29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Fool-pick napsal(a):
Holky já vím,že to sem nepatří,ale já vám to sem musím napsat tak mi ton předem omluvte...mám z toho radost až jsem se rozbrečela,no...čtu si to furt dokola...
Chtěl bych touto cestou poděkovat své ženě Věrce.
Zažil jsem s ní krásných sedm let a po dlouhé cestě a po dlouhém snažení
se nám po zdařilém umělém oplodnění narodila dcera Ellinka.
Vím,že nejsem zrovna dokonalý muž a že jsem udělal věci,kterých moc lituji
a chtěl bych se jí za ně omluvit i když vím,že mé omluvy už nevrátí čas a nedokážou to zlé vzít zpět.
Jsem rád,že je mou ženou a jsem šťastný,že právě s ní mám rodinu.
Ta je pro mě vším.
Moc jí miluji a Děkuji hlavě za to že tu je pro nás
.... ty bláho, tak to je něco neuvěřitelného, takový chlap fakt někde existuje? Takový text je snad sen každé z nás, no já jsem z něho úplně naměkko. Fool, musí tě fakt moc milovat, i malou, a určitě lituje toho, co ti kdy provedl. Je to nádherné
PS : já ti vůbec, ale vůbec nezávidím.....kecám, závidím, a jak, já chci taky, ale ten můj mamlas se na něco takového nikdy nezmůže
Není tady
Fool - je to bomba od tvýho chlapa, taky by mě to dostalo.
A ten můj i když ví,že udělal chybu, nikdy to nepřizná
Zkoukla jsem vaše dílka - opět nádhera
Upravil(a) dusička (28. 11. 2008 20:43)
Není tady
moc všem děkuji jste moje zlatíčka
holkyjá dnes byla v OBI a nofotila jsem tam co se dalo tak já to zkusím oříznout jestli z toho něco bude ....všichni na mě koukali jak na blázna
a já vůbec nevím proč
Není tady
Fool - jsi šikulka
Holky - já nestíhám, jsem smutná,že netvořím pro váš kit, ale fakt se ted nějak snažím být s klukama a ne u pc. Ale chodím nakukovat a dočítat
Není tady
Fool-pick napsal(a):
moc všem děkuji jste moje zlatíčka
holkyjá dnes byla v OBI a nofotila jsem tam co se dalo tak já to zkusím oříznout jestli z toho něco bude....všichni na mě koukali jak na blázna
a já vůbec nevím proč
tak to je bomba, já padám
teda sestřičko, já tě fak mám moc moc ráda
Není tady
ahoj holky .
fool, to je vážně nádhera . kruci, tak i chlapi dokážou jít trochu do sebe
.
Holky koukejte, tady je pěkné vánoční frebíčko
http://dallien.blogspot.com/
Není tady
holky, babrám se ještě s pfkem pro naše.. co na to říkáte?
Dagi, říkám na to to, že se babráš krásně, je to nádhera
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Dagi, říkám na to to, že se babráš krásně, je to nádhera
andrejko, díky
clare napsal(a):
fool snažím se ti to poslat, ale zaboha mi to nejde, budu to pořád zkoušet, snad se to povede
Není tady
clare napsal(a):
Chjooooo, to je náááááádhera
Není tady
Teda Fool
Není tady
Holky, ještě jedna důležitá věc, jak budete dělat jakýkoliv elementík, tvar, prostě cokoliv, otevře si vždy podklad 2000x2000 - protože to je rozměr našich papírů, a elementy dělejte na tom. Jen tak dokážeme přizpůsobit jejich velikost, protože některé jsou moc moc prťavé, a je to škoda, neb jsou krásné. A takhle docílíme toho, že každý element bude prostě na papír velikostně pasovat. Díky zlatíčka Já vás mám fakt moc ráda
Není tady