29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak se tady směju když si představím Fool jak fotí v obchodě to bych asi nedala jsi úžasná a toho chlapa tiše závidím můj by to nudělal
Clare Dagi já chci taky peefko a nemám čas
jste šikulky máte to hezké a pro Evičku kalendáře už nemůžu ani vidět nemám kvůli nim čas na nic děůala jsem dětem 5ti kámoškám a nevlastnímu vnukovi a teď na sebe nemám čas
a to jsem to chtěla stihnout do neděle když je ta akce ta bych já jediná měla velkej ale to asi nedám
Není tady
Dobré ráno, díky za pochvalu sněhuláka (dělala jsem si ho loni na stromeček )
Renky, já osobně bych to nechala, je to takové jemné....
Nějak teď nemůžu spát, tak jsem si trošku hrála, ale není to moc povedené, nevím jak to udělat lépe....
Není tady
dobré ráno berušky
Renky je to mooooc pěkné a ta fotka bomba
cat je to moc pěkný
já udělala č.3 made in OBI
Upravil(a) Fool-pick (29. 11. 2008 10:03)
Není tady
Dobré ráno děvčata Clare nádhera
Renky mě se to líbí príma nápad
Fool to jsem zvědavá cos tam ještě vyfotila
ale máš takové nějaké šmouhy musíš to asi ještě dočistit aby jsme nebyly za lajdáky
Cat taky poctivě gumuje to je príma bude to obr kut.
No a já sem strčím něco co jsem vymyslela včera v práci
Není tady
Ahojky holky, Clare, já zírám...jak jsem zvyklá od tebe koníky, tak tohle ti vážně jde a Čarodějko, tenhle kit je prostě parádní a tím pádem srpen taky
Renky, taky se mi to líbí tak jak to je
No a my dneska začneme vyrábět vánoční výzdobu, péct perníčky a rohlíčky a stáhla jsem si všechny vánoční ozdoby, tak ať taky mám čím přispět do toho megakitu.
Není tady
Hetkou sobotu holky moje,
tak já byla dopoledne pilná, uklidila jsem si celou rohovou lavici, myslím jako ten bordel v ní , pak celou špajzku, divila jsem se, co za nepotřebné a prošlé krámy tam mám
- tak to tak vypadá, že i na mě padly blížící se vánoce či co
A aby toho nebylo málo, tak jsem se ještě pohádala s tím pánem, co se mnou bydlí
Všechny dílka tady nádherné, Clar tví ráčci jsou bombovní, krucipísek já chci taky ráčka Už mlčím
Není tady
Teda Andrejko ty jsi ale šikovná já jsem taky nelenila
Udělám ti ráčka ale až po kalendáři
Upravil(a) čarodějka (29. 11. 2008 12:40)
Není tady
Haničko, to je nádhera
Upřímně říkám, že tvou práci znám už 4 roky, ale to, co děláš teď, je prostě fantazie, je to skvělé
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Haničko, to je nádhera
Upřímně říkám, že tvou práci znám už 4 roky, ale to, co děláš teď, je prostě fantazie, je to skvělé
Není tady
Ahoj děvčata, jdu vás jen krátce pozdravit a pochválit...... Je radost si to tu prohlížet.....
a přidám svůj malinkatý výtvoreček..... který je ovšem dělaný z hotových věciček.... I tak z něj mám ale radost
Přeji krásný víkend..
Není tady
Super Štěpánko, jen tak dál
Není tady
Tak jsem našla schovaný perníkový domeček z loňska a Mates přinesl ze školy perníčky, sám je zdobil a taky nějaké mašličky, jsem to vyfotila a jen to vygumuju
Andrej dokdy by to mělo být hotový?
já se dneska dala do velkýho úklidu, tak záclony se už perou, oběd se vaří, teď musím okna umýt, mám tu kopu prádla na složení, snad něco pak stihnu
Není tady
Clare, žádný termín nebyl daný, prostě jak se domluvíme, tak to bude.
Není tady
Teda mamčo tak tohle je bombový
No a mi marodíme ...Ellí má 38teploty tak jsem zvědavá co se z tooho vyvrbí...už by mohli třeba zuby....hm..nemá ještě ani jeden...teď je u babičky...tak já se jdu najíst a pak snad něco ogumuju,ale z tho obi už asi nic...vš je totiž takové rozmazané a proto mi to nejde tak dobře ogumovat..takže já nejsu lajdák
to ten mobil blbě fotí....celá m oje šaškárna v obi byla zbytečná
..no aspoň máme chaloupky,že???
čarodějka napsal(a):
http://img.mimibazar.cz/foto/6/081129/12/f1503423.jpg
Není tady
Fool-pick napsal(a):
No a mi marodíme...Ellí má 38teploty tak jsem zvědavá co se z tooho vyvrbí...už by mohli třeba zuby....hm..nemá ještě ani jeden...teď je u babičky...tak já se jdu najíst a pak snad něco ogumuju,ale z tho obi už asi nic...vš je totiž takové rozmazané a proto mi to nejde tak dobře ogumovat..takže já nejsu lajdák
čarodějka napsal(a):
Tak ať je malé líp a snaha se cení
Není tady
Fool-pick napsal(a):
No a mi marodíme...Ellí má 38teploty tak jsem zvědavá co se z tooho vyvrbí...už by mohli třeba zuby....hm..nemá ještě ani jeden...teď je u babičky...tak já se jdu najíst a pak snad něco ogumuju,ale z tho obi už asi nic...vš je totiž takové rozmazané a proto mi to nejde tak dobře ogumovat..takže já nejsu lajdák
čarodějka napsal(a):
já budu zláááá,co to meleš za nesmysly, jak zbytečná, vždyť ty výtvory jsou pěkné, neštvi mě
Není tady
Fool-pick napsal(a):
Clar děkujiiiii jedna kniha došla a je fáááákt nááádherná
Hele, hele.....co se to tady řeší za knihy? Já chci takyyyyy
Není tady