6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj holky, nevíte kam se dá zajít na testy na alergii na lepek, lakotozu apod?
Není tady
lucis napsal(a):
ahoj holky, nevíte kam se dá zajít na testy na alergii na lepek, lakotozu apod?
Zkus doktora, milý Lojzo, milý Lojzo, milý Lojzo...
Není tady
Trošku bych to konkretizovala - pokud máš podezření na alergii, zkus alerkologa. Na očním by Ti asi nepomohli, na psychiatrii možná.
Není tady
já jsem byla tady https://www.svet-zdravi.cz/sluzby/bioch … reni-krve, nevim jestli dělají přesně, to cocchceš ty ale podle mě jo
Není tady
Snad nikdo nebude tak hloupý, aby, když má podezření na alergii, šel někam jinam, než k lékaři.
Není tady
super, díky moc..něco takového jsem potřebovala..jsou ti pak schopníi na zaklade rozboru krve udělat i jídelníček, nevíš?
Není tady
Ano. Jedině lékař Ti po stanovení nesnášenlivosti lepku nebo laktózy dá i doporučený jídelníček, kterému můžeš důvěřovat. Rozhodně nespoléhej na různé společnosti, které potřebují všude strkat reklamu.
Není tady
Ahoj, já se léčím se štítnou žlázou už několik let a myslím, že co a jak by ti měl poradit tvůj praktický lékař a dát ti doporučení na konkrétní vyšetření nebo přímo na endokrinologii.
Není tady
Ahoj holky, nemáte někdo zkušenost s mořskou řasou a štítnou žlázou? Dostala jsem na to tip tak by mne zajímaly zkušenosti. Děkuji
Není tady
Judyna napsal(a):
Snad nikdo nebude tak hloupý, aby, když má podezření na alergii, šel někam jinam, než k lékaři.
Bude
Není tady
Radkka napsal(a):
Ahoj holky, nemáte někdo zkušenost s mořskou řasou a štítnou žlázou? Dostala jsem na to tip tak by mne zajímaly zkušenosti. Děkuji
Se štítnou žlázou ano - tu mám.
Pak mám řasy, ale ne mořské.
Není tady