Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 26. 11. 2008 11:40

nella
♥------

Tajemství

Ahoj všichni, náhodou (?) jsem se dostala na tyhlety vaše stránky a chytlo mě jak to tu žije a tak už několik dní jen pročítám a listuju a pročítám a listuju  . . . . odpovědi některých mi přijdou fakt dobrý a dokáží přesně trefit hřebíček na hlavičku.
Taky bych chtěla hodit otázku do placu. Viděla jsem teď u kamarádky film The secret s českými titulky a zaujal mě a opravdu věřím tomu, že to tak funguje a že je to pravda, ale jaký je rozdíl mezi tím něco vědět a --- umět to taky zrealizovat ve svém životě a dokázat se vymanit ze starých programů !
Proto by mě zajímalo, jaké osobní zkušenosti a zážitky máte vy s tímhletím a jestli a jak to zafungovalo ve vašem životě. Člověka to inspiruje a posílí, když to slyší i od druhých a spíše pak uvěří, že to dokáže i on sám (možná něco jako fenomén sté opice?), prostě potřebuju slyšet, že to funguje v obyčejném životě.
Možná se sem nějakou dobu nedostanu, ale jak to půjde se vrátím. Moc děkuju za vaše odpovědi.

Není tady

#2 26. 11. 2008 11:43

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Tajemství

Film som nevidela, ale čítamk nihu a je to podľa mňa len inými slovami  aobšírnejšie pvoednaé už dávno známe... a funguje to, nie ako zázrak na gombíček, ale ako trpezlivá cleoživotná práca na sebe stolt godlike , potom to fakt pôsobí.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#3 26. 11. 2008 11:51

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Nello, Tajemství, aneb zákon přitažlivosti opravdu funguje. Beze zbytku. Jen se musíme naučit s ním pracovat. Pozitivní myšlení je hezká věc, ale i to se musí umět. Když si někdo celý život říká, že chce štěstí a pak si ztěžuje, že jej nemá znamená to, že něco dělá blbě. Třeba to, že si říká právě to "chci". No tak potom opravdu celý život jen chce a nemá to. Je pravda i to, co se v té knížce píše, že člověk musí zadávat požadavky konkretně. Ne jen  - chci hodně peněz, ale soustředit se na přesnou částku. Základem toho všeho, je tomu opravdu věřit a v podstatě se chovat, jako bychom to už měli. Proto i cíle bychom si měli dávat takové, aby to naše vědomí akceptovalo. Když si řeknu, že chci miliardu, tak stejně tomu nebudu věřit, že ji budu mít. Ale třeba tři miliony už nejsou tak nedostupné. A tak to funguje ve všech oblastech.

Upravil(a) lueta (26. 11. 2008 11:53)

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#4 26. 11. 2008 11:52

lueta
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Film som nevidela, ale čítamk nihu a je to podľa mňa len inými slovami  aobšírnejšie pvoednaé už dávno známe... a funguje to, nie ako zázrak na gombíček, ale ako trpezlivá cleoživotná práca na sebe stolt godlike , potom to fakt pôsobí.

Seli už dokonce vyšlo i origoš cédéčko nadabované. Je dobré mít oboje a čas od času si to pustit a připomenout.

Není tady

#5 26. 11. 2008 12:58

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Už léta toto téma pročítám v Murphyho knihách. Nicméně je kniha udělaná nádherně, moc se mi líbila. Film uvidím příští týden. Ze zkušenosti vlastní, vím, že to takto opravdu funguje. Jen to není Arabelin prsten. Je to letitá práce na sobě, na svém těle, na svém duchu. Ovládání sebe, těla, svého myšlení atd atd.
Nádherné téma.Pokud si ho člověk včlení do svého života, otvírá se mu nová dimenze.

Není tady

#6 26. 11. 2008 13:04

lueta
♥♥♥♥♥♥-

Wiki napsal(a):

Už léta toto téma pročítám v Murphyho knihách. Nicméně je kniha udělaná nádherně, moc se mi líbila. Film uvidím příští týden. Ze zkušenosti vlastní, vím, že to takto opravdu funguje. Jen to není Arabelin prsten. Je to letitá práce na sobě, na svém těle, na svém duchu. Ovládání sebe, těla, svého myšlení atd atd.
Nádherné téma.Pokud si ho člověk včlení do svého života, otvírá se mu nová dimenze.

A úžasně mění život, vid´?

Není tady

#7 26. 11. 2008 13:22

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

jak: "arabelin prsten"?? 
dnes jsem šla z oběda a za mnou se hodně hlasitě ozval PRESNE ten kuzelný tón z Arabely...trhla jsem s sebou...no zvuk na mobilu že...ale bylo to tak krásný....krátký ale intezívní...a ted tady čtu o Arabele a jejím prstýnku...na náhody nevěřím, už ne - a nebo prostě a jednoduše blbnu big_smilebig_smile

a to tajemství napsal kdo..???

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#8 26. 11. 2008 13:23

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

adra napsal(a):

jak: "arabelin prsten"?? 
dnes jsem šla z oběda a za mnou se hodně hlasitě ozval PRESNE ten kuzelný tón z Arabely...trhla jsem s sebou...no zvuk na mobilu že...ale bylo to tak krásný....krátký ale intezívní...a ted tady čtu o Arabele a jejím prstýnku...na náhody nevěřím, už ne - a nebo prostě a jednoduše blbnu big_smilebig_smile

Tenhle tón jsem jeden čas měla jako oznámení SMS-ky :-)

Není tady

#9 26. 11. 2008 13:26

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

adra napsal(a):

Rhonda Byrne

Není tady

#10 26. 11. 2008 15:22

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Adro - synchronicita - ta arabela

Lueto - je to nádherné. Já mám problém s tímto jeden problém.  Cyklický. Občas prostě přestnu být duševně statečná, a to v tu chvíli nedokážu změnit. Sama sebe s pozitivitou pošlu do pr.....  Pak se něco stane, co to změní. Třeba i za 2 hod. a zase naskočím. Nedokážu v tom "jet" kontinuálně. Rozumíš, co myslím?  A tak z toho  usuzuju, že mě to "hodí" jakoby nazpátek, na začátek......těžko vysvětlit.

Není tady

#11 26. 11. 2008 15:47

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Wiki napsal(a):

Lueto - je to nádherné. Já mám problém s tímto jeden problém.  Cyklický. Občas prostě přestnu být duševně statečná, a to v tu chvíli nedokážu změnit. Sama sebe s pozitivitou pošlu do pr.....  Pak se něco stane, co to změní. Třeba i za 2 hod. a zase naskočím. Nedokážu v tom "jet" kontinuálně. Rozumíš, co myslím?  A tak z toho  usuzuju, že mě to "hodí" jakoby nazpátek, na začátek......těžko vysvětlit.

...ale je to lepší než řekněme před 5 lety, že? Takže je to nějaký vývoj a je jistě k lepšímu, že? Není to jako otočení tím prstýnkem Arabely. Je to postupné, jak říká Selima, Já a další duchovní osvícenci.

Není tady

#12 26. 11. 2008 16:23

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Wiki napsal(a):

Nedokážu v tom "jet" kontinuálně. Rozumíš, co myslím? ... mě to "hodí" jakoby nazpátek, na začátek......těžko vysvětlit.

To mě taky - někdy mě to hodí tak daleko, že mám pocit, že jsem vlastně nikam nedošla a pak brečím bezmocí a zoufalstvím. Ale ono to ve skutečnosti není pravda smile akorát, že člověk i po těch letech občas zabloudí sám v sobě cool
Nevím, jak to máte kdo z vás - ale já se leckdy cítím jak provazochodec, protože tyhle věci lze realizovat jen za naprosto přesně trefenýho stavu mysli grater
A kde se shání arabelí zvonění na mobil??? va To bych taky chtěla!

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#13 26. 11. 2008 17:05

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Nicolas napsal(a):

Wiki napsal(a):

...ale je to lepší než řekněme před 5 lety, že? Takže je to nějaký vývoj a je jistě k lepšímu, že? Není to jako otočení tím prstýnkem Arabely. Je to postupné, jak říká Selima, Já a další duchovní osvícenci.

Je to samozřejmě stále lepší a lepší. Doma mi můj chlap dokonce řekl , (a to je prosím v tomto směru naprostý ignorant), jak ty to děláš? ty doslova přitahuješ peníze. čím to je, že se ti tak daří? To se mi zatajil dech. Já to o sobě (ve vší skromnosti )vím, ale jak asi všichni víme, je velmi lehké být nabitý a pozitivní, když jedete na vlně. Ale ve chvíli, kdy se  Vám nakumuluje pár malých nepříjemností (škráblý auto, pokuta za parkování, nepodařený obchod, náhlé výdaje, nemocný pes, atd), tak se zase neduchovně naseru. Viz pondělí. na parkovišti jsem kopla do svého auta - do gumy, a mrskla na zem se strašnou razancí zmuchlaný lístek od městských policistů,protože mě  vyhmátli potřetí po sobě.. A neopovažujte se mi někdo říct, že mi to asi něco naznačuje!!! big_smile A že bych snad něco měla změnit !! butter

Ale vážně musí to být postupné, musí to být pomalé a asi musím zřejmě jít tři kroky dopředu a dva zpátky. Ale už nepochybuju o této teorii. Dříve mě to házelo až do odmítání takových "volovin" Dnes se už jen na pár hodin "zapomenu". Ale vždy se vrátím a čím dřív, tím líp. Cítím se líp. Vlastně mnohem líp. A můžu říct, že se mi v životě nedařilo tak, jako nyní ( i s tím posr..... parkováním butter ). Už to jde samo, lehce, nic není vypocené...skládá se to. A na všech frontách.
A já budu pokorně pěkně žít dál, a mít se ještě lépe a lépe.....

Není tady

#14 26. 11. 2008 17:11

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Wiki napsal(a):

A neopovažujte se mi někdo říct, že mi to asi něco naznačuje!!! big_smile A že bych snad něco měla změnit !! butter

V žiivotě ne! gloria Koneckonců - jsou to jen městský policajti, ne? Tam berou každýho blbce cool a srážka s blbcem se stane i dalajlámovi, no ni? vissla

Není tady

#15 26. 11. 2008 18:24

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

A to vám Luetka ještě neprozradila, že jde pomocí EFT popracovat na sobě tak, aby ten zákon přitažlivosti fungoval opravdu a dobře.

Není tady

#16 26. 11. 2008 18:58

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Kdyby tady byla Martínka, tak by dodala "a s pomocí konštelací"....glorialol

Není tady

#17 26. 11. 2008 19:30

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

konštelace by možná taky byly dobrý..dumbom

Není tady

#18 26. 11. 2008 20:15

lueta
♥♥♥♥♥♥-

lupina montana napsal(a):

Kdyby tady byla Martínka, tak by dodala "a s pomocí konštelací"....glorialol

Jenže ona to Heluška na rozdíl od Tebe Lupišu nemyslela ironicky dumbom
Vona o tom totiž taky něco ví tongue lol

Není tady

#19 26. 11. 2008 20:46

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Sice se v tom ještě neorientuji moc dobře, ale máličko jsem našlápla a teď stagnuji, neb mě moje práce vcucla docela docela  dumbom
No a právě tento kurzík mi uletěl pod rukama, byl zrušen. Buďto nejsem připravená, nebo si to mám vyzkoumat sama s pomocí toho, co jsem leckde nasála. Nevím, zatím to nechávám být, však ono to uzraje .

Není tady

#20 26. 11. 2008 21:13

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Ale to já taky nemyslela ironicky, Luet!
Myslela jsem tím toliko, že zkoušíme stovky různých cest, jak uzdravit duše a každý si nalézá svou kombinaci....
Protože to, o čem jsme mluvili výše je známkou zdravé (nebo relativně zdravé) duše. smile

Není tady

#21 26. 11. 2008 21:26

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Wiki napsal(a):

Viz pondělí. na parkovišti jsem kopla do svého auta - do gumy, a mrskla na zem se strašnou razancí zmuchlaný lístek od městských policistů,protože mě  vyhmátli potřetí po sobě.. A neopovažujte se mi někdo říct, že mi to asi něco naznačuje!!! big_smile A že bych snad něco měla změnit !! butter

No ale naznačuje gloria, že parkuješ blbě ... soráč rodna ... tak změň své parkovací způsoby a je to rock

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#22 26. 11. 2008 21:51

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

No Miš, jestli je Wiki z Prahy, tak téměř nemůže parkovat dobře lol

Není tady

#23 26. 11. 2008 21:59

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

lupina montana napsal(a):

No Miš, jestli je Wiki z Prahy, tak téměř nemůže parkovat dobře lol

Aha, já netušila, že to tam je tak zlý. Já vždycky bez problémů zaparkovala ... žluťáska tykadlovýho na Florenci stolt

"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton

Není tady

#24 26. 11. 2008 22:02

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

stoltlol

Upravil(a) lupina montana (26. 11. 2008 22:02)

Není tady

#25 26. 11. 2008 22:18

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

k Tajemství ... mě se v poslední době plní má dětská a dorostenecká přání, která třeba naši považovali za čiré fantasmagórie - hlavně teda to cestování, kdo by to tušil, že se dostanu tam, kde jsem kdysi brouzdala jen prstem po mapě smile
Teď už si asi míň věřím, či co vasmile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí