jestli to bylo u Siti ani nevím,já toho viděla tolik,až očka přecházela
Teď musím udělat něco s tím počítačem,není možný že je tak pomalej,asi už v něm mám uloženo hromadu fotek,jinak nevím čím by to bylo....
Není tady