|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Holky prosimvás nevíte, když sem měla tenhle měsíc vyvolanou MS agolutinem jestli ted přijde přesně na čas nebo dřív nebo jestli bude mít zpoždění? Jaký s tim máte zkušenosti?
Není tady
Andrejko a po jak dlouhé době zpoždění jsi šla na vyvolání injekcí, po jak dlouhé době jsi ji dostala?
Není tady
Cecilko, tevyšlo to ani tentokrát,ale já to fakt nečekala a jsem v naprostém klidu, až bude ten správný čas, tak se dočkám i já...Hlavně ty buď na sebe opatrná a užívej si těhotenství!!!!Já se taky určitě brzy přidám, na jaře určitě vypukne těhotenské "booooom"! Pro všechny....:-))
Není tady
pupíček:
no na vyvolání jsem šla asi po 14ti denním zpoždění a dostala sem to po čtyřech dnech.
Není tady
Pupicku, držím palečky ať ti ve čtvrtek vezmou krev a pak řeknou maminko .....
Není tady
spunt moc moc děkuji,určite se ozvu, ale nevěřím tomu. Mám testík negativní, to je divné.
Není tady
Ahojky, určitě - alepsoň větší pravděpodobnost, že se tady objeví více // :-)
S Luci jsme se minulý týden domluvily, že to asi do pátku nevydržíme a první testík zkusíme už ve středu...
Není tady
tak už vás bude dost na testíkování, čtyři, tak jedné to určitě vyjít musí!!!!!
Není tady
Díky! Nejlépe všem :-) Tobě by to v pátek taky mohlo vyjít!! Nepřidáš se?
Není tady
Tak já se teda přidám

Není tady
holky poradíte mi některá prosim? psala jsem sem dneska dotázek o MS první měsíc po agolutinu.. děkuju moc
Není tady
Ahoj Andrejko, já ti neporadím, protože s tím zkušenosti nemám.
Jinak ohledně testování. Úplně původně jsme se rozhodli, že zkusíme v pátek, pak jsme říkaly, že to možná nevydržíme a zkusíme středu. Ale záleží na nás všech. Tak pokud nás bude víc a domluvíme se na pátek, tak to vydržíme a v pátek by se to tady mohlo hemžit //!!!! Co vy na to?
Není tady
jestli chcete zvýšit pravděpodobnost, tak budu testovat s váma, i když stoprocentně těhu nejsem... ale byla bych pátá, tak jedna z pěti - to je ještě vyšší, to už byste mohly i dvě... 
Není tady
No že by 12 CD byl pozitivní test ?

Ale dobrý, čím víc nás bude tím větší pravděpodobnost že to vyjde......
Tak hurá na páteční //
Není tady
Tak jo - když to vydržíme, tak v pátek!!! Snad bude šťastnej. Začíná olympiáda - tak ať máme za pár let víc sportovců!!!!!!
Není tady

Ahojky tak se pokusíme vydržet do pátku
Dezy máš tam ode mne soukromou zprávičku z rána. jinak je mi stejně trochu bolí bříško. je dobře , že je nás tolik, to už to snad vyjde aspoň některé z nás 
Není tady
Holky!!Já jsem z toho vašeho pátku tak nervózní, že i když to dostanu, tak si ten test s vámi v ten pátek taky udělám
!!!!!Dejte vědět, jak jste na tom!!!
Není tady
To určitě dáme!!!!! A doufám, že to nedostaneš!
Hele, když přijde ta soukromá zpráva, je někde zvýrazněná, nebo je to třeba hlídat?
Není tady
Ahojte!
Dakujem vsetkym za gratulacie, dufam, ze bude vsetko ok, este to musi potvrdit lekar. Na to testovanie vam drzim palce, nech to vsetkym vyjde. papa

Není tady
Dezy netuším, jak je to se soukromou zprávou, jsem ráda, že se vůbec dokážu orientovat v tématech 
Denko!!Sice jsme si spolu nepovídaly a moooooc gratuluji!!!ahojky a držím palečky!!
Není tady

Dezy zobrazujou se nahoře, je třeba je hlídat. 
Není tady
Martinko, nečekej do víkendu, přidej se v pátek 
Není tady
Teda tak to nás už bude šest nebo sedum, to se musí někomu povést, kéž by všem

Není tady