Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 1. 12. 2008 16:16

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Re: Tajemství

lueta napsal(a):

Tohle jsem už jednou posílala Regině, tak to sem dávám, abyste si to mohly podle toho stáhnout.

Jdi na stránku (odkaz osdstraněn - warez obsah) a tady se zaregistruj. Je to stránka pro sdílení souborů, mimo jiné i různých filmů. Zde na stránce klikni na soubor "hledat", nebo "prohledávat" a vepiš název The Secret. Stránka Ti najde odpovídající odkazy ( myslím že tam je jen jeden, plus k tomu titulky - to je ten soubor, který má příponu .scr a jmenuje se stejně - the secret. ) Hned vedle je ikonka ke stažení. Na ni klikni a začne se to stahovat ( kam, to už snad budeš vědět) Můžeš si vybrat ze dvou stahování. Jedno je zdarma, ale nižší rychlosti a druhé je placené přes SMS ale je rychlejší. Výsledný soubor je stažený v kontejneru MP4 a většinou ho neumí přehrát stolní DVD, takže je lepší spustit ho přímo v PC z pevného disku.
Asi bude nutno do PC stáhnout tzv. codec pack, třeba K-little codec pack ze stránek www.slunecnice.cz nebo www.studna.cz.  Codec pack nainstaluješ a film se rozběhne v jakémkoliv přehrávači videí, které mᚠna PC.

Jsi si jista, ze to je zdarma? Nejak mi to nejde.. :-(

Není tady

#52 1. 12. 2008 20:17

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Jde to i zdarma, ale rychlost stahování je podstatně nižší. Je lepší si zaplatit např.30 kč pomocí SMS a hned jde stahovat velkou rychlostí. Za 99 Kč ( taktéž zaslaných pomocí SMS) lze stáhnout 40gb dat a to je vlastně zhruba 40 filmů v kvalitě Avi.
Do vyhledavače zadejte The Secret.

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#53 2. 12. 2008 23:26

nella
♥------

.

Upravil(a) nella (6. 12. 2008 11:11)

Není tady

#54 5. 5. 2009 14:26

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

tak co lidičky jak vám funguje tajemství??
mě ze zatím velmi osvědčilo místo na parkování....nemám problém s místem tongue tummenupp

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#55 5. 5. 2009 15:19

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Naučila jsem se každý den nelenit a  zasívat. Doporučuje vřele.

Jedná se o drobnosti (objednat, začít vyřizovat, maily, atd..) prostě rozběhnout a rozdělat (zasít) každý den . Pak přijdou neuvěřitelný překvápka. I když to usíná a měla bych už pocit , že se nic neděje, tak přijde nějaké ovoce ze zasetých. Někdy se to dokonce neuvěřitelně naskládá...
napíšu příklad.

Doma jsme s přítelem měli rozhovor o kytkách, dárcích atd.. Já říkala něco v tom smyslu, že kytky nemusím (ne tak hrubě), že upřednostním kus uzenýho, ale když mi prostě klient kytku dá, tak ji přece jen musím někam do vázy dát...(třeba i domů)atd..on se smál, že jsem vlastně hrozný chudáček, furt kvítka......a ..druhý den...

Přišla jsem do práce a za chvilku zvonek a nějaká donášková služba mi donesla kytici - obrovskou. Domnívala jsem se, že je od jednoho klienta kterému jsem s něčím pomohla, ale bylo to jinak.
Pro vysvětlení - zap,latila jsem totiž v knize za nějakou stařičkou babičku knížku (aby to jako nevěděla), která se jí moc líbila.....atd. Bylo to dojemný, jak byla bezbranná a domlouvala si odložení až po důchodu, na splátky ..atd, ..pro mě to byla maličkost a hlavně už jsem to pustila z hlavy. A ta kytka byla z květinářství od kolektivu -  poděkování.

No a navečer jsem opět přišla s kytkou lol

Není tady

#56 5. 5. 2009 15:56

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Wiki napsal(a):

Naučila jsem se každý den nelenit a  zasívat. Doporučuje vřele.

Jedná se o drobnosti (objednat, začít vyřizovat, maily, atd..) prostě rozběhnout a rozdělat (zasít) každý den . Pak přijdou neuvěřitelný překvápka. I když to usíná a měla bych už pocit , že se nic neděje, tak přijde nějaké ovoce ze zasetých. Někdy se to dokonce neuvěřitelně naskládá...
napíšu příklad.

Doma jsme s přítelem měli rozhovor o kytkách, dárcích atd.. Já říkala něco v tom smyslu, že kytky nemusím (ne tak hrubě), že upřednostním kus uzenýho, ale když mi prostě klient kytku dá, tak ji přece jen musím někam do vázy dát...(třeba i domů)atd..on se smál, že jsem vlastně hrozný chudáček, furt kvítka......a ..druhý den...

Přišla jsem do práce a za chvilku zvonek a nějaká donášková služba mi donesla kytici - obrovskou. Domnívala jsem se, že je od jednoho klienta kterému jsem s něčím pomohla, ale bylo to jinak.
Pro vysvětlení - zap,latila jsem totiž v knize za nějakou stařičkou babičku knížku (aby to jako nevěděla), která se jí moc líbila.....atd. Bylo to dojemný, jak byla bezbranná a domlouvala si odložení až po důchodu, na splátky ..atd, ..pro mě to byla maličkost a hlavně už jsem to pustila z hlavy. A ta kytka byla z květinářství od kolektivu -  poděkování.

No a navečer jsem opět přišla s kytkou lol

To je opravdu nádherný příběh.
Ale nezoufej, tuším, že jsi již na konci tunelu a pak se objeví i to uzený :-)
PS: držím palce

Není tady

#57 5. 5. 2009 20:06

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Mě se po přečtení Tajemství stala taková zvláštní věc. Měla jsem pocit, jako bych se "vyladila" na takovou příjemnou vlnu a konečně se mi začalo dařit v takových uplných mrňavostech, které mi dřív nešli a otravovali mi život. Najedou mi začali do ruky padat správné knihy (co jsem dřív vybrala bylo úplně na nic, pokud to nebylo na doporučení), do cesty mi začali přicházet úžasní lidé a jednou na začátku jsem udělala takový menší pokus. Přála jsem si, aby mi na email napsalo pár lidí (ne spam), protože mě vždycky drásalo, že nikdo nenapíše a chodí mi jenom blbosti. A druhý den mi přišlo asi sedm mailů od bývalých spolužaček ze školy (nějakým zázrakem se dozvěděli můj mail va), takže radost veliká.
V čem mi ale knížka pomohla nejvíc je to, že se snažím oceňovat to, co mám teď a být za to vděčná a hlavně konečně začít zjišovat, co že to vlasntě chci.
Jinak na mojí ségru to má báječný účinek, nebo se jí sypou prachy o sto šest tummenupp.

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#58 5. 5. 2009 20:45

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

taurus napsal(a):

Mě se po přečtení Tajemství stala taková zvláštní věc. Měla jsem pocit, jako bych se "vyladila" na takovou příjemnou vlnu a konečně se mi začalo dařit v takových uplných mrňavostech, které mi dřív nešli a otravovali mi život. Najedou mi začali do ruky padat správné knihy (co jsem dřív vybrala bylo úplně na nic, pokud to nebylo na doporučení), do cesty mi začali přicházet úžasní lidé a jednou na začátku jsem udělala takový menší pokus. Přála jsem si, aby mi na email napsalo pár lidí (ne spam), protože mě vždycky drásalo, že nikdo nenapíše a chodí mi jenom blbosti. A druhý den mi přišlo asi sedm mailů od bývalých spolužaček ze školy (nějakým zázrakem se dozvěděli můj mail va), takže radost veliká.
V čem mi ale knížka pomohla nejvíc je to, že se snažím oceňovat to, co mám teď a být za to vděčná a hlavně konečně začít zjišovat, co že to vlasntě chci.
Jinak na mojí ségru to má báječný účinek, nebo se jí sypou prachy o sto šest tummenupp.

Jé, tak to poraď, jak to ségra dělá lol

Není tady

#59 5. 5. 2009 21:15

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Já jsem tedy hledala přehrávač kazet a řekla jsem si, že ho prostě seženu do 500 Kč ještě ten den a fakt jo. Byl tam za cenu 490 Kč jediný, poslední kus, s nějakou malou vadou smile . Ale rozhodli jsme se, že si ho nekoupíme, a tak jsem na něj zapomněla. Po pár týdnech jsme ale rozhodnutí změnili. Nejdříve jsem ten přehrávač nemohla najít, ale pak jsem "náhdou" koukla na hlaví stránku mimibazaru a zrovna v tu chvíli tam byl na 1. stránce právě ten inzerent, u kterého jsem přehrávač viděla. Ale neinzeroval to rádio, ale něco jiného, co mě zaujalo a jako bonus tam měl i to rádio big_smile .
No, těžké popisovat, prostě obrovská souhra náhod, to prostě nemůže být jen tak.

Ale na druhou stranu stále sháním hudbu 7 čaker a ne a ne ji sehnat. Je to opravdu v tom, že nevěřím, že tak starou hudbu někdo ještě může mít sad

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#60 6. 5. 2009 12:03

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Tyto knihy tajemství a mnohé další, jsou pro mě nabíječem.
Zajímavé, je číst stále znovu. Vždycky narazím na něco jiného, co jsem "přehlédla" poprve. A shodou okolností (?) je to zrovna to, co aktuálně řeším.
Občas se dostanu do "váhání" a hned vím, co udělám. Sáhnu po knížce. Doplním si hladinku a čerpám z ní zase pár dnů..smile ...takovej energoholik

Kromě tajemství je mou oblíbenou knihou - o porozumění sama sobě - Kay Pollak - štěstí není náhoda. Je naprosto srozumitelný,dobře čtivý. Všechno to, co píše jaksi všichni víme (možná že ne všichni) nebo cítíme , ale neuvědomujeme si to. Jen jedna věc pro mě byla novinkou úplnou - ale je obrovská a další věci dostaly souvislosti. Někde se o tomto autorovi zmínila Pandora. Myslím, že by měla být v osnovách SŠ.

Jak píše Taurus - také mě vyladila, a jak píšeš, že se ti začlo dařit...vnímám to stejně, jen nevím, jestli se to nedělo i dřív, ale že jsem si  to prostě jen neuvědomovala ...

Není tady

#61 6. 5. 2009 12:11

pírko
♥♥♥----

Prosím jak přesně se ta kniha jmenuje a od koho je?

http://www.mytickerz.com/tickers/ypz5apoievjo441n.png

Není tady

#62 6. 5. 2009 12:15

Damila
♥♥♥♥♥♥-

pírko napsal(a):

Prosím jak přesně se ta kniha jmenuje a od koho je?

Koukni na ten film, je to dokument, a je to podle té knihy:

http://filmy-ke-shlednuti-zdarma.cz/?s=the+secret

Není tady

#63 6. 5. 2009 12:16

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Anebo raději tady (u předešlého odkazu je popisek k filmu, který tam nepatří, je to zavádějící)

http://evamarvanova.sblog.cz/video1/

Není tady

#64 6. 5. 2009 12:20

pírko
♥♥♥----

Děkuji ti mnohokrát. Mrknu na to večer, až uložím synáčka do hajan a budu mít na to klid. hjarta

http://www.mytickerz.com/tickers/ypz5apoievjo441n.png

Není tady

#65 6. 5. 2009 19:54

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Wiki napsal(a):

Přesně tak. Nemám pocit, že ta kniha by mi dala úplně novou informaci, spoustu věcí už jsem věděla z předchozích zkušeností ale spíš mě nabíjí a když jí čtu, tak je mi prostě tak nějak dobře. Listuju si v ní a vyloženě sosám energii.

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#66 7. 5. 2009 17:25

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

taurus napsal(a):

Wiki napsal(a):

Přesně tak. Nemám pocit, že ta kniha by mi dala úplně novou informaci, spoustu věcí už jsem věděla z předchozích zkušeností ale spíš mě nabíjí a když jí čtu, tak je mi prostě tak nějak dobře. Listuju si v ní a vyloženě sosám energii.

Ano, přesně. A když polevím na duševní statečnosti a vloudí se myšlenka negativní (nestihnu, neprodám..), tak okamžitě sahám po knize, abych se rychle srovnala.

I když to sem napatří, tak stejně tak jsem nasávala knihy p. Plzáka (zde notně neoblíbeného), protože při jejich čtení jsem se dokázala povznášet nad malichernosti  kazící soužití a chtěla být taky takovou správnou "judistkou", která mě byla ohromně sympatická. Za některé své činy jsem se při čtení i styděla...big_smile
Když mám fňukavou (chlap je takovej a makovej) sáhnu do knihovny, chvíli se zašiju  a až vylezu z nory,  jsem zase skvělý partner párového soužití. big_smile

Není tady

#67 7. 5. 2009 20:59

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Tulipánka napsal(a):

Ale na druhou stranu stále sháním hudbu 7 čaker a ne a ne ji sehnat. Je to opravdu v tom, že nevěřím, že tak starou hudbu někdo ještě může mít sad

A nebo tim ze spatne hledas.  wink

K tematu: o tomhle zakone neni pochyb. smile Je to tak. big_smile

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#68 7. 5. 2009 21:22

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Adra: "mě ze zatím velmi osvědčilo místo na parkování....nemám problém s místem tongue tummenupp "

Hmmm, manžel je na tom stejně. Mně to ještě až tak nefunguje. On dostal rady už dáááávno od jednoho zajímavého člověka.... a já jsem viděla nedávno asi půlku filmu Tajemství (popravdě, zas tak moc mě nenadchl, nedodívala jsem se).

Není tady

#69 7. 5. 2009 21:55

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

Adra: "mě ze zatím velmi osvědčilo místo na parkování....nemám problém s místem tongue tummenupp "

Hmmm, manžel je na tom stejně. Mně to ještě až tak nefunguje. On dostal rady už dáááávno od jednoho zajímavého člověka.... a já jsem viděla nedávno asi půlku filmu Tajemství (popravdě, zas tak moc mě nenadchl, nedodívala jsem se).

Cau Tercilo,
proc Te vlastne myslis nenadchnul?
smile

Není tady

#70 7. 5. 2009 22:41

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Hirondel: Cau Tercilo, proc Te vlastne myslis nenadchnul?
smile

Ahoj Hirondel, já to samozřejmě vím: špatně jsem si zhlédnutí filmu načasovala. V současné době žiju hekticky (mně to tak vyhovuje), jsem absolutně spokojená v zaměstnání, mám úspěšné a hodné dítě, dost dobré manželství, majetek odpovídající, vrže mi jen jedno koleno, jinak je to dobrý big_smile. Takže jsem nebyla dost trpělivá, abych poslouchala řeči vedené v tom filmu (potřebovala jsem dopsat nějaké věci do práce), připadaly mi "nahrané", laciné, zbytečně se opakující, jakoby reklamně přesvědčující, by sympaticky laděné. A taky různým věcem se zdráhám "věřit". Mám ráda hmatatelné důkazy. Za rok se na to ovšem můžu dívat jinak smile

Upravil(a) Tercila (7. 5. 2009 22:42)

Není tady

#71 7. 5. 2009 23:22

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tulipánka napsal(a):

Připomeň se před Sedmihorkami, a to doma nezapomenu.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#72 8. 5. 2009 8:53

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Míša Kulička napsal(a):

Wiki napsal(a):

Viz pondělí. na parkovišti jsem kopla do svého auta - do gumy, a mrskla na zem se strašnou razancí zmuchlaný lístek od městských policistů,protože mě  vyhmátli potřetí po sobě.. A neopovažujte se mi někdo říct, že mi to asi něco naznačuje!!! big_smile A že bych snad něco měla změnit !! butter

No ale naznačuje gloria, že parkuješ blbě ... soráč rodna ... tak změň své parkovací způsoby a je to rock

lollollollol tummenupp godlike tak tohle mě dnes pobavilo Míšo smile kouzelný wink

Není tady

#73 8. 5. 2009 9:47

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

připadaly mi "nahrané", laciné, zbytečně se opakující, jakoby reklamně přesvědčující, by sympaticky laděné. A taky různým věcem se zdráhám "věřit". Mám ráda hmatatelné důkazy. Za rok se na to ovšem můžu dívat jinak smile

Chapu Te i kdyz to mam jinak.  smile

Ta forma muze pusobit jakkoli.Teda presneji receno na kazdeho jinak. To ale co se skryva za ni,je uz o necem jinem.  smile

Clovek ktery neveri,nemuze mit ani dukaz.  smile  Stara znama vec. Ale jak sama pises,za rok,za cas to mozna uvidis jinak.  smile Mozna taky ne.  smile

A pokud mas spokojeny zivot,stastny (az na to koleno big_smile) svedci to o Tve pozitivni mysli,takze vlastne o tom to je.  stolt

Není tady

#74 8. 5. 2009 19:57

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Wik: "Adro - synchronicita - ta arabela"

Jo, to funguje velmi často smile.

Není tady

#75 8. 5. 2009 20:02

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK: "Najdi si práci blíž wink Ušetříš si i nervy a všem, co nemohou zaparkovat, se můžeš jen smát smile
Ne, pořád si říkám, kdy to těm lidem dojde, že města nejsou nafukovací"

Hmm, a já si říkám, kdy už to těm voleným zastupitelům měst dojde a začnou konečně přemýšlet o smysluplném využití různých ploch tak, aby bylo kde parkovat - pokrok nezastavíš ....  winkbig_smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí