18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Máte někdo čističku vzduchu? Co na ni říkáte? Přemýlím o koupi.Poradí někdo?
Není tady
Chodím s dcerou na alergologii a doktorka nám čističku vzduchu nedoporučila, ale to jsou u nejmíň tři roky. Moná by nebyla od věci přímo rada vaeho lékaře
Není tady
Neměla by to být čistička s vodním filtrem - té rada z alergo...
Není tady
máme čističku vzduchu bionic YB-737 a jsem s ní fakt spokojená. Je to generátor zápo*ných iontů a čistička vzduchu v jednom. Také chodíme na alergo, ale co zapínám synovi v pokoji tuhle čističku (jen na noc), odstranilo se takové to pokalávání, pochrmlování atp. A navíc vzduch "voní" jako čerstvě po bouřce, co je docela příjemné
Není tady
Ela.. napsal(a):
máme čističku vzduchu bionic YB-737 a jsem s ní fakt spokojená. Je to generátor zápo*ných iontů a čistička vzduchu v jednom. Také chodíme na alergo, ale co zapínám synovi v pokoji tuhle čističku (jen na noc), odstranilo se takové to pokalávání, pochrmlování atp. A navíc vzduch "voní" jako čerstvě po bouřce, co je docela příjemné
Právě na tu čističku bionic jsem se u tady ptala. Chci ji koupit dětem do pokojíku. Nejsou sice alergici, ale bydlíme přímo u cesty a to je pěkný humus. Kdy peru záclony nestačím se divit a malý pořád v zimě pokalává, posmrkává tak jsem si myslela, e aspoň do pokojíku na noc, e by ji tam měli. A i tak díky
Není tady
super věc. Mohu jen a jen doporučit a je také cenově přijatelná.
Nebolí mě tolik hlava, ráno se nebudím se zacpaným nosem a s bolestí krku. Opravdu prospívá
Není tady
taky plánuju, e a se zase podaří nakudlit pár korunek, přikoupím jetě jednu (je nás prostě hodně ). Fakt jsem s ní mooooooc spokojená !!
Není tady
deves napsal(a):
Chodím s dcerou na alergologii a doktorka nám čističku vzduchu nedoporučila, ale to jsou u nejmíň tři roky. Moná by nebyla od věci přímo rada vaeho lékaře
nám taky čističky vzduchu nedoporučovali, dítě pak vyjde ven, do kolky, do koly a je to jetě horí ne to bylo, ztratí úplně obranyschopnost
Není tady
Moje dcera trpí na lringitidu, několikrát jsme byli v nemocnici a tam u postele vdycky vrčela čistička vzduchu 100 let stará. Doktorka řekla, e pro děti co trpí kalem je dobrá. Doma mám De longi, ale poutím jí jen kdy nejsme v místnosti (třeba 4hodiny před spaním), jinak mi to vrčení budí. Ale vzduch určitě zvlhčí a čistí znatelně.
Není tady
Co jsem cetla u nizkoenergetickych bytu, tohle maji vyresene regulovanym vetranim, nevnikaji ani plisne a vzduch je bez prachu a pylu
Není tady
Větrací jednotka Koravent 100 vyřeila nae problémy s vlhnutím zdiva a tvorbou plísní, ale má i spoustu dalích výhod. Nebudí Vás startující auta, těkající psi nebo banda opilců. Prostě zavřete okno, nastavíte poadovaný průtok vzduchu a jdete spát. Přitom běí filtrace prachu, pylů a zápachů. Pouíváme ji neustále, má velice malý příkon, jen se občas musí měnit filtry.
Není tady
Myslim ze ten nizkoenergetickej byt by byl vazne reseni a to na porad! Barburka: takze osobni zkusenost s tim nemas?
Není tady
Já jsem se rozhodla pro letoní vánoce taky koupit rodičům čističku. Brala jsem Optimu. Jen osobně mám dilema z toho k čemu je čistička vzduchu s ionizátorem. Já koupila tu "obyčejnou" a teď mám dilema jestli jsem neměla vzít tu druhou . Ale kadopádně jsem jí kupovala, protoe mi přijde, e rodiče mají kolem baráku orná pole a v sezoně mají dost pilu a prachu v okolí. Tak snad to té pomůe.
Upravil(a) Alzbeta (22. 12. 2015 9:35)
Není tady
Tak nám nacpala čističku vzduchu tchýně. Jeliko ve co má ona je skvělé a perfektní.
Já teda rozhodně ádné rozdíly nevidím. Prachu je tu furt stejně a, e by se manelovi nějak zmírnila alergie to ani náhodou.
Take za mě to je blbost!
Není tady
Tak třeba u je opotřebovaná nebo zkrátka není kvalitní My si teď koupili čističku vzduchu od Philipsu a u po pár dnech cítíme rozdíl. Koupili jsme si ji v akci na Alze, tak na ni kdy tak můete mrknout přímo v letáku, myslím, e jsme ji nali na sedmé stránce
Není tady
Lepí ne sedmá stránka je sedmej schod... co do nacházení zajímavejch předmětů...
Není tady
...nebo sedmero hříchů...co do záitků
Není tady
Kamarádčin partner je několik měsíců po operaci plic (zhoubný nádor). Pořídili si čističku vzduchu i zvlhčovač a zatím si to chválí. Prachu je prý určitě míň a dýchá se mu líp.
Není tady
My bydlíme v Moravskoslezském kraji a nedýcháme zde zrovna čerstvý a příjemný vzduch. V jiných městech (větích) to je podobné, proto doporučuji čističku vzduchu zejména do větích měst. Stačí jednou za čas otevřít okno (ne na dlouho), pustit čističku vzduchu a budete se cítit příjemněji. My měli tuto čističku vzduchu smazáno v kanclu. Cítili jsme se jako na vesnici.. prostě krása.
Upravil(a) AndreaP. (8. 9. 2020 10:30)
Není tady
Vechny čističky vzduchu jsou fakticky úplně k ničemu. dTest je před pár lety zkouel a výsledek ádný bez ohledu na typ, dokonce některé ten prach co by se jinak u usadil spí rozvířily a vzduch jetě zhorily. Je to jen dalí finta na tahání peněz z kapsy, v lepím případě "kupování si pocitů".
Co funguje jsou průmyslové čističky pro čisté provozy nebo pro lékařská zařízení, ale to je vdycky pořádný kus vzduchotechniky (včetně stavebních úprav), nesrovnatelný s jakýmsi přenosným zařízením které tu prodejci "nenápadně" propagují.
Pokud chcte vzduch jako na vesnici, můete si dát pod stůl kus kravince, funguje to stejně.
Není tady
normální chlap napsal(a):
Vechny čističky vzduchu jsou fakticky úplně k ničemu. dTest je před pár lety zkouel a výsledek ádný bez ohledu na typ, dokonce některé ten prach co by se jinak u usadil spí rozvířily a vzduch jetě zhorily. Je to jen dalí finta na tahání peněz z kapsy, v lepím případě "kupování si pocitů".
Co funguje jsou průmyslové čističky pro čisté provozy nebo pro lékařská zařízení, ale to je vdycky pořádný kus vzduchotechniky (včetně stavebních úprav), nesrovnatelný s jakýmsi přenosným zařízením které tu prodejci "nenápadně" propagují.
Pokud chcte vzduch jako na vesnici, můete si dát pod stůl kus kravince, funguje to stejně.
Souhlas
Ale myslím si, e je jen otázkou času, kdy se i tyto malé mobilní čističky účinností přiblíí těm průmyslovým.
Není tady