Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 26. 11. 2008 13:29

KatynaR
♥------

Proč to tedy dělají?

ahoj, zajímalo by mě(pokud už je to tady někde vysvětlené, tak se omlouvám a prosím o odkaz),  vidím, že se to stává poměrně často, jestli tedy někdo víte, co vede muže k tomu, že podvádějí, hledají si nové přítelkyně, milenky, když jsou jejich ženy těhotné? lze jednoznačně takového muže odsoudit, že to dělá, když jeho žena čeká jeho dítě? nejsem v roli těhotné, ale znám to ze svého okolí(má známá se seznámila s klukem, když už se do něho zdá se dost zbláznila, on se jí konečně svěřil, že jeho žena je těhotná, samozřejmě to mojí kamarádku dost vzalo, je z toho hodně špatná,trápí se a uvažuje samozřejmě o přerušení kontaktů, je moc zklamaná,řešily jsme to spolu, ale jako ženský nemáme mužské myšlení, ona tvrdí, že je strašně sympatický, milý, hodný, ale tohle prostě nepřekousne),neví, zda to s ním bude nějak řešit, bůhví jestli jí řekne pravdu, proč to udělal..myslíte, že ho lze jednoznačně odsoudit nebo ho lze i pochopit...?

Není tady

#2 26. 11. 2008 14:42

Nabuko0
♥♥♥♥♥--

Re: Proč to tedy dělají?

Jako žena podvedená a opuštěná v těhotenství musím říct, že ho jednoznačně odsoudit nelze. smile

Není tady

#3 26. 11. 2008 14:57

Salen
♥♥♥♥♥♥-

A já zase říkám, že těhotná žena se neopouští a nepodvádí a zralý muž dobře ví, že v tomto stavu od ní může čekat i zcela nečekané :-) a je na to připraven.

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#4 26. 11. 2008 15:02

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Salen napsal(a):

A já zase říkám, že těhotná žena se neopouští a nepodvádí a zralý muž dobře ví, že v tomto stavu od ní může čekat i zcela nečekané :-) a je na to připraven.

Zralý muž = CHLAP ženu nepodvede a neopustí. Chlapeček ano. Záleží hodně na výběru partnera a otce svých dětí. A těch chlapečků je hodně... je to vidět i na Babinetu.

Není tady

#5 26. 11. 2008 15:22

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

KatynaR napsal(a):

...on se jí konečně svěřil, že jeho žena je těhotná, samozřejmě to mojí kamarádku dost vzalo, je z toho hodně špatná,trápí se a uvažuje samozřejmě o přerušení kontaktů, ...

kamarádka by neměla jen uvažovat...

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#6 26. 11. 2008 15:24

Nabuko0
♥♥♥♥♥--

Salen napsal(a):

Salen, BM určitě nepředpokládal, že se zachová takto. Byl připraven, chtěl dítě, chtěl ho se mnou, chtěl se mnou být do konce života. Ale .... okolnosti se změnily. Třeba už jen proto, že potkal někoho, s kým chtěl tyhel věci mnohem víc.

Ze všeho nejvíc jsem zklamaná (s malým z smile), protože jsem si to všechno představovala jinak. Ale věřím, že stejně je zklamaný i on.

Není tady

#7 26. 11. 2008 15:57

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Řekni mi ale Nabuko, JAKTO, že si manžel těhotné ženy vůbec hledá někoho jiného, když má doma těhotnou ženu, se kterou to dítě chce mít? Co vede muže k tomu, že si vezmou ženu, zplodí s ní dítě  (což předpokládám je věc, kterou člověk v dnešní době udělá s rozmyslem) a pak najednou NAJDE někoho jiného, s kým chce tohle všechno, víc než se svou ženou.
Já jsem kdysi, když jsem se vdávala, četla takový citát:
"Vybral jsem si. Už nehledám, komu bych se zalíbil, ale jak bych se zalíbil tomu, koho jsem si vybral."
Tak já chápu manželství, zvlášť manželství obdařené dítětem.

Není tady

#8 26. 11. 2008 16:03

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Ivano nedá mi nereagovat na to, co ses ptala Nabuko... já nevím jak to.Ale vím, že jsou chlapi, kteří to dokáží oddělit ..to, co mám doma je moje doma ...a co prožívám s milenkou - rozumněj sex, vzrušení atd ...to se toho co je doma prostě netýká, nemá to s tím nic společnýho ...Já to nechápu, nejsem chlap.Ale vím, že to někteří takhle mají ... Nevím jestli všichni ...Kamarádce, když si dělala výčitky, protože se zamilovala do zadanýho...a říkala mu, že ho nechce nikomu "krást" tak ten mužskej jí řekl doslova : nikomu mě nekradeš ..nestěhuješ se ke mě a já k tobě taky ne ... tak proč by nám nemohlo bejt spolu hezky?
Asi to nebude případ úplně všech, ale ... i takhle se to může stát ...

Upravil(a) Amriana (26. 11. 2008 16:13)

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#9 26. 11. 2008 16:08

hrosanek
Host

Martinka1 napsal(a):

Salen napsal(a):

Zralý muž = CHLAP ženu nepodvede a neopustí. Chlapeček ano. Záleží hodně na výběru partnera a otce svých dětí. A těch chlapečků je hodně... je to vidět i na Babinetu.

Ano a dokud nenastane čas prověřit stav jeho chlapství, pak se nedá říct, že sis vybrala dobře. Abych nenaštvala kluky s manželkami-holčičkami, ani to předem nepoznáte.

Taky znám jednoho kluka, který čeká se svou přítelkyní mimino a je v tom zcela ztracený. Záleží, co bylo předem, během těhotenství. Je mi líto, ale ani těhotenství není nemoc a pro spoustu mužů ani období zvláštního hájení ženy.

Upravil(a) hrosanek (26. 11. 2008 16:12)

#10 26. 11. 2008 16:15

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Amriana napsal(a):

: nikomu mě nekradeš ..nestěhuješ se ke mě a já k tobě taky ne ... tak proč by nám nemohlo bejt spolu hezky?

podstata některých diskuzí o h.... Když se sejdou dva, kteří to mají takhle, nač jsou všechny polemiky, jestli dělají správně??

Není tady

#11 26. 11. 2008 16:16

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Kukačka napsal(a):

Amriana napsal(a):

: nikomu mě nekradeš ..nestěhuješ se ke mě a já k tobě taky ne ... tak proč by nám nemohlo bejt spolu hezky?

podstata některých diskuzí o h.... Když se sejdou dva, kteří to mají takhle, nač jsou všechny polemiky, jestli dělají správně??

Ano pravda... je to jen jedna z možností, že i takhle to může někdy bejt ...třeba ...Ovšem otázka nebyla JESTLI je to správně ale PROČ  se tak děje smile

Upravil(a) Amriana (26. 11. 2008 16:17)

Není tady

#12 26. 11. 2008 16:21

anna-mary
♥♥-----

Můžu vyslovit názor, ale ne odsoudit, protože neznám žádné jiné souvislosti a v žádném případě nejsem Bůh, abych soudila. Ono je vždy zapotřebí dvou - jak k tomu dělání miminka, tak potom k tomu, že se to zvrtne. Nikdy nejde přeci jednoznačně říct, že on je ten špatný, protože má doma těhotnou ženu a zalétává jinde. Samozřejmě dělat by to neměl, ale otázka zní proč to dělá. Co mu schází? Co si chce dokazovat? Ona je vždy chyba na obou stranách a pravda někde uprostřed. Než hledat viníka, je vždycky užitečnější najít způsob, jak pomoci.

Nejkrásnější a nejhlubší pocit jaký může člověk zažít je poznat tajemno.

Není tady

#13 26. 11. 2008 16:30

KatynaR
♥------

no právě, otázka byla proč to dělají.jenže ženská na to asi nepříjde, nám ženským je to samozřejmě proti mysli, že naám něco takového dělají(taky jsem byla těhotná a doufám, že můj muž neměl potřebu...je pravdou, ale že zrovna my jsme měli během mého těhotenství určité vztahové problémy, vlastně i předtím, pak jsem otěhotněla a to období nebylo nejveselejší...no jo, jenže teď jsem právě přemýšlela o té kamarádce...dozvěděla jsem se to včera,protože mi to nejdřív nechtěla říkat, styděla se za to, jak se seznámili-seznamka, začali si být sympatičtí, a asi se oba do sebe hodně zamilovali, on jí to opravdu řekl až po pár týdnech, když už ona v tom "lítala", on jí řekl, že od své ženy odcházet nechce, prostě kamarádku chce mít "mimo".proto to nechápu...proč to dělají těhotným ženám, jo a mimo jiné do kamarádky se prý hodně zamiloval...

Není tady

#14 26. 11. 2008 16:51

anna-mary
♥♥-----

No a teď babo raď. Když mu na to přikývne, on si bude vesele užívat s kamarádkou s pocitem "požehnání" od ženy. Když udělá dusno, může zůstat sama. Musí zvolit, co je pro ni větší zlo, protože čekat, že se umoudří je utopie. Potíž je v tom, že opravdu nemáme chlapské mozky a chlapi prý podle psychologů mají jednu ženu řádnou (to je ta doma) a pak další mimořádné. Štěstí má ta, která nikdy tu mimořádnou neodhalíwink Pokud se nechce trápit, měla by zaujmout pevné stanovisko. Někdy je lepší drastičtější řešení, než dlouhodobé trápení. Pokud za to on stojí, pak zůstane a kámošku zruší, pokud ne - pak není čeho litovat. Jen, ať si dá pozor při rozmýšlění. Až mu dá vybrat možnost A nebo B, musí být smířená i s rozchodem. Pokud by jen planě vyhrožovala a doufala, že se zalekne, ničeho by nedosáhla. Nějakým šestým smyslem by poznal, že to nemyslí vážně.

Není tady

#15 26. 11. 2008 17:24

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Myslíte si, že posledních 2000 let, kdy křesťanství buduje své hodnoty, ke kterým patří párové manželství, je dost na to, aby se změnila lidská přirozenost?
K ní od věků patřilo druhé soudit, takže to funguje, ale monogamní vztah k ní nikdy nepatřil a byl vždy záležitostí DOBROVOLNOU, v dávných dobách spíše exotickou...

Nemyslím si, že muži si nějak cíleně hledají v tomto období bokovky. Spíš se někdy octnou tak brutálně na vedlejší koleji, že se po ní vydají jinam prostým samospádem.

Není fatální, pokud muž v této době ženu "podvede", jako selhání spíš vnímám to, že ji opustí.
A to opuštění vůbec nemusí být faktické.
A je-li i faktické, nemusí  to zase být vůbec opuštění, jesltliže se o ženu i dítě dovede postarat.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#16 26. 11. 2008 19:37

Nabuko0
♥♥♥♥♥--

Pandorraa napsal(a):

Není fatální, pokud muž v této době ženu "podvede", jako selhání spíš vnímám to, že ji opustí.
A to opuštění vůbec nemusí být faktické.
A je-li i faktické, nemusí  to zase být vůbec opuštění, jesltliže se o ženu i dítě dovede postarat.

godlike Souhlasím.

Samozřejmě s tím vším ještě nejsem úplně smířená. Někdy bulím do polštáře a miluju ho a nenávidím zároveň. A nenávidím ji a nenávidím sebe. A pak se zase proberu, řeknu si, že svět se nezbořil, jen se rozdělily naše cesty. Pořád jsem pro něj jeden z nejdůležitějších lidí na světě a on pro mě. A oba společně pro našeho syna.

A on to taky nemá jednoduchý, taky není ze sebe nadšený, protože přes to všechno, že selhal (opustil mě v  té nejvíc blbé době), je to fajn chytrý chlap. Myslím, že když se opije nebo když je o víkendu doma sám, sakra v sobě řeší to všechno. Někdy mám chuť ho pohladit a říct mu, že to takhle mělo asi být. A někdy mám chuť ho nakopat a vykřičet na něj, že nám podělal život. A tak pořád dokola.

A proč? Na to fakt nedokážu odpovědět. A určitě ani on ne. Prostě proto.

Není tady

#17 26. 11. 2008 19:43

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Nabuko, tak to je síla hjarta až mi vyhrkly slzičky, ale o tom je ten mrcha krásný život pussa

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#18 26. 11. 2008 19:46

anna-mary
♥♥-----

Otázka zní: proč to dělají? Ony to dělají i ženy. Protože je táhnou emoce a tzv. nižší přirozenost. Není to nic jiného, než instinkt zvířátka. Vidí samičku a už jede, nedokáže si pomoci, neovlá své pudy a sex zaměňuje za lásku, neuvědomuje si, že tím někomu ubližuje, je slepý. Loví nebo se nechá lovit. Funguje to tak všude v přírodě, člověk by měl sice reagovat jinak, ale zatím většina mužů i žen v těchto případech reaguje instinktivně a pudově. Faktem je, že svatbou nikoho nezačneme vlastnit a svobodná volba tím nezaniká. Myslet si, že papír mi dává právo považovat druhého za majetek je přinejmenším pošetilé. Umí si někdo z vás představit, že budete žít s jediným člověkem 4O nebo i 50 let, aniž by vás nebo toho druhého někdy zaujal někdo jiný?

Není tady

#19 26. 11. 2008 20:10

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

anna-mary napsal(a):

Umí si někdo z vás představit, že budete žít s jediným člověkem 4O nebo i 50 let, aniž by vás nebo toho druhého někdy zaujal někdo jiný?

Djóóóó Ančí, i tací se zde najdou wink
A některým to i výjde vastolt

Není tady

#20 26. 11. 2008 20:24

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Martinka1 napsal(a):

Salen napsal(a):

Martinko,
i zralý muž je jen člověk. Někdy můžeš s partnerem řešit až nad dvě hlavy a nic. Vstoupí někdo zvenku, vnese jiný pohled a vyřešíš. A může to být klíďo i vstup sexuální.

Každý chlap podvede z jiného důvodu, jeden protože se zamiluje, jiný protože se odreaguje, jiný protože žena je pro něj krása a radost, další proto, aby pochopil, že je svobodný, či aby naleštil svůj pocit důležitost na světě, další protože se najednou bojí a ani neví čeho a dalších milion věcí. Většina neví proč a dost z nich si ani takovou otázku nepoloží.

Těhotenství přináši do vztahu velkou změnu a s každou změnou přichází jistá míra úzkosti.

Fly or Die. Punk je od punkevních jeskyní? smile

Není tady

#21 26. 11. 2008 20:35

anna-mary
♥♥-----

Pandorraa napsal(a):

anna-mary napsal(a):

Umí si někdo z vás představit, že budete žít s jediným člověkem 4O nebo i 50 let, aniž by vás nebo toho druhého někdy zaujal někdo jiný?

No pan, není to jen zbožné přání,dumbom kolik jich znáš mimo svých a mých rodičů, tedy zrozenců v 3O letech?

Není tady

#22 26. 11. 2008 20:35

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Nharte napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

Salen napsal(a):

Martinko,
i zralý muž je jen člověk. Někdy můžeš s partnerem řešit až nad dvě hlavy a nic. Vstoupí někdo zvenku, vnese jiný pohled a vyřešíš. A může to být klíďo i vstup sexuální.

Každý chlap podvede z jiného důvodu, jeden protože se zamiluje, jiný protože se odreaguje, jiný protože žena je pro něj krása a radost, další proto, aby pochopil, že je svobodný, či aby naleštil svůj pocit důležitost na světě, další protože se najednou bojí a ani neví čeho a dalších milion věcí. Většina neví proč a dost z nich si ani takovou otázku nepoloží.

Těhotenství přináši do vztahu velkou změnu a s každou změnou přichází jistá míra úzkosti.

Oběma ...přes to těšení a lásku k tomu novýmu človíčku, je to změna a je to úzkost ... pro oba ... ale to je asik offtopic

Není tady

#23 26. 11. 2008 20:37

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

anna-mary napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

anna-mary napsal(a):

No pan, není to jen zbožné přání,dumbom kolik jich znáš mimo svých a mých rodičů, tedy zrozenců v 3O letech?

Ale to, že naši rodiče jsou spolu 40- x let neznamená, že je nikdy nezaujal někdo jiný přece...to nevíme nikdo z nás.

Není tady

#24 26. 11. 2008 20:44

anna-mary
♥♥-----

Amriana napsal(a):

anna-mary napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Ale to, že naši rodiče jsou spolu 40- x let neznamená, že je nikdy nezaujal někdo jiný přece...to nevíme nikdo z nás.

No právě, jen žili v jiné době, ale ta dnešní s sebou nese jiná stanoviska a jiné vztahy. Potkáme se, předáme se zkušenosti... nebo jen tělesné tekutiny stolt a hurá pro jiné zkušenosti. Ono se to dříve taky dělalo, jen to nebylo tak vidět. Ale je tu ještě jeden důležitý bod a tím je osobní zodpovědnost. Když půjdem do důsledků, tak kdo si vybral toho nevěrníka za manžela? No přeci já, takže nesu za celou situaci svůj díl zodpovědnosti. Nejde všechno hodit jen na jednoho a litovat se. Pandora vás naučí, jak chodit s hlavou vztyčenou i když máte chuď se plazit pod zemí, že?

Není tady

#25 26. 11. 2008 20:57

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

anna-mary napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

anna-mary napsal(a):

Znám DVA páry, které spolu žijí 30 let a mají se moc rádi. Ani za jeden nedám ruku do ohně, jeden prošel dost brutálními "nevěrami", u druhého nevím o ničem,  oba jdou velmi konzervativní a "leniví" smile))

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí