Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 27. 11. 2008 9:10

janísek
♥♥♥♥♥--

Hot wheels autodráha

ahoj... prckové by si jí přáli k Vánocům... chci se zeptat, jestli má cenu do toho investovat peníze, nebo je to další z těch autodráh, která vydrží sotva přes víkend- ulámané dílky, vylétávání autíček z dráhy atd.
jaké máte zkušenosti? Případně, která autodráha je podle vás dobrá?

Není tady

#2 27. 11. 2008 12:24

Barusja
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

Re: Hot wheels autodráha

janísku, malej jí dostal od bráchy minulý rok. Jezdila celkem dlouho, teď jednou autíčko odpadává celkem brzy. Mě štve, že se v podstatě honí samy dokola. Víc by se mi líbilo, takové na dálkové ovládání, jak každý jede sám. Tu jsme taky měli velkou a vydržela asi 3 jízdy:(

Není tady

#3 27. 11. 2008 12:26

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

To jsou takový ty plastový "korýtka" že jo? Musíš si rozmyslet kolik do toho chceš investovat. Tohle jsou celkem laciný věci tak se od toho žádný zázraky očekávat nedají ale děti to samozřejmě neřeší..........
Pokud chceš přijatelnou kvalitu ale za víc peněz tak si dej do Googlu "autodráha Carrera" wink

Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

#4 27. 11. 2008 12:51

janísek
♥♥♥♥♥--

Baruš jak myslíš to "že se v podstatě honí samy dokola"?

Jeňýku, ty jsou krásný, ale cenově nedostupný.. sad
Klukům je 5 let...do teď je brali spíš dinosauři, roboti a takový věci... a teď začali o tomhle... běží na to reklama, kde to samozřejmě vypadá úžasně...
ale skutečnost bývá jiná... tak bych chtěla nějakej ten střed...nic úžasnýho a drahýho, ale něco s čím si alespoň trochu vyhrajou a nebude to úplně nefunkční...

Není tady

#5 27. 11. 2008 13:10

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Těch hotwheelsovejch autodráh je kupa, nejen ta z reklamy, dají se vzájemně kombinovat a dá se dokupovat třeba myčka na auta, benzínka, policejní stanice startovací bloky atd ...spousta věcí do sady ..Můj syn na tom v podstatě vyrostl .. pokaždý chtěl k narozkám něco něco něco ..a rozhodně i novej hotwheels.Výhoda je, že můžeš kupovat i různý autíčka zvl᚝, když je finanční nouze... já nevím pokud mᚠkluky dva tak si to určitě užijí můj si s tím vyhrál i sám.Zkus se projít někde obchoďákem a uvidíš kolik možností tam je ... jinak nechci tomu dělat reklamu, ale můj syn si s tím vyhrál hodně a i ještě ted když je mu 11 si občas něco postaví.

Upravil(a) Amriana (27. 11. 2008 13:21)

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#6 27. 11. 2008 13:51

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

janísek napsal(a):

nic úžasnýho a drahýho, ale něco s čím si alespoň trochu vyhrajou a nebude to úplně nefunkční...

Tak to kup a neřeš to.
Já taky furt bojuju s tím jestli koupit něco co "vydrží" a nebo něco co sice hezky vypadá a za měsíc je to v troskách. Dětem se to blbě vysvětluje.
Úplně nejhorší pak je, když nakupuju věci který sice něco vydrží ale právě proto se pak doma začnou hromadit. Jestli ono není lepší kupovat věci který vydrží dva měsíce, vyhodí se pak se koupí další....... no ale to už je jiná debata. roll

Kup Hot wheels, prckové budou unešený a o to nakonec jde........

Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

#7 27. 11. 2008 14:04

janísek
♥♥♥♥♥--

Jeňýk napsal(a):

janísek napsal(a):

nic úžasnýho a drahýho, ale něco s čím si alespoň trochu vyhrajou a nebude to úplně nefunkční...

Tak to kup a neřeš to.
Já taky furt bojuju s tím jestli koupit něco co "vydrží" a nebo něco co sice hezky vypadá a za měsíc je to v troskách. Dětem se to blbě vysvětluje.
Úplně nejhorší pak je, když nakupuju věci který sice něco vydrží ale právě proto se pak doma začnou hromadit. Jestli ono není lepší kupovat věci který vydrží dva měsíce, vyhodí se pak se koupí další....... no ale to už je jiná debata. roll

Kup Hot wheels, prckové budou unešený a o to nakonec jde........

lol asi mᚠpravdu.... přestanu to řešit a jdu do toho... :-)

Není tady

#8 1. 12. 2008 13:27

5ka
♥♥♥----

koupila jsi ji?
Já totiš jo. Druhů je opravdu mnoho. Moji kluci mají skoro 5 a 2, ten starší si ji taky hodně přál. U nich ve školce to teď kromě spidermanů hrozně letí. Já bych stejně nevěděla, co koupit, tak aspoň vím, že mu to udělá radost. lyssna

http://b5.lilypie.com/Bzlpp2.png  http://b3.lilypie.com/rqY6p2.png

Není tady

#9 1. 12. 2008 13:38

janísek
♥♥♥♥♥--

5ka napsal(a):

koupila jsi ji?
Já totiš jo. Druhů je opravdu mnoho. Moji kluci mají skoro 5 a 2, ten starší si ji taky hodně přál. U nich ve školce to teď kromě spidermanů hrozně letí. Já bych stejně nevěděla, co koupit, tak aspoň vím, že mu to udělá radost. lyssna

ahoj...ještě ne... a jaký druh jsi koupila? vyrazím asi dneska...

Není tady

#10 1. 12. 2008 13:46

5ka
♥♥♥----

MATTEL HOT WHEELS dráha Track set Crashers

Nᚠsyn totiš rád jakože bourá a vydává u toho výbušné zvuky a tak mě napdla bourací dráha. Autíčka se po nárazu jako rozbijou, ale to je udělané schválně. Dají se samozřejmě složit.

http://img3.rajce.idnes.cz/d6/1/1399/1399254_57edff5de955b7dce4c2ded140050a34/images/a338507.jpg

http://b5.lilypie.com/Bzlpp2.png  http://b3.lilypie.com/rqY6p2.png

Není tady

#11 3. 12. 2008 11:10

Barusja
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

janísku, no pustíš 2 autíčka a oni jezdí pořád za sebou do kola. Malej dostal od tchánů sice krásnou a asi i drahou autodráhu, mělo to spoustu zatáček, ale auta byla skoro hned rozbitásad

Není tady

#12 3. 12. 2008 20:36

REŇAS
Host

My jsme to synovi také kupovali k vánocům,už je to sice nějaký ten pátek. Je pravda,že se dají koupit různé díly -dráhy,autíčka..  Vždy,když k nám přijdou synovci,chtějí,aby jim to syn půjčil a řádí s tím,dost se jim to líbí,mají 6 let.. No a k té výdrži,je to diskutabilní,ta naše dráha zatím je po kupě i auáky,drží pohromadě,ale dnes se nedá moc počítat s tím,že něco bude mít životnost jako staré,dobré hračky našeho dětství..,které ještě kolikrát nabízí na různých burzách.. wink

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí