Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 16. 5. 2009 18:45

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Re: Tajemství

Ano, bylo to určeno pro americké diváky, proto ten styl. Evropani by to udělali jinak. A Japonci zase jinak.
To je běžné. Každý národ má svá specifika, ten americký styl zrovna nemusím, ale vnímám tu myšlenku pod tím, a ta tam je.
Forma to není agresivní, jen taková naivně nadšená. To pro mě je skousnutelné. Chápu, že to někdo může mít jinak a kvůli formy nevzít obsah.

Knížka je vždy lepší. To máš tak u všech filmů.

Není tady

#102 16. 5. 2009 19:37

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Joooo ta nase slavna forma.O tom toho tady na Babinetu bylo uz taky spoustu receno . wink

Jedna forma preci nemuze sedet kezdemu.A nakonec, naucit se nebyt ovlivneny formou, to je hodne vyhodna lekce.  lol

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#103 16. 5. 2009 20:41

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Damila: "Knížka je vždy lepší."

Jojo, určitě se ke knížce někdy dostanu, docela se těším, jak je tam to "krásno" popsáno.
Každoádně i kdyby ten film pomohl jednomu člověku, tak je to fajn.

Není tady

#104 23. 5. 2009 21:40

Slniečko
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno-Praha-Brno

Dnes ani nevim,proc jsem po tak dlouhe dobe zavitala do knihkupectvi, jen jsem tam tak bloumala a najednou lezela knizka primo predemnou, ctu Vas tu od zalozeni vlakna a tak jsem si ji hned koupila a zacetla se to ni, je napsana uzasne. Kdyz jsem se vzdy chystala si ji cilene koupit,tak mi to nikdy nevyslo a dnes mi skocila rovnou do naruce. Zakon pritazlivosti pracuje stale. smile

"Nikdo si nezaslouží Tvé slzy či pláč a ten, kdo si je zaslouží, Tě nikdy nerozpláče..."
http://lbyf.lilypie.com/r1htp1.png
1. ROK: 8,570 kg, 74 cm, 2. ROK: 11,0 kg, 86 cm, 3. ROK: 12,0 kg, 93 cm
http://lb2f.lilypie.com/lQfmp1.png
1.ROK: 7,400 kg, 72 cm, 2. ROK: 9,6 kg, 81 cm

Není tady

#105 23. 5. 2009 21:54

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Slniečko napsal(a):

Zakon pritazlivosti pracuje stale. smile

Pracuje, pracuje. Mě takhle včera přilétla pokuta za rychlou jízdu. A vykoledovala jsem si jí svým myšlením. Jsem si jistá, že to bylo úplně zbytečné, protože jsem v tom úseku zpomalovala ale je fakt, že jsem nejela tou rychlostí, co jsem měla (ač si velmi dávám pozor na rychlosti). Prostě jsem byla blbě vyladěná (zase jsem vytvářela katastrofické scénáře) a už mě měli big_smile dumbom

Upravil(a) taurus (23. 5. 2009 21:54)

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#106 24. 5. 2009 11:01

agewa
♥♥♥♥♥♥-

v pátek jsem byla v Praze na výstavě esoteriky. byl tam  stánek , kde měřili auru , vybrala jsi si kartičku , která jí měla zharmonizovat  a pak zkoušeli výsledek. míchala jsem si kartičky, pak je položila na stůl, že si sejmu a ta vrchní mi pořád sjížděla dolů. No byla to kartička o komunikaci a slabé krční čakře:-).
jen mě pobavilo, jak na sebe upozornovala, ostatním to karty nedělali.

Není tady

#107 24. 5. 2009 20:39

Slniečko
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno-Praha-Brno

Je uzasne,jak to funguje. Vcera vecer jsem se zacetla do knizky a najednou jsem mela hroznou chut urovnat jednu zbytecnou zlobu v rodine, ale jak uz jsem byla unavena,tak jsem si rikala,napisi tete az zitra navecer. Dnes jsme se vratili z Matou z venku a jeste jsem ten mejl ani neotevrela a uz jsem vedela,ze tam je od ni dopis a byl a kupodivu se stejnymi pocity jako jsem mela ja den predtim. Je to uzasne, krasne to do sebe zapada, skoda jen,ze je mezi lidmi tolik skeptiku,co tomu neveri a mysli si,ze lide,ktere toto zajima a veri v to nemaji vsech pet pohromade. dumbom

"Nikdo si nezaslouží Tvé slzy či pláč a ten, kdo si je zaslouží, Tě nikdy nerozpláče..."
http://lbyf.lilypie.com/r1htp1.png
1. ROK: 8,570 kg, 74 cm, 2. ROK: 11,0 kg, 86 cm, 3. ROK: 12,0 kg, 93 cm
http://lb2f.lilypie.com/lQfmp1.png
1.ROK: 7,400 kg, 72 cm, 2. ROK: 9,6 kg, 81 cm

Není tady

#108 25. 5. 2009 0:50

luminka
♥♥♥♥♥--

lueta napsal(a):

Nello, Tajemství, aneb zákon přitažlivosti opravdu funguje. Beze zbytku. Jen se musíme naučit s ním pracovat. Pozitivní myšlení je hezká věc, ale i to se musí umět. Když si někdo celý život říká, že chce štěstí a pak si ztěžuje, že jej nemá znamená to, že něco dělá blbě. Třeba to, že si říká právě to "chci". No tak potom opravdu celý život jen chce a nemá to. Je pravda i to, co se v té knížce píše, že člověk musí zadávat požadavky konkretně. Ne jen  - chci hodně peněz, ale soustředit se na přesnou částku. Základem toho všeho, je tomu opravdu věřit a v podstatě se chovat, jako bychom to už měli. Proto i cíle bychom si měli dávat takové, aby to naše vědomí akceptovalo. Když si řeknu, že chci miliardu, tak stejně tomu nebudu věřit, že ji budu mít. Ale třeba tři miliony už nejsou tak nedostupné. A tak to funguje ve všech oblastech.

Tři miliony že nejsou už tak nedostupné? Pro mě je nedostupná i tisícovka.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí