Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 26. 11. 2008 22:47

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Re: Tajemství

lupina montana napsal(a):

Ale to já taky nemyslela ironicky, Luet!
Myslela jsem tím toliko, že zkoušíme stovky různých cest, jak uzdravit duše a každý si nalézá svou kombinaci....
Protože to, o čem jsme mluvili výše je známkou zdravé (nebo relativně zdravé) duše. smile

Tó jó ! smile

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#27 27. 11. 2008 7:15

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

prosím co je to  metoda EFT??

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#28 27. 11. 2008 7:18

adra
♥♥♥♥♥♥♥

Wiky..... - synchronicita - ta arabela - taky nevím co to je  va

ale musím se k tomu ještě vrátit...člověk ju ulítaný a zahlcený v práci ukolama...a tohle(ten kouzelný zvuk)  včera bylo tak krásné pohlazení...ale nejříve jsem se fakt lekla co se stalo tonguetongue

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#29 27. 11. 2008 8:08

Vanda
Host

...vy tady o Arabele....a Xénie má dneska svátek! smile

#30 27. 11. 2008 8:30

adra
♥♥♥♥♥♥♥

tummenupp big_smilebig_smilebig_smile jo ráno jsem koukla do kalendáře...ale pak jsem to zapomněla tonguetongue

Není tady

#31 27. 11. 2008 9:03

Lena01
♥♥♥♥♥--

adra napsal(a):

prosím co je to  metoda EFT??

http://eft.cz/

Kurz měl být tento víkend v Chocni, ale pro nedostatek zájemců byl zrušen... ach jo sad
Tajemství jsem viděla, ale v praxi mi zatím moc nefunguje a tak jsme si myslela že s tím EFT by to šlo vissla
Lueto myslíš si, že by šlo popsat jak si tím vyťukáním pomoci, aby to tajemstí začalo fungovat?va

Upravil(a) Lena01 (27. 11. 2008 9:07)

Není tady

#32 27. 11. 2008 10:13

adra
♥♥♥♥♥♥♥

Choceň......? to mám co by kamenem cohodil winkwinkwinkwinkwink

dekuju moc za odkaz wink

Není tady

#33 27. 11. 2008 12:45

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Míša Kulička napsal(a):

Wiki napsal(a):

Viz pondělí. na parkovišti jsem kopla do svého auta - do gumy, a mrskla na zem se strašnou razancí zmuchlaný lístek od městských policistů,protože mě  vyhmátli potřetí po sobě.. A neopovažujte se mi někdo říct, že mi to asi něco naznačuje!!! big_smile A že bych snad něco měla změnit !! butter

No ale naznačuje gloria, že parkuješ blbě ... soráč rodna ... tak změň své parkovací způsoby a je to rock

Jo,... přesně tomuto vzkazu  jsem tímto - výše popsaným -chtěla předejít. Řekni prosím, že to bylo z legrace, ano!!!! Nebo se naseru znovu!

Těžko to vysvětlovat, přišla jsem o rezidentskou kartu - "oni ji totiž už ne-ma-jí !!!"  A ne-mů-žou mi ji tudíž prodloužit!!! Ani za ty jejich hříšný peníze. A já vzteky nevidím. Každou hodinu chodím kupovat lístek, pakliže mám šanci vůbec zaparkovat. Pravidelně 15min objíždím parkoviště jako sup, dokola, čekám, a rvu a přetlačuju se o 1 oranžové posr...místo. Pak se o pět min. zpozdím s lístkem...a mám ho!!!
Takže Míšo - prosím - bez provokací

Až se zklidním, uložím si parkování do podvědomí, abych se vrátila k tématu..Zatím lámu staré babičky na náměstí s trvalým pobytem...

Není tady

#34 27. 11. 2008 14:11

adra
♥♥♥♥♥♥♥

Wiky to je jako u ás...když už si koupím lístek...není kde zaparkovat!!!k vzteku!! dumbom !!!

Není tady

#35 27. 11. 2008 14:24

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Choďte pěšky a chraňte naše ovzduší tongue

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#36 27. 11. 2008 14:26

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

Choďte pěšky a chraňte naše ovzduší tongue

Na procházku - ráda, pracovat pěšky - v tom už vidím dost velký problém.

Není tady

#37 27. 11. 2008 14:28

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Najdi si práci blíž wink Ušetříš si i nervy a všem, co nemohou zaparkovat, se můžeš jen smát smile

Ne, pořád si říkám, kdy to těm lidem dojde, že města nejsou nafukovací a milión aut se na půl milionu parkovacích míst prostě nemůže vejít big_smile

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#38 27. 11. 2008 17:03

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

Najdi si práci blíž wink Ušetříš si i nervy a všem, co nemohou zaparkovat, se můžeš jen smát smile

Ne, pořád si říkám, kdy to těm lidem dojde, že města nejsou nafukovací a milión aut se na půl milionu parkovacích míst prostě nemůže vejít big_smile

Ach jo.
Já auto nemám JEN na dojíždění.Auto je jeden z mých pracovních nástrojů. Potřebuju být mobilní a flexibilní.
Tvá úvaha je ohromující, nicméně neadresná.

Není tady

#39 27. 11. 2008 17:13

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Adresovaná je třeba tobě smile Kup si kolo smile

Není tady

#40 27. 11. 2008 18:04

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Wiki napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

Wiki napsal(a):

Viz pondělí. na parkovišti jsem kopla do svého auta - do gumy, a mrskla na zem se strašnou razancí zmuchlaný lístek od městských policistů,protože mě  vyhmátli potřetí po sobě.. A neopovažujte se mi někdo říct, že mi to asi něco naznačuje!!! big_smile A že bych snad něco měla změnit !! butter

No ale naznačuje gloria, že parkuješ blbě ... soráč rodna ... tak změň své parkovací způsoby a je to rock

Jo,... přesně tomuto vzkazu  jsem tímto - výše popsaným -chtěla předejít. Řekni prosím, že to bylo z legrace, ano!!!! Nebo se naseru znovu!

Těžko to vysvětlovat, přišla jsem o rezidentskou kartu - "oni ji totiž už ne-ma-jí !!!"  A ne-mů-žou mi ji tudíž prodloužit!!! Ani za ty jejich hříšný peníze. A já vzteky nevidím. Každou hodinu chodím kupovat lístek, pakliže mám šanci vůbec zaparkovat. Pravidelně 15min objíždím parkoviště jako sup, dokola, čekám, a rvu a přetlačuju se o 1 oranžové posr...místo. Pak se o pět min. zpozdím s lístkem...a mám ho!!!
Takže Míšo - prosím - bez provokací

Až se zklidním, uložím si parkování do podvědomí, abych se vrátila k tématu..Zatím lámu staré babičky na náměstí s trvalým pobytem...

Ó tak to soráč smile .... dyž vona se ta rada úplně sama nabízela ... a volala "Napiš mě! Neotálej! Napiš mě!" ... gloriastorstark

Upravil(a) Míša Kulička (27. 11. 2008 18:06)

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#41 27. 11. 2008 22:45

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Leono,
nejsem Lueta, snad se nezlobíš, ale bez kurzu, nebo bez osobní konzultace s terapeutem to přes písmenka fungovat nebude.
V manuálu můžeš najít všechno potřebné, ale napoprvé to musí být živý kontakt.
Napoprvé se dozvíš, jak si pomoci , teprve potom Sindy dělá kurzy řešící konkrétnější témata, jako  třeba právě tuhletu  přitažlivost.  stolt
Ale je moc fajn, že to zajímá stále více lidí, je to medicína , kterou si může dovolit každý, kdo chce měnit sebe  a svůj svět a nikoliv lidi kolem sebe k obrazu svému. wink

Není tady

#42 28. 11. 2008 0:06

lueta
♥♥♥♥♥♥-

Heluška napsal(a):

Leono,
nejsem Lueta, snad se nezlobíš, ale bez kurzu, nebo bez osobní konzultace s terapeutem to přes písmenka fungovat nebude.
Napoprvé se dozvíš, jak si pomoci , teprve potom Sindy dělá kurzy řešící konkrétnější témata, jako  třeba právě tuhletu  přitažlivost.  stolt
Ale je moc fajn, že to zajímá stále více lidí, je to medicína , kterou si může dovolit každý, kdo chce měnit sebe  a svůj svět a nikoliv lidi kolem sebe k obrazu svému. wink

stolt

Není tady

#43 28. 11. 2008 11:08

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Jaké máte prosím poznatky v teorii "tajemství". Jak jste daleko, jaké máte pocity, úspěchy, problémy, ....cokoliv, podělte se prosím. Já jsem se o svém postupu , ala morzeovka , podělila..

Není tady

#44 29. 11. 2008 9:53

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Wiki napsal(a):

Adro - synchronicita - ta arabela

Lueto - je to nádherné. Já mám problém s tímto jeden problém.  Cyklický. Občas prostě přestnu být duševně statečná, a to v tu chvíli nedokážu změnit. Sama sebe s pozitivitou pošlu do pr.....  Pak se něco stane, co to změní. Třeba i za 2 hod. a zase naskočím. Nedokážu v tom "jet" kontinuálně. Rozumíš, co myslím?  A tak z toho  usuzuju, že mě to "hodí" jakoby nazpátek, na začátek......těžko vysvětlit.

Ja to mám občas celý život. Automatické myslenie, zažité vzorce. Moja mama je učbnicový pesimista a opatrník, celý život zbiera príbehy z čiernej kroniky a vtĺka mi do hlavy, že som nemožná a že NIČ NEJDE A NEPOJDE. Takže s týmto "venom" pracujem od puberty. Inak, prvá kniha, ktorá ma silne ovplyvnila a zmenila môj život, bola Autogénny trénig od Rusa, Vladimíra Leviho. Léta Páně 1983-4, zhruba.

Upravil(a) Selima (29. 11. 2008 9:59)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#45 29. 11. 2008 14:46

Lena01
♥♥♥♥♥--

lueta napsal(a):

Heluška napsal(a):

Leono,

stolt

Heluško nejsem Leona ale Lena01 wink je zajímavý že nejsi jediná kdo mě vidí jako Leona, ale to je úplně jedno wink
a jsem ráda, že jsi napsala, myslela jsem si, že to nebude tak jednoduché, párkrát ťuknout a problém je vyřešen tongue Manuál doma mám, na kurz jsem se chystala tento víkend do Chocně, ale byl zrušený, asi Cindy viděla, že ty penízky, které by stál kurz jsem potřebovala jinde. Takže to nevzdávám a někdy určitě kurz absolvuju.

Není tady

#46 29. 11. 2008 16:33

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

stolt godlike hluboce se omlouvám za nejasnost v oslovení pussa

Určitě si počíhej na další, nebo si i zajeď dál od domova, stojí to za to.
Teď si nejsem  100% jistá, zmátlas mě, ale tuším , že Sindy se píše se  S.
Je to její přezdívka z dětství, ke které se v dospělosti vrátila- tak nám to povídala, abychom si nemysleli, že si ji vymyslela, aby byla světová.
tummenupp Ona je totiž  světová i s českým jménem Zdena. tummenupp

Upravil(a) Heluška (29. 11. 2008 16:34)

Není tady

#47 29. 11. 2008 18:39

Lena01
♥♥♥♥♥--

Heluš není potřeba se omlouvat  pussa
Jo jo Cindy bude asi opravdu se "S" ze svých mladých let mi utkvěl film, který se jmenoval "Cindy" tak asi proto jsem to takhle blbě napsala, jinak to byl móóóc hezký film, spíš pohádka, přirovnala bych to k naší pohádce " O Popelce"  zazněly tam písničky tuším od Bonie Bianco (nezaručuji že je to napsáno dobře smile
A na kurz budu muset tedy vyjet, ikdyž to bude hooodně daleko od mého bydliště... ale opravdu budu muset... protože kde se kouknu tak eft na mě vyskakuje, a těch problému co řeším je už taky neúnosně  sad

Není tady

#48 30. 11. 2008 11:19

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Ahoj,
nemáte prosím někdo tenhle film doma? Můžete mi prosím napsat i soukromě.

Díky moc

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#49 1. 12. 2008 13:45

adra
♥♥♥♥♥♥♥

Leno....!!! ten film o té Cindy si pamatuju, matně ale jo ...občas, velmi zřídka tu píničku hrají v rádiu winkwink - ano byla to spíše pohádka, krásná...a matně si i vybavuji toho herce...ale tu herečku teda ne big_smilebig_smile

zavítala jsem sem dnes s prosbou...a koukám že mě Tulipánka  "předběhla" - chtěla jsem taky požádat o půjčení případně...ehm...o poslání filmu...smile - jestli někdo máte možnost a byl byste tak laskav ... DEKUJU hjarta

knížku jsem si již objednala u Ježíška :-))))

Upravil(a) adra (1. 12. 2008 13:45)

Není tady

#50 1. 12. 2008 14:36

lueta
♥♥♥♥♥♥-

Tohle jsem už jednou posílala Regině, tak to sem dávám, abyste si to mohly podle toho stáhnout.

Jdi na stránku (odstraněn odkaz - warez obsah) a tady se zaregistruj. Je to stránka pro sdílení souborů, mimo jiné i různých filmů. Zde na stránce klikni na soubor "hledat", nebo "prohledávat" a vepiš název The Secret. Stránka Ti najde odpovídající odkazy ( myslím že tam je jen jeden, plus k tomu titulky - to je ten soubor, který má příponu .scr a jmenuje se stejně - the secret. ) Hned vedle je ikonka ke stažení. Na ni klikni a začne se to stahovat ( kam, to už snad budeš vědět) Můžeš si vybrat ze dvou stahování. Jedno je zdarma, ale nižší rychlosti a druhé je placené přes SMS ale je rychlejší. Výsledný soubor je stažený v kontejneru MP4 a většinou ho neumí přehrát stolní DVD, takže je lepší spustit ho přímo v PC z pevného disku.
Asi bude nutno do PC stáhnout tzv. codec pack, třeba K-little codec pack ze stránek www.slunecnice.cz nebo www.studna.cz.  Codec pack nainstaluješ a film se rozběhne v jakémkoliv přehrávači videí, které máš na PC.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí