6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
lueta napsal(a):
Tohle jsem u jednou posílala Regině, tak to sem dávám, abyste si to mohly podle toho stáhnout.
Jdi na stránku (odkaz osdstraněn - warez obsah) a tady se zaregistruj. Je to stránka pro sdílení souborů, mimo jiné i různých filmů. Zde na stránce klikni na soubor "hledat", nebo "prohledávat" a vepi název The Secret. Stránka Ti najde odpovídající odkazy ( myslím e tam je jen jeden, plus k tomu titulky - to je ten soubor, který má příponu .scr a jmenuje se stejně - the secret. ) Hned vedle je ikonka ke staení. Na ni klikni a začne se to stahovat ( kam, to u snad bude vědět) Můe si vybrat ze dvou stahování. Jedno je zdarma, ale nií rychlosti a druhé je placené přes SMS ale je rychlejí. Výsledný soubor je staený v kontejneru MP4 a větinou ho neumí přehrát stolní DVD, take je lepí spustit ho přímo v PC z pevného disku.
Asi bude nutno do PC stáhnout tzv. codec pack, třeba K-little codec pack ze stránek www.slunecnice.cz nebo www.studna.cz. Codec pack nainstaluje a film se rozběhne v jakémkoliv přehrávači videí, které má na PC.
Jsi si jista, ze to je zdarma? Nejak mi to nejde.. :-(
Není tady
Jde to i zdarma, ale rychlost stahování je podstatně nií. Je lepí si zaplatit např.30 kč pomocí SMS a hned jde stahovat velkou rychlostí. Za 99 Kč ( takté zaslaných pomocí SMS) lze stáhnout 40gb dat a to je vlastně zhruba 40 filmů v kvalitě Avi.
Do vyhledavače zadejte The Secret.
Není tady
.
Upravil(a) nella (6. 12. 2008 11:11)
Není tady
tak co lidičky jak vám funguje tajemství??
mě ze zatím velmi osvědčilo místo na parkování....nemám problém s místem
Není tady
Naučila jsem se kadý den nelenit a zasívat. Doporučuje vřele.
Jedná se o drobnosti (objednat, začít vyřizovat, maily, atd..) prostě rozběhnout a rozdělat (zasít) kadý den . Pak přijdou neuvěřitelný překvápka. I kdy to usíná a měla bych u pocit , e se nic neděje, tak přijde nějaké ovoce ze zasetých. Někdy se to dokonce neuvěřitelně naskládá...
napíu příklad.
Doma jsme s přítelem měli rozhovor o kytkách, dárcích atd.. Já říkala něco v tom smyslu, e kytky nemusím (ne tak hrubě), e upřednostním kus uzenýho, ale kdy mi prostě klient kytku dá, tak ji přece jen musím někam do vázy dát...(třeba i domů)atd..on se smál, e jsem vlastně hrozný chudáček, furt kvítka......a ..druhý den...
Přila jsem do práce a za chvilku zvonek a nějaká donáková sluba mi donesla kytici - obrovskou. Domnívala jsem se, e je od jednoho klienta kterému jsem s něčím pomohla, ale bylo to jinak.
Pro vysvětlení - zap,latila jsem toti v knize za nějakou stařičkou babičku kníku (aby to jako nevěděla), která se jí moc líbila.....atd. Bylo to dojemný, jak byla bezbranná a domlouvala si odloení a po důchodu, na splátky ..atd, ..pro mě to byla maličkost a hlavně u jsem to pustila z hlavy. A ta kytka byla z květinářství od kolektivu - poděkování.
No a navečer jsem opět přila s kytkou
Není tady
Wiki napsal(a):
Naučila jsem se kadý den nelenit a zasívat. Doporučuje vřele.
Jedná se o drobnosti (objednat, začít vyřizovat, maily, atd..) prostě rozběhnout a rozdělat (zasít) kadý den . Pak přijdou neuvěřitelný překvápka. I kdy to usíná a měla bych u pocit , e se nic neděje, tak přijde nějaké ovoce ze zasetých. Někdy se to dokonce neuvěřitelně naskládá...
napíu příklad.
Doma jsme s přítelem měli rozhovor o kytkách, dárcích atd.. Já říkala něco v tom smyslu, e kytky nemusím (ne tak hrubě), e upřednostním kus uzenýho, ale kdy mi prostě klient kytku dá, tak ji přece jen musím někam do vázy dát...(třeba i domů)atd..on se smál, e jsem vlastně hrozný chudáček, furt kvítka......a ..druhý den...
Přila jsem do práce a za chvilku zvonek a nějaká donáková sluba mi donesla kytici - obrovskou. Domnívala jsem se, e je od jednoho klienta kterému jsem s něčím pomohla, ale bylo to jinak.
Pro vysvětlení - zap,latila jsem toti v knize za nějakou stařičkou babičku kníku (aby to jako nevěděla), která se jí moc líbila.....atd. Bylo to dojemný, jak byla bezbranná a domlouvala si odloení a po důchodu, na splátky ..atd, ..pro mě to byla maličkost a hlavně u jsem to pustila z hlavy. A ta kytka byla z květinářství od kolektivu - poděkování.
No a navečer jsem opět přila s kytkou
To je opravdu nádherný příběh.
Ale nezoufej, tuím, e jsi ji na konci tunelu a pak se objeví i to uzený :-)
PS: drím palce
Není tady
Mě se po přečtení Tajemství stala taková zvlátní věc. Měla jsem pocit, jako bych se "vyladila" na takovou příjemnou vlnu a konečně se mi začalo dařit v takových uplných mrňavostech, které mi dřív neli a otravovali mi ivot. Najedou mi začali do ruky padat správné knihy (co jsem dřív vybrala bylo úplně na nic, pokud to nebylo na doporučení), do cesty mi začali přicházet úasní lidé a jednou na začátku jsem udělala takový mení pokus. Přála jsem si, aby mi na email napsalo pár lidí (ne spam), protoe mě vdycky drásalo, e nikdo nenapíe a chodí mi jenom blbosti. A druhý den mi přilo asi sedm mailů od bývalých spoluaček ze koly (nějakým zázrakem se dozvěděli můj mail ), take radost veliká.
V čem mi ale kníka pomohla nejvíc je to, e se snaím oceňovat to, co mám teď a být za to vděčná a hlavně konečně začít zjiovat, co e to vlasntě chci.
Jinak na mojí ségru to má báječný účinek, nebo se jí sypou prachy o sto est .
Není tady
taurus napsal(a):
Mě se po přečtení Tajemství stala taková zvlátní věc. Měla jsem pocit, jako bych se "vyladila" na takovou příjemnou vlnu a konečně se mi začalo dařit v takových uplných mrňavostech, které mi dřív neli a otravovali mi ivot. Najedou mi začali do ruky padat správné knihy (co jsem dřív vybrala bylo úplně na nic, pokud to nebylo na doporučení), do cesty mi začali přicházet úasní lidé a jednou na začátku jsem udělala takový mení pokus. Přála jsem si, aby mi na email napsalo pár lidí (ne spam), protoe mě vdycky drásalo, e nikdo nenapíe a chodí mi jenom blbosti. A druhý den mi přilo asi sedm mailů od bývalých spoluaček ze koly (nějakým zázrakem se dozvěděli můj mail ), take radost veliká.
V čem mi ale kníka pomohla nejvíc je to, e se snaím oceňovat to, co mám teď a být za to vděčná a hlavně konečně začít zjiovat, co e to vlasntě chci.
Jinak na mojí ségru to má báječný účinek, nebo se jí sypou prachy o sto est .
Jé, tak to poraď, jak to ségra dělá
Není tady
Já jsem tedy hledala přehrávač kazet a řekla jsem si, e ho prostě seenu do 500 Kč jetě ten den a fakt jo. Byl tam za cenu 490 Kč jediný, poslední kus, s nějakou malou vadou . Ale rozhodli jsme se, e si ho nekoupíme, a tak jsem na něj zapomněla. Po pár týdnech jsme ale rozhodnutí změnili. Nejdříve jsem ten přehrávač nemohla najít, ale pak jsem "náhdou" koukla na hlaví stránku mimibazaru a zrovna v tu chvíli tam byl na 1. stránce právě ten inzerent, u kterého jsem přehrávač viděla. Ale neinzeroval to rádio, ale něco jiného, co mě zaujalo a jako bonus tam měl i to rádio .
No, těké popisovat, prostě obrovská souhra náhod, to prostě nemůe být jen tak.
Ale na druhou stranu stále sháním hudbu 7 čaker a ne a ne ji sehnat. Je to opravdu v tom, e nevěřím, e tak starou hudbu někdo jetě můe mít
Není tady
Tyto knihy tajemství a mnohé dalí, jsou pro mě nabíječem.
Zajímavé, je číst stále znovu. Vdycky narazím na něco jiného, co jsem "přehlédla" poprve. A shodou okolností (?) je to zrovna to, co aktuálně řeím.
Občas se dostanu do "váhání" a hned vím, co udělám. Sáhnu po kníce. Doplním si hladinku a čerpám z ní zase pár dnů.. ...takovej energoholik
Kromě tajemství je mou oblíbenou knihou - o porozumění sama sobě - Kay Pollak - těstí není náhoda. Je naprosto srozumitelný,dobře čtivý. Vechno to, co píe jaksi vichni víme (moná e ne vichni) nebo cítíme , ale neuvědomujeme si to. Jen jedna věc pro mě byla novinkou úplnou - ale je obrovská a dalí věci dostaly souvislosti. Někde se o tomto autorovi zmínila Pandora. Myslím, e by měla být v osnovách S.
Jak píe Taurus - také mě vyladila, a jak píe, e se ti začlo dařit...vnímám to stejně, jen nevím, jestli se to nedělo i dřív, ale e jsem si to prostě jen neuvědomovala ...
Není tady
pírko napsal(a):
Prosím jak přesně se ta kniha jmenuje a od koho je?
Koukni na ten film, je to dokument, a je to podle té knihy:
http://filmy-ke-shlednuti-zdarma.cz/?s=the+secret
Není tady
Anebo raději tady (u předelého odkazu je popisek k filmu, který tam nepatří, je to zavádějící)
http://evamarvanova.sblog.cz/video1/
Není tady
Děkuji ti mnohokrát. Mrknu na to večer, a uloím synáčka do hajan a budu mít na to klid.
Není tady
Wiki napsal(a):
Přesně tak. Nemám pocit, e ta kniha by mi dala úplně novou informaci, spoustu věcí u jsem věděla z předchozích zkueností ale spí mě nabíjí a kdy jí čtu, tak je mi prostě tak nějak dobře. Listuju si v ní a vyloeně sosám energii.
Není tady
taurus napsal(a):
Wiki napsal(a):
Přesně tak. Nemám pocit, e ta kniha by mi dala úplně novou informaci, spoustu věcí u jsem věděla z předchozích zkueností ale spí mě nabíjí a kdy jí čtu, tak je mi prostě tak nějak dobře. Listuju si v ní a vyloeně sosám energii.
Ano, přesně. A kdy polevím na duevní statečnosti a vloudí se mylenka negativní (nestihnu, neprodám..), tak okamitě sahám po knize, abych se rychle srovnala.
I kdy to sem napatří, tak stejně tak jsem nasávala knihy p. Plzáka (zde notně neoblíbeného), protoe při jejich čtení jsem se dokázala povznáet nad malichernosti kazící souití a chtěla být taky takovou správnou "judistkou", která mě byla ohromně sympatická. Za některé své činy jsem se při čtení i styděla...
Kdy mám fňukavou (chlap je takovej a makovej) sáhnu do knihovny, chvíli se zaiju a a vylezu z nory, jsem zase skvělý partner párového souití.
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Ale na druhou stranu stále sháním hudbu 7 čaker a ne a ne ji sehnat. Je to opravdu v tom, e nevěřím, e tak starou hudbu někdo jetě můe mít
A nebo tim ze spatne hledas.
K tematu: o tomhle zakone neni pochyb. Je to tak.
Není tady
Adra: "mě ze zatím velmi osvědčilo místo na parkování....nemám problém s místem "
Hmmm, manel je na tom stejně. Mně to jetě a tak nefunguje. On dostal rady u dáááávno od jednoho zajímavého člověka.... a já jsem viděla nedávno asi půlku filmu Tajemství (popravdě, zas tak moc mě nenadchl, nedodívala jsem se).
Není tady
Tercila napsal(a):
Adra: "mě ze zatím velmi osvědčilo místo na parkování....nemám problém s místem "
Hmmm, manel je na tom stejně. Mně to jetě a tak nefunguje. On dostal rady u dáááávno od jednoho zajímavého člověka.... a já jsem viděla nedávno asi půlku filmu Tajemství (popravdě, zas tak moc mě nenadchl, nedodívala jsem se).
Cau Tercilo,
proc Te vlastne myslis nenadchnul?
Není tady
Hirondel: Cau Tercilo, proc Te vlastne myslis nenadchnul?
Ahoj Hirondel, já to samozřejmě vím: patně jsem si zhlédnutí filmu načasovala. V současné době iju hekticky (mně to tak vyhovuje), jsem absolutně spokojená v zaměstnání, mám úspěné a hodné dítě, dost dobré manelství, majetek odpovídající, vre mi jen jedno koleno, jinak je to dobrý . Take jsem nebyla dost trpělivá, abych poslouchala řeči vedené v tom filmu (potřebovala jsem dopsat nějaké věci do práce), připadaly mi "nahrané", laciné, zbytečně se opakující, jakoby reklamně přesvědčující, by sympaticky laděné. A taky různým věcem se zdráhám "věřit". Mám ráda hmatatelné důkazy. Za rok se na to ovem můu dívat jinak
Upravil(a) Tercila (7. 5. 2009 22:42)
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Připomeň se před Sedmihorkami, a to doma nezapomenu.
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
Wiki napsal(a):
Viz pondělí. na parkoviti jsem kopla do svého auta - do gumy, a mrskla na zem se stranou razancí zmuchlaný lístek od městských policistů,protoe mě vyhmátli potřetí po sobě.. A neopovaujte se mi někdo říct, e mi to asi něco naznačuje!!! A e bych snad něco měla změnit !!
No ale naznačuje , e parkuje blbě ... soráč ... tak změň své parkovací způsoby a je to
tak tohle mě dnes pobavilo Mío kouzelný
Není tady
Tercila napsal(a):
připadaly mi "nahrané", laciné, zbytečně se opakující, jakoby reklamně přesvědčující, by sympaticky laděné. A taky různým věcem se zdráhám "věřit". Mám ráda hmatatelné důkazy. Za rok se na to ovem můu dívat jinak
Chapu Te i kdyz to mam jinak.
Ta forma muze pusobit jakkoli.Teda presneji receno na kazdeho jinak. To ale co se skryva za ni,je uz o necem jinem.
Clovek ktery neveri,nemuze mit ani dukaz. Stara znama vec. Ale jak sama pises,za rok,za cas to mozna uvidis jinak. Mozna taky ne.
A pokud mas spokojeny zivot,stastny (az na to koleno ) svedci to o Tve pozitivni mysli,takze vlastne o tom to je.
Není tady
Wik: "Adro - synchronicita - ta arabela"
Jo, to funguje velmi často .
Není tady
KALIK: "Najdi si práci blí Uetří si i nervy a vem, co nemohou zaparkovat, se můe jen smát
Ne, pořád si říkám, kdy to těm lidem dojde, e města nejsou nafukovací"
Hmm, a já si říkám, kdy u to těm voleným zastupitelům měst dojde a začnou konečně přemýlet o smysluplném vyuití různých ploch tak, aby bylo kde parkovat - pokrok nezastaví ....
Není tady