18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mě se u dvou těhotenství stalo,e test byl negativní a přesto jsem byla těhotná a teď po třetí jsem měla test Best-2 a ten ukazoval negativní a mamatest pozitivní u 27 den od poslední MS.
Není tady
Ahojky.
Tak jenom píu, jak to dopadlo. Těhotná jsem nakonec byla. 37. DC se ukázal duch, 40.DC trochu silnějí, ale ne o moc. U Dr. se jen potvrdilo HCG a sliznice na ve připravená. Bohuel 42.DC přila MS. Take zase nic .
Ale zjevně je vechno moné. Snad se napočtvrté zadaří ....
Není tady
Ahoj Medulko,
ach jo To je děs, ta tvoje tetka je nějaká neodbytná
Vytrvej, trpělivým těstí přeje (nebo tak nějak to je) a pak z toho budou třeba i dvojčátka jako bolestné za ty nepodařené pokusy
Není tady
Medulko,nic si z toho nedělej..u nás taky nic, test neg i 43 DC a ms nikde, dnes návtěva dr.-vyvolávačka ,provera a clomhexal...takze snad se cyklus obnoví a jedeme dál...
Není tady