29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Děkuju....... jo... a tu hlavu už vidím....... pokusím se opravit to...... Díky..:-)
Není tady
malinkej napsal(a):
tak mám procesor 420,60GB HDD-to bude asi ten hardisk?nevím,nerozumm tomu..no a tu paměť nevím kde vyčtu,je tady toho povíc napsanýho. Mám to přímo na noťasu. Noťas mám 2 roky,tož zas tak starý být nemůže ne???? a mám gimp 2.6.0.
Teda Štěpánko jsi fakt dobrá valíš teda rychle
-- na ikonku tento počítač klikni pravým tlačítkem
procesor je v jednotce Ghz
- ten hardisk - my jsme měli do nedávna 80GB a v pohodě.
Já to vidím zmenšit rozlišení třeba 2000x2000 a ne 3600x3600
a stáhni si 2.4.7 ten knihovnu nepotřebuje
Upravil(a) dusička (6. 12. 2008 21:59)
Není tady
Malinkej, to mi nic neřekne, můj noťas má proces Intel Dual Core 1,6 GHz, 504 RAM (operační paměť).. na disku máš celkem místo.. je to dell inspiron taky dva roky starý.. popis najdeš takto: přpni si na plochu, označ Tento počítač, pravým tlačítkem dáš Vlastnosti, vyleze ti Vlastnosti systému.. dole je to tam napsaný..
Další problém může být v systému.. buď přímo windows nebo nějaký rezidentní program.. když pracuješ s grafikou, musíš mít vypnutý firewal, odpojeno od internetu (fyzicky), vypnutý antivir.. pak je dost systémových prostředků na grafiku... ale fakt bych to musela vidět..
Není tady
Duši, už jsem ti to poslala na mejla
Není tady
tak z posl.sil jsem to vyhledala a jdu padnout do pelechu. Netušila jsem že musím odpojit net to já měla vždycky zaplý abych měla otevř. ten návod....
Kočenky dobrou noc
Není tady
Celeron je slabší než můj dual, a paměť je fakt poloviční... chce to něco silnějšího, a co software? co používáš?
Není tady
Tak jsem ještě znova zkoušela oříznout tu hlavu, ale nějak se mi to nedařilo.... Byl za ní stín....... Zamodřená byla schválně, líbilo se mi to...
Teď jsem to zkusila s jinou fotkou, ale nějak se to ořezávání nedaří...... Asi to dělám špatně......
Clare..... to je krásné....působí to moc miloučce...
Upravil(a) Štěpánka.Š (7. 12. 2008 8:14)
Není tady
Štěpánko, neděláš to špatně, ale ořez je jedna z nejtěžších věcí na scrapu, chce to cvik v ruce, trpělivost a hlavně trénink, nepůjde to hned.
Není tady
Fakt.....? Tak to je dobře, to já budu tedy trénovat....... Díky..
A můžu vědět, pomocí čeho, ořezáváš třeba ty..?
Upravil(a) Štěpánka.Š (7. 12. 2008 8:38)
Není tady
Dobré ráno děvčata Clare hezky z toho kouká ta fotka se tam vážně hodí
Štěpánko ořezávat je piplačka a vážně asi to nejtěžší stále mám problém u vlasů používám stopu do ztracena a přiznám se že si vybírám fotky které nedají moc práce to je kde jsou celkem samé rovné plochy a gumuju to zvětšený na to je tam lupa
Není tady
dobré nedělní ráno přeju
štěpánko, aby se ti líp ořezávalo, musíš si fotku co nejvíc zvětšit, aby jsi viděla na to co chceš oříznout líp
a to jak byla fotečka modrá nevadilo, jen bych to trošku zesvětlila
Není tady
Moc děkuji za rady........ Jste zlatíčka....
Není tady
Ahoj holky... krásné nedělní ráno... koukám, že už jsme zas pomalu na konci s dalším domečkem... to je rychlost...
Clare... nový ráček úžasný.... moc se mi líbí
Štěpánko s tou růžovou fotkou to vypadá hned lépe... u prvních dílek a hned ořez, to koukám ... s ořezem je to fakt vopruz
já ořez neumím do dneška... vyhýbám se mu kudy chodím
Tak krásný den...
Není tady
Holky, udělala jsem přání pro naši Famozku, prosím o komentáře, co byste změnily.. zlepšily.. smazaly.. (snad ne vše )
Není tady
Hani.... moc díky, jsi sluníčko.....
Evi..... díky za pochvalu.... mooooc mě to postrkuje dopředu... Ale dnes už to musím vypnout nebo mě prohlásí doma za šílence a závisláka....
Díky a krásnou neděli.....
Tohle je taková veselá rychlovka na přání bábinky.... Máme ji daleko 300km.... tak se těší na každé novinky....
Papapa.....
Jeee.... Bensi.... to je krásnééé....
Upravil(a) Štěpánka.Š (7. 12. 2008 10:06)
Není tady
ahoj všem
Clare - moc se ti to povedlo s malým od Megan - nebo se pletu?
Malinkej - tak to je fakt operační pamět malá, my máme 500MB Ram a taky nic moc, kluci si sice zahrajou ale chtělo by to větší aspon 1 GB.
Procesor taky nic moc, my máme athlon 2,08Ghz, hele ono se to dá nějak našponovat na větší výkon - ale to asi kdo tomu rozumí, to já neumím.
Pak si můžeš vyzkoušet - start -nastavení- ovládací panely - systém - otevřít - dát upřesnit - a pak dát pro výkon a ne pro vzhled,
ono ten tvůj pc vystačí na takový kancelářský věci, ale gimp - jo to je zátěž jako pchra.
Štěpánko - první dílka , kdyby si viděla moje první ořezy. Já je používám ráda, protože na některých fotkách je prostě moc divoký pozadí - jako třeba bordel
Takže já si hodně fotku zvětším, a střihám nůžkama co nejblíž k sobě, pak přepínám na rychlou masku a dočištuju štětcem a gumou a ještě zaobluju víc - do ztracena. Hanička má pravdu - ty vlasy - to se dělaj blbě.
Upravil(a) dusička (7. 12. 2008 10:40)
Není tady
Bensi - fakt , nic bych neměnila
já mám vždycky strach,že na někoho nereaguju a snažím se,abych na někoho nezapomněla, ale stejně se stane,
Není tady
dusička napsal(a):
Bensi - fakt
, nic bych neměnila
já mám vždycky strach,že na někoho nereaguju a snažím se,abych na někoho nezapomněla, ale stejně se stane,
No tak to je můj problém čtu a říkám si to je hezký a pak to nenapíšu
a hlavně když dočítám víc stran
Není tady
Štěpánka.Š napsal(a):
Fakt.....? Tak to je dobře, to já budu tedy trénovat.......
Díky..
A můžu vědět, pomocí čeho, ořezáváš třeba ty..?
Já teď nějak nevím, v čem děláš ty, já ve Photoshopu, a neořezávám, na vše používám gumu a ogumovávám, funkce jako magnetické laso mi k srdci prostě nepřirostla. Nejprve mám velký průměr gumy, pak postupně snižuju velikost a rovněž snižuju tvrdost, takže to jde do ztracena. A jasně, že při velkém zvětšení.
Jinak tvé poslední ločko je prostě parádní
A že tě doma prohlásí za šílence a závisláka? Vítej v klubu
Není tady
Bensi moc krásné, už jsem tě našla i na MMB
Není tady
Holky, pojďte za mnou tady http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=34590 , toto téma uzavírám.
Není tady