6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Medulko a ty máš testík pozitivní?
Mě se stalo že jeden tam byl duch, druhý nic a třetí zase duch a dneska to vypadá jak to vypadá
řekla bych že tohle se stát může
Upravil(a) Pavlík2697 (24. 11. 2008 19:38)
Není tady
V neděli tam nebylo nic , MS měla být v sobotu. Já jen, jestli má cenu si dělat test třeba zítra, nebo to nemá vůbec smysl. Byla jsem nastydlá, tak může být zpoždění kvůli tomu
Není tady
kvůli nachlazení může být MS opožděná, já bych počkala třeba do konce týdne a pak když nic, tak bych to zkusila znovu
Není tady
Mě se to stalo několikrát,nejdřív nic nic a pak pozitivní.Ale nachlazení to zpozdit může.Držím pěsti na +!
Upravil(a) maminaanýzek1 (24. 11. 2008 19:43)
Není tady
mne se to takhle stalo 3. den po vynechani MS, byl negativni, ale po 10 minutach se tam ukazala slaba druha carka a to na navodu bylo, ze po 5 minutach se to v zadnem pripade nema odecitat a za dalsich 5 dni byl pozitivni
tak drzim palecky
Není tady
mi se na testíku ukázala čárka taky později a jen slabá,ale naštěstí každým dnem trošku sýlila.
Upravil(a) Katkad (25. 11. 2008 7:25)
Není tady
Velká gratulace Medulko. Copak kdyby jsi to šla říct mezi nás?
Není tady
Však jo, Káčí, jsem to napsala sem,pak jsem se šla podívat k "nám", jestli jsi celá, letmo dočetla a napsala
Díky, Trisho. Mne to taky vždycky baví sledovat u ostatních. Taková on-line reality show
Není tady
Medulko potichoučku gratuluju
A doufám, že se brzy přidáš k nám do letnátek
Upravil(a) Pavlík2697 (26. 11. 2008 15:57)
Není tady
medulko taky jsem tě tu sledovala moc gratuluju
Není tady
Medulko, ahoj :-) ,
já si dělala test ve středu.. v domnění, že mám týden zpoždění ---- jakmile jsme si test udělala, tak jsem zjistila, že jsem se spletla o týden a jsem teprve 28.den cyklu !!! Test jsem chtěla vyhodit a jen tak mimochodem jsem na něj koukla... a ejhle ...byl pozitivní ....
koukala jsem vyjeveně ještě 5 minut !!!! tak nějak jsem to nečekala ......
Když jsem otěhotněla s Natálkou ,tak jsem tam měla 28.den jen slaboulinký stín...... teprve až 4.den zpoždění tam byla jakž takž viditelná čárka...
ale tenkrtá jsem měla cykly 32 i více dní... takže pokud máš cykly delší, tak je to klidně možné..
po porodu mám cyklus tak 29 dní a je fakt, že už ten první test byl prostě nepřehlédnutelný .....
Není tady
Jééé !! tak já to nedočetla do konce !!!!!!!!!!!!!!!
každopádně, vidím ,že to možné je !!!!!!!!!!! superrr !! gratuluji !!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Ahojky.
0d založení tohoto témátka uběhlo sedm měsíců, ale já ho bohužel vytahuju znovu na světlo boží. Moje listopadové štěstí to v lednu vzdalo a my se pokoušíme dál.
Dnes jsem 34.DC a test je bílý . Normálně mám cyklus max 30-ti denní. Delší jsem měla naposledy asi v 17. .
Takže další otázka - měl někdo s normálně dlouhým cyklem pozitivní test třeba až 40.den (nebo tak nějak)?
Díky. M.
Není tady
Ahoj medulko, naposledy když jsem byla těhu, tak jsem měla cykly kolem 30 dni a test nebyl pozit. ani 40.den...což mluví za to, že se to stává...těhu mi potvrdili až následující měsíc na ultrazvuku a to jsem si šla pro vyvolávačku... ale bohužel to dopadlo jinak a mi se snažíme dál...ted mám cykly rozházené a test včera negat..dostat jsem to měla v neděli, takže taky čekám a tajně doufám...držím ti palce.
Není tady