18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý večer,
mám takový problém. Po dvou dnech jsem se přihláila na ná babinet, ale hlásí mi to v sekci nae děti, e nejsem přihláená, jinak v jiných diskuzích přihláená jsem. Co s tím? Děkuji
Není tady
Jen se chci ujistit, ze nejsem los dementos Ve vyhledavani si necham vyhledat vse co me zajima, podle zadanych podminek, klicova slova, uzivatele, nazvy for atd... Zobrazi se seznam prispevku. Lze tyto prispevky nejak exportovat podobne jako prispevky z diskusniho Tematu - verze pro tisk ? Nic takoveho tam nevidim, zrejme tato moznost neexistuje.
Není tady
Mám problém.
Ode dneka se mi u vech příspěvků ,kdy je čtu, objevuje písmo - tučné.
Kdy píu příspěvek - je normální.
Zdá se mi to nepřehledné. NEvíte,kde jsem si co blbě nastavila?. Děkuju
Není tady
Dui, a v kterém prohlíeči Ti to dělá? Má monost to vyzkouet i v nějakém jiném?
Není tady
Aha Andrejko , dělá mi to v mozile, ted jsem zkouela explorer a tam jsou písmenka normálně.
Na radost psal i Morf, e má písmenka taky tučný
Upravil(a) dusička (23. 9. 2011 6:50)
Není tady
Zkuste to prosím nyní, moná jsem nael příčinu...
Není tady
Jirka napsal(a):
Zkuste to prosím nyní, moná jsem nael příčinu...
Jirko - díky, u jsou písmenka normální
Není tady
Dobrý den, poraďte prosím, kde bych nala popis na MOEBIUS ????? díky
Upravil(a) Stázinka (5. 1. 2012 9:19)
Není tady
Co to je? Toto?:
http://www.csfd.cz/film/137726-moebius/
Není tady
dusička napsal(a):
Aha Andrejko , dělá mi to v mozile, ted jsem zkouela explorer a tam jsou písmenka normálně.
Na radost psal i Morf, e má písmenka taky tučný
Jirko, můe prosím na to mrknout.
Opět stejný problém - v mozile tučná písmena. Díky
Není tady
Ahoj Dui, předám dotaz Jirkovi.
Není tady
Ahoj Dusičko, tedy Firefox? Aktualizovala jsi na novu verzi?
Není tady
Jirka napsal(a):
Ahoj Dusičko, tedy Firefox? Aktualizovala jsi na novu verzi?
Jirko - neaktualizovala, mám ho v práci. Tak zítra zkusím aktualizovat. Doma mám g. chrome
Není tady
Firefox 10.0.2 vechno písmo příspěvků se zobrazuje červeně Zobrazení nevred - dříve to bylo normálně černé, takhle je to opravdu dost nepřehledné...
Není tady
v Google Chrome taky...
Není tady
Mám té ve červené.
V mozzile, v expl. i v g.chrome.
Není tady
Mrkněte prosím teď, jestli je to u ok, nae asistentka zadává nahoru do novinek a neuzavřela pravděpodobně tučné a barevné texty...
Není tady