Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 8. 5. 2009 20:09

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

Re: Tajemství

Luetko..??
čtu knížku od tebe - ano až ted!! Léčení s anděli...
před operací syna se mi zdál sen ve kterém byla má zesnulá tchýně - zemřela po banální operaci na plicní embolii...
říkala mi v tom snu že jde znova na operaci...a že ted to dodadne dogbře a ne jako minule....říkala jsem si v duchiu v tom snu:"jak mi TOHLE muže říkat když zemřela?Jjak muže říkat že to dopadne dobře když už :tady:vlastně není??"

říkala jsem to kamarádce a ona mi "vysvětlila", že to byl/je můj anděl strážný a že mi tím chtěla říct že se nemáme operace bát že všechno dopadne dobře...dnes jsme přisli z nemocnice a je vše v pořádku  hjarta
mě by nenapadlo si ten sen takto vyložit....ale když mi to takto podala...bylo mi do breku a mrazilo mě...
asi je to OFF ale musela jsem

btw. ta knížka si mě zkrátka našla až ted....děkuju Ti Luet  pussa

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#77 10. 5. 2009 19:28

agewa
♥♥♥♥♥♥-

já si ted koupila knihu: poslové světla
jsem z ní naprosto unešená, teda ona se mi vlastně vnutila sama(spadla na mě z police v knihkupectví, kam jsem zabloudila)
objednávání trénuji pořád, mě to spíš funguje  s anděli, cvičím denně:-))

Není tady

#78 10. 5. 2009 22:49

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Také jsem četla Léčení s anděly od Doren Virtue a jsem z ní nadšená. Řekla bych nejlepší knížka od téhle autorky...

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#79 10. 5. 2009 22:51

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Pandorraa napsal(a):

Tulipánka napsal(a):

Ale na druhou stranu stále sháním hudbu 7 čaker a ne a ne ji sehnat. Je to opravdu v tom, že nevěřím, že tak starou hudbu někdo ještě může mít sad

Připomeň se před Sedmihorkami, ať to doma nezapomenu.

Pan,
díky moc. Já sháním "speciální" hudbu 7 čaker, kterou mám doma na kazetě, ale už hooodně ohranou a nemůžu ji sehnat v lepší kvalitě. Neznám ani název sad . Jen vím, že text je v němčině...

Není tady

#80 12. 5. 2009 17:41

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Holky, už jste některá z vás dělala tu nástěnku? Tuším, že je to nástěnka snů (nevím, jak je český překlad)?
Lepení vystříhaných obrázků z různých magazínů na bílý papír. Obrázky mají reprezentovat, to co chceme.
Chystám se na to, spíš z toho důvodu abych si kreativně zařádila a udělala radost, tak mě zajímalo, jestli už to někdo dělal.

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#81 12. 5. 2009 17:53

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tulipánka napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Tulipánka napsal(a):

Ale na druhou stranu stále sháním hudbu 7 čaker a ne a ne ji sehnat. Je to opravdu v tom, že nevěřím, že tak starou hudbu někdo ještě může mít sad

Pan,
díky moc. Já sháním "speciální" hudbu 7 čaker, kterou mám doma na kazetě, ale už hooodně ohranou a nemůžu ji sehnat v lepší kvalitě. Neznám ani název sad . Jen vím, že text je v němčině...

Aha, tak to máme asi každá na mysli něco jiného. Moje hudba je bez textu.
Nejsem příznivcem mluvených neditací, mají svá úskalí, pravda v podstatě hlavně pro toho, kdo je namluvil.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#82 12. 5. 2009 18:10

majkafa
Host

Shlédla jsem Tajemství. Nelíbí se mi zpracování.
V podstatě kolem a kolem je to to samé, co říká Murphy v Moci podvědomí, Luise Hay v Miluj svůj život atd. Akorát jinými slovy.
Mně ten film nesedí, přijde mi příliš vnucovací. Luise Hay naopak svými slovy hladí. I další autoři. Zůstanu u laskavého a nenutícího  podání.

#83 12. 5. 2009 18:24

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

Taurus, mas na mysli vision board, vid? Ja ji pred roky delala. smile

Není tady

#84 12. 5. 2009 18:30

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ne, ne, Pan,
zase jsem se špatně vyjádřila. Ta hudba je bez textu, ale myslím tím, že kazeta je popsaná německým písmem. Jako třeba Geschlechtszentrum, ....

Není tady

#85 12. 5. 2009 19:29

taurus
♥♥♥♥♥♥-

sunyata napsal(a):

Taurus, mas na mysli vision board, vid? Ja ji pred roky delala. smile

Jj, přesně tu mám na mysli. Pořád mám ještě problém s překládáním roll kapitulation.
A co, byl z toho nějaký výsledek? Splnilo se něco? Já to teda zatím skutečně dělám spíš jen  tak pro radost, protože mým hlavním problémem je, že nevím vlastně, co pořádně chci. Třeba se z toho něco vyvrbí.

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#86 12. 5. 2009 19:52

Nefrit
♥♥♥♥♥--

Přiznám se ,že minulý týden se mi Tajemství dostalo do ruky od kamarádky,ale asi jsem si to představovala jinak.Prostě jak psala Majkafa ,s kamarádkou jsme naznaly,že to zpracování filmu nám nesedí.Ale na druhou stranu,když to někomu pomůže,tak proč ne ! Já třeba strašně ráda čtu a knížek ,kde je v podstatě řečeno,co je ve filmu ,mám dost. Tedy přiměřeně ,abych nepřeháněla lol

Není tady

#87 12. 5. 2009 19:56

majkafa
Host

Mně to příšlo šíleně amatérské, splácané, některé věci furt dokola jak kafemlejnek. Nehezké. Připomínalo mi to ty "dabingy" zahraničních filmů po revoluci. Docela smutný, takhle spackat takové téma.

#88 12. 5. 2009 20:10

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

Cloveeeeceee, Taurusku, no ted kdyz o tom tak premyslim va tak vlastne jo, splnilo. Delala jsem ho asi v r. 2004 nebo 05 s bandou zenskych takhle vecer u vinka , taky spise pro poteseni, pac ja jsem taky mela potize tak nejak si byt vedoma co ja to vlastne DOOPRAVDY ze srdce chci. No a muj momentalni vztah je tummenupp , ale ze to teda trvalo vissla

Není tady

#89 12. 5. 2009 20:53

taurus
♥♥♥♥♥♥-

Suny: tak to je super. Prostě to vyzkouším, nějak mě na to chytla slina. Už jsem se dívala v pár časopisech a nic mě neoslovilo, tak až to příjde, tak to příjde. Jen bych potřebovala těch časáků víc. Budu muset udělat nájezd na obchod.

Není tady

#90 13. 5. 2009 11:56

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Mě na Tajemství zaujala jednA věc, že je tam něco více napsáno o technickém způsobu přenosu energie. Tak 10let si dokola pročítám Murphiho, takže základní myšlenka Tajemství pro mě nová nebyla, ale kniha mi zase  něco doplnila, co jsem u M. nenašla a další potvrdila. Film jsem neviděla, nemůžu posoudit.

Není tady

#91 13. 5. 2009 14:31

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

To jediné je na knize "nové", větší popis technologie přenosu energie.
Samozřejmě, že nové to vůbec není. Autorka knihy čerpá například od Wallace D. Wattlese z roku 1910 a sama ho uvádí na svých www stránkách jako primární novodobý zdroj. Principy jsou jistě staré jako lidstvo (či pralidstvo) samo, akorát moderní vědecké důkazy z kvantové fyziky (i když si na ně stejně nemůžeme jen tak sáhnout) je více demýtizují a posunují z rovin pouhé víry do roviny takových "viditelných" zákonů jako je Newtonův zákon zemské přitažlivosti.
A to samé i v českých poměrech taky už někdo napsal (tuším, že mi psala Pavla H, ale jméno toho chlápka jsem zapomněl).

Ovšem ukazuje se, že záleží na naturelu, věku a čase (kdy to člověk čte) a pak také na formě, v jaké jsou informace podávané. Mně osobně některé knihy vyhovují a nakopávají a osvětlují mi stav věcí. Například Murphyho psychologické argumenty nebo miliskování Louise Hay mi přestaly časem vyhovovat. Jakoby to končí u tezí a prohlášeních, které si člověk musí podpořit pouze tím, že opakuje pozitivní mantru. Což neubírá na funkcionalitě samotné. To nikoli.

V tom je to skvělé, že existuje cca 1 000 knih o tomto tématu a podávají to samé jinou formou. Tudíž si všichni "poslové" najdou své posluchače.

Není tady

#92 13. 5. 2009 15:33

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Nico, jasně že máš pravdu. ...
záleží na rozpoložení, na náladě, na situaci, na věku, na duch.úrovni..atd, atd.

Tato knížka měla obrovskou publicitu, nádherné provedení - papír, tisk atd, byla zfilmována...fantazie. proto se o ní víc ví, než třeba o jiných, kteří to tam suše věcně nakladou nejjednoduším způsobem na nejlevnějším papíře a vyjde to na dvaceti stranách. Ale proč ne, je to obchod, jde o kšeft. Jsou šikovní - to k tomu můžu říct.
Abych knížku nestrhala, protože se mi líbila, tak můžu směle říct, že je dobře a motivačně napsaná a má strhující vliv.

Myslím, že se ze všech dá poskládat jeden velký celek.  Docela slušný kompaktní celek. Ale tento celek je pořád jenom jednou jedinou součástí velkého stroje, spíše soukolí. Tím chci říct, že jsme tady narazili na jednu odnož nebo špičku ledovce.
A to je na tom to krásné, toto poznávání nikdy nekončí....hjarta

Upravil(a) Wiki (13. 5. 2009 15:34)

Není tady

#93 14. 5. 2009 13:34

ave
♥------

Pandorraa napsal(a):

Jééé, mohla bys ji, prosím, přivézt i když to není ta co shání Tul? Poslala jsem si předevčírem objednávku VOSu smile
Že by to fakt fungovalo???

Není tady

#94 14. 5. 2009 22:21

taurus
♥♥♥♥♥♥-

Wiki napsal(a):

Abych knížku nestrhala, protože se mi líbila, tak můžu směle říct, že je dobře a motivačně napsaná a má strhující vliv.

To je taky jeden z důvodu, proč z se k ní ráda vracím. Líbí se mi, že je to vyloženě napsáno s vášní a nadšením a touhou předat něco pozitivního. Dlouho už jsem nenarazila na něco, tak energeticky nabíjejícího a část z toho je právě kvůli té vášní a víru v tajemství. Takhle podobně se cítím, když si zajdu na ofico stránky EFT od zakladatele této metody. Mě je tam prostě dobře, protože tam cítím spoustu dobré energie.

Upravil(a) taurus (14. 5. 2009 22:23)

Není tady

#95 14. 5. 2009 22:50

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

ave napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Jééé, mohla bys ji, prosím, přivézt i když to není ta co shání Tul? Poslala jsem si předevčírem objednávku VOSu smile
Že by to fakt fungovalo???

Ok, je to meditace na všechny čakry a je dost silná, pár lidí mi u ní téměř "ulítlo" smile

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#96 14. 5. 2009 22:52

Nefrit
♥♥♥♥♥--

taurus napsal(a):

Wiki napsal(a):

To je taky jeden z důvodu, proč z se k ní ráda vracím. Líbí se mi, že je to vyloženě napsáno s vášní a nadšením a touhou předat něco pozitivního. Dlouho už jsem nenarazila na něco, tak energeticky nabíjejícího a část z toho je právě kvůli té vášní a víru v tajemství. Takhle podobně se cítím, když si zajdu na ofico stránky EFT od zakladatele této metody. Mě je tam prostě dobře, protože tam cítím spoustu dobré energie.

Ale jo ,myslím,že takhle bych to byla schopna přijmout.Přiznám se ,že nad knihou chodím už dlouho a nekoupila jsem ji.Ale to neřeším.Čas možná přijde.Ten film "Tajemství" mě přišel moc "zamerikovaný".Úsměv,vše jde lehce,na co pomyslíme,to jde.Hnací síla tam je,ale někdy nebo dost často mě to přijde hodně nucený.Abych nepoštvávala proti  této zemi,třeba na jedničce v sobotu odpoledne ,tam bývají pěkné filmy.

Není tady

#97 16. 5. 2009 0:08

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Nefrit: "Ten film "Tajemství" mě přišel moc "zamerikovaný".Úsměv,vše jde lehce,na co pomyslíme,to jde."

To jsem ráda, že to tak "laciné" nepřipadalo jenom mně smile. Ke knížce jsem se zatím nedostala. Třeba až časem; chválabohu zatím nemám pocit, že bych ji nutně potřebovala.... žiju, jak nejlíp to jde tummenupp

Není tady

#98 16. 5. 2009 14:04

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Pandorro,
v čem je úskalí meditace pro toho,kdo jí ostatní provází jako mluvčí?
Předpokládám, že do toho nepůjde někdo jen proto, že má příjemný hlas a byl o to požádán - tedy obchodní tah.
Ale že mluvčí je na vlně té meditace, pak by mu snad žádná srážka
neměla hrozit.
Přemýšlím nad tím a nic jiného mě opravdu nenapadá.

Není tady

#99 16. 5. 2009 15:47

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Jo, s tou amerikanizací filmu máte úplnou pravdu. Však ale to nemusíme sežrat i s obalem... smile

Není tady

#100 16. 5. 2009 17:27

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Damila: "Jo, s tou amerikanizací filmu máte úplnou pravdu. Však ale to nemusíme sežrat i s obalem... smile"

Sežrat určitě ne, ale připadalo mi škoda času dokoukat se do konce. smile Navíc pojetí filmu budilo i nedůvěru. Asi jako když vidím reklamu na senza přístroje a zaručené prostředky k hubnutí big_smile. Tvůrci filmu nezvolili dobrou formu zpracování tématu...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí