18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj... prckové by si jí přáli k Vánocům... chci se zeptat, jestli má cenu do toho investovat peníze, nebo je to dalí z těch autodráh, která vydrí sotva přes víkend- ulámané dílky, vylétávání autíček z dráhy atd.
jaké máte zkuenosti? Případně, která autodráha je podle vás dobrá?
Není tady
janísku, malej jí dostal od bráchy minulý rok. Jezdila celkem dlouho, teď jednou autíčko odpadává celkem brzy. Mě tve, e se v podstatě honí samy dokola. Víc by se mi líbilo, takové na dálkové ovládání, jak kadý jede sám. Tu jsme taky měli velkou a vydrela asi 3 jízdy:(
Není tady
To jsou takový ty plastový "korýtka" e jo? Musí si rozmyslet kolik do toho chce investovat. Tohle jsou celkem laciný věci tak se od toho ádný zázraky očekávat nedají ale děti to samozřejmě neřeí..........
Pokud chce přijatelnou kvalitu ale za víc peněz tak si dej do Googlu "autodráha Carrera"
Není tady
Baru jak myslí to "e se v podstatě honí samy dokola"?
Jeňýku, ty jsou krásný, ale cenově nedostupný..
Klukům je 5 let...do teď je brali spí dinosauři, roboti a takový věci... a teď začali o tomhle... běí na to reklama, kde to samozřejmě vypadá úasně...
ale skutečnost bývá jiná... tak bych chtěla nějakej ten střed...nic úasnýho a drahýho, ale něco s čím si alespoň trochu vyhrajou a nebude to úplně nefunkční...
Není tady
Těch hotwheelsovejch autodráh je kupa, nejen ta z reklamy, dají se vzájemně kombinovat a dá se dokupovat třeba myčka na auta, benzínka, policejní stanice startovací bloky atd ...spousta věcí do sady ..Můj syn na tom v podstatě vyrostl .. pokadý chtěl k narozkám něco něco něco ..a rozhodně i novej hotwheels.Výhoda je, e můe kupovat i různý autíčka zvlá, kdy je finanční nouze... já nevím pokud má kluky dva tak si to určitě uijí můj si s tím vyhrál i sám.Zkus se projít někde obchoďákem a uvidí kolik moností tam je ... jinak nechci tomu dělat reklamu, ale můj syn si s tím vyhrál hodně a i jetě ted kdy je mu 11 si občas něco postaví.
Upravil(a) Amriana (27. 11. 2008 13:21)
Není tady
janísek napsal(a):
nic úasnýho a drahýho, ale něco s čím si alespoň trochu vyhrajou a nebude to úplně nefunkční...
Tak to kup a neře to.
Já taky furt bojuju s tím jestli koupit něco co "vydrí" a nebo něco co sice hezky vypadá a za měsíc je to v troskách. Dětem se to blbě vysvětluje.
Úplně nejhorí pak je, kdy nakupuju věci který sice něco vydrí ale právě proto se pak doma začnou hromadit. Jestli ono není lepí kupovat věci který vydrí dva měsíce, vyhodí se pak se koupí dalí....... no ale to u je jiná debata.
Kup Hot wheels, prckové budou uneený a o to nakonec jde........
Není tady
Jeňýk napsal(a):
janísek napsal(a):
nic úasnýho a drahýho, ale něco s čím si alespoň trochu vyhrajou a nebude to úplně nefunkční...
Tak to kup a neře to.
Já taky furt bojuju s tím jestli koupit něco co "vydrí" a nebo něco co sice hezky vypadá a za měsíc je to v troskách. Dětem se to blbě vysvětluje.
Úplně nejhorí pak je, kdy nakupuju věci který sice něco vydrí ale právě proto se pak doma začnou hromadit. Jestli ono není lepí kupovat věci který vydrí dva měsíce, vyhodí se pak se koupí dalí....... no ale to u je jiná debata.
Kup Hot wheels, prckové budou uneený a o to nakonec jde........
asi má pravdu.... přestanu to řeit a jdu do toho... :-)
Není tady
koupila jsi ji?
Já toti jo. Druhů je opravdu mnoho. Moji kluci mají skoro 5 a 2, ten starí si ji taky hodně přál. U nich ve kolce to teď kromě spidermanů hrozně letí. Já bych stejně nevěděla, co koupit, tak aspoň vím, e mu to udělá radost.
Není tady
5ka napsal(a):
koupila jsi ji?
Já toti jo. Druhů je opravdu mnoho. Moji kluci mají skoro 5 a 2, ten starí si ji taky hodně přál. U nich ve kolce to teď kromě spidermanů hrozně letí. Já bych stejně nevěděla, co koupit, tak aspoň vím, e mu to udělá radost.
ahoj...jetě ne... a jaký druh jsi koupila? vyrazím asi dneska...
Není tady
MATTEL HOT WHEELS dráha Track set Crashers
Ná syn toti rád jakoe bourá a vydává u toho výbuné zvuky a tak mě napdla bourací dráha. Autíčka se po nárazu jako rozbijou, ale to je udělané schválně. Dají se samozřejmě sloit.
Není tady
janísku, no pustí 2 autíčka a oni jezdí pořád za sebou do kola. Malej dostal od tchánů sice krásnou a asi i drahou autodráhu, mělo to spoustu zatáček, ale auta byla skoro hned rozbitá
Není tady
My jsme to synovi také kupovali k vánocům,u je to sice nějaký ten pátek. Je pravda,e se dají koupit různé díly -dráhy,autíčka.. Vdy,kdy k nám přijdou synovci,chtějí,aby jim to syn půjčil a řádí s tím,dost se jim to líbí,mají 6 let.. No a k té výdri,je to diskutabilní,ta nae dráha zatím je po kupě i auáky,drí pohromadě,ale dnes se nedá moc počítat s tím,e něco bude mít ivotnost jako staré,dobré hračky naeho dětství..,které jetě kolikrát nabízí na různých burzách..