29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
holky, na stránkách PST je nádherné vánoční frebíčko a navíc má siťa prima akci http://www.pstogether.blogspot.com/
tuli, to si nejsem jistá, jestli jsou ke stažení zadara. znám jen winzip a winrar..
dagi napsal(a):
tuli, to si nejsem jistá, jestli jsou ke stažení zadara. znám jen winzip a winrar..
ach jo, a jak se to kupuje? se picnu, ja si to myslela, ze je to jen na chvili, zkusim jeste brachu, ten se v tomhle vyzna.
Není tady
tulíku to já nevím . ale moýná to je i zadara.. nebo jiný podobný program. zkus třeba www.instaluj.cz
dagi napsal(a):
tulíku to já nevím
. ale moýná to je i zadara.. nebo jiný podobný program. zkus třeba www.instaluj.cz
A jak to rozbaluješ ty? Nebo ten program máš koupenej?
Není tady
clar já měla plnou schránku můžeš teď prosííííííííííím
clare napsal(a):
fool jsem ti psala mejlík, asi nedošel, nevejde se ti to do schránky, jedna kniha má 10Mb, musíš si zvětšit meil. schránku
Není tady
Holky já jsem měla dnes v novinách od manžela napsanou omluvu za to vše a takové malé vyznání lásky
Není tady
fooli, to je hezké, to každý chlap rozhodně neudělá
dagi napsal(a):
holky, na stránkách PST je nádherné vánoční frebíčko a navíc má siťa prima akci
http://www.pstogether.blogspot.com/
... Dagi... to je vážně pěkný.... freebíčko už jsem si stáhla.... ty slevy jsou také lákavé.... díky
Není tady
Fool-pick napsal(a):
Holky já jsem měla dnes v novinách od manžela napsanou omluvu za to vše a takové malé vyznání lásky
![]()
... Fool... manžel je .... a ty si to určitě právem zasloužíš.... odpustit jako ty, by nedokázal každý
Není tady
Holky já vím,že to sem nepatří,ale já vám to sem musím napsat tak mi ton předem omluvte...mám z toho radost až jsem se rozbrečela,no...čtu si to furt dokola...
Chtěl bych touto cestou poděkovat své ženě Věrce.
Zažil jsem s ní krásných sedm let a po dlouhé cestě a po dlouhém snažení
se nám po zdařilém umělém oplodnění narodila dcera Ellinka.
Vím,že nejsem zrovna dokonalý muž a že jsem udělal věci,kterých moc lituji
a chtěl bych se jí za ně omluvit i když vím,že mé omluvy už nevrátí čas a nedokážou to zlé vzít zpět.
Jsem rád,že je mou ženou a jsem šťastný,že právě s ní mám rodinu.
Ta je pro mě vším.
Moc jí miluji a Děkuji hlavě za to že tu je pro nás
Není tady
Hani... červen a červenec parádní.... moc ti to tam s holkama sluší .... ty by si zvládla do vánoc ještě tak další dva kalendáře... jedeš pekelně rychle.....
Clare... přání pro kamarádku krásné
Není tady
Fool-pick napsal(a):
Holky já vím,že to sem nepatří,ale já vám to sem musím napsat tak mi ton předem omluvte...mám z toho radost až jsem se rozbrečela,no...čtu si to furt dokola...
Chtěl bych touto cestou poděkovat své ženě Věrce.
Zažil jsem s ní krásných sedm let a po dlouhé cestě a po dlouhém snažení
se nám po zdařilém umělém oplodnění narodila dcera Ellinka.
Vím,že nejsem zrovna dokonalý muž a že jsem udělal věci,kterých moc lituji
a chtěl bych se jí za ně omluvit i když vím,že mé omluvy už nevrátí čas a nedokážou to zlé vzít zpět.
Jsem rád,že je mou ženou a jsem šťastný,že právě s ní mám rodinu.
Ta je pro mě vším.
Moc jí miluji a Děkuji hlavě za to že tu je pro nás
Fool.... to se nedivím, že tě to vzalo.... je to vyznání jak HROM.... opravdu srdeční záležitost krásnéééé... tak ať Vám to už jen a jen klape !!!
Není tady