Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 26. 11. 2008 13:28

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Re: Jak jste na tom s řízením auta?

Pisatel napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

kukusa napsal(a):

adfka ma pravdu, clovek, ktery si neni jisty, ze to na silnici zvladne, by nemel jezdit!

v pripade ze nekoho zabijes, se budes tezko vymlouvat na to, ze sis ho nevsimnul, nebo ze jsi nevidel dopravni znaceni
stat se muze cokoliv to je pravda, ale clovek, co jezdit neumi a neciti se za volantem dobre, je zmateny a neveri si je podle me mirena strela! zvlast v dnesni dobe, kdyz vsichni ostatni jezdi mnohem rychleji a chovaji se zbrkle a obcas nepredvidatelne!

dumbom Jak se chceš naučit řídit, když nevyjedeš na silnici? va

A´t to zkouší na pC a trenažérech lol

tak to je hláška dne big_smile

Žádnej trenažér nenahradí vlastní zkušenost na silnici wink

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#102 26. 11. 2008 13:28

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

ADFka2 napsal(a):

KALIK napsal(a):

Myslíš, že to tak není?

No já na pánvičce nejezdím a pravidla silničního provozu se mi nemotaj, takže ... ehm... vissla

Dneska mi připadáš, jako že na té pánvičce jezdíš dost dlouho big_smile

Neblázni, pánev studí!
Uznávám, že to mohlo v souvislosti k dotazu vyznít blbě, ale já co se silnice týče, vždycky skoro puknu vzteky.

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#103 26. 11. 2008 13:29

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

KALIK napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

Dík žes to napsal za mě.

Není tady

#104 26. 11. 2008 13:29

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

ADFka2 napsal(a):

Uznávám, že to mohlo v souvislosti k dotazu vyznít blbě, ale já co se silnice týče, vždycky skoro puknu vzteky.

Je to vidět wink

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#105 26. 11. 2008 13:31

Fidorka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: mater urbium
Web

já teda nemám feministický rýpanec, protože už jsem zažila vzácné exempláře z obou táborů, ale takový nějaký obecný apel;
jezděte svižně a nespěte. Ne rychle a jako prase, ale můžu z kůže vyletět, když se na světlech někdo šťourá v nose a chrápe. Zaspí oranžovou, reagovat začne až na zelené, rychle na to hamtne, zatúruje a vystřelí, zatímco autům za ním už zase padá oranžová a mají smolíka. Vidím to denně. Jakmile vidím že chodcům padla červená, vím, že za 2 vteřiny mi padne oranžová a za další 2 vteřiny budu mít zelenou, takže už si nebudu prohlížet displej mobilu a čučet na bilboard, ale udržuju pozornost tak, abych na oranžovou zařadila za 1 a s náskokem zelené se rozjela, né? smile

Taky mě irituje, když někdo přede mnou udržuje 25m odstup na jižní spojce v době největší zácpy. Kdyby to udělal každý, byla by ta šňůra až na lanovej most, tak nějak nevidím smysl... akorát vidím to, že se před taokvého "dobráka" dostane během chvilky několik aut z jiných pruhů. nemusím snad dodávat, že tihle experti "zdržovači" jezdí nejraději v levém pruhu. Celkově nemám vůbec nic proti umírněné jízdě, ale pokud chce někdo z nějakého důvodu jet po spojce 60, ať jede, ale ne v levém pruhu.
Pak se ani nelze divit, že někomu bouchnou saze a lepí se mu na zadek a bliká.

Opačný extrém jsou zase nedočkavci, kteří vjedou do křižovatky, aniž by věděli, jestli ji stihnout projet počas své zelené. Zůstanou pak "viset" uprostřed, brzdí auta z jiných směrů a pokud možno ještě tramvaj a koukaj jak troubové.

A teď  tématu gloria

MAryt, já jsem se učila jezdit hned po autoškole, ve staré 120ce. dala jsem sï na zadní sklo Zetko, aby všem bylo jasné, proč se ploužím podél krajnice a měli pochopení pro to, kdyby mi to při rozjíždění chcíplo. jezdila jsem zásadně o víkendu anebo ve všední den večer, aby mě nestresoval provoz a nepřekážela jsem. Byly to nenáročné jízdy - přes pár ulic do fitka, nebo do supermarketu. Pamatuju si ještě, že pro mě byla můra odbočit v křižovatce vlevo přes jízdní pruhy v protisměru smile Ale tyhle drobné cesty a kilometry se načítaly, přidávala se náročnost a jednoho dne jsem si uvědomila, že už jsem s tím autem srostlá. Po 12 letech ježdění si už neumím život bez auta představit.

Tak se toho neboj a začni popojíždět v prázdnějším provozu.

Není tady

#106 26. 11. 2008 13:31

katula
♥♥♥----

Já mám řidičák 8 let. Ale až těď poslední dva roky jezdím denně. Jezdím pracovně cca 20 km denně. Je to pro mě celkem relax, spíš si u toho odpočinu. Jezdím pomalu, nikam nespěchám, jsem přeci v práci, ze?smile
Ale dokud jsem jezdila jednou měsične našim rodinný autem na nákup byla jsem na nervy. A to ještě, když mi do toho celá rodina kecala (mamka, že nás zabiju a taťka proč už jsem nezařadila pětku:dumbom:)

Není tady

#107 26. 11. 2008 13:36

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

A jak chceš vyjet na silnici, když neumíš držet volat a řadící páku si pleteš s vařečkou?  Navíc ještě práce s nohama (silnice není taneční sál) a k tomu řasenka a mobil, na něm milenec, vzadu uřvané dítě. Káliku Káliku koukám ty potřebudeš fakt autoškolu řízení jak prasátko drbání lol neci se tak nějak chlubit, ale myslím žes najezdil do předu tolik co já nacouval s tankem reta lol

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#108 26. 11. 2008 13:45

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

KALIK napsal(a):

Pisatel napsal(a):

A jak chceš vyjet na silnici, když neumíš držet volat a řadící páku si pleteš s vařečkou?  Navíc ještě práce s nohama (silnice není taneční sál) a k tomu řasenka a mobil, na něm milenec, vzadu uřvané dítě. Káliku Káliku koukám ty potřebudeš fakt autoškolu řízení jak prasátko drbání lol neci se tak nějak chlubit, ale myslím žes najezdil do předu tolik co já nacouval s tankem reta lol

Ale když jsi jel s tankem, nemusel jsi řešit složité dopravní situace dumbom Tank projede všude.

Není tady

#109 26. 11. 2008 13:48

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem

Souhlas s Fidorkou... A náhodou já jezdím líp jak leckterej chlap tonguebig_smilebig_smilebig_smile

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#110 26. 11. 2008 13:49

venuše
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

venuše napsal(a):

lojla napsal(a):

Tiina: Jj, semafory, svetla, to je hezke, ale prave ty kolony a to mnozstvi aut.. kolem pate, seste vecer.. kdyz ti ani nejde se zaradit do sveho pruhu, tak kolikrat odbocis jinam, nez chces:).. na to asi nebudu mit nikdy.

To je o ohleduplnosti a te je na ceskych silnicich opravdu malo. Normalni ridic, kdyz das blinkr, te prece bez problemu pusti........

Jo ohleduplnost tak to s tebou souhlasím stejně jako když s jinou značkou než "A" dáš v Praze pozděn blinkr. (Pokud máš "A" tak když ho dáš i po nic se neděje) Nechtěj slyšet a vidět pod jakou palbou klaxonů a světel se octneš. (Ale světal ramap to nejsou lol )

va
Tak to pardooooooon!
Jeste ze tady nejsou SPZ podle mest, ale podle abecedy tummenupp. Nikdo se nemuze nad nikym povysovat.
A kdyz ma nekdo velky silny auto, tak to je stejne vetsinou na leasing z prace.... na me to dojem neudela.
Jedu si podle svyho, jak nejlip umim a jestli se nekdo nervuje, protoze moje auticko se nerozjizdi tak rychle, tak ma smulu reta.

Není tady

#111 26. 11. 2008 13:50

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Maryt napsal(a):

Ahojky,

zajímalo by mě, za jak dlouho jste se takzvaně" vyjezdili" a začali brát jízdu autem jako příjemný způsob cestování vissla

Já řídím už rok, ne tedy denně, ale jednou týdně určitě, a pořád jsem strašný zmatkář. Navíc musím mít s sebou spolujezdce, který mi "pomáhá" hlídat cestu. Na dálnici nejezdím vůbec. Včera jsem řídila v noci a "lehce" mě znervozňovalo, že nevidím konce silnice a že nemám přehled. Jela jsem prosím průměrnou rychlostí 60-70 km/ hod dumbom Provoz moc nebyl, ale myslím, že jsem ostatní řidiče dost štvala kapitulation

Je to normální? Myslíte, že to řízení časem zvládnu, nebo budu muset jezdit autobusem va smile smile

A máš na okně "Z"?

Jinak já se vyjezdila cca za rok. Pak jsem byla dlouho v pohodě, dokud jsem se vlastní vinou, ve spěchu a stresu, nevybourala. Od té doby jsem za volant nesedla a naopak neopomínám z pozice spolujezdce připomínat řidičům, že stačí málo ... za což mě všici hrozně milují a strašně rádi vozí stolt

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#112 26. 11. 2008 13:50

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem

Já mít auto na leasing z práce, tak si pískám čéče...

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#113 26. 11. 2008 13:53

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

Fidorka napsal(a):

já teda nemám feministický rýpanec, protože už jsem zažila vzácné exempláře z obou táborů, ale takový nějaký obecný apel;
jezděte svižně a nespěte. Ne rychle a jako prase, ale můžu z kůže vyletět, když se na světlech někdo šťourá v nose a chrápe. Zaspí oranžovou, reagovat začne až na zelené, rychle na to hamtne, zatúruje a vystřelí, zatímco autům za ním už zase padá oranžová a mají smolíka. Vidím to denně. Jakmile vidím že chodcům padla červená, vím, že za 2 vteřiny mi padne oranžová a za další 2 vteřiny budu mít zelenou, takže už si nebudu prohlížet displej mobilu a čučet na bilboard, ale udržuju pozornost tak, abych na oranžovou zařadila za 1 a s náskokem zelené se rozjela, né? smile

Taky mě irituje, když někdo přede mnou udržuje 25m odstup na jižní spojce v době největší zácpy. Kdyby to udělal každý, byla by ta šňůra až na lanovej most, tak nějak nevidím smysl... akorát vidím to, že se před taokvého "dobráka" dostane během chvilky několik aut z jiných pruhů. nemusím snad dodávat, že tihle experti "zdržovači" jezdí nejraději v levém pruhu. Celkově nemám vůbec nic proti umírněné jízdě, ale pokud chce někdo z nějakého důvodu jet po spojce 60, ať jede, ale ne v levém pruhu.
Pak se ani nelze divit, že někomu bouchnou saze a lepí se mu na zadek a bliká.

Opačný extrém jsou zase nedočkavci, kteří vjedou do křižovatky, aniž by věděli, jestli ji stihnout projet počas své zelené. Zůstanou pak "viset" uprostřed, brzdí auta z jiných směrů a pokud možno ještě tramvaj a koukaj jak troubové.

Přesně tak tummenupp
Dle mé vlastní zkušenosti ca. 450 tisíc km, je výše popsané a dále na dálnici předjíždění zprava, kamiony navzájem se předjíždějící v rychlých pruzích a šílení magoři jedoucí 200 km/h s neustále rozsvícenými dálkovými světly, to nejhorší zlo, co neustále dnes a denně číhá na normální řidiče.... Ono se totiž většinou nic nestane, ale pak někomu úplně jinému prdnou nervy, začne být nervozní, nepozorný a už je řetězovka.

Rok praxe po řidičáku je opravdu krátká doba na určení, zda má člověk buňky na řízení a nebo je to ztracený případ. Je třeba vytrvat a trénovat a trénovat... Základ je dobře zvládnuté ovládání auta, křižovatky, značky a oči na šťopkách a dívat se nejen před sebe, ale skoro časteji do všech zrcátek a snažit se zpočátku jen pozorovat reakce ostatních aut a později příjde sám ten cvik, že podle určitých znaků, půjde odhadnout, co tak asi má ten za mnou, vedle či přede mnou v plánu.

Zkoušela jsem naučit či zaučit svoji známou, o které jsem v počátku doufala, že na to má... Ale po půl roce jsem se začla s ní v autě čím dál víc bát, takže jsme to zabalily, protože tam to opravdu nešlo.... Kde není logické uvažování a alespoň kapka odhadu na vzdálenosti a chování ostatních, tam to fakt nejde....

Není tady

#114 26. 11. 2008 14:08

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Martinka1 napsal(a):

Pisatel napsal(a):

KALIK napsal(a):

Ale když jsi jel s tankem, nemusel jsi řešit složité dopravní situace dumbom Tank projede všude.

No zvonkašku to tak aj vyzerá, ale opak je pravdou. Vono to monstrum zas tak nezranitelné není jak se jeví.

Není tady

#115 26. 11. 2008 14:15

mashanka
Zablokovaný

Maryt napsal(a):

mashanka napsal(a):

Maryt napsal(a):

Ahojky,

zajímalo by mě, za jak dlouho jste se takzvaně" vyjezdili" a začali brát jízdu autem jako příjemný způsob cestování vissla

Já řídím už rok, ne tedy denně, ale jednou týdně určitě, a pořád jsem strašný zmatkář. Navíc musím mít s sebou spolujezdce, který mi "pomáhá" hlídat cestu. Na dálnici nejezdím vůbec. Včera jsem řídila v noci a "lehce" mě znervozňovalo, že nevidím konce silnice a že nemám přehled. Jela jsem prosím průměrnou rychlostí 60-70 km/ hod dumbom Provoz moc nebyl, ale myslím, že jsem ostatní řidiče dost štvala kapitulation

Je to normální? Myslíte, že to řízení časem zvládnu, nebo budu muset jezdit autobusem va smile smile

Určitě to zvládneš. On je hlavně chybná ta tvoje představa, že rok už je UŽ. Rok je TEPRVE. Rok není nic, obzvlášť, když řídíš jen občas.

Poradila bych ti, vzít občas auto a jet sama - naučit se spoléhat jen sama na sebe. I kdybys měla jezdit někde zbůhdarma po vesnicích - prostě, abys s tím autem srostla

Děkuji, to mi pomohlo. Snažím se, občas si auto vezmu, ale zatím jsem ve stadiu popojíždění, přeparkování a cest do Alberta cool Chtěla bych si přidávat víc, ale pak stačí jedna noční jízda, nebo špatné zařazení do pruhu, a jsem zase na začátku. Pak nastupují slova UŽ rok řídím, a JEŠTĚ jsem pako dumbom

Proč pako - každý se někdy špatně zařadí. Buď proto, že vlastně neví kudy jet, v cizím městě, nebo třeba si uvědomí, že jede jinam, než včera.... no, tak zašachuje, no. Důležité je, nezmatkovat a nedělat nepředvídatelné manévry, i kdybys měla třeba zastavit - oni tě objedou. Zkus přestat v těch autech vidět ty lidi a přemýšlet o tom, co si o tobě jako řidičce myslí a bude to hned lepší

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#116 26. 11. 2008 14:15

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

kukusa napsal(a):

Maryt - kdyby vsichni dodrzovali pravidla, citila bych se bezpecneji PRESNE TAK! kdybych vedela, ze za mnou nebude horda ridicu, co se nervi, protoze jedu pomalu a brzdim pred krizovatkama, kdybych vedela, ze se mi nikdo nebude lepit na kufr, kdybych vedela, ze mi vsichni kdo maji, daji prednost, kdybych vedela, ze vsichni budou blikat tam kde maji a vcas, kdybych vedela...... tak bych si mozna troufla vic!
Muz ridi denne, cca 2x roce jezdime za babickou do cech (cca 1000km jedna cesta) clovek je jako spolujezdec priposranej, protoze kdyz to vidim, jak jezdi ostatni, tak nechapu, jak muj muz, ktery je za volantem zvykli, tohle chce dobrovolne absolvovat

Hmm já bych se skoro vsadila, že to tak strašný nebude, ale tím, že nejezdíš tak ti to tak připadá.

Není tady

#117 26. 11. 2008 14:16

Nedoma
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Rok není moc dlouhá doba a určitě se to poddá, určitě není možné mluvit o vyježděnosti. To snad možná, pokud by někdo dělal obchoďáka nebo tak něco, ale i tak si myslím, že ne.

Papíry mám 12 roků, jezdím cca 6 a nic moc si o sobě nemyslím. Brno je OK, cizí města celkem taky včetně Prahy. Dálnice jsou OK i když na tu D1 je lepší velký auto co aspoň trochu tlumí ten rachot. Nemám rád první třídu, protože jsou celkem dobrý a každej tam lítá jako čert. Nemám rád řidiče, co nechápou, že na okreskách, který neznám, jedu pomalu, protože prostě nevím, jestli je za horizontem rovinka, ostrá levá, nebo díra jako meloun.
Nemám rád kochače, co jedou po městě 40, nemám rád trumbery, co jedou třicet a najednou to zadupnou a až pak dají blinkr, když uvidí díru k zaparkování.
Chrápaly na křižovatkách. Drzouny co se derou z vedlejších a pruhů - nemám problém někoho pustit. Ale ne deset aut najednou. A taky ne osla v X5, kterej prostě dá blinkr a strhne volant, ať se ostatní třeba poxxxx. Čili nejraději v klidu.

Jo a ve městě tempomat nepotřebuju, to mě spíš nebaví kvedlačka. Ale jet 1000 km s nohou na plynu si nějak neumím přestavit.

Není tady

#118 26. 11. 2008 14:16

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

venuše napsal(a):

Pisatel napsal(a):

venuše napsal(a):

To je o ohleduplnosti a te je na ceskych silnicich opravdu malo. Normalni ridic, kdyz das blinkr, te prece bez problemu pusti........

Jo ohleduplnost tak to s tebou souhlasím stejně jako když s jinou značkou než "A" dáš v Praze pozděn blinkr. (Pokud máš "A" tak když ho dáš i po nic se neděje) Nechtěj slyšet a vidět pod jakou palbou klaxonů a světel se octneš. (Ale světal ramap to nejsou lol )

va
Tak to pardooooooon!
Jeste ze tady nejsou SPZ podle mest, ale podle abecedy tummenupp. Nikdo se nemuze nad nikym povysovat.
A kdyz ma nekdo velky silny auto, tak to je stejne vetsinou na leasing z prace.... na me to dojem neudela.
Jedu si podle svyho, jak nejlip umim a jestli se nekdo nervuje, protoze moje auticko se nerozjizdi tak rychle, tak ma smulu reta.

tak jistě že máš pravdu, ale bohužel to když se v Práglu objeví jiné písmeno než "A" je to vždy o hubu. Je svým způsobem zmaten stejně jako já v jiném městě. I já byl na mrtvici když na tří pruhové silnici se hnalo 6 aut vedle sebe a policajti ještě zrychlovali. Ono jet po Madridu 100 i přes kruháč bylo i na mě tak trochu jak v F 1 lol či jízda na horské dráze. Jenže tady v Česku je to fakt o tom, že jakmile jsi jinde tak jsi v jinném světě a jsi ten od vedle. Proto ti to musíme ukázat. A jsi pražák tak tuplem.Najezdil jsem po světě hodmě kilometrů a mohu říci že raději jezdím v zahraničí, kde si u řízení odpočinu než tady v Česku. Tady jsem zpocený na trase Praha Radotín Praha Vinohrady a je to 17 km.

Není tady

#119 26. 11. 2008 14:17

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

lojla napsal(a):

Tiina: Jj, semafory, svetla, to je hezke, ale prave ty kolony a to mnozstvi aut.. kolem pate, seste vecer.. kdyz ti ani nejde se zaradit do sveho pruhu, tak kolikrat odbocis jinam, nez chces:).. na to asi nebudu mit nikdy.

No tak v koloně popojíždíš pomalu, na tom celkem nic není, akorát to chce dobrou práci se spojkou. Jo a taky dobrý nervy, protože někdy je to fak ubíjející. Ad pruh...no tak ho změníš ne ? Hodíš blinkr a někdo tě pustí. Pražští řidiči nejsou zdaleka takový hovada jak se o nich tvrdí a někdo tě vždycky pustí.

Není tady

#120 26. 11. 2008 14:19

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

ja se ze zacatku taky strasne moc bala a delala jsem tuuuuuuuuze desny kravoviny.(a stale delam, je to tri dny, co jsem krouhla krizovatku na cervenou, bo jsem si ji nevsimla dumbom (omluvou mi budiz, ze strasne snezilo, bylo to na pokraji mesta, cili liduprazdno a byla jsem rozjeta z kopecka) rodna
Jinak ja ridim strasne rada, vzdycky si vyhraju s radici pakou, nerada hned brzdim, miluju rozjezdy do kopecka a drzeni spojky misto brzdy, jezdim rychle ale myslim ze opatrne. (kdyz ne zrovna na cervenou.

To vsechno prijde casem a manza rika, ze kdo se neboji, rad se zabije. Ma pravdu. V aute je treba mit stale strach. Chce to jezdit, jezdit a jezdit. Ja se taky v autoskole naucila jen testy a jizdy byli desny. Navic jsem tenkrat spechala do Francie, takze jsem autoskolu udelala s fiktivnima jizdama za pouhy mesic. leta jsem se to pak ucila doopravdy.

Odpovídám za to co říkám. Ne za to, jak ty tomu rozumíš.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/71x35tm2w.pnghttp://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/d/dflqakn4e.png
http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/2/2cxnuzbkh.png

Není tady

#121 26. 11. 2008 14:21

Fidorka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: mater urbium
Web

Dita.L napsal(a):

V aute je treba mit stale strach.

V autě má mít člověk respekt, ale ne strach.

Není tady

#122 26. 11. 2008 14:22

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

Řízení auta není zas tak složité, jak se ti zdá. Většina blbostí se stejně děje z lidské blbosti a ne z důvodu vyježděnosti. Npřiměřená rychlost a nepřizpůsobení jízdy stavu vozovce jsou toho jasným důkazem tongue

Není tady

#123 26. 11. 2008 14:22

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Pisatel napsal(a):

venuše napsal(a):

lojla napsal(a):

Nevím tedy po jaké Praze jezdíš ty, ale tam co jezdím já tohle není pravda. Mám na autě S, po Praze jezdím denně a nemá problém s tím, aby mě někdo pustil, když potřebuju.

Jde taky o to, co znamená "dát pozdě blinkr" když někomu hodíš myšku a až v průběhu toho manévru začneš blikat, tak se nediv. Neříkám, že je to tvůj případ...

Není tady

#124 26. 11. 2008 14:22

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

a jeste bych si dovolila jednu poucku, s touhle zkusenosti jsem bojovala taky hodne dlouho..... Dobry ridic NESMI mit reflexy, ale nez rizeni strhne nekam, tak si to musi stihnout jeste rozmyslet. Parkrat se mi to taky vyplatilo

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/71x35tm2w.pnghttp://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/d/dflqakn4e.png

Není tady

#125 26. 11. 2008 14:23

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

Fidorka napsal(a):

Dita.L napsal(a):

V aute je treba mit stale strach.

V autě má mít člověk respekt, ale ne strach.

nebo respekt, to zni vlastne lip. tummenupp

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí