Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 30. 11. 2008 14:06

Nela
♥♥♥♥♥♥-

Re: Mládí fuč a do důchodu daleko

No, já se taky cítím mladě, ale v obchodě už mi dlouho nikdo neřekl slečno:lol:, tak to s tím mládím asi bude špatné.  Taky mne vždy vyvede z mé mladosti syn, když řekne.... no, ona byla asi tak stará jako ty a té dotyčné je třeba o dvacet více.lol  Ale beru to sportovně, co mi zbývá.dumbom

"Člověk si uvědomí, že byl šťastný, až už je to pryč."

Není tady

#52 30. 11. 2008 14:13

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Jééé tak to jsi mi připomněla...nedávno mi jeden hoch řekl"slečno"...přešla jsem to jakože nic, ale pak jsem se mohla potrhat smíchy lol ...chudák asi špatně viděl...

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#53 30. 11. 2008 14:19

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mne slečna - s dodatočnou otázkou "alebo mladá pani?" - povedali nedávno, ale malo to ironický nádych. Ale kým ma nepúšťajú v socke sadnúť, utešujem sa, že je to dobré.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#54 30. 11. 2008 14:23

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

pomněnka napsal(a):

Jééé tak to jsi mi připomněla...nedávno mi jeden hoch řekl"slečno"...přešla jsem to jakože nic, ale pak jsem se mohla potrhat smíchy lol ...chudák asi špatně viděl...

No holky pokud Vás takový 10 - 15 letý špunt neosloví "Paní prosím sedněte si, vypadáte nějak špatně,", říkejte si je to dobrý ještě nejsem na odpis, povysadit "předstih" (vyprsit se či vyhrudnit) a ještě lovit, jste mladé kočky lol

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#55 30. 11. 2008 14:36

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Selimo, tak to mě už běžně pouštějí sednout - stalo se mi to už nejmíň 10x :-(

Není tady

#56 30. 11. 2008 14:44

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Tak proto jsem udělala opatření - chodím pěšky, nebo jezdím autem lol lol

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#57 30. 11. 2008 15:36

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Pisateľ, špunti ma veľmi sadnúť nepúšťajú, ale hovoria mi "teta".... roll dumbom Tak mi nehovorí ani moja rodná neter. hmm

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#58 30. 11. 2008 16:17

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Ivana napsal(a):

Mě už taky jednou pustili v autobuse sednout... to mě tenkrát poprvé napadlo, že už to je se mnou asi hooodně špatný... big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#59 30. 11. 2008 17:16

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem

Pisatel napsal(a):

Želvička17 napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Koukej mazat na fórum pro teenagerky! big_smile big_smile tummenupp

Na co si to tady hrajete vy děsně životem protřelý....big_smilebig_smilebig_smile

Mi na nic, wink  mi jen nostalgicky vzpomínáme, když nám bylo cet a je to krásný. Jen počkej za 50 let, jak ty budeš taky vzpomínat jak to bylo krásné když tobě bylo cet. Tak honem nabalit želvátko a huráí do přírody nebo basama s fousama tongue

No já jsem na stáří připravená, odjakživa mi hádaj tak o pět let víc...sad
Za 50 let už chci bejt radši mrtvá...

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#60 30. 11. 2008 17:53

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Želvička17 napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Želvička17 napsal(a):

Na co si to tady hrajete vy děsně životem protřelý....big_smilebig_smilebig_smile

Mi na nic, wink  mi jen nostalgicky vzpomínáme, když nám bylo cet a je to krásný. Jen počkej za 50 let, jak ty budeš taky vzpomínat jak to bylo krásné když tobě bylo cet. Tak honem nabalit želvátko a huráí do přírody nebo basama s fousama tongue

To mě bude 30 let a vypadám tak na 25 let, a když mi bylo 20 let tak jsem vypadala na 17 a dost mě to vadilo, v obchodě mi tykali, což jsem bylo dost naštvaná, tak jsem prodavačkám řekla, že je mi 20 let a ať už mi nikdy netykají dumbom . Naštěstí už od 22 let už mi nikdo cizí netykal. smile .

Není tady

#61 30. 11. 2008 17:58

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem

topazio napsal(a):

Želvička17 napsal(a):

Pisatel napsal(a):

To mě bude 30 let a vypadám tak na 25 let, a když mi bylo 20 let tak jsem vypadala na 17 a dost mě to vadilo, v obchodě mi tykali, což jsem bylo dost naštvaná, tak jsem prodavačkám řekla, že je mi 20 let a ať už mi nikdy netykají dumbom . Naštěstí už od 22 let už mi nikdo cizí netykal. smile .

Přesně od 22 let?smile

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#62 30. 11. 2008 20:11

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Nela napsal(a):

Taky mne vždy vyvede z mé mladosti syn, když řekne.... no, ona byla asi tak stará jako ty a té dotyčné je třeba o dvacet více.lol  Ale beru to sportovně, co mi zbývá.dumbom

no a to můj mlaďas jěště podotkne.to víš mami už nejsi žádná mladice,, lolJá už jsem taky starej !!!  a to mu bude (18) lol

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#63 30. 11. 2008 22:49

pajaja
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha
Web

Mě nejvíc vytočí ,když mi někdo řekne,,pani,,s krátkým i nebo paninko.To beru jako urážku.Já jsem si už ve třiceti naplánovala,že do čtyřiceti to bude dobrý,budu pořád pěkná holka a jak udeří čtyřicet začnu být nemocná a obíhat doktory.No ,klaplo mi to přesně.Je ze mně indiánská babička.

Není tady

#64 1. 12. 2008 6:09

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

pomněnka napsal(a):

Tak proto jsem udělala opatření - chodím pěšky, nebo jezdím autem lol lol

lol a  když už musím využít služeb hromadné dopravy, tak nastupuju na začátku autobusové linky a můžu si vybrat kam se posadím  stolt

Není tady

#65 1. 12. 2008 7:17

Ela..
♥♥♥♥♥♥-

luminka napsal(a):

Tak mám nějak depresi ze svého věku. Je to takový podivný věk, najednou osobnosti z televize začínají být mladší než vy, pak politici, nadřízení v práci a končí to doktory a doktorkami, to je přece autorita a bude to podivné, až budou všichni mladší. Že jsem zestárla, to se na mně prvně projevilo tak, že jsem začala z duše nenávidět počmárané zdi od mládeže. Jako dítěti se mi to líbilo a jako mladé mi to nevadilo. Teď je mi trapně, když vidím ty sprosťárny. A od té doby stárnu dál. Nevím, jak se oblékat, česat, chovat. Na jednu stranu vidím, že vypadám jak vagabund a na druhou stranu se mi nějak nechce být tou rozumnou paní, co se teple obléká a má starosti, jak se kdo kam dostane, jestli to klouže, jestli fouká vítr - jako moje maminka. Když mi bylo asi 19, vůbec jsem si nedokázala představit, že se jednou budu muset "normálně" oblékat, to znamená ne jako na zábavu. Pak jsem se stala matkou a moje máma požadovala, abych hned změnila šatník. Nikdy jsem si neuvažovala až tak daleko, že mi bude 40, děti budou rozumnější než já, budu blbě vypadat a nebudu vědět, co si počít se životem. To, jak se obléci, když není moc peněz, už jsem řešila v jiném tématu.

Jojo, taky zjišťuji, že mládí udělalo definitivní papaáá..
S těmi zdmi to sedí přesně .. A pozoruji i další věci - dřív jsem se rozplývala nad každým dítětem v kočárku, teď ty mámy lituju a říkám si, zaplať pánbů, že ty moje jsou už odrostlejší.
A věk ? Za týden 36 let.

Není tady

#66 1. 12. 2008 7:42

Alk
♥♥-----
Místo: Praha

Ženy okolo 45 a po jsou taky krásné a zajímavé. Jak bych toužil si to s nějakou takovou začít:-) Jirka 20 let

Není tady

#67 1. 12. 2008 8:00

Nela
♥♥♥♥♥♥-

Tak s doktorama - to je tedy přesné. Najednou je většina doktorů mladších než já, a to  mi  připadá divné.sad

Upravil(a) Nela (1. 12. 2008 9:13)

"Člověk si uvědomí, že byl šťastný, až už je to pryč."

Není tady

#68 1. 12. 2008 8:02

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Nela napsal(a):

Tak s doktorama - to je tedy přesné. Najednou je většina doktroů mladších než já, a to  při připadá divné.sad

Pak se ale naskýtá otázka, kde jsou ti naší věkové kategorie?

Není tady

#69 1. 12. 2008 8:05

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Ivana napsal(a):

Mě už taky jednou pustili v autobuse sednout... to mě tenkrát poprvé napadlo, že už to je se mnou asi hooodně špatný... big_smile

No po tomto sdělení jdu vybýrat Mikešku na tvůj pohřební věnec. Fakt už je to s tebou dost špatný, spolu se zjištěním, že jsi někde potratil smysl pro humor a jemný vtip, myslím, že bys měl okamžitě vykonat cestu do Pelhřimova a podívat se na tamní krematorium, abys věděl do čeho jdeš.

Není tady

#70 1. 12. 2008 8:17

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Želvička17 napsal(a):

topazio napsal(a):

Želvička17 napsal(a):

Přesně od 22 let?smile

tak nějak dumbom

Není tady

#71 1. 12. 2008 8:40

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Alk napsal(a):

Ženy okolo 45 a po jsou taky krásné a zajímavé. Jak bych toužil si to s nějakou takovou začít:-) Jirka 20 let

To ale lovíš na špatnejch stránkách, mladej... my tady diskutujeme pouze v teoretické rovině... tummenupp

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#72 1. 12. 2008 8:44

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Alk napsal(a):

To ale lovíš na špatnejch stránkách, mladej... my tady diskutujeme pouze v teoretické rovině... tummenupp

Mikeš jak kdo, ty už jsi odkecanej a dlouho lol vissla

Není tady

#73 1. 12. 2008 9:38

Sofffie
♥♥-----

PPavlaa napsal(a):

Sofiii big_smilebig_smile jsi bambula smile

Já vím smile

Není tady

#74 1. 12. 2008 11:13

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Jojo, taky jsem vypadávala mladší než jsem byla. Když mi bylo 20 a čekala jsem na svého miláčka u koupaliště, sprdnul mě jakýsi důchodce, že se poflakuju po ulici místo abych byla na pionýrském táboře. Ve 26 letech, když jsem čekala své první dítko, mě nějaká padesátnice vyzvala, abych jí uvolnila místo v MHD slovy: Tak hop hop, vyskočím jako veverka! A v 37 letech mi dvacetiletí lidi na ulici tykali.
A teď vypadám jako dost vyžilá padesátnice. Zrovna dneska jsem se zkoumala ráno v zrcadle - vrásky na čele, pod očima pytle, tváře visící dolů, nosoretní rýhy jak prase. Jóó, to jsem ale krasavice!

Není tady

#75 1. 12. 2008 11:20

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Ivana napsal(a):

Jojo, taky jsem vypadávala mladší než jsem byla. Když mi bylo 20 a čekala jsem na svého miláčka u koupaliště, sprdnul mě jakýsi důchodce, že se poflakuju po ulici místo abych byla na pionýrském táboře. Ve 26 letech, když jsem čekala své první dítko, mě nějaká padesátnice vyzvala, abych jí uvolnila místo v MHD slovy: Tak hop hop, vyskočím jako veverka! A v 37 letech mi dvacetiletí lidi na ulici tykali.
A teď vypadám jako dost vyžilá padesátnice. Zrovna dneska jsem se zkoumala ráno v zrcadle - vrásky na čele, pod očima pytle, tváře visící dolů, nosoretní rýhy jak prase. Jóó, to jsem ale krasavice!

to máš z toho že pořád jen spíš lol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí