6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj lidi,chlapi i eny.Potřebuji poradit.Děkuji předem za vechny odpovědi,rady a názory.Mám přítele,je mu 29 let.Problém spočívá v jeho erekci.Jak to napsat.Zkrátka vdy,kdy jsem s někým měla sex,tak mu hned stál,sám od sebe,nikdy jsem se v tomhle směru nemusela snait mu pomáhat,vdy u byl připraven(samozřejmě,e jsem pak dělala spoustu věcí,je to myleno,ne dolo vůbec k nějaké akci).Ale tenhle kluk ho má uplně v klidu a to mě děsí ,musim ho pořád drádit,nebo i on sám,kdy se náhodou zadaří,tak se stejně neudělá a po chvíli je po,jak při souloi,tak při orálu.Byli jsme spolu 3x.Tak si řikám,e ho nevzruuju.Je to moné,nebo,e by měl takovou trému,či snad problémy s erekcí,ji v tomhle věku.No pěkně mi spadlo sebevědomí.V těhle věcech jsem si docela věřila.Hm a neobstála.Jsem do něj asi zamilovaná,chjo.
Není tady
Fifida napsal(a):
Ahoj lidi,chlapi i eny.Potřebuji poradit.Děkuji předem za vechny odpovědi,rady a názory.Mám přítele,je mu 29 let.Problém spočívá v jeho erekci.Jak to napsat.Zkrátka vdy,kdy jsem s někým měla sex,tak mu hned stál,sám od sebe,nikdy jsem se v tomhle směru nemusela snait mu pomáhat,vdy u byl připraven(samozřejmě,e jsem pak dělala spoustu věcí,je to myleno,ne dolo vůbec k nějaké akci).Ale tenhle kluk ho má uplně v klidu a to mě děsí ,musim ho pořád drádit,nebo i on sám,kdy se náhodou zadaří,tak se stejně neudělá a po chvíli je po,jak při souloi,tak při orálu.Byli jsme spolu 3x.Tak si řikám,e ho nevzruuju.Je to moné,nebo,e by měl takovou trému,či snad problémy s erekcí,ji v tomhle věku.No pěkně mi spadlo sebevědomí.V těhle věcech jsem si docela věřila.Hm a neobstála.Jsem do něj asi zamilovaná,chjo.
Tak to se ti nedivím, e jsi z toho patná. Mně se to jetě nestalo, jen jednou , ale nachvíli a to proto, e měl trému, a jak viděl, e jsem v poho...bylo po problému. Tím chci jen naznačit jestli to taky na tobě nevidí to snaení a přespříli, to mu pak taky nepřidá.
Není tady
Já jsem poznala jednoho takovýho kluka a já jsem teda nebyla zrovna chápavá holka (no holt mládí), resp. před ním jsem se snaila být milá, hodná a nedělat z toho problém, ale myslela jsem si svoje (zvlá zpětně kdy u jsem s ním nebyla). Neměli jsme ani moc času to teda zkouet, brzo po pár nezdařených zkoukách na delí dobu odjel a já u na něj nepočkala. Ale rozhodně jsem nedávala vinu sobě, e mu nestojí, bylo to očividně v něm, dokonce se mi pak přiznal, e to tak měl vdycky.
Myslím, e ten můj měl obrovský komplex z toho, e ho měl fakt malýho. Proto mu nestál ani kdy chtěl a jetě víc na to myslel a bylo to jak nějaký začarovaný kruh ... No teď u má tři roky jednu holku, zajímalo by mě, jestli a jak to vyřeili, ale ptát se ho nebudu
Není tady
henrietta napsal(a):
Myslím, e ten můj měl obrovský komplex z toho, e ho měl fakt malýho. Proto mu nestál ani kdy chtěl a jetě víc na to myslel a bylo to jak nějaký začarovaný kruh ... No teď u má tři roky jednu holku, zajímalo by mě, jestli a jak to vyřeili, ale ptát se ho nebudu
No, kdy jí má u tři roky, tak to asi vyřeili dobře, ne?
Jinak pro Fifidu: Problémy s erekcí má občas asi kadej chlap, a kdo tvrdí e ne, tak kecá...
A jestli jsi měla dosud jen mue, kteří na Tebe "jen koukli a u jim stál", tak to je spí náhoda, ne pravidlo... nejen eny potřebují onu milostnou předehru, i nám to dělá dobře...
Není tady
Má pravdu, předsedo
Není tady
Fifida napsal(a):
Občas má kadý chlap problém, ale jestli je to pravidlo, normální to není
Pardóón - ON neobstál, ty jsi zřejmě v pořádku, kdy ostatní "Ti" fungovali na sebeobviňování pozor
Jinak, tohle je těká věc. Mluvit o tom, řeit to, to bývá kontraproduktivní a můe to situaci jen zhorit, ikdy, v tomto případě...co můe být horí, ejo , ale tvářit se, e je vechno v pořádku, to taky není dobře, kdy oba víte, e není.
Předpokládám, e on se tváří tak, e takhle je to normální, e ?
Můe to mít spoustu příčin. Například (je to jen jedna z nich), e by straně chtěl být na holky, ale není
Není tady
K té jeho velikosti-nemá se opravdu za co stydět,má ho velkého.Já právě myslela,e má trému,probírali jsme to s kámokama a jim se to stalo,ale jen ze začátku a podruhé to bylo ok.Fakt je ten,e musim ted chvilku počkat,ne začnu brát antikoncepci,tak třeba je z toho patnej,ale poprvé to nevěděl a nepostavil se mu.O kondomu nechtěl ani slyet,ted je mi jasný proč,ani by jsme ho nemohli nasadit.Mnojo.Napadlo mě zeptat se ho co má rád a tak,jsem pro kadou patnost,ale bojim se právě,e ho tim jetě víc rozhodim.Tak nějak opatrně,a bude vhodná chvilka.Ale fakt je ten,e řikal něco v tom smyslu,e začnem pěkně pomalu,e se musí otrkat.Tak to taky neznám,vichni jsou jak utrený ze řetězu.
Není tady
Jinak netváří se,e je to normální,myslím si,e mu to vadí .A na chlapy snad neni,to bych neřekla.
Upravil(a) Fifida (25. 11. 2008 8:24)
Není tady
Teda lidi,co je s váma?Potřebuju spoustu rad a poznatků a záitků
Není tady
No, nemám doma a takový problém, ale taky jsem vdy znala jen kolíky, na které by se dal pověsit detník
Najednou je občas problém, e kdy je "mimo", musí se do tvrdího stavu pomoct rukou, ale za chvíli je to taky ok..
Můj přítel to ale sám nadhodil, říkal, e je ve stresu a prostě nefunfuje jako dřív, e ani ta četnost.. A to je mu 26..
Ale znám to, občas si člověk prostě přijde neschpně.. me zatím jen jednou řekl, e to nemá cenu, e se konce nedobere (ale za to mohl alkohol).
To jsem ti moc neporadila co..
Není tady
No, myslim, ze ani chlapi nefunguji jen tak na povel. muj pritel byl poprve taky vystresovany a vubec se nezadarilo i onehda v noci mohl, rano u tak moc né snazim se v tom, ze z toho nedelam zadnou vedu, myslim, ze byl (nebo mozna i je) v tomhle dost stydlivy, tak ho nenapadne zejmena vlastnim prikladem vedu k tomu, ze sex je zabava a legrace a ne nejaka silene vazna vec, co se musi udelat "dobre". a kdyz to zrovna nejde, jsou prece i jiny zpusoby a s tim nenapadnym vedenim, musim se trochu pochvalit, jsem zaznamenala a porad zaznamenavam fakt uspechy na zacatku a ted nebe a ... dudy
Není tady
Fifida: takze bych rekla, ze pokud jsi do nej zamilovana, nevzdavej to. ja do sveho pritele jsem a hodne. a na zacatku to fakt nestalo za moc zkusila bych nenapadne zapracovat na tom uvolneni, ono to fakt muze byt stresem, zvlast, pokud je do tebe taky zamilovany
Není tady
Ja som to zaila výnimočne, ale zaila... lene tam to skôr bolo o alkohole alebo o vežkom strese. Take výnimka, a nie pravidlo. No ale mono ani tuná to nie je pravidlo, treba asi ete vyskúa, netlači na pílu (ani nič iné ). Čo keby si sa TY nechala obslúi a neprejavovala nejakú mimoriadnu snahu...? Mono by sa uvožnil a
Upravil(a) Selima (25. 11. 2008 15:01)
Není tady
henrietta napsal(a):
Já jsem poznala jednoho takovýho kluka a já jsem teda nebyla zrovna chápavá holka (no holt mládí), resp. před ním jsem se snaila být milá, hodná a nedělat z toho problém, ale myslela jsem si svoje (zvlá zpětně kdy u jsem s ním nebyla). Neměli jsme ani moc času to teda zkouet, brzo po pár nezdařených zkoukách na delí dobu odjel a já u na něj nepočkala. Ale rozhodně jsem nedávala vinu sobě, e mu nestojí, bylo to očividně v něm, dokonce se mi pak přiznal, e to tak měl vdycky.
Tak tohle presne ted resim ja.. Nasla jsem skvelyho chlapa, ale bohuzel nepatri k tem nadmiru vyvinutym a navic jsme u prvni spolecne chvilky prave resili stejny problem. Proste se mu nepostavil. Nikdy predtim se mi to nestalo, jak tu nektere z Vas pisi, vzdy stal jeste nez jsem si sundala podprsenku. Ale ted - NIC. Urcite mu dam dalsi sanci, ale sama mam strach, ze to nevyjde - jak na tom pak musi byt on?!?! Ani nevim jak to resit. No uvidime po dalsim pokusu.. Je to frustrujici..
Není tady
Mě to taky párkrát v ivotě potkalo.... převáně v samotných začátcích sex. ivota, kdy jsem byl příerně nervózní... při mazlení a svlékání stál jak kolík, ale kdy mělo dojít na vlastní akt, bylo po ptákách...
Není tady
No tak nejsme vichni "kolíkáři," viz starí témata zde. Na někoho alkohol působí dobře (normálně je "hned") na někoho patně (chce se mu spát a drádění není dostatečné). Pochopitelně nefungují postupy jako "Dnes by ti mohl stát" nebo "Jestli se ti nepostaví, tak si mě nepřej" a to ani v ertu pronesené, je to pro nás poměrně dost váná věc
Věř tomu, e ho to tve taky. Jednak je za impotenta, a jednak si neuije. Podle toho, jak jste daleko, zkus zjistit, jak je na tom, kdy si to dělá sám, jestli vůbec teda. Jestli to má lepí ráno, k večeru, v noci (můe být rozdíl). Někomu vadí světlo, někomu tma . A taky jaká poloha je lepí, i kdy jestli jak píe ani při orálu, tak je to troku větí problém. Jestli sportuje, nebo sedí celej den na idli jak pecka. Není od věci navtívit odborníka - sexuologa, to by mu mělo stát za to . Můe případně nasadit nějaké podpůrné prostředky, a vzhledem k nízkému věku pacienta je monost, e se to po předkonání jakési bariéry rozjede a půjde to samo od sebe.
Kadopádně by sis neměla připoutět své selhání, to je velmi, ale velmi nepravděpodobné. Ty jsi neselhala.
Není tady
Mike napsal(a):
henrietta napsal(a):
No, kdy jí má u tři roky, tak to asi vyřeili dobře, ne?
Jinak pro Fifidu: Problémy s erekcí má občas asi kadej chlap, a kdo tvrdí e ne, tak kecá...
A jestli jsi měla dosud jen mue, kteří na Tebe "jen koukli a u jim stál", tak to je spí náhoda, ne pravidlo... nejen eny potřebují onu milostnou předehru, i nám to dělá dobře...
Jojo, to si taky myslím, e to vyřeili nějak dobře. Jenom je otázka jestli u mu stojí anebo má holku, která stojícího nepotřebuje:o)))
Není tady
lovemusicsun napsal(a):
henrietta napsal(a):
Myslím, e ten můj měl obrovský komplex z toho, e ho měl fakt malýho. Proto mu nestál ani kdy chtěl a jetě víc na to myslel a bylo to jak nějaký začarovaný kruh ... No teď u má tři roky jednu holku, zajímalo by mě, jestli a jak to vyřeili, ale ptát se ho nebuduTak tohle presne ted resim ja.. Nasla jsem skvelyho chlapa, ale bohuzel nepatri k tem nadmiru vyvinutym a navic jsme u prvni spolecne chvilky prave resili stejny problem. Proste se mu nepostavil. Nikdy predtim se mi to nestalo, jak tu nektere z Vas pisi, vzdy stal jeste nez jsem si sundala podprsenku. Ale ted - NIC. Urcite mu dam dalsi sanci, ale sama mam strach, ze to nevyjde - jak na tom pak musi byt on?!?! Ani nevim jak to resit. No uvidime po dalsim pokusu.. Je to frustrujici..
No tak uvidí, jak to bude podruhý. Ten můj byl tehdy podle mě vyděenej z tý chvilky, kdy zjistím, e ho má malýho. Pak jsem teda byla vyděená taky (nebo spí v oku) ale říkala jsem takový to jako "e jsme oba nervózní a tak uvidíme jak to půjde přítě" atd. Po druhý nebo potřetí jsme se zkusili troku opít, no nezabralo to, asi byl opilej málo. Pak jsme o tom občas troku oklikou mluvili a já myslim, e by se to po pár týdnech zlepilo, kdybych dál byla dost chápavá a nedělala z toho vědu. No ale jak u jsem psala, to jsme pak neměli příleitost vyzkouet
Není tady
henrietta napsal(a):
Jojo, to si taky myslím, e to vyřeili nějak dobře. Jenom je otázka jestli u mu stojí anebo má holku, která stojícího nepotřebuje)))
Jsou i jiné varianty:
c) umí jí uspokojit orálně
d) skočil si k obvoďákovi pro Viagru
Není tady
Mike napsal(a):
henrietta napsal(a):
Jojo, to si taky myslím, e to vyřeili nějak dobře. Jenom je otázka jestli u mu stojí anebo má holku, která stojícího nepotřebuje)))
Jsou i jiné varianty:
c) umí jí uspokojit orálně
d) skočil si k obvoďákovi pro Viagru
to jsou jenom podvarianty toho co henrietta psala
Není tady
Fifida napsal(a):
v tomhle nemusí mít sebevědomí ty, ale on
Není tady
PetrHl napsal(a):
Fifida napsal(a):
v tomhle nemusí mít sebevědomí ty, ale on
Tak to by jsi se divil, co to udělá i s tou enskou...má taky pocit, e selhala a to na sebevědomí nedodá.
Není tady
Ja som sa môjho prvého zlyhavieho s hrôzou v hlase aj očiach spýtala: "Je to MNOU?" A on - skoro v delíriu - mi odpvoedal: "Čo blbne, to je alkoholom...Zajtra ráno ti to vynahradím..." a vynahradil. Ale nemala som spočiatku najlepie pocity, ani trochu... a to o mal by vzah čisto o sexe, podža dohody.
Upravil(a) Selima (25. 11. 2008 19:21)
Není tady
Selima napsal(a):
Ja som sa môjho prvého zlyhavieho s hrôzou v hlase aj očiach spýtala: "Je to MNOU?" A on - skoro v delíriu - mi odpvoedal: "Čo blbne, to je alkoholom...Zajtra ráno ti to vynahradím..." a vynahradil.
Nebol som to ja?
Není tady