|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Martinko, určitě to nedostaneš, kdepák a ještě pár měsíců neeeee

Není tady

Holky teda to bude v pátek početný testování
Doufám, že to vyjde všem

Není tady
Taky doufám,
ale upozorňuju že před devátou nevstáváme

Není tady

Ahojky, tak jestli to do pátku nepříjde-ikdyž pochybuju-tak jdu do toho s vámi.Škoda, že tohle nikdo nekontroluje mohli bysme stím testíkováním trhnout rekord
Není tady

To spunt: jak se znám tak nebudu moct dospat
zkkusím to vydržet abychom testíkovaly všechny společně

Není tady
Jasně , trhnem rekord ve společném zjišťování a také zjištění těhotenství 
Není tady

Ahoj holky,
jestli můžu, taky se s tím testováním přidám..
Snažíme se teprve první měsíc od vysazení antikoncepce, takže si myslím, že těhotná stejně ještě nebudu
.
Po té HA totiž zatím ani nevím, kdy mám ovulaci a jestli ji vůbec mám, ale ve skrytu dušičky stejně doufám, že by to mohlo vyjít.
Při prvním dítěti se nám zadařilo za 2 měsíce a u druhého za 3...tak se to snad nebude stupňovat 
V sobotu to mám dostat, tak kdybych opravdu byla těhotná...poznalo by se to už v pátek?????
Není tady
sakra to je adrenalin jen co si to čtu. Tolik testování. To by byla už sakra smůla kdyby to nevyšlo ani jedné. Kéžby už byl zítra pátek. Všem vám hrozně moc držím palečky.
Není tady
Ahoj holčiny,
dovolte abych se přidala.
V pátek je sice brzo, ale uvidím, možná to testnu s vámi.
Dnes jsem 6. den po 2.IUI. Takže v pátek to bude 9. den a to je ješte brzo na rozpoznání nebo snad NE ?
Není tady

Ahojte holky
Tak jsem se pokusila spočítat kolik nás bude v pátek a jestli jsem počítala dobře tak je to 10 na testování
No to by bylo aby to některé z nás nevyšlo
Dezy jak je?
Není tady
Pinky, Macku, ukázat se to může, já to taky čekám až o víkendu......
Už mám testík na 20 jednotek ( Best 2 - 2 ks za 27 Kč)

Není tady
Jo a včera jsme se tulily i podle fáze měsíce, tak tu už musí vyjít, ne .......
no dobrá, nemusí, ale mám pocit že sme dělali co se dalo

Není tady

Spunte já mám stejný test ale za 29,80 to jsou u nás vydřiduši
Ale měl by být citlivý ne?
Upravil(a) Luci (7. 2. 2006 9:06)
Není tady
tak kdo tedy bude všchno v pátek testíkovat? V kolik hodin?
škoda, že jdu do práce na ráno, neuvidím aktuální výsledky.
Není tady

Pupíčku, budu testovat já, dezy, spunt, Lucka, macek, MartinkaS, ty, Tina a ještě další dvě, už nevím které, snad se přihlásí
v kolik hodin nevím, já vstávám kolem 8.
Není tady
Luci já testovat nebudu, tento měsíc jsem vyplítvala asi tak 5 testů
a navíc jdu na gyndu už ve čtvrtek, jsem nervní a nevydržela bych to, navím mi to připadá jako ztráta času, když čekám na měsíčky a tak raději půjdu na injekci.
ze se vás ale sešlo. Uvidíme procento uspěšnosti.
Není tady
Teda holky, to je krásné čtení, tak já vám teda držím pěstičky, ať tam máte nejméně všechny
vytoužené // a abych vám to trochu posichrovala, tak prskám bacilky - ano dnes oficiálně potvrzeno panem doktorem...
Tak se těším v pátek na výsledky, třeba se vaše řady do té doby ještě rozrostou...
Není tady
Dobré dopoledne!!!! Jsem na ten pátek strašně zvědavá!!!! V pátek mám sice dovolenou, protože se stěhujeme, ale hned ráno napíšu z domova, jak jsem dopadla!!! Ve čtvrtek tady taky nejsem, ale večer se určitě přihlásím. Takže okolo osmé výsledky sem??? :-)
Není tady

Pupíčku tak ať Ti to dobře dopadne, myslíš, že nejsi těhu? Někdo tady psal, že to testy nemusí ukázat
Sunflower gratuluju a pošli mi nějaké bacily 
Není tady
sunflower tak gratuluji těhulko a snad se brzy připojíme k tobě. Věřím, že jsi moc štastná.
Luci myslím si, že nejsem, ale víš jak vždycky tam nějaká kapka naděje je. Nemám vůbec žádné příznaky, testíky negativní a navíc hned první měsíc po vynechání HA.
Není tady

Budu Ti držet palečky
třeba to vyjde 
Není tady
Sunflower taky moc gratuluju!!!!! Chytáme bacilky! Doufám, že to v ten pátek vyjde!!!!!
Není tady
Holky já budu mít v pátek teprve 22. den cyklu.
Já budu stejně muset počkat alespoň do příští středy.
Kéžbych alespoň začala zvracet
ať mám nějaké příznaky.
Ách jo!!!!!!!!
Není tady