Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 27. 11. 2008 22:09

Karal
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Příbram
Web

Re: Částečný úvazek - jak to vaši prcci snášeli?

Bensi, ja bych tak vydrzela a odchazela tak, aby to malej videl..Je fakt, ze ve vasem veku byl nas Honzik totalni zavislak, ze se mnou chodil i u babicky curat abych mu nezmizela z oci..byla jsem z nej silena, takze si to neumim predstavit.Ale stavalo se mi, ze kdyz ho nahodou babicka hlidala, byl v pohode, ale zacal brecet, az kdyz me videl, ze jsem se vratila..Ale preslo to..Ted uz je velkej a vi, ze lidi mama s tatou odchazi a zase se vraci..Ja osobne si myslim a nekde jsem to i cetla, ze pro dite je dobre mit sirsi zazemi pokud jsou ty moznosti..

http://lb5m.lilypie.com/Cz6Gp2.png?j0zIZGe1

http://lb1m.lilypie.com/8qYNp2.png?NqV3hucz

Není tady

#27 27. 11. 2008 22:58

Čekanka
♥♥♥♥♥♥♥

Bensi já ti povím zkušenost, Aleš byl naprosto v pohodě, od tří měsíců jsem ho dávala babičkám, bráchovi atd, prostě jak jsem potřebovala dělat a tím pádem hlídat.....ve dvou letech už jsem ho pak dala na celý den do jeslí, šla jsem na plý úvazek a prostě pohoda, až se učitelky divily že byl přechod tak hladký, no aleš byl od narození zvyklej mezi lidma/dětma (kojila jsem jen dva měsíce, takže pak hned nastoupilo babičkování) a bral všechny změny naprosto bez problémů.................................... jo a máme taky adamíška a mám problém dojet i pro blbej nákup, stojí celou dobu u dveří a řičí mama mama, u babiček odmítá jíst a pít (však víš, už jsem to psala u nás), k nikomu nechce, na každýho vrčí (včetně doktorky), snese jen mě, částečně manžu a aleše (v dobré náladě) a já už tak nějak chápu, že ač jsou s alešem jak vizáží tak povahou úplně stejní, jiný byl řežim a teď se mi to vrací....... dýl jsem adamka kojila a skoro do roka ho nikam na hlídání nedávala, neodcházela a teď už z toho má rozum a změny nese těžce, až je mi ho líto..... můj postoj k tomu je, že ho zvykám na babičky častěji a častěji a úspěchem je, že už se nechá od příbuzných nakrmit hjartahjartahjarta takže zvykat a zvykat a trvat si na tom, že prostě NĚJAKOU DOBU BUDE PRCEK BEZ TEBE wink

jo a rozhodně v práci nekonči, naopak, situace se u malýho bude měnit, jednou lepší, jednou horší, ale nenech se tím nervoznit, to maminkování je krásný, ale však mu to vynahradíš až budeš doma wink já ti držím palce a myslím že to zvládnete, bude to víc o tvé psychice než o Honzíkově wink

Upravil(a) Čekanka (27. 11. 2008 23:10)

Není tady

#28 28. 11. 2008 9:13

bensi
♥♥♥♥♥♥-

Díky holky  za názory a postřehy, super. No včera se situace zlepšila, už je myslím víc v pohodě, jen to loučení musím ještě zvládnout. Mne se osvědčilo zvykat prcka pomalu, po krůčcích. Takže prostě odejdu nejdříve jen na chvíli dolů, pak do trafiky na 10 min, a budu prodlužovat interval.
Souhlasím, že je to dost o tom, zda je malej zvyklý na společnost nebo ne. Včera přišel švagr, dorazila ségra, hrozilo i přespání dvou Irů big_smile A hned se na mne neupínal. On společnost zbožňuje, je šťastný i mezi dětmi.

Jinak mne taky štve, že zase budeme řešit školky a školy, bude vše přeplněné, jak byly porodnice. Přitom vidím, jak se Honzík zlepšuje, když je s ostatními dětmi, okoukává od nich, motivují ho k dalším pokrokům...

Není tady

#29 28. 11. 2008 21:59

Čekanka
♥♥♥♥♥♥♥

Bensi, poznáš to a oceníš i v pozdějším věku, že je malej od mala zvyklej na společnost, aleš je fakt v cizím prostředí hned v pohodě........ s adamíškem to bude určitě horší... ale je to fakt trochu jinej příběh....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí